آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

همزمان عاشق دو نفر شدم ؛ اين جمله اي است كه از نظر خيلي ها امكان ناپذير است. با توجه به ديدگاه‌ها و تعاريف مختلف از مفهوم عشق؛ به امكان همزمان عاشق دو نفر شدن پاسخ‌هاي متفاوت داده شده است. عموم مردم هم براي اين سوال پاسخ واحدي نخواهند داد. شايد اگر كسي به شما بگويد كه عاشق دو نفر هستم، او را سرزنش كنيد، دروغگو بدانيد و بگوييد دوست داشتن همزمان دو نفر غير ممكن است. بر اساس يك ديدگاه اگر شما واقعا عاشق كسي باشيد، ديگر نمي‌توانيد همزمان شخص ديگري را هم دوست بداريد.

ولي افرادي را مي‌بينيم با وجود اينكه متاهل و عاشق همسر خود هستند، در عين حال به طرف كسي ديگر هم متمايل‌اند و در عين ناباوري، مي‌گويند شيفته او هم شده‌اند. اين گرايش مي‌تواند، به علت كشش جنسي يا عاطفي باشد. عاشق دو نفر بودن احساسي است كه در برخي رخ مي‌دهد و ممكن است براي خود او هم گيج‌كننده باشد. به خصوص اگر در رابطه‌اي عاطفي باشد.

منبع: همزمان عاشق دو نفر شدم | آيا مي توان عاشق دو نفر شد

همزمان عاشق دو نفر شدم | عشق از نظر اريك فروم

در وهله اول، عشق تنها بستگي به يك شخص خاص ندارد، بلكه نوعي رويه و جهت‌گيري منش آدمي به تمامي جهان است كه او را به يك معشوق خاص هم پيوند مي‌دهد. اگر انسان واقعا و صميمانه مي‌تواند كسي را دوست بدارد، حتما همه مردم دنيا و زندگي را هم دوست خواهد داشت. اگر مي‌تواني به كسي بگويي «تو را دوست دارم» همچنين بايد بتواني بگويي «من در وجود تو همه كس را دوست مي‌دارم، با تو همه دنيا را نيز دوست دارم، من در تو حتي خودم را هم دوست دارم».

اما وقتي مي‌گوييم عشق نوعي جهت‌گيريست كه هدفش تمام مردم است نه فقط يك نفر؛ نبايد تصور كرد كه بين انواع مختلف عشق (عشق مادرانه، عشق برادرانه،عشق جنسي، عشق به خود وعشق به خدا) كه معشوق‌هاي مختلف دارند، تفاوتي هست. بنابراين يك فرد مي‌تواند همزمان به دو نفر عشق بورزد، ولي دست اوست كه چگونه آن را هدايت كند.

آيا ممكن است همزمان عشق به دو نفر را تجربه كنيم؟

در اين زمينه اكثر مردم معتقدند كه چنين چيزي امكان ندارد، زيرا وقتي فردي واقعا عاشق باشد ممكن نيست كه عاشق نفر دوم هم شود. اما در عمل افراد زيادي هستند كه عاشق فردي مي‌باشند، و در همان زمان به شخص دوم نيز احساس پيدا مي‌كنند. يكي از روانشناسان در كتاب خود كاملا به توضيح اين مساله مي‌پردازد. او مي‌گويد اين امكان وجود دارد، حتي يك انسان مي‌تواند همزمان عاشق چندين نفر هم باشد. اين مساله به اين خاطر پيش مي‌آيد كه قلب انسان تمام زيبايي‌ها و خوبي‌هاي افراد را مي‌بيند و مي‌تواند آن زيبايي‌ها را بپذيرد. در حقيقت در ديدگاه او هيچ‌گونه محدوديتي براي عاشق شدن و عشق ورزيدن موجود نيست.

نشانه‌هاي همزمان عاشق دو نفر شدن

شخصي كه همزمان عاشق دو نفر است، يك سري نشانه‌هاي كلي زير را مي‌توان در او مشاهده كرد.

پرهيز از جدي شدن رابطه

وقتي طرفتان مي‌خواهد كه ديگر رابطه‌تان جدي‌تر و رسمي شود، شما هول مي‌كنيد و سعي داريد كه بحث را عوض كنيد و هي بهانه مي‌آوريد. اين بهانه به اين خاطر است كه شما در عين عشق و محبت به او، عاشق فرد ديگري هم هستيد، براي همين از جدي شدن رابطه با يكي از طرفين، نگرانيد و اين را نمي‌خواهيد.

در همه حال هر دو را كنار خود تصور مي‌كنيد

اگر هر موقع مقابل يكي از طرفين خود (همسر، دوست دختر يا نامزد) خود نشسته‌ايد، شخص ديگر را هم كنار خود تصور مي‌كنيد. در تمام روياها و آينده خود، در تمام اتفاقات زندگي، هر دوي آن‌ها را در نظر مي‌گيريد. اين مسائل مهم‌ترين نشانه‌هايي هستند كه بدانيد شما همزمان عاشق دو نفر شديد. اين موارد نشان مي‌دهد شما نمي‌توانيد هيچ كدام از آن‌ها را از آينده و روياهاي خودتان حذف كنيد.

مبهم بودن عشقتان در نظر ديگران

كسي از اطرافيانتان هم نمي‌تواند تشخيص دهد كه شما چه كسي را دوست داريد و عاشق چه كسي مي‌باشيد. زيرا حرف‌ها و صحبت‌هاي شما طوري است كه معلوم نيست شما واقعا عاشق كدام يك هستيد.

سردرگمي

هر كسي وقتي يك اتفاق مهم در زندگي‌اش رخ مي‌دهد، اول از همه ياد كسي مي‌افتد كه دوستش دارد و دلش مي‌خواهد زودتر به او تعريف كند. اگر شما همزمان عاشق دو نفر باشيد، در اين مواقع نمي‌دانيد اول به كدام يك از آن‌ها خبر دهيد.

اگر همزمان عاشق دو نفر شدم ، چه كنم؟

طبيعتا شما نمي‌توانيد به اين روند ادامه دهيد و در نهايت بايد انتخاب كنيد كه كدام يك را مي‌خواهيد. البته نكته‌ مهم هم اين است كه اگر شما واقعا نفر اول را دوست داشتيد و عاشق او بوديد، هيچوقت احساسي به نفر دومي پيدا نمي‌كرديد. در اين قسمت راهكارهايي براي مديريت اين رابطه‌ها و احساسات برايتان بيان مي‌كنيم.

مقايسه نكردن دو نفر باهم

هر انسان ويژگي‌ها و خصوصيات منحصر به فردي دارد كه مختص اوست. هيچ كس كامل نيست و همه افراد خوبي‌ها و بدي‌هايي را در كنار هم دارند. از دلايل ممكن كه شما عاشق نفر دوم مي‌شويد، اين است كه به مقايسه او با نفر اول پرداختيد. مقايسه كردن آن دو باهم موجب مي‌شود كه با ديدن خوبي‌هاي هركدام، نمي‌توانيد ديگري را ترجيح دهيد. انتخاب شما نبايد بر اين اساس باشد كه خوبي‌هاي كدام بيشتر است. شما بايد كسي را انتخاب نماييد كه تناسب و هماهنگي بيشتري با شما دارد و مي‌تواند در طول زندگي‌ برايتان دوست و همدم باشد.

مدتي از رابطه با هر دو فاصله بگيريد

بهتر است سعي كنيد براي مدتي از هر دوي آنها فاصله بگيريد. با اين كار فرصتي بدست مي‌آيد كه خوب فكر كنيد و ببينيد دوري كدام يك از آن‌ها برايتان سخت‌تر مي‌باشد. يادتان باشد تا زماني كه يكي از طرفين را به طور كامل كنار نگذاشتيد، نبايد با فرد ديگري وارد رابطه جدي شويد. زيرا عشق يك مسئوليت و تعهد جدي بين دو نفر است و نبايد و نمي‌توانيد آن را همزمان نسبت به دو نفر داشته باشيد.

اگر يكي از دو طرف همسرتان بود، چه بايد بكنيد

يكي از روانشناسان معروف به نام باربارا دي آنجلس در كتاب خود مي‌گويد: اگر شما متاهل هستيد نبايد به رابطه با نفر دومي فكر كنيد. ولي بعضي اوقات، كنترل اوضاع از دست انسان خارج مي‌شود و نفر سومي هم پايش را وارد رابطه دونفره و احساسي شما با همسرتان مي‌كند. از نظر اخلاقي در اين شرايط، اولويت با همسرتان مي‌باشد و شما موظفيد تمام تلاش خود را بكنيد تا نفر دوم از ذهنتان خارج شود. سعي كنيد علت شروع علاقه‌تان به نفر دوم را بيابيد، احتمالا در زندگي با همسرتان به مشكلي برخورده‌ايد كه به فكر رابطه با نفر دوم افتاديد. حتما با حل آن مشكل مي‌توانيد به زندگي با همسرتان برگرديد. نهايتا اگر با تمام تلاشي كه كرديد، مشكل حل نشد و نمي‌توانيد به ادامه زندگي مشتركتان راضي شويد، با يك روانشناس مشورت كنيد تا با بررسي شرايطتان، با بهترين راهكارها براي حل اين موضوع به شما كمك كند.

نتيجه‌گيري در مورد عشق به دو نفر

اميدواريم با مطالعه اين مطلب به جواب سوالتان در مورد عاشق دو نفر بودن رسيده باشيد. بله امكان وجود اين حس در برخي از افراد هست. ولي مهمترين قسمت قضيه اين است كه احساساتتان را به خوبي ارزيابي كنيد و بدانيد چگونه بين دو آن دو نفر يكي را انتخاب كنيد. حس اين كه همزمان عاشق دو نفر هستيد، خبر از وجود مشكلاتي در رابطه فعلي‌تان مي‌دهد. شايد نفر اول را دوست داريد ولي نيازهاي عاطفي شما با او برطرف نمي‌شود و مي‌خواهيد آن‌ را در شخص ديگري جستجو كنيد. از طرفي مي‌خواهيد بدون آسيب به فرد فعلي، طرف ديگر را هم نگه داريد. حس شما به دو نفر درست است اما غير ممكن است كه همزمان با هر دو باشيد. پس بهتر است با انكه واقعا دوستش داريد صادقانه صحبت كنيد و مشكل را حل نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه همزمان عاشق دو نفر شدم مي توانيد از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس بگيريد.

منبع: همزمان عاشق دو نفر شدم | آيا مي توان عاشق دو نفر شد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۴۰:۱۱ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

دلبستگي ناايمن نوعي سبك وابستگي ترس آلود است. ترس از دست دادن، ترس از صميميت، ترس از رهايي و … شكل هاي مختلف دلبستگي‌ناايمن است. دلبستگي‌ناايمن 3 نوع دارد كه شامل دلبستگي اضطرابي، دلبستگي اجتنابي و دلبستگي آشفته مي‌شود. افراد زماني كه با دلبستگي ناايمن رشد كنند در روابط خود با مشكلات جدي روبرو خواهند شد. افراد به دليل رفتار نامناسب والدين به ديگران اعتماد نمي‌كنند و از روابط صميمانه مي‌ترسند. در ادامه در رابطه با نشانه ها و دلبستگي‌هاي ناايمن صحبت كرده ايم. براي درمان بايد حتما از روانشناس كمك بگيريد و براي رشد سالم كودك خود از مشاورين كمك بگيريد.

منبع: دلبستگي ناايمن | درمان دلبستگي نا ايمن

دلبستگي ناايمن

دلبستگي ناايمن سبكي از روابط است كه آلوده به ترس است. اين دلبستگي در دوران كودكي شكل مي‌گيرد و پيامدهايي را به دنبال دارد. به عنوان بي علاقگي در رابطه و هيجانات مانند طرد شدگي است. دلبستگي‌ناايمن از دوران كودكي و به عنوان بي اعتمادي كودك شكل مي‌گيرد. اغلب افرادي كه در دوران كودكي دوران سختي را گذرانده‌اند و والدين محتاطي در تربيت فرزندان نداشته اند به دلبستگي‌ناايمن دچار مي‌شوند. افراد با دلبستگي‌ناايمن انتظارات نا به جايي از ديگران دارند و برعكس افراد با دلبستگي ايمن رفتار مي‌كنند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه سپردن كودك به ديگران كليك كنيد.

انواع دلبستگي ناايمن

به طور كل ۳ نوع دلبستگي ناايمن داريم. در ادامه در رابطه با انواع دلبستگي ناايمن صحبت كرده ايم.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه دلبستگي در كودكان كليك كنيد.

1. دلبستگي دمدمي

يكي از انواع دلبستگي ناايمن، دلبستگي مضطرب يا دمدمي است. افراد با دلبستگي مضطرب هميشه تناقضات شديدي در روابط احساس مي‌كنند. تمامي دلبستگي‌هاي‌ناايمن به سبك‌دلبستگي نسبت به والدين مرتبط است. حتي نمي‌دانند به عنوان فرزند از خانواده و واليدن خود چه انتطاراتي داشته باشند. زماني كه كودك با دلبستگي مضطرب رشد مي‌كند، به شدت به مهرباني و جلب توجه نياز نشان مي‌دهند. اين افراد روابط نزديكي با ديگران دارند و به شدت حساس و نياز به تاييد دارند.

افراد با اين نوع دلبستگي ناايمن، اگر در رابطه با مشكل مواجه شوند، خيلي جدي در رابطه با مشكل تمركز مي‌كنند. اكثرا بر جنبه هاي مثبت رفتار در روابط تمركز ندارند و بيشتر بر جنبه هاي منفي روابط تمركز مي‌كنند. تمامي روابط اين افراد موجب اضطراب آنها مي‌شود و براي فرار از اين اضطراب ها دست به فرار يا سوءمصرف مواد مي‌زنند.

2. دلبستگي بي نظم

يكي از انواع دلبستگي ناايمن، دلبستگي بي نظم است. اين نوع دلبستگي‌ناايمن در افرادي كه در دوران كودكي مورد سوءاستفاده ديگران بودند بوجود مي‌آيد. و معمولا اين افراد در تنهايي و بدون حمايت لحظات پريشاني خود را مي‌گذرانند. افراد با اين نوع دلبستگي هرگز بلد نيستند از افرادي كه از آنها مراقبت مي‌كند چه انتظاري داشته باشند. اين افراد گاهي مهربان هستند و گاهي پرخاشگر. حتي خودشان هم نمي‌دانند كه چرا اين مدلي رفتار مي‌كنند.

افرادي كه والدين با دلبستگي ناايمن دارند اكثرا تمايل دارند كه رفتار والدين خود را تكرار كنند. حتي اين افراد قادر به سازش با رفتارهايي كه انجام مي‌دهند و هيجاناتي كه نشان مي‌دهند نيستند. از رفتار ملايم به سمت پرخاشگري خيز بر مي‌دارند. يا افرادي هستند كه روابط صميمي خود را خيلي يهويي قطع مي‌كنند.

3. دلبستگي اجتنابي

سومين نوع دلبستگي ناايمن، دلبستگي اجتنابي است. اين نوع دلبستگي منجر به دردهاي عاطفي در روابط مي‌شود. افراد با دلبستگي اجتنابي بسيار علاقه دارند تا به استقلال برسند. بسيار مستقل هستند و در مواقعي كه احساس كنند فردي در حال نزديك شدن به او است، به شدت دوري مي‌كنند. شناخت هيجانات براي اين افراد دشوار است و گاهي به چيزهايي علاقه نشان مي‌دهند كه عميقا باب ميلشان نيست.

افراد با اين نوع دلبستگي ناايمن، به شدت محدوديت هايي در زندگي دارند كه در بعد هيجاني و عاطفي آنها نمايان مي‌شود. اين افراد اگر بر مشكلات خودشان غلبه كنند، مي‌توانند زندگي مناسبي را پيش رو بگيرند.

نشانه هاي دلبستگي ناايمن

افراد با دلبستگي ناايمن نشانه هايي از خودشان بروز مي‌دهند. اغلب اين افراد احساس شكاكي و ناتواني در روابط دارند. كه در ادامه در رابطه با نشانه هاي دلبستگي‌ناايمن كامل اشاره كرده ايم.

  • هميشه مي‌خواهند تا همسر يا شريك عاطفي شان آنها را همراهي كند.
  • اكثر افراد با دلبستگي‌ناايمن به همسر خود شك دارند و علاقه دارند تا همه اطرافيان شريك احساسي خود را بشناسند.
  • اين افراد نمي‌توانند در روابط خود صميميت و نزديكي ايجاد كنند. اين افراد هميشه گارد دارند و به ديگران اجازه صميمي شدن نمي‌دهند.
  • از اينكه به آنها آسيبي وارد شود بسيار هراس دارند. از روابط نزديك مي‌ترسند اما علاقه دارند تا با افراد مورد علاقه شان صميميت ايجاد كنند.
  • هيچوقت نمي‌توانند به همسر خود اعتماد كنند. هميشه احساس دارند كه شريك اجساسي شان مي‌خواهد به او خيانت كند.
  • افراد با دلبستگي‌ناايمن علاقه دارند تا تمام روابط خودشان را كنترل كنند. و بر شريك احساسي خود سلطه داشته باشند.
  • حس ترك شدن هميشه با اين افراد همراه خواهد بود. و دليل منطقي براي اين ترس هاي خود ندارند. اين رفتار به دليل اين است كه مادرشان در دوران كودكي او را تنها گذاشته است.
  • افراد با دلبستگي ناايمن از ابراز محبت و رفتارهاي صميمي با ديگران مشكل دارند. اگر افرادي را ببيند كه در جمعي يكديگر را بغل مي‌كنند بسيار ناراحت مي‌شوند. زيرا در دوران كودكي تحت محبت مادر خود قرار نگرفته است. و از اينكه با ديگران چگونه بايد با محبت رفتار كند آگاهي ندارد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ترس از طرد شدن كليك كنيد.

عواقب دلبستگي ناايمن

دلبستگي ناايمن از هر نوعي كه باشد روابط را دشوار مي‌كند. افرادي كه دلبستگي ايمن دارند هرگز از رهايي هراس ندارند. اما دلبستگي‌ناايمن عواقب و پيامدهايي را به دنبال دارد كه در ادامه شرح داده ايم.

  1. افراد با دلبستگي‌ناايمن رابطه هاي دشواري را تجربه مي‌كنند.
  2. شريك احساسي اين افراد هميشه بايد در رابطه با روابطش به همسر خود پاسخ دهد.
  3. شريك احساسي اين افراد ازادي و استقلال را تجربه نمي‌كنند.
  4. به خوبي ابراز علاقه نمي‌كنند.
  5. هميشه نسبت به اطرافيان گار دارد.
  6. هرگز توانايي برقراري ارتباط نزديك با همسر خود ندارند.

افراد با انواع دلبستگي ناايمن چه خصوصياتي دارند؟

دلبستگي ناايمن 3 نوع دارد كه در ابتداي مقاله توضيح داده ايم. اما هر گروه از خود نشانه و رفتارهاي متفاوتي را نشان مي‌دهد كه در ادامه به آنها پرداخته ايم.

1.افراد با دلبستگي نوع اضطرابي

افراد با دلبستگي ناايمن از نوع اضطرابي خصوصياتي دارند كه عبارت است از.

  • در رابطه ترس از ترك شدن دارند.
  • هميشه به شريك احساسي خود مي‌چسبند.
  • به شدت ترس از تنهايي دارند.
  • دائم در حال تماس به شريك احساسي خود هستند تا از موقعيت هاي او اطلاع پيدا كنند.
  • زماني كه مشكلي در رابطه وجود داشته باشد بسيار زياد نگران و ناراحت مي‌شوند.

2. افراد با دلبستگي نوع اجتنابي

افراد با دلبستگي ناايمن از نوع اجتنابي خصوصياتي دارند كه عبارت است از.

  • در جستجوي استقلال خود هستند.
  • تمايلي به حضور در رابطه ندارند.
  • در رابطه صميمي نمي‌شوند.
  • از تعهد بسيار فراري هستند.
  • اطرافيان صميمي بسيار كمي دارند.
  • درخواست كمك نمي‌كنند.
  • هنگام حضور در رابطه هيچ تلاشي نمي‌كنند.
  • هميشه انتظار تمام شدن رابطه را دارند.

درمان دلبستگي ناايمن

براي درمان افراد با دلبستگي ناايمن بايد از روانشناس كمك بگيريد. در مرحله اول بپذيريد كه مشكلي در دلبستگي شما وجود دارد. در مرحله دوم بايد مشكلات را شناسايي كنيد و رفتارهاي خود را بررسي كنيد. دلبستگي اساسي ترين نقش در شكل گيري روابط دارد. بايد حتما از مشاورين كمك بگيريد و براي رشد مناسب كودك خود به سراغ روانشناس برويد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

كلام آخر

افرادي كه داراي دلبستگي ناايمن هستند در نهايت به اضطراب و افسردگي دچار مي‎‌شوند. از ديگران و روابط به دور هستند و در دوران بزرگسالي به ديگران بي اعتماد مي‌شوند. براي رهايي از اين وضعيت بايد از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد. متخصصين مركز مشاوره آواژه اطلاعات كافي به شما مي‌دهند و كمك كننده روابط والد فرزندي هستند. براي ارتباط با متخصصين روانشناس مركز ما با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دلبستگي ناايمن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي كودك و مشاوره روانشناسي آواژه تماس حاصل نماييد.

منبع: دلبستگي ناايمن | درمان دلبستگي نا ايمن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۶:۰۴ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

ارتباط كلامي به ما كمك مي كند تا پيام خود را به بهترين شكل بيان كنيم و از اين طريق، ارتباط موثري با ديگران برقرار كنيم. ما از ارتباطات كلامي براي تعريف همه چيز ازجمله ايده ها، احساسات، تجربيات، افكار و… استفاده مي كنيم. اين تعاريف نه تنها توصيفي، بلكه ارزشي نيز هستند. ما با داشتن مهارت هاي ارتباط كلامي، ايده ها و تجربيات پيچيده را در دسته بندي هاي معنادار، بهتر سازماندهي مي كنيم. داشتن مهارت ارتباطي، نگرش شما را نسبت به دنياي اطراف شكل مي دهد و در هر زمينه اي از زندگي ضروري است. بسياري از افراد با اين مهارت دست و پنجه نرم مي كنند. اما اين مهارت نيز مانند ساير مهارت ها قابل يادگيري است و لازمه يادگيري آن، تمرين و تكرار مي باشد. در اين مقاله به بررسي ارتباط كلامي و چگونگي تقويت آن مي پردازيم. براي دريافت خدمات روانشناسي در اين حوزه روي مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: ارتباط كلامي چيست | ويژگي هاي ارتباط كلامي

مهارت ارتباط كلامي چيست

ارتباط كلامي، مهارت استفاده از كلمات و زبان براي انتقال پيام است. ارتباطات كلامي قوي در تجارت و محل كار بسيار مهم تلقي مي شود و بخش مهمي از ايجاد روابط تجاري است. اگرچه ارتباط كلامي اغلب به مهارت هاي گفتاري مربوط مي شود، اما موضوع خوب گوش دادن و چگونگي ارائه خود نيز حائز اهميت است. از ديگر جنبه هاي مهم ارتباط كلامي، لحن صدا، قاطعيت و بيان خوب است. مهارت هاي ارتباط كلامي به شما كمك مي كند اطلاعات، ايده ها و پيام ها را به روش هاي قدرتمند و متناسب با موقعيت، دريافت و انتقال دهيد.

انواع ارتباط كلامي

توسعه مهارت هاي ارتباط كلامي قوي، به تمرين بستگي دارد. اولين قدم اين است كه بدانيد كدام جنبه از ارتباط كلامي بر اثر بخشي آن تأثير مي گذارد. به طور كلي، چهار نوع ارتباط كلامي وجود دارد. ازجمله ارتباطات درون فردي، ارتباطات بين فردي، ارتباطات گروهي كوچك و ارتباطات عمومي. در ادامه هر كدام از اين ارتباطات را به طور خلاصه توضيح داده ايم.

ارتباطات كلامي درون فردي

ارتباط درون فردي زماني اتفاق مي افتد كه گيرنده و فرستنده آن ارتباط كلامي، يك شخص باشد. به طور مثال، صحبت كردن با خودتان يك ارتباط درون فردي است. همينطور افكار خاموش نيز يك ارتباط درون فردي در نظر گرفته مي شود. حتي اگر هيچ كلمه اي به صورت فيزيكي بيان نشود.

ارتباطات كلامي بين فردي

ارتباط بين فردي بين دو نفر اتفاق مي افتد. به عنوان مثال، مي توان به يك مكالمه معمولي، يك مصاحبه شغلي، يا يك تماس تلفني اشاره كرد. اين نوع از ارتباط، اولين سطح ارتباط كلامي است كه به موجب آن ارتباطات غير كلامي هم بر نحوه درك پيام توسط گيرنده تأثير مي گذارد.

ارتباطات كلامي گروهي كوچك

ارتباط گروهي كوچك زماني است كه بيش از دو نفر درگير تبادل اطلاعات هستند. همانطور كه از نام آن مشخص است، ارتباط گروهي كوچك، ارتباط كلامي بين گروه هاي بزرگ نيست. بلكه ارتباط كلامي بين گروه هاي كوچكي از مردم است. نمونه هايي از ارتباطات گروهي كوچك عبارتند از يك جلسه هيئت مديره، يك مكالمه معمولي بين جمع كوچكي از دوستان يا يك ارائه براي كارمندان.

ارتباطات كلامي عمومي

ارتباطات عمومي زماني اتفاق مي افتد كه فرد يا گروهي از افراد، اطلاعاتي را به يك جمع بزرگ ارسال مي كنند. نمونه هايي از اين شكل از ارتباطات كلامي مثل: سمينارهاي بزرگ، گزارش خبري در رسانه ها يا سخنراني در مقابل جمعيت زيادي از مردم مي باشد. تفاوت اصلي بين ارتباطات كلامي عمومي و ارتباطات كلامي گروهي كوچك، جداي از تعداد افراد درگير شده، هدف و قصد از سخنراني است.

چگونه مهارت هاي ارتباط كلامي خود را تقويت كنيم

مهارت ارتباط كلامي، در صدر فهرست مهارت هاي اساسي مورد نياز زندگي قرار دارد. وقتي به بزرگترين رهبران نگاه مي كنيد، يكي از ويژگي هايي كه دارند، توانايي برقراري ارتباط كلامي موثر است كه بر اهميت مهارت هاي ارتباطي تأكيد مي كند. در ادامه رايج ترين راه هاي تقويت مهارت هاي ارتباط كلامي را شرح داده ايم.

1- قبل از صحبت فكر كنيد

بهتر است حين برقراري ارتباط با ديگران، به آرامي صحبت كنيد و قبل صحبت كمي مكث كنيد. علاوه بر اين، براي بهبود مهارت هاي ارتباط كلامي خود، بايد يك سري از واژگان را ياد بگيريد. يادگيري تعداد زيادي از واژگان به شما كمك مي كند تا با ديگران ارتباط موثر برقرار كنيد. هنگام صحبت با ديگران زماني براي جستجوي كلمات نخواهيم داشت. بنابراين، شروع به يادگيري واژگان براي برقراري ارتباط كلامي موثر كنيد.

2- از زبان مختصر استفاده كنيد

ممكن است چيزهاي زيادي براي گفتن وجود داشته باشد، اما مختصر بودن جملات به شما كمك مي كند تا به سرعت منظور خود را به مخاطب برسانيد. چه در حال نوشتن باشيد چه در حال صحبت كردن، جمع آوري اطلاعات در مورد چگونگي، چرايي و نحوه ارائه، به شما كمك مي كند تا به طور خلاصه و موثر با مخاطب ارتباط برقرار كنيد. بدين صورت مخاطبان شما، ايده هاي اصلي شما را درك مي كنند و هيچگونه سردرگمي در فهميدن اطلاعات نخواهند داشت.

3- مخاطب خود را درك كنيد

درك مخاطبان و قرار دادن خود به جاي آن ها براي ارسال موثر پيام ضروري است. ممكن است همه افراد، دانش يا تجربه مشابه شما را نداشته باشند. بنابراين مطمئن شويد تا مطالب را به گونه اي توضيح مي دهيد تا همه بتوانند آن را درك كنند. از آن جايي كه قشرهاي مختلف ترجيحات ارتباطي متفاوتي دارند، بهتر است فرهنگ يا شخصيت مخاطبان خود را در نظر بگيريد. بنابراين سعي كنيد مخاطب هدف خود را به خاطر بسپاريد.

4- مراقب لحن خود باشيد

در ارتباطات كلامي، لحن شما حياتي است و نحوه استفاده از آن مي تواند بر نحوه تعامل مخاطبان با شما تأثير بگذارد. يك لحن دوستانه و گرم، بهترين برداشت اوليه را ايجاد مي كند. از سوي ديگر، يكنواخت يا صاف صحبت كردن مي تواند بي تفاوتي را القا كند. سعي كنيد هنگام مكالماتتان، لحن خود را تغيير دهيد و نكات كليدي را برجسته كنيد. اين روش براي جلب توجه مخاطبان شما عالي است.

5- به زبان بدن خود توجه كنيد

زبان بدن شما مي تواند بر پيام هايي كه منتقل مي كنيد تأثير بگذارد. هنگامي كه زبان بدني باز را به نمايش مي گذاريد، بيشتر پذيراي ارتباطات هستيد و اين باعث مي شود افراد در صحبت كردن با شما احساس راحتي بيشتري داشته باشند. همين امر موجب مي شود شما از ارتباط كلامي موثري استفاده كنيد.

6- با اطمينان صحبت كنيد

داشتن اعتماد به نفس در مكالمات ضروري است. زيرا اگر مخاطب شما متقاعد نشود، نمي توانيد ارتباط كلامي بي نقصي داشته باشيد. اين موضوع بسيار مهم است كه شما چگونه خود را در طول بحث ها و سخنراني ها نشان مي دهيد و تا چه اندازه اعتماد به نفس داريد.

7- پايان خوب براي سخنانتان در نظر بگيريد

پايان دادن گفت و گو با ايجاد و انتقال احساس خوب و خوشايند در ميان افراد تأثير زيادي در ذهن مخاطب مي گذارد. اگر واكنش هايي از خستگي و بي علاقگي را در مخاطب ديديد سعي كنيد، بحث خود را با يك جمع بندي مناسب به پايان برسانيد.

سخن آخر

مهارت ارتباط كلامي، مهارتي است كه نياز به يادگيري و تمرين مستمر دارد. اگر مي خواهيد مهارت هاي ارتباط كلامي خود را تقويت كنيد، بايد تكنيك هاي متنوع را به كار ببريد و از استراتژي هاي گفته شده تا جايي كه مي توانيد، مكرر در كار و تعاملات بين فردي خود استفاده كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مهارت ارتباط كلامي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: ارتباط كلامي چيست | ويژگي هاي ارتباط كلامي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۰۱:۵۷ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

دلبستگي ناايمن نوعي سبك وابستگي ترس آلود است. ترس از دست دادن، ترس از صميميت، ترس از رهايي و … شكل هاي مختلف دلبستگي‌ناايمن است. دلبستگي‌ناايمن 3 نوع دارد كه شامل دلبستگي اضطرابي، دلبستگي اجتنابي و دلبستگي آشفته مي‌شود. افراد زماني كه با دلبستگي ناايمن رشد كنند در روابط خود با مشكلات جدي روبرو خواهند شد. افراد به دليل رفتار نامناسب والدين به ديگران اعتماد نمي‌كنند و از روابط صميمانه مي‌ترسند. در ادامه در رابطه با نشانه ها و دلبستگي‌هاي ناايمن صحبت كرده ايم. براي درمان بايد حتما از روانشناس كمك بگيريد و براي رشد سالم كودك خود از مشاورين كمك بگيريد.

منبع: دلبستگي ناايمن | درمان دلبستگي نا ايمن

دلبستگي ناايمن

دلبستگي ناايمن سبكي از روابط است كه آلوده به ترس است. اين دلبستگي در دوران كودكي شكل مي‌گيرد و پيامدهايي را به دنبال دارد. به عنوان بي علاقگي در رابطه و هيجانات مانند طرد شدگي است. دلبستگي‌ناايمن از دوران كودكي و به عنوان بي اعتمادي كودك شكل مي‌گيرد. اغلب افرادي كه در دوران كودكي دوران سختي را گذرانده‌اند و والدين محتاطي در تربيت فرزندان نداشته اند به دلبستگي‌ناايمن دچار مي‌شوند. افراد با دلبستگي‌ناايمن انتظارات نا به جايي از ديگران دارند و برعكس افراد با دلبستگي ايمن رفتار مي‌كنند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه سپردن كودك به ديگران كليك كنيد.

انواع دلبستگي ناايمن

به طور كل ۳ نوع دلبستگي ناايمن داريم. در ادامه در رابطه با انواع دلبستگي ناايمن صحبت كرده ايم.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه دلبستگي در كودكان كليك كنيد.

1. دلبستگي دمدمي

يكي از انواع دلبستگي ناايمن، دلبستگي مضطرب يا دمدمي است. افراد با دلبستگي مضطرب هميشه تناقضات شديدي در روابط احساس مي‌كنند. تمامي دلبستگي‌هاي‌ناايمن به سبك‌دلبستگي نسبت به والدين مرتبط است. حتي نمي‌دانند به عنوان فرزند از خانواده و واليدن خود چه انتطاراتي داشته باشند. زماني كه كودك با دلبستگي مضطرب رشد مي‌كند، به شدت به مهرباني و جلب توجه نياز نشان مي‌دهند. اين افراد روابط نزديكي با ديگران دارند و به شدت حساس و نياز به تاييد دارند.

افراد با اين نوع دلبستگي ناايمن، اگر در رابطه با مشكل مواجه شوند، خيلي جدي در رابطه با مشكل تمركز مي‌كنند. اكثرا بر جنبه هاي مثبت رفتار در روابط تمركز ندارند و بيشتر بر جنبه هاي منفي روابط تمركز مي‌كنند. تمامي روابط اين افراد موجب اضطراب آنها مي‌شود و براي فرار از اين اضطراب ها دست به فرار يا سوءمصرف مواد مي‌زنند.

2. دلبستگي بي نظم

يكي از انواع دلبستگي ناايمن، دلبستگي بي نظم است. اين نوع دلبستگي‌ناايمن در افرادي كه در دوران كودكي مورد سوءاستفاده ديگران بودند بوجود مي‌آيد. و معمولا اين افراد در تنهايي و بدون حمايت لحظات پريشاني خود را مي‌گذرانند. افراد با اين نوع دلبستگي هرگز بلد نيستند از افرادي كه از آنها مراقبت مي‌كند چه انتظاري داشته باشند. اين افراد گاهي مهربان هستند و گاهي پرخاشگر. حتي خودشان هم نمي‌دانند كه چرا اين مدلي رفتار مي‌كنند.

افرادي كه والدين با دلبستگي ناايمن دارند اكثرا تمايل دارند كه رفتار والدين خود را تكرار كنند. حتي اين افراد قادر به سازش با رفتارهايي كه انجام مي‌دهند و هيجاناتي كه نشان مي‌دهند نيستند. از رفتار ملايم به سمت پرخاشگري خيز بر مي‌دارند. يا افرادي هستند كه روابط صميمي خود را خيلي يهويي قطع مي‌كنند.

3. دلبستگي اجتنابي

سومين نوع دلبستگي ناايمن، دلبستگي اجتنابي است. اين نوع دلبستگي منجر به دردهاي عاطفي در روابط مي‌شود. افراد با دلبستگي اجتنابي بسيار علاقه دارند تا به استقلال برسند. بسيار مستقل هستند و در مواقعي كه احساس كنند فردي در حال نزديك شدن به او است، به شدت دوري مي‌كنند. شناخت هيجانات براي اين افراد دشوار است و گاهي به چيزهايي علاقه نشان مي‌دهند كه عميقا باب ميلشان نيست.

افراد با اين نوع دلبستگي ناايمن، به شدت محدوديت هايي در زندگي دارند كه در بعد هيجاني و عاطفي آنها نمايان مي‌شود. اين افراد اگر بر مشكلات خودشان غلبه كنند، مي‌توانند زندگي مناسبي را پيش رو بگيرند.

نشانه هاي دلبستگي ناايمن

افراد با دلبستگي ناايمن نشانه هايي از خودشان بروز مي‌دهند. اغلب اين افراد احساس شكاكي و ناتواني در روابط دارند. كه در ادامه در رابطه با نشانه هاي دلبستگي‌ناايمن كامل اشاره كرده ايم.

  • هميشه مي‌خواهند تا همسر يا شريك عاطفي شان آنها را همراهي كند.
  • اكثر افراد با دلبستگي‌ناايمن به همسر خود شك دارند و علاقه دارند تا همه اطرافيان شريك احساسي خود را بشناسند.
  • اين افراد نمي‌توانند در روابط خود صميميت و نزديكي ايجاد كنند. اين افراد هميشه گارد دارند و به ديگران اجازه صميمي شدن نمي‌دهند.
  • از اينكه به آنها آسيبي وارد شود بسيار هراس دارند. از روابط نزديك مي‌ترسند اما علاقه دارند تا با افراد مورد علاقه شان صميميت ايجاد كنند.
  • هيچوقت نمي‌توانند به همسر خود اعتماد كنند. هميشه احساس دارند كه شريك اجساسي شان مي‌خواهد به او خيانت كند.
  • افراد با دلبستگي‌ناايمن علاقه دارند تا تمام روابط خودشان را كنترل كنند. و بر شريك احساسي خود سلطه داشته باشند.
  • حس ترك شدن هميشه با اين افراد همراه خواهد بود. و دليل منطقي براي اين ترس هاي خود ندارند. اين رفتار به دليل اين است كه مادرشان در دوران كودكي او را تنها گذاشته است.
  • افراد با دلبستگي ناايمن از ابراز محبت و رفتارهاي صميمي با ديگران مشكل دارند. اگر افرادي را ببيند كه در جمعي يكديگر را بغل مي‌كنند بسيار ناراحت مي‌شوند. زيرا در دوران كودكي تحت محبت مادر خود قرار نگرفته است. و از اينكه با ديگران چگونه بايد با محبت رفتار كند آگاهي ندارد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ترس از طرد شدن كليك كنيد.

عواقب دلبستگي ناايمن

دلبستگي ناايمن از هر نوعي كه باشد روابط را دشوار مي‌كند. افرادي كه دلبستگي ايمن دارند هرگز از رهايي هراس ندارند. اما دلبستگي‌ناايمن عواقب و پيامدهايي را به دنبال دارد كه در ادامه شرح داده ايم.

  1. افراد با دلبستگي‌ناايمن رابطه هاي دشواري را تجربه مي‌كنند.
  2. شريك احساسي اين افراد هميشه بايد در رابطه با روابطش به همسر خود پاسخ دهد.
  3. شريك احساسي اين افراد ازادي و استقلال را تجربه نمي‌كنند.
  4. به خوبي ابراز علاقه نمي‌كنند.
  5. هميشه نسبت به اطرافيان گار دارد.
  6. هرگز توانايي برقراري ارتباط نزديك با همسر خود ندارند.

افراد با انواع دلبستگي ناايمن چه خصوصياتي دارند؟

دلبستگي ناايمن 3 نوع دارد كه در ابتداي مقاله توضيح داده ايم. اما هر گروه از خود نشانه و رفتارهاي متفاوتي را نشان مي‌دهد كه در ادامه به آنها پرداخته ايم.

1.افراد با دلبستگي نوع اضطرابي

افراد با دلبستگي ناايمن از نوع اضطرابي خصوصياتي دارند كه عبارت است از.

  • در رابطه ترس از ترك شدن دارند.
  • هميشه به شريك احساسي خود مي‌چسبند.
  • به شدت ترس از تنهايي دارند.
  • دائم در حال تماس به شريك احساسي خود هستند تا از موقعيت هاي او اطلاع پيدا كنند.
  • زماني كه مشكلي در رابطه وجود داشته باشد بسيار زياد نگران و ناراحت مي‌شوند.

2. افراد با دلبستگي نوع اجتنابي

افراد با دلبستگي ناايمن از نوع اجتنابي خصوصياتي دارند كه عبارت است از.

  • در جستجوي استقلال خود هستند.
  • تمايلي به حضور در رابطه ندارند.
  • در رابطه صميمي نمي‌شوند.
  • از تعهد بسيار فراري هستند.
  • اطرافيان صميمي بسيار كمي دارند.
  • درخواست كمك نمي‌كنند.
  • هنگام حضور در رابطه هيچ تلاشي نمي‌كنند.
  • هميشه انتظار تمام شدن رابطه را دارند.

درمان دلبستگي ناايمن

براي درمان افراد با دلبستگي ناايمن بايد از روانشناس كمك بگيريد. در مرحله اول بپذيريد كه مشكلي در دلبستگي شما وجود دارد. در مرحله دوم بايد مشكلات را شناسايي كنيد و رفتارهاي خود را بررسي كنيد. دلبستگي اساسي ترين نقش در شكل گيري روابط دارد. بايد حتما از مشاورين كمك بگيريد و براي رشد مناسب كودك خود به سراغ روانشناس برويد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

كلام آخر

افرادي كه داراي دلبستگي ناايمن هستند در نهايت به اضطراب و افسردگي دچار مي‎‌شوند. از ديگران و روابط به دور هستند و در دوران بزرگسالي به ديگران بي اعتماد مي‌شوند. براي رهايي از اين وضعيت بايد از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد. متخصصين مركز مشاوره آواژه اطلاعات كافي به شما مي‌دهند و كمك كننده روابط والد فرزندي هستند. براي ارتباط با متخصصين روانشناس مركز ما با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دلبستگي ناايمن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي كودك و مشاوره روانشناسي آواژه تماس حاصل نماييد.

منبع: دلبستگي ناايمن | درمان دلبستگي نا ايمن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۱۳:۵۳ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

مشاوره روانشناسي در ياسوج دغدغه ذهني براي كساني است كه درگير مشكل خاصي شده باشند. در واقع كمك‌گرفتن از مشاوره روان‌شناسي يكي از بهترين راهكارها براي مشكلات ما است. مشاورين با استفاده از تخصص و تجربه‌اي كه دارند به‌خوبي مي‌توانند در موضوعات مختلف به ما كمك كنند. اما قبل از اينكه از هر مشاوره‌اي استفاده كنيم بايد با ويژگي‌هاي اين شكل از مشاوره و همين‌طور نشانه‌هاي يك مركز مشاوره خوب آشنا باشيم. به همين خاطر در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا بيشتر راجع به مشاوره روانشناسي ياسوج و آنچه بايد راجع به اين موضوع بدانيد صحبت كنيم.

منيع: مشاوره روانشناسي ياسوج | بهترين روانشناس در ياسوج

مشاوره روانشناسي ياسوج

اولين سؤال در ذهن بسياري از ما اين است كه اصلاً استفاده از مشاوره روانشناسي ياسوج به چه دردي مي‌خورد؟ خيلي از ما تصور مي‌كنيم مي‌توانيم مشكلات‌مان را به‌تنهايي يا با كمك‌گرفتن از اطرافيان حل كنيم. اما واقعيت اين است كه بيشتر وقت‌ها مشكلات به اين سادگي برطرف نمي‌شوند. ناتواني در نگاه‌كردن به موضوع از زاويه ديگر، نداشتن تجربه و همين‌طور بيماري‌هاي روحي از جمله دلايلي هستند كه باعث مي‌شوند نتوانيد به‌تنهايي مشكلات‌تان را حل كنيد. اين در حالي است كه مشكلات در ذهن ما وجود دارند و انرژي بسياري مي‌گيرند.

هركدام از ما اگر درگير بعضي مسائل نباشيم توانايي بيشتري براي زندگي در اجتماع داريم؛ و مي‌توانيم به پيشرفت‌هاي بسياري دست پيدا كنيم. به همين خاطر حل كردن درگيري‌هاي ذهني يا بيماري‌هاي روحي يكي از مهم‌ترين كارهايي است كه بايد انجام بدهيم. اما اين كار بدون كمك‌گرفتن از متخصصين تقريباً غيرممكن است. به همين خاطر بهترين كار اين است كه وقتي احساس مي‌كنيد موضوعي ذهن شما را درگير كرده يا شرايط روحي‌تان به هم ريخته است از يك مشاور كمك بگيريد.

خدمات مراكز مشاوره روانشناسي ياسوج

بسياري از ما مي‌دانيم كه كمك‌گرفتن از مشاورين بسيار مفيد است. اما نمي‌دانيم كه براي چه كارهايي مي‌توانيم از آن‌ها كمك بگيريم. در حقيقت حيلي مواقع دليل مراجعه نكردن به مراكز مشاوره اين است كه ما از خدمات اين مراكز آگاهي نداريم. به همين خاطر در اين قسمت با يكديگر راجع به خدمات مراكز مشاوره ياسوج صحبت خواهيم كرد. اين خدمات به شرح زير هستند.

1- كمك به حل مسئله

هر موضوعي كه ذهن شما را درگير كرده مي‌توانيد با مشاورين در ميان بگذاريد. يكي از مهم‌ترين وظايف مشاوره اين است كه به شما كمك مي‌كند دغدغه‌هاي ذهني‌تان را برطرف كنيد. مشاورين با استفاده از روش‌هاي مختلف حل مسئله و تصميم‌گيري به شما كمك مي‌كنند راجع به موضوعي كه ذهن‌تان را درگير كرده به يك نتيجه كلي دست پيدا كنيد.

2- مشاوره روانشناسي در ياسوج براي درمان بيماري‌هاي روحي

شناخته‌شده‌ترين كاري كه مشاورين انجام مي‌دهند درمان بيماري‌هاي روحي است. بااين‌حال خيلي از ما نمي‌دانيم كه درگير مشكلات روحي شده‌ايم. براي مثال بسياري از كساني كه درگير وسواس هستند خودشان را شخصيت‌هايي تميز مي‌دانند. به خاطر داشته باشيد كه يكي از نشانه‌هاي مهم بيماري‌هاي روحي اين است كه فرد احساس ناراحتي مي‌كند؛ و يا باعث ناراحتي ديگران مي‌شود. به‌علاوه اگر شما زمان زيادي از روزتان را درگير يك موضوع خاص هستيد، مي‌تواند نشانه مشكلاتي در اين زمينه باشد. در چنين شرايطي بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا بيماري‌هاي روحي را درمان كنيد؛ و در نتيجه انرژي بيشتري براي ساير فعاليت‌هاي زندگي‌تان داشته باشيد.

3- مشاوره‌هاي خانواده

مشكلاتي كه درون خانواده پيش مي‌آيند يكي از موضوعاتي است كه ذهن ما را بسيار درگير مي‌كند. خانواده جايي است كه همه ما مي‌خواهيم در آن آرامش داشته باشيم. اما اختلاف ميان اعضا مي‌تواند مشكلات بسياري را به همراه داشته باشد. براي حل مشكلاتي كه درون خانواده پيش مي‌آيد مي‌توانيد از مشاوره روانشناسي در ياسوج استفاده كنيد. مشكلاتي مثل اختلاف بين زوجين، درگيري با فرزندان نوجوان و همين‌طور اعتياد يا بيماري روحي يكي از اعضاي خانواده از جمله مشكلاتي هستند كه مي‌توانيد با كمك مشاورين خانواده برطرف كنيد.

4- مشاوره روانشناسي در ياسوج براي كمك به بهترشدن شرايط

مشاوره روان‌شناسي هميشه هم براي رفع يك مشكل نيست. شما مي‌توانيد با استفاده از اين مشاوره‌ها شرايط خود را از آنچه هست بهتر كنيد. كمك به پيداكردن استعدادها، راهكارهايي براي ازدواج موفق و بسياري از مسائل ديگر از جمله موضوعاتي هستند كه مي‌توانيد با كمك‌گرفتن از يك مشاور آنها را برطرف كنيد.

5- يادگيري مهارت‌ها

اگر احساس مي‌كنيد برخي مهارت‌ها را نداريد بهتر است با يك مشاور صحبت كنيد. يادگيري قدرت نه گفتن، چگونگي برقراري ارتباط با ديگران، راهكارهايي براي مديريت استرس و بسياري از مسائل ديگر از جمله خدماتي هستند كه مي‌توانيد از مشاوره روانشناسي ياسوج بگيريد.

6- مشاوره‌هاي تربيتي

تربيت‌كودك مهم‌ترين وظيفه هر پدر و مادري است. اشتباهات شما در اين زمينه مي‌تواند مشكلات جدي را براي فرزندتان ايجاد كند. به همين خاطر بهتر است راجع به نيازهاي فرزندتان و راه‌هاي برطرف‌كردن آن از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با ويژگي‌هاي روحي هر دوره سني آشنايي دارند؛ و مي‌توانند به شما براي تربيت بهتر فرزندتان كمك كنند.

7- مشاوره اعتياد

اعتياد يكي از جدي‌ترين مشكلاتي است كه مي‌تواند شما يا اطرافيان‌تان را درگير خودش كند. به‌علاوه بسياري از معتادان حتي پس از ترك نيز دوباره به‌سوي استفاده از مواد مخدر برمي‌گردند. اين موضوع بيش از هر چيز به خاطر اين است كه مشاوره روانشناسي براي درمان اعتياد جدي گرفته نمي‌شود. يكي از خدمات مراكز مشاوره اين است كه به شما كمك مي‌كنند در ترك اعتياد موفق‌تر باشيد.

8- مشاوره روانشناسي در ياسوج حل مسائل جنسي

مشكلات جنسي از آن دسته مسائلي هستند كه معمولاً راجع به آن‌ها صحبت نمي‌كنيم. بااين‌حال تحقيقات نشان مي‌دهد كه بخش مهمي از سلامت روان و همين‌طور كيفيت زندگي مشترك ما، به اين موضوع مرتبط است. به همين خاطر شايد بهتر باشد راجع به اين موضوع با كسي صحبت كنيد. خجالت از صحبت‌كردن و همين‌طور آشنا نبودن با راه‌حل‌هاي علمي از جمله دلايل اين است كه بسياري از ما نمي‌توانيم با اطرافيانمان راجع به اين موضوع صحبت كنيم.

ويژگي هاي مركز مشاوره روانشناسي خوب

مجوز رسمي و نيروهاي متخصص

اولين و مهم‌ترين ويژگي يك مركز مورد تأييد داشتن مجوز رسمي است. نبود اين مجوز به معناي آن است كه مشاور شما مورد تأييد سازمان نظام روان‌شناسي نيست. به‌علاوه اين حق شماست كه راجع به تحصيلات، تخصص و پروانه اشتغال مشاورين مركز نيز اطلاع داشته باشيد. پس اگر به دنبال برطرف‌كردن مشكلات هستيد در درجه اول به اين نكات توجه داشته باشيد.

خدمات متنوع و به‌روز

همان‌طور كه گفتيم مشكلاتي كه شما مي‌توانيد براي آن‌ها از يك مشاور كمك بگيريد بسيار متنوع هستند. به همين خاطر مركز مشاوره‌اي كه به آن مراجعه مي‌كنيد نيز بايد بتواند همه اين نيازها را پوشش بدهد. در غير اين صورت شما مجبور مي‌شويد براي هر مشكل از يك مركز به مركز ديگر برويد.

 

داشتن تجهيزات كافي

اين روزها براي بسياري از مشكلات روحي از دستگاه‌هايي مثل نوروفيدبك يا بيوفيدبك استفاده مي‌شود. به‌علاوه استفاده از ابزارهايي مثل انواع تست‌هاي شخصيتي نيز در مراكز مشاوره روانشناسي ياسوج بسيار رايج است. به همين خاطر مي‌توان گفت يكي از ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خوب اين است كه تمامي اين تجهيزات را داشته باشد.

سخن آخر

مشاوره روانشناسي ياسوج يكي از خدماتي است كه همه ما در زندگي به آن نياز داريم. درست مانند مشكلات جسمي كه براي پيشگيري يا درمان آن‌ها از يك متخصص كمك مي‌گيريم، روان ما نيز به مراقبت نياز دارد. به همين خاطر بهتر است كه هركدام از ما هرازگاهي از يك مشاور براي بررسي شرايط روحي‌مان كمك بگيريم. بااين‌حال همان‌طور كه گفتيم بايد دقت داشته باشيد كه اين مراكز ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره مورد تأييد را داشته باشند. در غير اين صورت شما با مشكلات بيشتري مواجه خواهيد شد.

براي دريافت مشاوره روانشناسي در ياسوج مي توانيد از طريق شماره 02191002360 براي مشاوره تلفني روانشناسي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس بگيريد.

منيع: مشاوره روانشناسي ياسوج | بهترين روانشناس در ياسوج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۴۹:۰۶ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

مشاوره روانشناسي در همدان دغدغه ذهني براي كساني است كه درگير مشكل خاصي شده باشند. در واقع كمك‌گرفتن از مشاوره روان‌شناسي يكي از بهترين راهكارها براي مشكلات ما است. مشاورين با استفاده از تخصص و تجربه‌اي كه دارند به‌خوبي مي‌توانند در موضوعات مختلف به ما كمك كنند. اما قبل از اينكه از هر مشاوره‌اي استفاده كنيم بايد با ويژگي‌هاي اين شكل از مشاوره و همين‌طور نشانه‌هاي يك مركز مشاوره خوب آشنا باشيم. به همين خاطر در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا بيشتر راجع به مشاوره روانشناسي همدان و آنچه بايد راجع به اين موضوع بدانيد صحبت كنيم.

منبع: مشاوره روانشناسي همدان | بهترين روانشناس در همدان

مشاوره روانشناسي همدان

اولين سؤال در ذهن بسياري از ما اين است كه اصلاً استفاده از مشاوره روانشناسي همدان به چه دردي مي‌خورد؟ خيلي از ما تصور مي‌كنيم مي‌توانيم مشكلات‌مان را به‌تنهايي يا با كمك‌گرفتن از اطرافيان حل كنيم. اما واقعيت اين است كه بيشتر وقت‌ها مشكلات به اين سادگي برطرف نمي‌شوند. ناتواني در نگاه‌كردن به موضوع از زاويه ديگر، نداشتن تجربه و همين‌طور بيماري‌هاي روحي از جمله دلايلي هستند كه باعث مي‌شوند نتوانيد به‌تنهايي مشكلات‌تان را حل كنيد. اين در حالي است كه مشكلات در ذهن ما وجود دارند و انرژي بسياري مي‌گيرند.

هركدام از ما اگر درگير بعضي مسائل نباشيم توانايي بيشتري براي زندگي در اجتماع داريم؛ و مي‌توانيم به پيشرفت‌هاي بسياري دست پيدا كنيم. به همين خاطر حل كردن درگيري‌هاي ذهني يا بيماري‌هاي روحي يكي از مهم‌ترين كارهايي است كه بايد انجام بدهيم. اما اين كار بدون كمك‌گرفتن از متخصصين تقريباً غيرممكن است. به همين خاطر بهترين كار اين است كه وقتي احساس مي‌كنيد موضوعي ذهن شما را درگير كرده يا شرايط روحي‌تان به هم ريخته است از يك مشاور كمك بگيريد.

خدمات مراكز مشاوره روانشناسي همدان

بسياري از ما مي‌دانيم كه كمك‌گرفتن از مشاورين بسيار مفيد است. اما نمي‌دانيم كه براي چه كارهايي مي‌توانيم از آن‌ها كمك بگيريم. در حقيقت حيلي مواقع دليل مراجعه نكردن به مراكز مشاوره اين است كه ما از خدمات اين مراكز آگاهي نداريم. به همين خاطر در اين قسمت با يكديگر راجع به خدمات مراكز مشاوره همدان صحبت خواهيم كرد. اين خدمات به شرح زير هستند.

1- كمك به حل مسئله

هر موضوعي كه ذهن شما را درگير كرده مي‌توانيد با مشاورين در ميان بگذاريد. يكي از مهم‌ترين وظايف مشاوره اين است كه به شما كمك مي‌كند دغدغه‌هاي ذهني‌تان را برطرف كنيد. مشاورين با استفاده از روش‌هاي مختلف حل مسئله و تصميم‌گيري به شما كمك مي‌كنند راجع به موضوعي كه ذهن‌تان را درگير كرده به يك نتيجه كلي دست پيدا كنيد.

2- مشاوره روانشناسي در همدان براي درمان بيماري‌هاي روحي

شناخته‌شده‌ترين كاري كه مشاورين انجام مي‌دهند درمان بيماري‌هاي روحي است. بااين‌حال خيلي از ما نمي‌دانيم كه درگير مشكلات روحي شده‌ايم. براي مثال بسياري از كساني كه درگير وسواس هستند خودشان را شخصيت‌هايي تميز مي‌دانند. به خاطر داشته باشيد كه يكي از نشانه‌هاي مهم بيماري‌هاي روحي اين است كه فرد احساس ناراحتي مي‌كند؛ و يا باعث ناراحتي ديگران مي‌شود. به‌علاوه اگر شما زمان زيادي از روزتان را درگير يك موضوع خاص هستيد، مي‌تواند نشانه مشكلاتي در اين زمينه باشد. در چنين شرايطي بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا بيماري‌هاي روحي را درمان كنيد؛ و در نتيجه انرژي بيشتري براي ساير فعاليت‌هاي زندگي‌تان داشته باشيد.

3- مشاوره‌هاي خانواده

مشكلاتي كه درون خانواده پيش مي‌آيند يكي از موضوعاتي است كه ذهن ما را بسيار درگير مي‌كند. خانواده جايي است كه همه ما مي‌خواهيم در آن آرامش داشته باشيم. اما اختلاف ميان اعضا مي‌تواند مشكلات بسياري را به همراه داشته باشد. براي حل مشكلاتي كه درون خانواده پيش مي‌آيد مي‌توانيد از مشاوره روانشناسي در همدان استفاده كنيد. مشكلاتي مثل اختلاف بين زوجين، درگيري با فرزندان نوجوان و همين‌طور اعتياد يا بيماري روحي يكي از اعضاي خانواده از جمله مشكلاتي هستند كه مي‌توانيد با كمك مشاورين خانواده برطرف كنيد.

4- مشاوره روانشناسي در همدان براي كمك به بهترشدن شرايط

مشاوره روان‌شناسي هميشه هم براي رفع يك مشكل نيست. شما مي‌توانيد با استفاده از اين مشاوره‌ها شرايط خود را از آنچه هست بهتر كنيد. كمك به پيداكردن استعدادها، راهكارهايي براي ازدواج موفق و بسياري از مسائل ديگر از جمله موضوعاتي هستند كه مي‌توانيد با كمك‌گرفتن از يك مشاور آنها را برطرف كنيد.

5- يادگيري مهارت‌ها

اگر احساس مي‌كنيد برخي مهارت‌ها را نداريد بهتر است با يك مشاور صحبت كنيد. يادگيري قدرت نه گفتن، چگونگي برقراري ارتباط با ديگران، راهكارهايي براي مديريت استرس و بسياري از مسائل ديگر از جمله خدماتي هستند كه مي‌توانيد از مشاوره روانشناسي همدان بگيريد.

6- مشاوره‌هاي تربيتي

تربيت‌كودك مهم‌ترين وظيفه هر پدر و مادري است. اشتباهات شما در اين زمينه مي‌تواند مشكلات جدي را براي فرزندتان ايجاد كند. به همين خاطر بهتر است راجع به نيازهاي فرزندتان و راه‌هاي برطرف‌كردن آن از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با ويژگي‌هاي روحي هر دوره سني آشنايي دارند؛ و مي‌توانند به شما براي تربيت بهتر فرزندتان كمك كنند.

7- مشاوره اعتياد

اعتياد يكي از جدي‌ترين مشكلاتي است كه مي‌تواند شما يا اطرافيان‌تان را درگير خودش كند. به‌علاوه بسياري از معتادان حتي پس از ترك نيز دوباره به‌سوي استفاده از مواد مخدر برمي‌گردند. اين موضوع بيش از هر چيز به خاطر اين است كه مشاوره روانشناسي براي درمان اعتياد جدي گرفته نمي‌شود. يكي از خدمات مراكز مشاوره اين است كه به شما كمك مي‌كنند در ترك اعتياد موفق‌تر باشيد.

8- مشاوره روانشناسي در همدان حل مسائل جنسي

مشكلات جنسي از آن دسته مسائلي هستند كه معمولاً راجع به آن‌ها صحبت نمي‌كنيم. بااين‌حال تحقيقات نشان مي‌دهد كه بخش مهمي از سلامت روان و همين‌طور كيفيت زندگي مشترك ما، به اين موضوع مرتبط است. به همين خاطر شايد بهتر باشد راجع به اين موضوع با كسي صحبت كنيد. خجالت از صحبت‌كردن و همين‌طور آشنا نبودن با راه‌حل‌هاي علمي از جمله دلايل اين است كه بسياري از ما نمي‌توانيم با اطرافيانمان راجع به اين موضوع صحبت كنيم.

ويژگي هاي مركز مشاوره روانشناسي خوب

مجوز رسمي و نيروهاي متخصص

اولين و مهم‌ترين ويژگي يك مركز مورد تأييد داشتن مجوز رسمي است. نبود اين مجوز به معناي آن است كه مشاور شما مورد تأييد سازمان نظام روان‌شناسي نيست. به‌علاوه اين حق شماست كه راجع به تحصيلات، تخصص و پروانه اشتغال مشاورين مركز نيز اطلاع داشته باشيد. پس اگر به دنبال برطرف‌كردن مشكلات هستيد در درجه اول به اين نكات توجه داشته باشيد.

خدمات متنوع و به‌روز

همان‌طور كه گفتيم مشكلاتي كه شما مي‌توانيد براي آن‌ها از يك مشاور كمك بگيريد بسيار متنوع هستند. به همين خاطر مركز مشاوره‌اي كه به آن مراجعه مي‌كنيد نيز بايد بتواند همه اين نيازها را پوشش بدهد. در غير اين صورت شما مجبور مي‌شويد براي هر مشكل از يك مركز به مركز ديگر برويد.

داشتن تجهيزات كافي

اين روزها براي بسياري از مشكلات روحي از دستگاه‌هايي مثل نوروفيدبك يا بيوفيدبك استفاده مي‌شود. به‌علاوه استفاده از ابزارهايي مثل انواع تست‌هاي شخصيتي نيز در مراكز مشاوره روانشناسي همدان بسيار رايج است. به همين خاطر مي‌توان گفت يكي از ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خوب اين است كه تمامي اين تجهيزات را داشته باشد.

سخن آخر

مشاوره روانشناسي همدان يكي از خدماتي است كه همه ما در زندگي به آن نياز داريم. درست مانند مشكلات جسمي كه براي پيشگيري يا درمان آن‌ها از يك متخصص كمك مي‌گيريم، روان ما نيز به مراقبت نياز دارد. به همين خاطر بهتر است كه هركدام از ما هرازگاهي از يك مشاور براي بررسي شرايط روحي‌مان كمك بگيريم. بااين‌حال همان‌طور كه گفتيم بايد دقت داشته باشيد كه اين مراكز ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره مورد تأييد را داشته باشند. در غير اين صورت شما با مشكلات بيشتري مواجه خواهيد شد.

براي دريافت مشاوره روانشناسي در همدان مي توانيد از طريق شماره 02191002360 براي مشاوره تلفني روانشناسي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس بگيريد.

منبع: مشاوره روانشناسي همدان | بهترين روانشناس در همدان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۲:۰۸ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

چند وقت بعد از جدايي رابطه جديد شروع كنم ؟ زمان مناسب براي شروع رابطه جديد، گذراندن چهار مرحله التيام است. اما شروع رابطه پس از جدايي كار چندان آساني نيست كه فكر كنيد به راحتي مي‌توانيد فراموش كنيد و وارد رابطه ديگري شويد. ترس از شكست دوباره، كاهش اعتماد به نفس، بدبيني، ترس از قضاوت و افسردگي از مسائلي هستند كه از شروع دوباره يك رابطه جلوگيري مي‌كند. براي كاهش آسيب هاي پيش رو بهتر است كه سريعا بعد از جدايي از روانشناسان كمك بگيريد.

منبع: چند وقت بعد از جدايي رابطه جديد شروع كنم ؟

چند وقت بعد از جدايي رابطه جديد شروع كنم؟

هرچه در رابطه و زندگي قبلي خود زخم هاي عميق تري خورده باشيم، براي شروع رابطه جديد بايد صبورتر رفتار كنيم. قبل از شروع رابطه جديد بايد روح و جسم خود را التيام ببخشيد. هرچه در رابطه گذشته خود بيشتر زحمت كشيده باشيد و قرباني تر بوده باشيد، وارد رابطه جديد شدن پروسه طولاني تري را بايد طي كند. مراحل سوگ و التيام پس از جدايي را بايد طي كرد تا بتوان وارد رابطه جديد تري شد. نگران نباشيد، پس از التيام بخشيدن در رابطه جديد خود از تجربه گذشته استفاده خواهيد كرد.

طي كردن مراحل چهارگانه بعد از جدايي

طي كردن مراحل چهارگانه التيام، كمك خواهد كرد تا از دوران جدايي راحت تر عبور كنيد و آمادگي لازم براي شروع رابطه جديد را داشته باشيد. لازم به ذكر است كه طي كردن اين مراحل حداقل از 1 سال و حداكثر تا 5 سال زمان لازم دارد. در ادامه 4 مرحله التيام پس از جدايي را اشاره كرده ايم.

1. دل كندن و جدايي

مرحله اول، مرحله دل كندن و جدايي است كه دو هفته تا دو ماه زمان لازم دارد. زماني كه به فردي علاقه مند هستيد تمام آرزوها، آينده، افكار و انرژي شما با طرف مقابل يكسان خواهد شد. و طبيعتا جدايي بسيار دشوار خواهد بود. زماني كه تصميم به دل كندن و جدايي مي‌گيريد، ممكن است زياد گريه كنيد. عادي است كه در اين مدت 2 هفته تا 2 ماه اين فكر به سراغتان بيايد كه به او پيام ارسال كنيد! اما صبر داشته باشيد و احساس نكنيد كه تا ابد در اين مرحله گير خواهيد كرد. با گذشت حداكثر 2 ماه، بسيار حال روحي تان تغيير خواهد كرد.

2. سازگاري و انطباق

مرحله دوم، مرحله سازگاري و انطباق مي‌باشد كه به دو تا شش ماه زمان نياز دارد. با ورود به اين مرحله، غم جدايي از شما دور خواهد شد و بخش عمده دردها و رنج را گذرانده ايد. اين مرحله زمان آن است كه زندگي جديد را آغاز كنيد و خود را به دور بودن از فرد قبلي وفق دهيد.

3. التيام

مرحله سوم، مرحله التيام است كه 6 ماه تا 1 سال زمان لازم است. در اين مرحله زندگي دوباره شكل طبيعي به خود مي‌گيرد و به حالت اول و قبل از حضور فرد مقابل قرار خواهيد گرفت. مرحله سوم، مرحله ثبات است. در اين مرحله شايد وارد رابطه جديدي بشويد.

4. بهبود

مرحله چهارم، مرحله بهبود است كه 1 تا 2 سال زمان لازم دارد. در اين مرحله تلاش براي ثبات هرچه بيشتر خود داريد. كمتر به رابطه قبلي مي‌انديشيد و احساس ناراحتي نداريد. با اين مرحله همزمان به ساختارهاي جديدي از روابط اجتماعي دست خواهيد يافت. دوستان جديد، تجربه هاي جديد، علايق جديد، اولويت هاي جديد و عشق جديد را تجربه خواهيد كرد. در اين مرحله اهداف خود را تعيين خواهيد كرد بدون آنكه ذره اي به فرد قبلي فكر كنيد.

زمان مناسب شروع رابطه جديد | چند وقت بعد از جدايي رابطه جديد شروع كنم

هرگز از روابط جديد به عنوان پر كردن خلاء و فراموشي استفاده نكنيد. اگر براي اين كار وارد رابطه جديد شويد و شكست بخوريد، حال روحيتان آسيب هاي بدتري را تجربه خواهد كرد. تا زماني كه حال و هواي گذشته را داريد وارد رابطه نشويد. هرچقدر مدت زمان رابطه شما بيشتر باشد، بيشتر آسيب خواهيد ديد، پس بلافاصله بعد از جدايي وارد رابطه نشويد. در جدايي كوتاه مدت تنها بدي كه در حق خود خواهيد كرد وارد رابطه جديد شدن است.

قبل از اينكه وارد رابطه با فردي شويد، بهتر است كه دلايل انتخاب خود را يادداشت كنيد. تمامي مراحل سوگ و التيام را طي كنيد تا رابطه جديد را با روحيه بالا آغاز كنيد. بهترين زمان براي شروع رابطه جديد، گذراندن حداقل 1 الي 5 سال به تنهايي است. تا قبل از اينكه به آرامش نرسيده‌ايد، وارد رابطه جديد نشويد! اما به طور كلي، بهترين زمان براي ورود به رابطه جديد زماني است كه بتوانيد روي هيجانات و احساسات خود كنترل داشته باشيد.

براي شروع رابطه جديد پس از جدايي به نكات زير توجه كنيد.

  • به خودتان زمان دهيد و عجولانه وارد رابطه نشويد.
  • از تجربه هاي گذشته براي رابطه جديد استفاده كنيد.
  • انتظارات واقع بينانه اي را در نظر بگيريد.
  • خودتان را براي مشكلات آينده، آماده كنيد.
  • قبل از ورود به رابطه جديد از سلامت روان خود اطمينان داشته باشيد.

كلام آخر

جدايي و دل كندن از كسي كه مدت هاي طولاني با او همراه بوديد و تمام افكارتان را با او در ميان مي‌گذاشتيد، بسيار سخت است. اما گاهي لازمه سلامت روان و آرامش، ترك كردن است. جدايي پروسه اي دارد كه بايد آن را گذراند. اگر در مراحل جدايي دچار تزلزل شديد و تصميم به برگشت داشتيد، دلايل خود را بررسي كنيد. وارد رابطه جديد شدن زماني مناسب است كه كنترل هيجانات و احساسات خود را برعهده داشته باشيد.

اما بهترين راه براي گذراندن مراحل جدايي و شروع رابطه جديد پس از جدايي مشورت با روانشناس است. مركز مشاوره آواژه به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه چند وقت بعد از جدايي رابطه جديد شروع كنم مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: چند وقت بعد از جدايي رابطه جديد شروع كنم ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۱۴:۳۵ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

ماده مخدر سورچه يا سورچي، ماده مخدر جديدي است كه از هروئين و مشتقات آن ساخته شده است. اين ماده مخدر به صورت صنعتي و به طريق دود، استنشاق و تزريق مصرف مي‌شود. ماده مخدر سورچه با توجه به تغييراتي كه در آن بوجود آمده است، از مورفين بيشتري استفاده شده است. مصرف اين ماده ابتدا در مهماني ها براي سرخوشي استفاده مي‌شد، اما به تدريج عموميت پيدا كرد. عوارض جانبي كه ماده مخدر سورچه ايجاد مي‌كنند عبارتند از: تهوع، ييوست، اختلالت رواني، عفونت هاي گوارشي، تاري ديد، خشكي دهان و … . درمان اين ماده مخدر نسبت به ديگر مواد سخت تر است و بايد توسط روانشناس و مشاوره اعتياد بررسي شود. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع: ماده مخدر سورچه | طريقه مصرف و ترك سورچه

ماده مخدر سورچه

ماده مخدر سورچه يا سورچي، نام جديدي از هروئين و مشتقات آن است. مصرف سورچه با سرخوشي شروع شده و در طولاني مدت به اختلالات رواني ختم مي‌شود. در مراسمات، مهماني ها و جمع هاي دوستانه مورد استفاده قرار مي‌گيرد. نام اين ماده مخدر از واژه سورچراني گرفته شده است. به منظور استفاده در دورهمي ها و مهماني ها به منظور دستيابي به سرخوشي و خوشگذراني است. بسياري افراد اين ماده مخدر را اعتياد آور نمي‌دانند، اما ماده اي اعتياد آور و خطرناك است.

سورچه با حل شدن در چربي ها به مغز وارد و آن را مختل مي‌كند. اين ماده مخدر صنعتي از كوكائين و گياه كوكا تهيه شده است. و بسيار گران و آسيب زا مي‌باشد. اين ماده مخدر در ابتدا با سرخوشي آغاز و به تدريج تبديل به آرامش خواهد شد و در نهايت از مهماني ها به مصرف روزانه تبديل مي‌شود. پس از وابستگي و اعتياد به ماده مخدر سورچه، هر 6 تا 12 ساعت مصرف خواهد شد.

طريقه مصرف سورچه

ماده مخدر سورچه از چند طريق مانند تمامي مواد مخدر ديگر انجام مي‌شود. در ادامه به روش هاي مصرف ماده مخدر سورچه اشاره كرده ايم.

  • استنشاقي يا اسنيف
  • دود كردن
  • تزريق
  • روي فويل، روش مشامي

عوارض ماده مخدر سورچه در كوتاه مدت

عوارض ماده مخدر سورچه با هروئين تفاوت چنداني ندارد. در ادامه عوارض مصرف كوتاه مدت اين ماده مخدر را نام برده ايم.

  • خشكي دهان
  • راش پوستي
  • نشئگي
  • بي حوصلگي
  • بي قراري
  • بدن درد
  • ضعف عضلاني
  • فشار خون متغير
  • سردرد هاي ناگهاني
  • سرخوشي
  • حس كرختي بدن
  • بي اشتهايي
  • خارش پوست
  • تسكين درد جسمي
  • ضربان كند قلب
  • كاهش تنفس

عوارض ماده مخدر سورچه در بلند مدت

ماده مخدر سورچه در طولاني مدت عوارضي مانند اختلالات رواني بر جاي خواهد گذاشت. در ادامه به بررسي عوارض مشاهده شده سورچه در طولاني مدت پرداخته ايم.

  • اختلالات كبدي
  • يبوست
  • تهوع
  • تاري ديد
  • تشنج
  • اوردوز
  • استفراغ
  • خشكي دهان
  • خارش شديد بدن
  • نابودي رگ ها
  • تيرگي پوست و لب
  • اختلالات قاعدگي
  • ورم هاي چركي
  • عفونت شش ها
  • افسردگي
  • اختلال هاي شخصيت
  • برونشيت مزمن
  • آسيب بافت بيني
  • زخم هاي پوستي
  • بواسير
  • اختلال هاي جنسي (زود انزالي، كاهش ميل جنسي آقايان)
  • بيماري هاي تنفسي مانند سل و ذات الريه
  • ورم مفصل ها
  • عفونت لايه هاي قلب و دريچه هاي آن
  • اختلال هضم غذا
  • بي اشتهايي
  • كاهش وزن
  • بي خوابي در شب
  • خواب آلودگي در روز
  • كاهش قدرت سيستم ايمني بدن
  • بروز بيماري هاي عفوني مانند: هپاتيت و ايدز
  • مرگ سلول هاي مغزي- نخاعي
  • مختل شدن سيستم عصبي مركزي
  • بهم ريختن سيستم هاي نوروني و هورموني
  • اختلال در تصميم گيري
  • توانايي تنظيم رفتار
  • كاهش تراكم استخوان
  • افزايش احتمال شكستگي استخوان ها
  • وقفه تنفسي
  • وابستگي به مواد مخدر ديگر
  • مرگ

پيامدهاي ماده مخدر سورچه

پيامدهاي مواد مخدر برابر با يكديگر است. ماده مخدر سورچه نيز در روابط خانوادگي، اجتماعي، سلامتي، سلامت روان، بهداشت رواني و اشتغال اختلال ايجاد مي‌كند. اين ماده مخدر پس از مدتي بزهكاري را افزايش داده و به صورت مادام العمر، فرد را به خود معتاد مي‌كند. در نهايت منجر به مرگ فرد مي‌شود.

ترك ماده سورچه

ترك ماده مخدر سورچه به دليل نسبت بيشتر مورفين، در مقايسه با ديگر مواد مخدر دشوارتر است. پس از 24 ساعت كه اين ماده قطع شود، علائم ترك بروز پيدا مي‌كند. حالت تهوع، استفراغ، بيرون روي، بي خوابي، اضطراب، تشنج و بي قراري علائم ترك سورچه است. از زمان ترك سورچه تا 1 هفته بعد علائم ترك وجود دارد. اما بعد از 1 هفته ترك، عوارض هم چنان ادامه مي‌يابند و تا زماني كه از مشاور ترك اعتياد كمك نگيريد روند بهبودي كند پيش خواهد رفت. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد تلفني كليك كنيد.

كلام آخر

هر ساله مواد مخدر جديد وارد بازار مي‌شود و ابتدا با ويژگي اعتياد نداشتن بين عموم مردم پخش مي‌شود. اما واقعيت ماجرا اينجا است كه هر ماده اي كه به صورت تفريحي مصرف شود در نهايت سبب اعتياد و درگيري با آن ماده مخدر به صورت دائمي مي‌شود. مواد مخدر همان حال خوب و سرخوشي كه به شما مي‌دهند، با اعتياد و درگيري زياد به ماده مخدر آسيب هاي رواني و جسماني زيادي وارد مي‌كنند. براي ترك اين مواد آسيب زا از مشاورين و روانشناسان ترك اعتياد كمك بگيريد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري در زمينه اعتياد به مراجعان مشاوره مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد. براي آشنايي بيشتر با روش هاي ترك اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ماده مخدر سورچه مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: ماده مخدر سورچه | طريقه مصرف و ترك سورچه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۴۸:۱۰ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

فرار از خانه علاوه بر استقلال فردي، مشكلات بسياري دارد. اين مشكلات را مي‌توان به مخارج سنگين، نبود پناهگاه امن، تنهايي، مشكلات قانوني و … دسته بندي كرد. تمامي اين مشكلات پيامدها و عواقب سنگيني مانند اعتياد را با خود برجاي مي‌گذارد. قبل از فرار از خانه به اين موضوع فكر كنيد كه به كجا پناه خواهيد برد؟ آيا پس انداز كافي براي پرداخت كرايه خانه داريد؟ آيا لوازم ضروري مناسب براي زندگي به تنهايي را داريد؟ قبل از فرار از خانه بايد از تمام زواياي مختلف فوايد و مضرات را بررسي كرد. ترجيح مي‌دهيد كه زندگي در كنار خانواده با تمام امكاناتي كه خودتان زحمتي براي آن نكشيده ايد را رها كنيد؟

از ديگر معضلات بزرگ فرار از خانه ازدواج است. دختراني كه از خانه فرار مي‌كنند، به آنها انگ دختران فراري داده مي‌شود. خانواده ها اصولا فرار از خانه را براي دختران خوب و مناسب نمي‌دانند و براي ازدواج با آنها مخالفت مي‌كنند. بسيار مشكلات بزرگتري نيز با فرار از خانه در زندگي شما رخ خواهد داد كه براي اطلاع بيشتر بايد از روانشناس كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

منبع: فرار از خانه | عاقبت فرار از خانه چيست ؟

فرار از خانه

فكر فرار از خانه چگونه به ذهن افراد مي‌رسد؟ آيا اشخاص از عواقب و پيامدهاي فرار از خانه بي‌خبرند؟ بعد از فرار از خانه چه اتفاقي بر سر افراد مي‌آيد؟ گاهي افراد خانه و خانواده به قدري با فرزندان لجبازي، بي توجهي و بي اهميتي مي‌كنند كه به فكر فرار‌ از خانه به سر آنها خطور مي‌كند. مشكلات فرار‌از خانه تنها بر فرزندان وارد نمي‌شود و خانواده ها اصلي ترين دليل فرار از خانه نوجوان هستند. با نظارت درست و درك افراد خانواده به آنها احترام بگذاريد و راه بيان احساسات را براي آنها باز كنيد. هميشه لازم نيست فرزندان به صحبت هاي والدين عمل كنند. گاهي والدين نيز بايد به فرزندان خود گوش دهند و با آنها صحبت كنند.

در جامعه امروزي نظارت و نحوه تربيت والدين كاهش پيدا كرده، اغلب والدين مشغول به كارند و براي رسيدگي به فرزندان خود زمان كافي ندارند. گاهي اوقات در خانواده ها مشكلات اقتصادي، خانوادگي و اجتماعي دخيل مي‌شوند و باعث كاهش كيفيت تربيت فرزندان مي‌شود. موارد زيادي نيز در فرار‌از خانه دخيل هستند كه در ادامه در رابطه با موضوع فرار از خانه به طور كل توضيح داده ايم.

مشكلات فرار از خانه

بزرگترين سوال در رابطه با فرار از خانه اين است كه به كجا فرار كنيم؟ آيا دوستان و اطرافيان تحمل طولاني مدت ما را دارند؟ آيا مي‌توان از ديگران انتظار داشت تا طولاني مدت ما را تحمل كنند؟ همه اين سوالات را قبل از فرار‌از خانه از خود بپرسيد. توانايي تحمل همه اين مشكلات را داريد؟ شايد به مرحله اي برسيد كه زندگي را در خيابان ها و پارك هاي شهر بگذرانيد! مشكلات زندگي تازه بعد از فرار از خانه نمايان مي‌شود كه در ادامه در رابطه با تمام اين مشكلات توضيح داده‌ايم.

1. درآمد زندگي

بزرگ ترين مشكل فرار از خانه را مي‌توان درآمد زندگي شمرد. به اين موضوع فكر كنيد كه خرج خوراك، پوشاك، هزينه مسكن و … از كجا تامين مي‌شود. آيا پس انداز و درآمد شما به قدري است كه از پس هزينه هاي خود بر بياييد؟ علاوه بر هزينه هاي معمولي شايد خدايي نكرده به بيماري مبتلا شويد كه خرج هر ويزيت آن بسيار زياد باشد. اگر نيز سركار نمي‌رويد حرفه يا تخصصي داريد كه از پس تمام هزينه ها بر بيايد؟ اصلي ترين و ترسناك ترين مشكل فرار‎از خانه، مخارج زندگي است.

2. مشكلات قانوني

يكي از مشكلات فرار از خانه مشكلات قانوني است. بسياري از افرادي كه از خانه‌فرار مي‌كنند براي تامين نيازهاي خود دست به كارهاي خلاف مي‌زنند يا به گروه هاي خلافكار مي‌پيوندند. نتيجه تمام كارهاي خلاف و همكاري با گروه هاي خلاف به زندان، پليس و سوءپيشينه منتهي مي‌شود. جدا از يافتن دوستان ناباب، خانواده براي جستجوي شما حتما از پليس و قانون كمك مي‌گيرد كه همه اين راه ها شما را با مشكلات قانوني روبرو مي‌كند.

3. تنهايي بعد از فرار

واقعيت تلخ، سخت و انكار نشدني، تنهايي پس از فرار از خانه است. طرد شدن، تنهايي و نگاه منفي جامعه به افراد از مشكلات فرار‌از خانه محسوب مي‌شود. هر فردي كه تصميم به فرار از خانه دارد بايد اين وقعيت را بپذيرد كه شايد با قضاوت هاي ديگران، برخوردهاي تند، تنهايي و عدم حمايت اطرافيان روبرو شويد. علاوه بر تمام اين مشكلات، در ازدواج و روابط دوستانه و كاري ممكن است با مشكلاتي روبرو شويد كه جبران ناپذير باشد.

4. بي پناهي

بي پناهي و نبود محل مناسب براي زندگي از جمله مشكلات بزرگ فرار از خانه به حساب مي‌آيد. پس در قدم اول با مشكل بي پناهي روبرو خواهيد شد. زندگي در كنار دوستان، فاميل، خانواده دور و … تا چه مدت قابل تحمل است؟ علاوه بر اينكه اطرافيان را خسته مي‌كنيد، خودتان نيز سردرگم مي‌شويد. اگر پس اندازي نداريد و توانايي اجاره ملك و كرايه منزل را نداريد فكر فرار‌از خانه منطقي بنظر نمي‌رسد. پناه به كارتن خوابي نيز عواقب و پيامدهايي مانند اعتياد، روابط با باندهاي خلافكار و … را به همراه دارد. پناه به اين گروه ها علاوه بر اينكه براي شما خطرناك است، درخواست هاي نامعقولي نيز به دنبال دارد.

بررسي خوبي و بدي فرار از خانه

هميشه تمامي كارها مزاياي و معايبي به دنبال دارد. زماني كه تصميم به فرار از خانه داريد با دقت و منطق، جدا از احساسات به نتايج خوب و بد فرار از خانه بپردازيد. خوبي هاي فرار‌از خانه شايد به استقلال و دعواهاي خانوادگي ختم نشود، اما بدي ها و عواقب ترسناكي به دنبال دارد كه با بررسي آنها شايد از اين كار دست بكشيد. به اين فكر كنيد كه آيا به راه هاي جايگزين فكر كرده ايد؟ آيا توانايي روبرو شدن با مشكلات را داريد؟ از عهده حل مشكلات به تنهايي بر مي‌آييد؟ با دقت، منطق خودتان و پرس و جو از افرادي كه از خانه‌فرار كرده اند به بررسي خوب و بد بپردازيد و راه درست را انتخاب كنيد.

راهكارهاي جايگزين فرار از خانه

به نظر شما بهتر نيست تا راه هاي ديگري را جايگزين فرار از خانه كرد؟ بيشتر نوجواناني كه از خانه‌فرار كرده اند به خاطر بايد و نبايدهاي والدين دست به اين كار زده اند. رهايي از دستورات خانواده كه براي شما درك شدني نيست شما را به فكر فرار از خانه مي‌اندازد. اما بهتر است تا موارد ديگري را امتحان كنيد. در ادامه راهكارهاي جايگزين فرار‌از خانه را شرح داده ايم كه به شرح زير است.

1. مكالمه با خانواده را اولويت قرار دهيد

اولين راهكار جايگزين براي فرار از خانه صحبت با خانواده است. بسياري از خانواده ها نسبت به صحبت هاي فرزندان علاقه نشان مي‌دهند براي تصميم گيري درست لطفا در وهله اول با خانواده در رابطه با مشكلات صحبت كنيد. تند و با خشونت به مكالمه نپردازيد. اصول مكالمه را رعايت كنيد تا به نتيجه خوبي دست يابيد. براي بيان صحبت هاي خود ابتدا بايد با همدلي شروع كنيد. خانواده را آگاه كنيد و بگوييد “مي‌دانم كه چقدر به من علاقه داريد و در رابطه با رفتارهاي من نگران هستيد اما منم … “. تمام گفتگو هاي خود را با خانواده مديريت كنيد و به حل اختلافات با خانواده بپزدازيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه كنترل نوجوان كليك كنيد.

2. خواسته هاي خود را با خانواده تطبيق دهيد

دومين راهكار جايگزين فرار از خانه و سازش با خانواده، تطبيق خواسته هاي خود با خانواده است. مثلا اگر علاقه داريد كه شب شام به بيرون برويد و خانواده اجازه شب بيرون رفتن به تنهايي را نمي‌دهد، با خواهر يا برادر خود برويد. در واقع با اين كار هم به خواسته خود مي‌رسيد وهم به خواسته خانواده عمل مي‌كنيد. بيرون رفتن هاي خود را با فردي كه امين و مورد اعتماد خانواده است انتخاب كنيد. به تدريج و به مرور از خانواده با جلب اعتماد خواسته هاي خود را بخواهيد تا اجازه كارهاي مختلف به شما داده شود.

3. از مراكز اجتماعي كمك بگيريد

مشكلات فرار از خانه در دختران فقط در مشكلات خانوادگي خلاصه نمي‌شود. بسياري از خانواده ها دختران خود را به ازدواج بدون علاقه مجبور مي‌كنند. ضرب و شتم، تجاوز، اعتياد و مشكلات خيلي جدي تري در خانواده ها وجود دارد كه دختران را از خانه به دور مي‌كند. اگر در چنين وضعيت هاي طاقت فرسا قرار گرفته ايد بهترين راه كمك از مراكز اجتماعي است. اورژانس هاي اجتماعي، خانه هاي امن و … بسيار بهتر از فرار ناگهاني و بي پناهي است.

4. با روانشناس مشورت كنيد

بهترين گزينه و پر اهميت ترين راه جايگزين فرار از خانه، كمك روانشناس است. روانشناسان با بررسي شرايط زندگي و توانايي هاي شما، به ارائه راهكارهاي بهتر مي‌پردازد و شما را راهنمايي مي‌كند. گاهي روانشناسان با دعوت پدر و مادر به جلسه درماني آنها را بهتر راهنمايي مي‌كنند و درخواست هاي شما را با روش هاي بهتري به خانواده اعلام مي‌كنند. گاهي با توجه به تشخيص روانشناس، جلسات فردي به جلسات خانواده درماني ختم مي‌شود. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

كلام آخر

فرار از خانه را به طور كامل در اين مقاله توضيح داده‌ايم. طبق نظر روانشناسان صحبت با خانواده و حل مشكلات بهترين راهكار است. با فرار‌از خانه آسيب هاي جبران ناپذيري بر خود به جا خواهيد گذاشت. بهتر است قبل از اقدام به هر كاري با روانشناس و مشاورين مشورت كنيد. مركز مشاوره آواژه به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فرار از خانه مي توانيد از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس بگيريد.

منبع: فرار از خانه | عاقبت فرار از خانه چيست ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۳۹:۵۳ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

ترك بددهني راهكارهايي دارد كه افراد آگاه به دنبال آن هستند. بددهني رفتار زشت و ناپسندي است كه متاسفانه بسياري از افراد به آن عادت كرده اند. افرادي كه بددهني مي‌كنند و به ناسزاگويي عادت كرده اند دائم در حال شكستن دل، توهين و تحقير اطرافيان هستندو اين افراد عموما دوست داشتني نيستند و اطرافيان آنها را به عنوان فرد بي ادب و بي شخصيت ياد مي‌كنند. والديني كه بددهن هستند براي تربيت درست فرزند خود بيشتر از ديگران بايد به فكر ترك بددهني باشند. در ادامه 10 راهكار به شما آموزش داده ايم كه براي ترك بددهني بسيار پر كاربرد است. اما بهترين راه كمك از روانشناس فردي است. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: ترك بددهني | علت و نشانه بد دهني

ترك بددهني

امروزه نوجواناني را مشاهده مي‌كنيم كه با افزايش سن احساس قدرت بدست مي‌آورند و به ديگران فحش و ناسزا مي‌گويند. بددهني به معناي بي احترامي و رعايت نكردن هنجارهاي اجتماعي است. هنجارهاي اجتماعي به معناي مرزها بين مدرم پذيرفته شده است و كسي كه اين هنجارها را بشكند از نظر عموم مردم فردي قانون شكن و متخلف است. بددهني نوعي بي ادبي است و كسي كه ناسزا مي‌گويد قانون شكني مي‌كند. بددهني نوعي بي ادبي است كه تعادل اجتماع را در خطر مي‌اندازد. افراد اغلب در دعوا، مشاجره و تنش ها بددهني مي‌كنند. انواع بددهني عبارتند از: توهين، فحاشي، بي ملاحضگي، بي احساس، آميز عمدي و نقص تابوهاي كلامي است. بددهني به عواملي مانند: تقليد از پدر و مادر، تقليد از ديگران و … است. يكي از موثرترين راه هاي ترك بددهني افزايش اعتماد به نفس است.

تاثيرات فرهنگ بر بددهني | ترك بددهني

اعمال رفتار بد يا بددهني بسته به فرهنگ و قوانين هر مكان و موقعيتي دارد. شايد در برخي از فرهنگ ها برخي از كلماتي كه در فرهنگ ما بددهني است از نظر آنها اينگونه نباشد. موقعيت اجتماعي، جنسيت، فرهنگ، مذهب و هويت عواملي هستند كه در بددهني اثر گذار است. براي مثال شايد در كشوري استفاده از عينك آفتابي هنگام احوال پرسي نوعي بي ادبي تلقي شود، اما در كشور ديگري هنگام احوال پرسي عينك آفتابي داشتن موردي ندارد. تفاوت هاي فرهنگي در هر كشور و دوره اي قابل رويت است. اما با مرور زمان و به تدريج اين تفاوت ها تغيير مي‌كنند.

علل بددهني

ناسزا يا فحاشي روشي سريع براي تخليه خشم، عصبانيت و بار منفي است. معمولا بددهني در گروه ها و جمعيت ها بين دوستان رايج است كه به تدريج بين همه افراد گسترش پيدا كرد. شايع ترين علل بددهني را در ادامه شرح داده ايم.

  • يكي از علل بددهني، ناسزاگويي توسط والدين است كه سبب مي‌شود كودك نيز ياد بگيرد.
  • تخليه هيجاني
  • تخليه خشم
  • كاهش استرس
  • پس از درد و ضربه به بدن
  • پس از تصادف
  • هنگام عصبانيت
  • هنگام خطر
  • نشانه صميميت بين دوستان
  • از روي عادات
  • براي شوخي و خنده
  • خودنمايي
  • جلب توجه
  • تحقير و توهين ديگران
  • پنهان كردن ترس
  • احساس ناايمني
  • هنگام دعوا و مشاجره

ويژگي هاي بددهني

افرادي كه بددهني مي‌كنند معمولا از يك سري ويژگي ها برخوردارند كه در ادامه به اين ويژگي ها اشاره كرده ايم.

  • كمبود عزت نفس
  • تربيت نادرست
  • محيط اجتماعي نادرست
  • افرادي كه به دنبال جلب توجه هستند
  • احساس حقارت

براي دريافت اطلاعات بيشتر در زمينه عزت نفس پايين كليك كنيد.

عوارض بددهني | ترك بددهني

بددهني عوارض و پيامدهايي دارد كه امكان دارد در طولاني مدت بر زندگي و شخصيت فرد تاثير بگذارد. عوارض بددهني عبارتند از.

  • به خطر افتادن جايگاه اجتماعي
  • دلخوري
  • درگيري
  • پرخاش
  • نشان از ضعف شخصيتي
  • عدم خويشتنداري
  • در خطر افتادن روابط عاشقانه، دوستانه و اطرافيان
  • فاصله از افراد و از چشم ديگران افتادن

تاثير بددهني با همسر

بددهني تاثيرات مخربي به همراه دارد كه بر روابط عاشقانه شما نيز اثر مي‌گذارد. بددهني و ناسزاگويي سبب تخريب، توهين، بي احترامي و كاهش اعتماد به نفس همسر مي‌شود. گاهي آنقدر ناسزاگويي همسران زياد مي‌شود كه ادامه زندگي براي طرف مقابل بسيار دشوار خواهد شد. حتي در دعوا با همسرتان نيز بايد با احترام برخورد كرد. خانم هايي كه تحت بددهني همسر قرار مي‌گيرند مبتلا به آسيب هاي زير مي‌شوند.

  • افسردگي (علايم افسردگي)
  • اضطراب
  • كاهش اعتماد به نفس
  • ترس
  • افكار جدايي
  • مشكلات روحي و رواني
  • نا اميدي
  • افكار خودكشي
  • استرس در بيان مشكلات
  • آسيب هاي جبران ناپذير

راه هاي ترك بددهني

براي ترك بددهني راه هايي وجود دارد كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

  1. اولين قدم اين است كه فرد خودش علاقه به تغيير داشته باشد.
  2. دولين مرحله تصميم گيري براي تغيير و اصلاح رفتار است.
  3. موقعيت هايي كه سبب تحريك و بددهني شما مي‌شود را شناسايي كنيد و از آن دوري كنيد.
  4. ارتباط خود را با افراد بددهن كاهش دهيد.
  5. براي هر بار بددهني خود جريمه در نظر بگيريد و زماني كه در موقعيت تحريك زا بددهني نكرديد به خود اداش بدهيد.
  6. قبل از صحبت فكر كنيد و خشم خودتان را كنترل كنيد.
  7. انتظارات خود را كاهش دهيد و با شرايط سازگار شويد.
  8. يك نشانه در نظر بگيريد (كش پول دور مچ) و زماني كه تحريك به بددهني شديد كش را رها كنيد تا خودتان را تنبيه كرده باشيد.
  9. با كمك مشاور و روانشناس به شناخت از خود برسيد تا بر رفتارتان كنترل بيشتري داشته باشيد.
  10. با افزايش اعتماد به نفس و پي بردن به استعدادهاي خود بددهني را ترك خواهيد كرد.

كلام آخر

با توجه به راهكارهايي كه براي ترك بددهني در نظر گرفته ايم اما تا زماني كه خود فرد علاقه اي به تغيير نداشته باشد نمي‌تواند ترك كند. با كمك از روانشناسان و مشاوران مجرب روند ترك بددهني را افزايش دهيد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به مراجعان عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ازدواج بدون عشق كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك بددهني مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 تماس حاصل نماييد.

منبع: ترك بددهني | علت و نشانه بد دهني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۱۸:۰۹ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی