آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

دست زدن كودك به آلتش يكي از رفتارهاي طبيعي در آنان است كه در شرايط مختلف از خود نشان مي‌دهند. رفتارهاي جنسي كودكان از زمان تولد آغازه شده و در سنين مختلف شدت مي‌يابد و يا از بين مي‌رود. كشف اندام تناسلي توسط كودك براي والدين خوشايند نيست و آنها نگران مي‌كند. اما اين يكي از واكنش هاي رايج كودكان است و كاملا غيرعمدي اين كار را انجام مي‌دهند. اين رفتار در سنين مختلفي رايج است و دليل آن متفاوت خواهد بود. واكنش والدين در اين شرايط بسيار مهم بوده و تعيين كننده تداوم آن و يا توقف اين موضوع خواهد بود. 

منبع: دست زدن كودك به آلتش

دست زدن كودك به آلتش

دست زدن و بازي كردن كودك با آلتش يكي از جنبه هاي كشف او از دنياي اطرافش است. اين رفتار در ابتدا به منظور خودارضايي انجام نمي‌شود. در واقع او هيچ لذتي از اين رفتار نمي‌برد. اما شايد با بالا رفتن سن او و تداوم اين موضوع، او از كودكي به خودارضايي وابستگي پيدا كند. اما معمولا اين دوران گذراست و جاي نگراني ندارد. تربيت جنسي كودك و صحبت كردن با او در اين مورد، قدم مهمي براي رفع آن توسط خانواده و يا مربيان است.

علت دست زدن كودك به آلتش

همانطور كه پيش تر هم ذكر شد؛ دست زدن كودك به آلتش، به دلايل مختلفي اتفاق مي‌افتد. سن آنان نيز عامل مهمي در اين مورد خواهد بود. در واقع براي برطرف كردن اين رفتار، بايد علت دقيق آن بررسي شود. برخي از دلايل عمده اين موضوع، شامل موارد زير مي‌شود.

⭕انگل كرمك

انگل كرمك، يكي از انواع انگل هاست كه بروز آن در دختران بسيار زياد بوده و از كودكي آنها را درگير مي‌كند. علت ابتلا به آن نيز عدم رعايت بهداشت است. با وجود اين انگل در بدن كودك، طبيعي است كه او مدام به آلت تناسلي خود دست بزند و حتي احساس درد و ناراحتي داشته باشد. در اين شرايط، اين انگل، علت دست زدن كودك به آلتش است  كه والدين بايد براي درمان اين بيماري هر چه سريع تر اقدام نمايند.

⭕عادت كردن به اين كار | علت دست زدن كودك به آلتش

گاهي علت دست زدن كودك به آلتش، عادت به اين كار است و براي او حالت وسواس گونه پيدا مي‌كند. احتمالا وقتي كودك به صورت اتفاقي، آلتش را لمس مي‌كند و يا توسط والدين در هنگام شستشو لمس مي‌شود؛ احساس لذت كرده و تمايل دارد كه اينكار را تكرار كند. توجه داشته باشيد كه هدف آنان رسيدن به لذت جنسي نيست. كودكان، مخصوصا در سنين پايين هيچ تصوري از لذت جنسي ندارند. بلكه آنان صرفا به دليل عادت، اين كار را انجام مي‌دهند.

⭕ناراحتي كودك

برخي كودكان به دليل احساس ناراحتي يا درد در اين ناحيه، مدام به آلت تناسلي خود دست مي‌زنند. حساسيت به پوشك، عرق سوز شدن، ابتلا به انگل و… همگي از دلايل دست زدن كودك به آلتش هستند. والدين بايد دلايل جسماني را پيگيري كرده و حتما ان را برطرف كنند. اين موضوعات اگر تداوم يابند؛ سبب بروز مشكلات پيچيده تري براي كودك خواهند شد. همچنين با رعايت بهداشت مي‌توان از بروز آنان جلوگيري كرد.

⭕جلب توجه

كودكان همواره به دنبال گرفتن توجه از طرف والدين خود و يا اطرافيان هستند. وقتي والدين در مواجهه با دست زدن كودك به آلتش، واكنش هاي شديد و افراطي از خود نشان مي‌دهند؛ او نيز براي تكرار مجدد آن بيشتر ترغيب مي‌شود. وقتي والدين به روش صحيح، اين نياز كودك را برطرف نمي‌كنند؛ بايد انتظار بروز رفتارهاي ناهنجار را نيز داشته باشند.

⭕كنترل والدين

گاهي دست زدن كودك به آلتش صرفا به دليل نشان دادن استقلال و لجبازي به والدين است. او با اين رفتار آنها را كنترل كرده و گاها نيازهاي خود را برطرف مي‌كند. در واقع اين رفتار براي كودك، تبديل به اهرم فشاري مي‌شود كه به وسيله آن به اهدافش برسد. به همين دليل واكنش خانواده در هنگام مشاهده اين رفتار، بسيار مهم است.

كنترل رفتار دست زدن كودك به آلتش

قطعا نحوه رفتار والدين در هنگام مشاهده مكرر اين رفتار و همچنين واكنش مناسب آنها، تاثير زيادي در تربيت كودك خواهد داشت. والدين بايد در مورد مسائل مختلفي با كودك صحبت كرده و يا در صورت پايين بودن سن كودك، از روش هاي ديگري براي رفع اين رفتار استفاده كنند. برخي از روش هايي كه والدين مي‌توانند در مواجهه با دست زدن كودك به آلتش، از آنها استفاده كنند؛ شامل موارد زير مي‌شوند.

💠آموزش مسائل جنسي متناسب با سن كودك

آموزش مسائل جنسي به كودك يكي از روش هاي موثر براي جلوگيري از دست زدن كودك به آلتش است. والدين بايد در مورد تفاوت لمس خوب و بد، چه از طرف ديگران و چه حتي خود كودك، توضيح داده و از او بخواهند كه مشكلاتش را با آنها ددر ميان بگذارد. همچنين آموزش اصول آداب معاشرت به كودك و اينكه انجام اين رفتار در جمع كار مناسبي نيست؛ نيز اهميت دارد. فراموش نكنيد كه اين نكات بايد با سن كودك متناسب بوده تا قادر به درك و پذيرش بهتر آنها باشد. مراقبت از بدن و حتي نامگذاري ناحيه تناسلي، برخي از جنبه هاي آموزش جنسي به كودكان است.

💠فراهم كردن محيطي امن دو به دور از تنش

دست زدن كودك به آلتش، گاهي واكنسي در مقابل اضطراب و يا به دليل رفتارهاي والدين اوست. به همين دليل والدين بايد محيطي آرام و به دور از تنش براي كودك خود فراهم كنند. همچنين از بروز واكنش هاي شديد نيز بپرهيزند. اين رفتارها كودك را ترسانده و به او احساس گناه مي‌دهد كه در آينده او موثر خواهد بود. والدين مي‌توانند در اين زمينه از يك روانشناس كودك نيز كمك بگيرند

💠پرت كردن حواس كودك به موضوعي ديگر

اين روش براي شرايطي كه سن كودك پايين است و نمي‌توان در مورد موضوعات مختلف با او صحبت كرد؛ مناسب است. در اين موقعيت، با دست زدن كودك به آلتش، والدين بايد حواس او را به چيز ديگري معطوف كرده و يا دست هاي او را مشغول كار ديگري كنند. براي مثال از او بخواهند كه در كارهاي خانه به آنها كمك كند و يا بازي مورد علاقه اش را با او انجام دهند. با تكرار اينكار، و در صورت عدم حضور عوامل جسماني، مثل بيماري هاي مختلف، اين رفتار نيز از بين خواهد رفت.

سخن پاياني

بهتر است والدين در شرايط صحبت كردن در مورد آلت تناسلي، تفاوتي با ديگر اعضا قائل نشده و احساس شرم و خجالت نداشته باشند. چراكه اين موضوع به كودك نيز انتقال پيدا خواهد كرد و او نيز در اين مورد حساس مي‌شود. دست زدن كودك به آلتش، از دلايل مختلفي نشات مي‌گيرد و براي مقابله با آن نيز راهكارهاي متععدي وجود دارد. البته در بيشتر موارد، اين موضوع موقت است و نيازي به نگراني نيست. اما با ادامه دار شدن آن، والدين بايد از يك مشاور گرفته و اين عادت را از بين ببرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه دست زدن كودك به آلتش مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

علت دست زدن دختر به آلتش چيست؟

به طور كلي دست زدن كودك به آلتش، دلايل مختلفي دارد و بيشتر كودكان در سنين پايين اين رفتار را نشان مي‌دهند. اما در مورد دختران وجود انگل كرمك نيز گاهي باعث بروز اين رفتار خواهد شد؛ كه والدين بايد براي درمان اين مشكل، اقدام كنند.
منبع: دست زدن كودك به آلتش


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دست زدن كودك به آلتش،
موضوع:
[ ۷ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۱۷:۴۰ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

ترس از رانندگي يكي از رايج ترين انواع ترس هاست. معمولا اين افراد از اعتماد به نفس كافي برخوردار نيستند و هر بار كه مي‌خواهند رانندگي كنند دچار استرس و اضطراب مي‌شوند. ترس از رانندگي يكي از ترس‌هاي بسيار رايج مي‌باشد؛ كه در درجه خفيف تا شديد قرار دارد. برخي از افراد در موقعيت‌هاي خاص در رانندگي مانند آب و هواي نامساعد هراس دارند. استرس در رانندگي تقريبا در تمامي جوانب زندگي اثرگذار است. در واقع فرد در صورت لزوم و استفاده از ماشين دچار اضطراب مي‌شود. اما با تمرين و تكرار تعدادي نكات و با راهنمايي‌هاي درمانگر مي‌توان بر اين ترس غلبه كرد. 

منبع: ترس از رانندگي | 4 روش رفع ترس از رانندگي

ترس از رانندگي چيست؟

احتمالا در اطراف خود كساني را مشاهده كرده‌ايد كه به فوبي از رانندگي مبتلا هستند. و يا كساني را مي‌شناسيد كه با رانندگي حالشان خوب مي‌شود. افراد مبتلا به فوبياي استرس در  رانندگي حتي حاضر به امتحان رانندگي نيز نيستند. همانطور كه گفته شد ترس از رانندگي نيز به عنوان يك فوبيا شناخته مي‌شود.

افراد مبتلا به اين فوبيا اضطراب و استرس زيادي را هنگام رانندگي تجربه مي‌كنند. اما به خاطر داشته باشيد كه ترس از رانندگي يك بيماري يا اختلال نيست حتي اين ترس بسيار رايج مي‌باشد. و گاه با علائم خفيف تا شديد نشان داده مي‌شود. براي درمان اين فوبيا حتما از يك روانشناس و متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. جهت كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

 شرايط خاص در بروز ترس‌از رانندگي چيست؟

براي بعضي از افراد شرايط خاصي باعث بروز ترس از رانندگي مي‌شود. كه عبارتند از

🔻 سرعت بالا

🔻 از دست دادن كنترل

🔻ياد گرفتن رانندگي

🔻 رانندگي به تنهايي

🔻 رانندگي در شب

🔻گير كردن در يك ترافيك

🔻 رانندگي در هواي خراب و نامساعد

🔻 رانندگي در كنار ماشين‌هاي سنگين

🔻رانندگي در محيط‌هاي ناشناخته

چه عواملي باعث ايجاد ترس از رانندگي مي‌شود؟

به طور كلي عواملي وجود دارد كه باعث بروز فوبياي ترس از رانندگي شده است. در اين بخش مقاله راجع به عوامل موثر در بروز چنين رفتاري توضيح داده ايم.

🟡 اضطراب جهت پيش بردن يك كار و عملكرد

يكي از علل بروز ترس از رانندگي، اضطراب جهت پيش بردن يك كار و عملكرد مي‌باشد. همه ما انسان‌ها از مسئوليت‌هاي مختلف در برخي از موقعيت‌ها مي‌ترسيم. بعضي از اين مسئوليت‌ها ممكن است نقش امنيتي داشته باشد؛ كه اين ترس را افزايش مي‌دهد. بسياري از افراد در اعتماد به تواناييي‌ها با مشكل روبرو هستند؛ كه همين امر باعث بروز اين فوبيا مي‌شود.

🟢 تجربه بد در ترس از رانندگي

از ديگر علل بروز ترس از رانندگي، تجربه بد مي‌باشد. اين تجربه مي‌تواند براي بسياري از افراد اتفاق افتاده باشد. مثلا شاهد يك تصادف خطرناك بوده و يا خودشان در اين تصادف حضور داشتند. كه باعث پديداري خاطره بد در ذهن فرد مي‌شود.

🔴 ترس از سفر

يكي از بارزترين دلايل ترس از رانندگي، ترس از سفر مي‌باشد. اين افراد معمولاً از مسير و حركت هراس دارند علاقه‌اي به كشف چيزهاي جديد نيز ندارند.

🔵 ترس از پليس

ترس از پليس از ديگر عوامل بروز ترس از رانندگي مي‌باشد. بسياري از افراد فوبياي مواجه با پليس را دارند؛ و رانندگي يكي از مواردي است كه آنها را با پليس روبرو مي‌كند. به همين دليل به چنين فوبيايي مبتلا هستند.

🟤 ترس از تصادف

هيچ انساني تصادف را دوست ندارد. اما ترس از تصادف، يكي از دلايل بروز ترس از رانندگي مي‌باشد. افرادي كه از اين ترس به شدت رنج مي‌برند؛ نمي‌توانند پشت فرمان بنشينند. 

🟣فوبيا فضاي تنگ در ترس از رانندگي

براي ديگر عوامل فوبي رانندگي، مي‌توان به فوبياي فضاي تنگ اشاره كرد. كه اين دليل يكي از رايج‌ترين دلايل مي‌باشد. مخصوصا زماني كه فضاي داخل ماشين بسيار تنگ باشد و مسافر داخل آن قرار داشته باشد.

علائم ترس از رانندگي چيست؟

ترس از رانندگي علائمي دارد كه در اين بخش مقاله به آنها اشاره كرده ايم.

🔹 خشكي دهان

🔹 تنگي نفس

🔹از ياد بردن جهات

🔹 پريدن پلك چشم

🔹 عرق كردن كف دست

🔹تپش قلب زياد

🔹 سرگيجه

🔹 سردرگمي

براي رفع ترس‌ از رانندگي چه كارهايي را مي‌توان انجام داد؟

هميشه راهكاري براي اختلالات وجود دارد. جهت رفع ترس از رانندگي نيز روش هايي وجود دارد كه در اين بخش مقاله به آنها پرداخته ايم.

📌 كنترل استرس

همانطور كه گفته شد؛ يكي از دلايل ترس از رانندگي، استرس و اضطراب است. به همين دليل براي رفع اين ترس بهتر است كه روش‌هاي مديريت و كنترل استرس را آموزش ببينيد. از تكنيك‌هاي استانداردي مانند استراحت حين كار، يوگا، مديتيشن و ورزش كمك بگيريد.

📌 از مصرف كافئين پرهيز كنيد

مصرف كافئين باعث افزايش ضربان قلب مي‌شود و همانطور كه گفته شد؛ يكي از علائم ترس از رانندگي، افزايش تپش قلب مي‌باشد. به همين دليل براي رفع اين مشكل قبل از رانندگي از مصرف كافئين پرهيز كنيد. به مقدار كافي استراحت كنيد و با خواب كافي پشت فرمان بنشينيد.

📌 اعتماد به نفس خود را افزايش دهيد

يكي از روش‌هاي درمان فوبي رانندگي، افزايش اعتماد به نفس است. افرادي كه از اعتماد به نفس كافي برخوردار نيستند؛ بيشتر به ترس از رانندگي دچار مي‌شوند. و هميشه احساس مي‌كنند كه رانندگي خوبي ندارند. كه همين امر باعث بروز اضطراب و تنش مي‌شود. بنابراين براي كاهش اين فوبيا حتما از يك روانشناس جهت افزايش اعتماد به نفس كمك بگيريد.

📌 از روانشناس كمك بگيريد

براي درمان ترس از رانندگي حتما بايد از يك متخصص روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان به شما كمك مي‌كنند تا مديريت استرس و اضطراب خود را آموزش ببينيد. و در صورت لزوم از اين راهكارها استفاده كنيد تا بتوانيد رانندگي امني را تجربه كنيد. 

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله راجع به ترس از رانندگي كه يكي از رايج‌ترين فوبياها مي‌باشد؛ صحبت كرديم. متوجه شديم كه افراد مبتلا به اين فوبيا هنگام رانندگي با ترس‌هاي فراواني روبرو هستند. كه به عوامل و دلايل مختلفي مرتبط مي‌باشد. براي درمان اين فوبيا حتماً بايد از يك روانشناس و متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريم. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع ترس ها مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.

منبع: ترس از رانندگي | 4 روش رفع ترس از رانندگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۱۲:۲۶ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

رابطه جنسي خشن يكي از انواع رايج رابطه جنسي بين زوجين است كه روش هاي مختلفي دارد. رابطه جنسي از مهم ترين بخش هاي زندگي زناشويي محسوب مي‌شود؛ به قدري كه دليل بسياري از جدايي ها همين موضوع است. افراد فانتزي ها و رفتارهاي جنسي مختلفي دارند؛ كه بروز و عملي كردن آنها كاملا به همسرشان بستگي خواهد داشت.

اغلب افراد تصور مي‌كنند كه اين نوع از رابطه جنسي، نوعي تجاوز محسوب شده و هيچ توجيه منطقي ندارد. اما اينگونه نيست. طبق آخرين تحقيقات انجام شده در اين زمينه، افرادي كه از اين روش در روابط خود استفاده مي‌كنند؛ رضايت جنسي بيشتري را تجربه خواهند كرد. در اين مقاله به بررسي اين موضوع خواهيم پرداخت. 

منبع: رابطه جنسي خشن چرا براي برخي جذابيت دارد؟

رابطه جنسي خشن

نمي‌توان به طور قطعي در مورد درست و يا غلط بودن رابطه جنسي خشن نظر داد. اين كاملا به تصميم زوجين بستگي دارد. همچنين اين نوع رابطه شامل طيف وسيعي از رفتارها مي‌شود كه انجام آنها براي همه زوجين امكانپذير نيست.

تنوع طلبي در مورد رفتارهاي جنسي و امتحان كردن در رابطه بسيار خوب است؛ اما اگر به طور اصولي اجرا نشود؛ تاثيرات بدي نيز بر رابطه خواهد داشت. به طور كلي رابطه جنسي همواره با آرامش و لذت همراه بوده؛ اما استفاده از روش هاي خشن در آن احتمالا سبب بروز هيجان بيشتر و حتي آسيب هايي، مي‌شود.

علل علاقه افراد به رابطه جنسي خشن

هنوز علت دقيقي براي تمايل افراد به رابطه جنسي خشن، وجود ندارد. اما معمولا اينگونه افراد رابطه جنسي را راهي براي برطرف كردن نيازهاي طبيعي خود مي‌دانند. براي اين گروه رابطه جنسي غيرمعمول، بازي هوشمندانه اي است كه از تمام حواس پنجگانه بهره مي‌گيرد. البته رضايت و آرامش همسر نيز در اين زمان بسيار اهميت دارد. برخي از علل تمايل افراد به اين موضوع، شامل موارد زير مي‌شود.

⭕تقليد از ديگران

گاهي افراد به دليل اينكه شاهد رابطه جنسي خشن اطرافيان خود بوده اند و يا در فيلم ها پورن همچين صحنه اي هايي را ديده اند؛ مايل به انجام اين روش در رابطه جنسي خود هستند. در اين شرايط افراد به دليل اينكه اطلاعات كافي در اين زمينه ندارند و صرفا به دليل علاقه اينكار را انجام مي‌دهند؛ عواقب بدي را تجربه خواهند كرد. بهتر است در اين مورد صرفا بر اساس چيزي كه در رسانه ها و يا روابط ديگران مي‌بينيم؛ تصميم نگرفته و سنجيده عمل كنيم.‎‌

⭕فانتزي جنسي

براي برخي ديگر داشتن رابطه جنسي خشن، صرف فقط يك فانتزي جنسي محسوب مي‌شود كه به دليل عدم موافقت همسر و يا نداشتن شرايط آن شراغ آن نمي‌روند. اين خيالپردازي ها احتمالا تاثيرات بدي بر روابط آنها خواهد داشت. اينگونه افراد هيچ تصور درست و كاملي از اين نوع رابطه نداشته و صرفت به آن علاقه دارند.

⭕تنوع در رابطه جنسي

گروهي براي ايجاد تنوع در رابطه جنسي خود، مايل هستند تا رابطه جنسي خشن را امتحان كنند. چنين افرادي احتمالا مدت زمان زيادي از ازدواج و يا رابطه شان مي‌گذرد؛ و رابطه جنسي براي آنها تبديل به يك عادت تكراري شده است. البته امتحان اين روش به اين دليل اشكالي ندارد. اما بايد قبل از آن در اين مورد به خوبي اطلاعات كسب كرده و با همسر خود نيز صحبت كنند.

⭕تخليه هيجانات منفي

برخي از افراد از رابطه جنسي خشن، به عنوان روشي براي تخليه هيجانات منفي خود استفاده مي‌كنند. آنها در هنگام ناراحتي و يا اضططراب، عملكرد بهتري داشته، به همين دليل بيشتر در اين حالت تمايل به داشتن رابطه جنسي با همسر خود دارند. ابن حالت براي مردان بيشتر اتفاق مي‌افتد. تحمل درد در رابطه جنسي با اينكه افراد تنها در اين حالت ارگاسم را تجربه كنند؛ متفاوت است.

⭕تجربيات گذشته

برخي از تحقيقات حاكي از آنند؛ كه بيشتر افرادي كه چنين تمايلاتي دارند؛ در گذشته تجربه تجاوز و يا آزارجنسي داشته اند. البته اين حالت براي همه افراد صادق نيست. اما برخي به دليل تجربه چنين اتفاقاتي در گذشته، براي بروز احساس انتقام گيري و يا بي ارزشي خود، به داشتن رابطه جنسي خشن و آسيب ديدن در رابطه، گرايش پيدا مي‌كنند.

از آنجايي كه در چنين روابطي افراد به دو دسته آزارگر و آزارخواه تقسيم مي‌شوند؛ اين افراد نيز در مواجهه با رابطه جنسي يكي از اين دو نقش را به عهده گرفته و سعي در فراموش كردن گذشته دارند.

پيامدهاي داشتن رابطه جنسي خشن

جالب است بدانيد كه افرادي كه مايل به برقراري رابطه جنسي خشن هستند؛ افرادي بيشتر برونگرا، اجتماعي، كمتر حساس نسبت به رد شدن توسط شريك جنسي و كمتر دچار اختلالات شديد رواني هستند. اما با اينحال بازهم احتمال دارد كه به شريك و يا خودشان، آسيب هايي وارد كنند. برخي از پيامدهاي منفي كه اينگونه روابط براي افراد دارد؛ شامل موارد زير مي‌شود.

🔸آسيب به ناحيه تناسلي زنان و مردان.

🔸آسيب هاي رواني

🔸ايجاد زخم هايي در نواحي مختلف بدن

🔸بي اعتمادي

🔸بروز طلاق و خيانت

البته از آنجايي كه تمام رفتارهاي رابطه جنسي خشن در غالب يك توافق دو طرفه و رضايت انجام مي‌شود؛ زوجين براي كنترل عوارض آن نيز از روش كلمه امن استفاده مي‌كنند. كلمه امن، به معناي كلكه و يا اصطلاحي است كه افراد قبل از رابطه جنسي آن را تعيين مي‌كنند. در حين رابطه اگر هر كدام از طرفين، قادر به تحمل و ادامه دادن نبود؛ با گفتن كلمه امن، شريك او موظف است كه بدون تعلل رابطه را متوقف كند.

مزاياي داشتن رابطه جنسي خشن

برخلاف تصور عده اي، رابطه جنسي خشن مزايايي نيز خواهد داشت. در واقع شفافيت، اعتماد كامل و مسئوليت پذيري از ويژگي هاي مثبت اين رابطه است كه زوجين بايد نسبت آن پايبند باشند. در اينگونه روابط، زوجين در مورد تمام جزييات حرف زده و توافق مي‌كنند كه در روابط جنسي معمولي كمتر شاهد آن خواهيم بود.

تفاوت رابطه جنسي خشن با بي دي اس ام

داشتن رابطه جنسي خشن با بي دي اس ام متفاوت است. البته بسياري اين دو را با يكديگر مترادف مي‌دانند؛ اما اينگونه نيست. رابطه جنسي خشن، معمولا بداهه تر است؛ اما بي دي اس ام نياز به نقش بازي كردن و برنامه ريزي بيشتري خواهد داشت. بي دي اس ام در برخي موارد خطرناك است اما به طور كلي رابطه خشن بيشتر جنبه سلطه گري و خودخواهانه دارد. در هر دو صورت رضايت شريك جنسي، شرط اصلي است.

سخن پاياني

شايد پذيرش علاقه به رابطه جنسي خشن، براي عده اي دشوار باشد. اما تمايلات و گرايشات جنسي افراد متفاوت بوده و هميشه به معني وجود يك اختلال رواني و يا جنسي نيست. همانطور كه مشاهده كرديد؛ رابطه جنسي خشن با بي دي اس ام متفاوت است. همچنين هميشه براي اين موضوع نبايد به دنبال درمان بود. اگر زوجين به طور كامل از اين موضوع رضايت داشته و به يكديگر آسيب نزنند؛ نياز به درمان نيست. البته مي‌توانند در اين زمينه با يك روانشناس زوج درمانگر و يا سكستراپيست، مشورت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه زناشويي مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: رابطه جنسي خشن چرا براي برخي جذابيت دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۳۷:۱۴ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

 استرس پس از سانحه يا PTSD به ترس پس از آسيب هاي رواني يا اختلال تنش زاي پس از رويداد مي‌گويند. افرادي كه به اين اختلال دچار هستند پس از مشاهده يا تجربه عوامل استرس زا يا آسيب زاي شديد مبتلا مي‌شوند. كه مي‌تواند منجر به مرگ واقعي، تهديد به مرگ يا وقوع سانحه جدي شود. مثلا فردي كه به PTSD مبتلا است، شاهد مرگ خشونت بار يكي از اعضاي خانواده بوده است. يا دوست نزديك او در اثر تصادف فوت كرده است.

مثال هاي زيادي را مي‌توان براي اختلال استرس پس از سانحه بيان كرد. اما براي هر فرد متفاوت با فرد ديگر است. در اين شرايط فرد بيمار نسبت به تجربه هاي تلخ احساس درماندگي و ترس مي‌كند. و مدام در تلاش براي فراموش خاطرات و رويداد ها مي‌كند. اين افراد براي درمان حتما بايد از روانشناس كمك بگيرند.

منبع: استرس پس از سانحه | 3 روش درماني براي PTSD

استرس پس از سانحه چيست؟

اختلال استرس پس از سانحه يا PTSD يكي از اختلالات استرسي است كه فرد به دليل تجربه تلخ و مرگ بار به آن مبتلا مي‌شود. افرادي كه به PTSD دچار هستند؛ معمولا با جنگ، آتش سوزي، جنايت، تصادف، مرگ يا سوء استفاده جنسي روبرو هستند. بر اساس آمار تقريبا 7 تا 8 درصد مردم جهان به اين اختلال دچار هستند. و البته كه زنان بيش از مردان به استرس پس از سانحه مبتلا مي‌شوند.

به دليل اينكه استرس پس از سانحه باعث اضظراب و اختلال در روند زندگي مي‌شود؛ توصيه مي‌شود كه فورا درمان شود. امروزه با روش هاي درماني مانند روان درماني و دارو درماني به راحتي مي‌توانيد اين اختلال را درمان كنيد. در اين مقاله راجع به تمامي جوانب استرس پس از سانحه صحبت كرده ايم.

علائم استرس پس از سانحه

معمولا علائم استرس پس از سانحه بعد از 1 ماه مواجهه فرد با عامل استرس زا بروز مي‌كند. اما در برخي از مواقع نيز تا سالها پنهان مي‌ماند. اما در توانايي هاي شما براي انجام كارهاي عادي اختلال ايجاد مي‌كند. در اين بخش مقاله به نشانه هايي اشاره كرده ايم كه فرد بايد بيش از يك ماه تجربه كند.

🔻 يك يا چند علامت اجتنابي

🔻يك يا چند علامت مزاحم

🔻 دو يا چند علامت كه تاثير گذار بر خلق و خو هستند.

🔻 دو يا چند علامت برانگيختگي و واكنشي كه پس از آسيب آغاز مي‌شود.

🔷 علائم مزاحم PTSD

در اين بخش مقاله به علائم مزاحم استرس پس از سانحه اشاره كرده ايم.

🔹 بروز مدام افكار ترسناك

🔹 مواجهه مستمر با كابوس هاي شبانه

🔹فلاش بك ها و اين احساس كه رويداد دوباره رخ مي‌دهد.

🔹 پريشاني شديد عاطفي يا واكنش هاي فيزيكي به چيزي كه فرد را به ياد رويداد آسيب زا مي‌اندازد.

🔶 علائم اجتنابي PTSD

در اين بخش مقاله به علائم اجتنابي استرس پس از سانحه اشاره كرده ايم.

🔸 اجتناب از مواجهه با موقعيت هايي كه فرد را به ياد رويداد مي‌اندازد.

🔸 امتناع از صحبت در رابطه با رويداد

🔷 علائم تاثير گذار بر خلق و خو

از علائم تاثير گذار استرس پس از سانحه بر خلق و خو مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

🔹 بروز مشكلات رواني مانند فوبيا، افسردگي و اضطراب

🔹 مشكل در تمركز

🔹كاهش علاقه به زندگي

🔹 احساس جدايي و بيگانگي از ديگران و بي حسي عاطفي و ذهني

🔹 احساس سرزنش و گناه

🔹ناتواني در به خاطر سپردن برخي از جنبه هاي رويداد

🔶 علائم برانگيختگي و واكنش پذيري استرس پس از سانحه

از علائم برانگيختگي و واكنش پذيري استرس پس از سانحه مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

🔸 تحريك پذيري و طغيان عصبانيت

🔸اختلال در خواب

🔸 احساس تنش و اضطراب مزمن

🔸 افزايش حساسيت به خطرات احتمالي

🔷 علائم جسماني استرس پس از سانحه

استرس پس از سانحه علائم جسماني نيز به دنبال دارد كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

🔹 تعريق

🔹 لرزش

🔹سرگيجه

🔹 سردرد

🔹 مشكلات معده

🔹درد در قفسه سينه

🔹 ضعف سيستم ايمني

🔹 اختلالات خواب

🔶 علائم استرس پس از سانحه در كودك و نوجوان

در كودكان 6 ساله يا كوچكتر علائم استرس پس از سانحه مانند زير بروز خواهد كرد.

🔸 ناتواني در صحبت كردن

🔸 شب ادراري

🔸چسبيدن و وابستگي بسيار به شخص بزرگسال

🔸 اجراي رويداد حين بازي كردن

كودكاني كه به دليل آزار جنسي به استرس پس از سانحه مبتلا شده اند، نشانه هاي مانند: احساس ترس، غم، انزوا، اضطراب، كم ارزشي نسبت به خود، رفتار پرخاشگرانه، رفتار جنسي غير عادي، صدمه به خود، سوءمصرف مواد و الكل را از خود بروز مي‌دهند.

سبب شناسي استرس پس از سانحه

گرچه دليل ابتلا به استرس پس از سانحه به طور قطعي مشخص نشده است. اما اين اختلال در تركيب پيچيده اي از موارد اشاره شده در زير پديد مي‌آيد.

✅ عدم تنظيم مواد شيميايي و هورمون هايي كه مغز در پاسخ به استرس رها مي‌كند.

✅ مستعد بودن شخصيت فرد

✅سابقه خانوادگي ابتلا به بيماري هاي رواني مانند افسردگي و اضطراب

✅ كسب تجربه هاي استرس زا مانند وقوع بلاياي طبيعي، تصادفات جدي، جنگ، از دست دادن يكي از عزيزان، حمله شخصي و قرباني جنايت بودن

فاكتورهاي خطر استرس پس از سانحه

فاكتورهايي كه در اين بخش مقاله توضيح داده ايم، خطر ابتلا به استرس پس از سانحه را افزايش مي‌دهد.

📝 جنسيت

يكي از فاكتورهاي مهم در بروز استرس پس از حادثه، جنسيت است. گرچه مردان بيش از خانم ها در معرض خشونت هستند، اما زنان شانس بيشتري در ابتلا به اختلال استرس پس از سانحه را دارند.

📝 ساختار مغز

بر اساس اسكن مغز، ساختار هيپوكامپ در افراد مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه، در مقايسه با افراد ديگر متفاوت است. به طور كلي نقش هيپوكامپ، پردازش احساسات و خاطرات است.

📝 پاسخ به استرس

يكي از فاكتور هاي مهم در بروز استرس پس از سانحه، پاسخ به استرس است. پاسخ هاي استرس در شرايط جنگ و گريز آزاد مي‌شوند و در افراد مختلف بسيار متفاوت هستند.

عوارض استرس پس از سانحه

به دليل عدم فرهنگ سازي، شيوع استرس پس از حادثه در جامعه ما بسيار زياد است. مخصوصا كودكان و نوجوانان كه شرايط حساسي را مي‌گذرانند. و حتما بايد درمان شوند. زيرا عدم درمان اين اختلال زندگي افراد را مختل مي‌كند. و عوارض زيادي مانند نمونه هاي زير است.

◼ بروز افكار و اعمال خودكشي

◼ اختلالات اشتها

◼مشكلات مرتبط با مصرف مواد مخدر يا الكل

◼ اضطراب و افسردگي

روش هاي پيشگيري از استرس پس از سانحه

معمولا پس از رهايي از يك حادثه دلخراش، همه افراد در ابتدا در زمان كوتاهي علائم شبيه به استرس پس از سانحه را تجربه خواهند كرد كه مانند ترس، اضطراب، عصبانيت، احساس گناه و افسردگي است. زماني كه فرد مبتلا حمايت و كمك به موقعي دريافت كند، واكنش هاي استرسي او كاهش مي‌يابد و از بروز PTSD شديد جلوگيري مي‌شود. حتي حمايت اطرافيان از بروز رفتارهاي ناسالم مانند مصرف الكل و مواد مخدر جلوگيري مي‌كند. اما به دليل اينكه نمي‌توان از بروز يك رويداد جلوگيري كرد؛ بايد روش هاي كنترل علائم را آموزش ببينيد. در اين بخش راجع به روش هاي پيشگيري از استرس پس از سانحه توضيح داده ايم.

🔻 خود را به عنوان قرباني و بازمانده در نظر نگيريد.

🔻 درخواست كمك كنيد.

🔻باور داشته باشيد كه توانايي كنترل و مديريت احساسات خود را داريد.

🔻 معناي مثبتي براي آسيب و ترما پيدا كنيد.

🔻 بر احساسات مثبت و خنده خود متمركز شويد.

🔻به ديگر افراد كمك كنيد.

🔻 به تمرين مثبت انديشي بپردازيد.

🔻 دائما با افراد مهم زندگي خود در تماس باشيد.

🔻در رابطه با رويداد آسيب زا با عزيزان مكالمه داشته باشيد.

تشخيص استرس پس از سانحه

گاهي براي تشخيص استرس پس از حادثه فرد بايد در معرض دوباره رويداد قرار بگيرد كه شامل آسيب جدي، احتمالي مرگ، خشونت يا آسيب جدي باشد. اگر علائم فرد بيش از يك ماه ادامه داشته باشد، باعث بروز مشكلات قابل توجهي در توانايي ها و عملكردهاي زندگي مي‌شود. جهت تشخيص اختلال استرس پس از سانحه، پزشك كارهاي زيادي را انجام خواهد داد. كه در اين بخش به آن اشاره كرده ايم.

✔ اقدام اول معاينه جسمي براي بررسي مشكلات پزشكي است كه شايد باعث بروز علائم شما شود.

✔ در مرحله دوم ارزيابي روانشناختي كه شامل بحث در رابطه با علائم، نشانه هاي شما و رويداد هاي آسيب زا است. اين آزمون و تست مي‌تواند به مدت 15 دقيقه تا چند جلسه يك ساعته به طول بكشد.

✔ در نهايت معيارهاي موجود در راهنماي تشخيص و آماري اختلالات رواني، تشخيص قطعي انجام مي‌گيرد.

درمان استرس پس از سانحه

براي درمان استرس پس از سانحه، راهكارهايي وجود دارد كه باعث كسب دوباره زندگي مي‌شود. اين راهكارها شامل روان درماني و دارو درماني است كه در ادامه توضيحات تكميلي صورت گرفته است.

🟢 روان درماني

جهت درمان استرس پس از سانحه، چندين نوع روش درماني وجود دارد كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

❌ مواجهه درماني: يكي از روش هاي درماني براي استرس پس از سانحه، مواجهه درماني است. در اين روش درماني درمانگر كمك مي‌كند تا با موقعيت ها و خاطرات تلخ خود را كه به نظر ترسناك بوده اند؛ روبرو شويد. و به طور موثر تري با آن كنار بياييد.

❌ حساسيت زدايي و پردازش مجدد حركات چشم: در اين روش درماني براي استرس پس از حادثه به درمانجو كمك مي‌كنند تا خاطرات خود را پردازش كند و به مرور زمان نحوه واكنش هاي خود را تغيير دهيد.

 درمان شناختي رفتاري: يكي از درمان هاي بسيار مفيد استرس پس از سانحه، درمان شناختي رفتاري است. در اين روش درماني كمك مي‌كنند تا باورهاي منفي، احساسات منفي و الگوهاي شناختي كه شما را درگير نگه مي‌دارد بشناسيد و در مورد آنها با ديد مثبت تري رفتار كنيد.

🟣 دارو درماني

دارو درماني معمولا در شرايط با شدت بالا همراه با روان درماني در جهت درمان استرس پس از سانحه انجام مي‌شود. در اين بخش مقاله راجع به دارو هاي مورد استفاده در استرس پس از سانحه توضيح داده ايم.

❌ داروي پرازوسين: يكي از داروهاي مورد استفاده در درمان استرس پس از سانحه، پرازوسين است. اين دارو باعث كاهش كابوس هاي شبانه در فرد بيمار مي‌شود.

❌ داروي ضد افسردگي: اين دارو براي بهبود علائم مشكلات خواب، اضطراب، افسردگي و تمركز بسيار كارساز است.

❌ داورهاي ضد اضطراب: داروهاي ضد اضطراب مي‌تواند اضطراب شديد و مشكلات مربوط به آن را تسكين دهد. برخي از داروهاي ضد اضطراب اعتياد آور هستند؛ به همين دليل به صورت كوتاه مدت تجويز مي‌شود.

🟠 درمان هاي تجربي

بر اساس تحقيقات، دانشمندان به برخي از درمان هاي تجربي پي بردند. كه شامل بازي هاي رايانه اي، هورمون درماني با كورتيزول و مصرف نسخه دارويي تفريحي اكستازي مي‌باشد.

روش هاي مقابله با استرس پس از سانحه

براي مقابله با استرس پس از سانحه، راهكارها و روش هايي وجود دارد كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم. اين روش ها باعث بهبود وضعيت فرد و كسب واكنش هاي مثبت مي‌شود.

🔻 يافتن كسي كه به او بسيار اعتماد داريد.

🔻 وقت گذراندن با افرادي كه مي‌دانند چه اتفاقي رخ داده است.

🔻انجام تمرينات بدني مانند پياده روي، يوگا و شنا

🔻 تمرين تكنيك هاي آرامش بخش مانند مديتيشن

🔻 گوش دادن به موسيقي آرام و سپري كردن وقت در طبيعت

🔻درك اين نكته كه كاهش علائم نيازمند زمان است.

🔻 پذيرش اين نكته كه ابتلا به اختلال استرس پس از سانحه ضعف نيست و براي هركسي ممكن است كه رخ دهد.

🔻 شركت در فعاليت هاي لذت بخش كه باعث حواس پرتي در شما مي‌شود.

كلام آخر

اختلال استرس پس از سانحه 7 تا 8 درصد افراد جامعه را به خود درگير كرده است. و بسياري افرادي كه رويدادهاي تلخي و آسيب زا را تجربه مي‌كنند؛ علائمي از اين بيماري را تا مدت كمي از خود نشان مي‌دهند. و اگر مورد درمان قرار نگيرند؛ نشانه هاي آنها بزرگتر مي‌شود و نشانه هاي شديد تري را به دنبال خواهد داشت.

به همين دليل فرد مبتلا به PTSD حتما بايد تحت درمان روانشناس و متخصص قرار بگيرد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استرس پس از سانحه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس حاصل نماييد.

منبع: استرس پس از سانحه | 3 روش درماني براي PTSD


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۰۵:۰۸ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

اسپري تاخيري يكي از موارد شيميايي است ك براي بهبود كيفيت رابطه جنسي استفاده مي‌شود. زودانزالي يكي از اختلالات جنسي شايع در مردان است كه براي درمان آن، راه هاي زيادي وجود دارد. از آنجايي كه انزال زودرس باعث عدم لذت كافي از رابطه جنسي مي‌شود و حتي بر روابط عاطفي افراد نيز موثر است؛ مردان و زنان از روش هايي براي كنترل اين مشكل استفاده مي‌كنند.

استفاده از اين اسپري ها هميشه موثر نيست و گاهي عوارضي نيز ايجاد خواهد كرد. اين اسپري ها انواع مختلفي داشته و حتي طريقه مصرف آنها نيز متفاوت است. همچنين براي زنان نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد. افراد قبل از استفاده از اين محصول بايد در مورد آن اطلاعات كافي كسب كنند. 

منبع: اسپري تاخيري | طريقه استفاده از اسپري تاخيري

اسپري تاخيري

استفاده از اسپري تاخيري مي‌تواند از بروز نارضايتي ناشي از زودانزالي در مردان و زنان جلوگيري كند. اما از سوي ديگر، اگر افراد در استفاده از آن زياده روي كرده و يا طريقه درست مصرف آن را ندانند؛ دچار مشكلات ديگري خواهند شد. بهتر است در قدم اول، افراد مشكل زودانزالي خود را درمان كرده و از روش هاي مكمل نيز استفاده كنند. استفاده به تنهايي از اين محصول زودانزالي را درمان نخواهد كرد و فقط يك روش موقتي براي بالا بردن زمان انزال است.

انواع اسپري تاخيري

انواع اسپري تاخيري، برحسب محتويات، كارايي وهمچنين شركت سازنده، متفاوت خواهد بود. براي مثال برخي از آنها علاوه بر تاخير در زمان انزال، باعث بزرگي آلت تناسلي مردان نيز خواهد شد. معمولا برخي از آنها برپايه ليدوكائين و دسته اي ديگر بر پايه اتانول هستند.

گاهي مواد بي حس كننده آنها ليدوكائين نبوده و شامل پروپيلين گليكل، بنزوكائين و بنزيل الكل هستند. اسپري هايي كه حاوي بي حس كننده هستند؛ آلت تناسلي را سر كرده و باعث مي‌شوند تا محرك هاي محيطي سبب انزال نشود. فراموش نكنيد كه اسپري هايي كه حاوي ليدوكائين هستند؛ احتمالا براي افراد واكنش آلرژيك ايجاد مي‌كنند. اما انواعي كه بر پايه اتانول هستند؛ حساسيت ايجاد نمي‌كنند.

روش استفاده از اسپري تاخيري

برخي از افراد به دليل استفاده نادرست از اسپري تاخيري، مشكلاتي را براي خود به وجود مي‌آورند. اما با رعايت نكات بهداشتي و همچنين پيروي از دستورالعمل محصول، مي‌توان تا حد زيادي از بروز عوارض جانبي جلوگيري نمود و همچنين اثربخشي آن نيز بيشتر خواهد شد.

قبل از استفاده از اسپري، ناحيه تناسلي خود را به خوبي بشوييد. اينكار باعث باز شدن منافذ پوستي اين ناحيه مي‌شود و تاثير اين محصول را دوچندان خواهد كرد. فراموش نكنيد كه اسپري تاخيري را بايد در حالت نعوظ استفاده كرده و آن را در فاصله 5 تا 10 سانتي متري از آلت تناسلي خود نگه داريد.

از برخورد اسپري به بيضه ها جلوگيري كرده و سعي كنيد تمام نواحي را پوشش دهيدو حتي قسمت پايين آلت تناسلي نيز بايد در معرض اسپري قرار گيرد. كمي بعد از استفاده از اسپري كاندوم را استفاده كنيد. چرا كه برخي از محتويات اين محصول سبب ضعيف شدن جنس كاندوم و پارگي آن خواهد شد. اگر بعد از يكبار استفاده، اثربخشي كافي را نداشت؛ بعد از گذشت تقريبا 20 دقيقه، دوباره از اين محصول استفاده كنيد. همچنين بار دوم مقدار كمتري اسپري كنيد. براي آشنايي با انواع كاندوم كليك كنيد.

براي استفاده از برخي از اسپري ها و ژل هاي تاخيري بايد سر آلت تناسلي را كمي ماساژ دهيد. اما به طور كلي براي استفاده از  بيشتر اسپري ها، نياز به انجام اين كار نيست. از دستورالعمل خود محصول پيروي كرده تا اثربخشي آن را مشاهده كنيد.

معايب و مزاياي استفاده از اسپري

اسپري تاخيري، با اينكه معمولا باعث رابطه جنسي طولاني تر و بهتر مي‌شود؛ اما معايبي نيز خواهد داشت. حتي گاهي با استفاده مرد از اين محصول، زن نيز عوارض ان را تجربه خواهد كرد.از معايب آن مي‌توان به دشواري حفظ نعوظ و حتي از بين رفتن آن حين رابطه به دليل بي حسي، اشاره كرد.

در مواردي اين محصولات مشكلات پوستي مثل خارش، التهاب، سوزش و… را ايجاد خواهند كرد. حتي ورم كردن غيرطبيعي آلت تناسلي نيز دور از انتظار نيست و بايد در مورد آن دقت كرد. براي كنترل اين عوارض جانبي، بهتر است افراد بعد از استفاده از اسپري، حتما از كاندو استفاده كرده، از دستورالعمل محصول پيروي كرده و حتي به تاريخ انقضاي آن نيز توجه كنند.

اما مزايا استفاده از اسپري تاخيري را نيز نمي‌توان ناديده گرفت. قطعا استفاده از اين محصول انگيزه افراد را براي رابطه جنسي بيشتر كرده و ميل جنسي آنها را افزايش خواهد داد. از طرفي سبب بزرگي و سفت تر شدن آلت تناسلي مردان شده و اعتماد به نفس آنها را در رابطه با رابطه جنسي، بيشتر مي‌كند. قطعا با طولاني تر شدن مدت زمان رابطه، زنان نيز لذت بيشتري برده و احتمالا ارگاسم بهتري خواهند داشت. 

اسپري تاخيري براي زنان

بسياري تصور مي‌كنند كه اسپري تاخيري فقط براي مردان وجود دارد. اما اين محصول طيف وسيعي داشته و زنان نيز مي‌توانند از آن استفاده كنند. زنان نيز بايد از ورود اين ماده به مجاري ادرار خود جلوگيري كرده و بيشتر از دو بار در هفته از آن استفاده نكنند.

همچنين اگر ليدوكائين موجود در اسپري به واژن انتقال يابد سبب بي ميلي جنسي و عدم ارگاسم در زنان مي‌شود. زنان در دوران بارداري نبايد از اين محصول استفاده كنند. همچنين براي اقدام به بارداري نيز استفاده از اسپري تاخيري، توصيه نمي‌شود. اسپري تاخيري هاي زنانه كمي معطر بوده و در موارد ديگر مانند مدل مردانه اين محصول عمل كرده و ارگاسم را به تعويق مي‌اندازد. 

راه هاي جايگزين استفاده از اسپري تاخيري

براي درمان زودانزالي در مردان و زنان، روش هاي مختلفي وجود دارد. در واقع بهتر است در ابتدا زودانزالي به روش اصولي و به طور كامل درمان شود. استفاده از اسپري تاخيري درمان محسوب نمي‌شود. حتي بعد از مدتي ديگر تاثير خود را از دست داده و بدن نسبت به آن مقاومت نشان مي‌دهد.

به همين دليل بايد براي برطرف كردن اين مشكل، به پزشك و يا سكستراپيست مراجعه كرده و درمان را شروع كنيد. براي اين مشكل، قرص هايي مثل وياگرا براي مردان و فليبانسرين براي زنان وجود دارد. رعايت نكاتي مثل تغذيه مناسب، ورزش، دوري از مصرف دخانيات و الكل و… باعث درمان زودانزالي خواهند شد و ديگر نيازي به استفاده از اين اسپري نيست. البته عوارض استفاده از قرص بيشتر است به همين دليل براي پيدا كردن روش مناسب درمان، از يك متخصص كمك بگيريد.

سخن پاياني

قبل از خريد و استفاده از اسپري تاخيري، به خوبي  در مورد آن تحقيق كرده وموارد مختلفي را در نظر بگيريد. در استفاده از آن زياده روي نكرده و به سلامت خود و شريك تان نيز اهميت دهيد. استفاده از روش هاي مختلف براي درمان زودانزالي، به صورت خودسرانه، نه تنها مشكل افراد را تشديد مي‌كند؛ بلكه عوارض طولاني تري براي آنها ايجاد خواهد كرد. بهتر است در اين زمينه حتما با يك پزشك و يا سكستراپيست مشورت كرده و با همسر خود نيز در اين مورد صحبت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اسپري تاخيري مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۰۲:۱۱ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

آمادگي براي ازدواج به منظور مهارت هاي لازم و بلوغ كافي براي زندگي مشترك است. زندگي مشترك سختي ها و مشكلات زيادي را به همراه دارد. كه اگر فرد از پس اين چالش ها بر نيايد، زندگي خوبي را تجربه نخواهد كرد. تمامي افراد جدا از زن و مرد بايد قبل از ازدواج در خود مهارت هايي را مشاهده كنند تا بتوانند وارد زندگي مشترك شوند. زندگي مشترك مسئوليت هايي را به همراه دارد و جدا از آن بايد وارد دنياي فرد ديگري شويد.

مشكلات آن مشكلات شما مي‌شود؛ خانواده او خانواده شما مي‌شود و … . در واقع فرد زماني آماده ازدواج مي‌شود كه در خود ببيند از پس تمامي فراز و نشيب ها بر مي‌آيد. وفادار مي‌ماند و فردي كه انتخاب كرده است؛ مناسب اوست. به همين دليل براي ازدواج نكات بسيار زيادي وجود دارد. اگر شك و شبه در اين موضوع داريد كه آماده ازدواج هستيد يا خير؛ حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. 

منبع: آمادگي براي ازدواج | 8 نكته اساسي در آمادگي براي ازدواج

آمادگي براي ازدواج چگونه است؟

بنظر شما هر فردي توانايي ازدواج دارد؟ يا هر فردي شخص مناسب ازدواج است؟ در پاسخ به اين سوال بايد بگوييم كه هر فردي نيازمند بررسي هاي زياد است. اما طبق بررسي ها همه افراد كيس مناسب ازدواج نيستند. قبل از ازدواج بايد به اين موضوع دقت كنيد كه شخص مقابل شما چه معيارهايي دارد كه مطابق با علايق و خواسته هاي شماست.

آمادگي براي ازدواج يك موضوع مهم و اساسي براي تجربه زندگي مفيد و ماندگار است. در اين مقاله آمادگي هاي قبل از ازدواج را توضيح داده ايم و به نكات مهمي در اين زمينه اشاره كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتها همراه ما باشيد. 

آمادگي هاي قبل از ازدواج شامل چه مواردي مي‌شود؟

آمادگي براي ازدواج نيازمند آگاهي از برخي مسائل است كه در ادامه راجع به آن توضيح داده ايم.

🟠 آمادگي ذهني | آمادگي براي ازدواج

آمادگي ذهني يكي از اصلي ترين اصول جهت آمادگي براي ازدواج است. هر گونه نظر و اولويتي كه در فعاليت هاي خانه و امور زندگي داريد را با همسرتان در ميان بگذاريد. تميز كردن خانه، شستشوي ظروف، خريد وسايل و … در زندگي مشترك پر اهميت است.

🟡 فرزند پروري و بچه داري

آمادگي براي ازدواج در زمينه فرزند پروري نيز وجود دارد. بايد از نظر همسر به داشتن و نداشتن فرزند فكر كنيد. راجع به تعداد فرزندان، شيوه تربيتي و … بايد با همسر به نظر مشترك برسيد.

🟣 اطلاع از ارزش ها و اهداف مشترك

اطلاع از ارزش ها و اهداف مشترك جهت آمادگي براي ازدواج حائز اهميت است. زماني كه زوجين از اهداف و ارزش هاي يكديگر مطلع باشند، براي ازدواج نيز آماده اند. هر فردي ديدگاه متفاوتي از ازدواج و تشكيل زندگي مشترك دارد. بنابراين براي تصميم گيري جدي حتما بايد از روانشناس راهنمايي بگيريد.

🟢 امور مالي و دارايي | آمادگي براي ازدواج

آمادگي براي ازدواج بايد در زمينه امور مالي و دارايي نيز وجود داشته باشد. قبل از ازدواج بايد با شريك زندگي خود راجع به امور مالي و دارايي صحبت كنيد. هزينه هاي منزل، حساب مشترك، پس اندازد و … را زوجين با يكديگر بايد تصميم بگيرند.

🔴 نقش دين و مذهب در ازدواج

نقش دين و مذهب در آمادگي براي ازدواج مفيد است. زوجين بايد از لحاظ مذهبي در يك سطح قرار بگيرند. انتظارات يكديگر در زمينه هاي مذهبي را بسنجيد و فرايض ديني را جدي بگيريد. 

🔵 روابط جنسي

معمولا افراد قبل از ازدواج در رابطه با مسائل جنسي صحبت نمي‌كنند. اما حتما بايد قبل از ازدواج راجع به روابط جنسي صحبت كنيد. معيارها و خواسته هاي خود را در زمينه جنسي بيان كنيد. زوجين در زندگي مشترك نيز بايد روابط جنسي را در نظر بگيرند. زيرا يكي از پايه هاي زندگي مشترك خوب، رابطه جنسي است.

🟤 ارتباط با خانواده همسر | آمادگي براي ازدواج

ارتباط با خانواده همسر از ديگر اصول آمادگي براي ازدواج است. در هر صورت شما با خانواده همسر در ارتباط هستيد. در ازدواج و زندگي مشترك شما بايد نقش خانواده را جدي بگيريد. دخالت در زندگي مشترك، روابط خانواده همسر با شما و … در زندگي مشترك بسيار موثر است.

⚪ كمك از مشاوره ازدواج

موضوع ازدواج بسيار پر اهميت و حساس است. آمادگي براي ازدواج بايد قبل از تشكيل زندگي مشترك بررسي شود. مشاوره ازدواج به شما كمك خواهد كرد كه چگونه به خودشناسي برسيد، كيس مناسب شما در زندگي كيست تا زندگي موفقي را تجربه كنيد.

نكات مهم در آمادگي براي ازدواج

آمادگي براي ازدواج نيازمند بررسي هاي دقيق است. در اين مقاله راجع به نكات مهم در آمادگي براي ازدواج اشاره كرده ايم.

🔻 قبل از ازدواج از يك روانشناس براي خودشناسي راهنمايي بگيريد.

🔻 به موارد كوچك زندگي در ازدواج اهميت دهيد.

🔻بايد براي ازدواج تلاش كنيد.

🔻 به شناخت زبان قلب همسر برسيد.

🔻 تغييرات زندگي پس از ازدواج را بپذيريد.

🔻ازدواج را نقطه مشترك زندگي بدانيد.

🔻 زندگي مشترك خود را با ديگران مقايسه نكنيد.

🔻 در ازدواج فداكاري داشته باشيد.

🔻به همسر خود احترام بگذاريد.

🔻 به خانواده او احترام بگذاريد.

🔻 او را محدود و زنداني نكنيد.

🔻عشق ورزي و محبت را فراموش نكنيد.

🔻 در تربيت فرزندان هم نظر باشيد.

🔻 اختلافات را جار نزنيد.

🔻براي حل مشكلات با يكديگر صحبت كنيد.

🔻 تصميم گيري هاي زندگي را به تنهايي انجام ندهيد.

🔻 براي زندگي خوب تلاش كنيد و روش هاي مفيد را پياده كنيد.

🔻براي پيشرفت به هم ياري رساني كنيد.

كلام آخر

يك ازدواج خوب نيازمند تلاش و كوشش است. اما براي ساخت زندگي مشترك خوب بايد به آمادگي براي ازدواج برسيد. از لحاظ و جنبه هاي گوناگون بايد زندگي را بررسي كنيد. از لحاظ مالي، مذهبي، تربيت فرزندان، خانواده همسر و … بايد به نظرات مشترك برسيد. هم چنين قبل از ازدواج حتما از روانشناس و متخصصين در اين زمينه راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آمادگي براي ازدواج مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: آمادگي براي ازدواج | 8 نكته اساسي در آمادگي براي ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۵۹:۰۹ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

سياست هاي زنانه در زمينه هاي مختلفي قابل استفاده هستند. اينكه افراد از جنسيتي به عنوان اهرم فشاري براي انجام كارهاي خود استفاده كنند؛ اخلاقي نيست. اما سياست هاي زنان در مورد موضوعات مختلف به افراد كمك مي‌كند تا راه حل هاي ديگر را امتحان كرده و خلاقانه عمل كنند. داشتن سياست در رفتار يكي از اصول حرفه است و جزو هوش هيجاني محسوب مي‌شود. گرچه برخي به صورت ذاتي بيشتر از اين استعداد برخوردار هستند؛ اما مي‌توان آن را كسب كرد. اينكه زنان بدانند در چه موقعيتي، چه رفتاري را از خود نشان بدهند؛ اصلا بدنبوده و حتي باعث پيشرفت آنان نيز خواهد شد.

منبع: سياست هاي زنانه | كاربرد سياست زنان در موقعيت هاي مختلف

سياست هاي زنانه

فراموش نكنيد كه استفاده از سياست هاي زنانه، يك موضوع كاملا وابسته به فرهنگ و شرايط اجتماعي است و نمي‌توان در مورد آن به صورت خودسرانه عمل كرد. بسياري از افراد اين ويژگي را با اغواگري و يا عدم صداقت يكسان مي‌دانند؛ كه اين اصلا درست نيست.

زنان مي‌توانند در كمال قاطعيت، صداقت و پايبندي به اصول، سياست نيز داشته باشند. همچنين اين رفتارها فقط در مورد همسر كابرد نداشته و مي‌توان در زمينه هاي مختلفي از آن بهره گرفت. همچنين اين روش براي بالابردن كيفيت سلامت روان زنان نيز موثر خواهد بود.

برخي از موارد استفاده از سياست هاي زنانه

سياست هاي زنانه را مي‌توان در شرايط مختلفي به كار برد. در نظر گرفتن شرايط و همچنين آشنايي با قواعد استفاده از اين سياست ها بسيار اهميت خواهد داشت. همچنين رفتار طبق اين اصول به معناي دورويي و تظاهر نيست. بلكه در بسيارس از موقعيت ها مي‌تواند زمينه ساز انجام سريع تر و راحت تر امور باشد.

📌سياست هاي زنانه در زندگي مشترك

بيشتر مورد استفاده از سياست هاي زنانه از زندگي مشترك و با همسر خواهد بود. بسياري از زنان از بي توجهي همسر خود شكايت مي‌كنند و يا انتظاراتي از همسر خود دارند كه برآوره نمي‌شوند. چاره همه اينها تغيير رفتار و استفاده از روش ديگري در رابطه خواهد بود. قطعا افراد بايد در اين مورد با يكديگر صحبت كرده و به صورت مستقيم آن را حل نمايند. اما اگر اين روش ها كارساز نبودند؛ زنان مي‌توانند با استفاده از تكنيك هاي گوناگوني ارتباط خود را با همسر بهبود بخشند. همچنين با اين روش ها مي‌توانيد مخالفت خود را با موضوعي به نحوه صحيح تري بيان كرده و يا خواسته هاي خود را اجرايي كنيد. 

📌فضاي كاري

بكارگيري روش هاي سياست هاي زنانه در فضاي كاري، به معني برخورد مناسب موثر با همكاران و مدير است. همچنين چنين رفتاري در فضاي كاري سبب صميميت بيشتر و احترام ميان اعضا خواهد شد. رعايت اصول حرفه اي در محيط كار بسيار مهم است و بايد حد و مرزها را حفظ كرد. اما با توجه به شرايطي كه زنان در محيط كار دارند؛ مي‌توانند اين فضا را براي خود بهبود بخشند. بهره گيري از اين رفتار به معناي گرم گرفتن با همه نيست بلكه فقط بخشي از رعايت احترام و آداب معاشرت است.

📌در قبال دوستان و خانواده

سياست هاي زنانه حتي در مورد دوستان و خانواده نيز قابل اجرا هستند. براي مثال وقتي خانواده درگير مشكلي است و يا مسائلي در آن به وجود آمده است؛ مي‌توان با داشتن واكنشي مناسب و همچنين كمك كردن به آنها، اوضاع را بهبود بخشيد. برخي تصور مي‌كنند كه بايد اين سياست ها را فقط در قبال همسر خود به كار ببرند. اما قبل از اصول همسرداري بايد رفتار مناسبي با خانواده خود داشته و حتي از آنان مسائلي را بياموزيد. حتي در صورت تاهل نيز افراد بايد ارتباط خود را با خانواده حفظ كرده و ميان رابطه زناشويي با خانواده تعادل برقرار كنند.

روش هاي مختلف سياست هاي زنانه

شايد ماهيت سياست هاي زنانه به طور كلي، سوال بسياري از افراد باشد. اينكه دقيقا به چه معناست و بايد چگونه رفتار كنيم تا سياست داشته باشيم؟ پاسخ به اين سوال با انجام روش هايي كه در اين قسمت توضيح مي‌دهيم؛ امكانپذير است. همچنين بهره گيري از اين روش ها كار سختي نبوده و با مقداري تمرين و تمركز مي‌توانيد به عنوان يك زن، روابط بهتري با ديگران داشته باشيد.

✅صحبت كردن با لحني آرام و دوري از تنش

بسياري از زنان به دليل تصورات اشتباهي كه در مورد حقوق خود در جامعه دارند و يا برخي مسائل ديگر، از مردان منزجر بوده و مدام در حال اعتراض هستند. آنها حتي در صحبت كردن و ارتباط عادي نيز، عصبي و خشن بوده و شنونده خوبي نيستند. همين موضوع بسياري از روابط و جنبه هاي مختلف زندگي آنها را تحت تاثير قرار خواهد داد.

يكي از روش هاي ساده وكاربردي سياست هاي زنانه، صحبت كردن با لحني آرام و ملايم است. زنان مي‌توانند با روش صحبت كردن صحيح و به موقع از بروز بسياري از تنش ها جلوگيري كنند.

✅درك كردن شرايط

سنجيدن زمان و مكان مناسب براي صحبت كردن و يا رفتارهاي ديگر به هوش هيجاني نياز دارد. هوش هيجاني نيز زمينه ساز سياست هاي زنانه خواهد بود. بهتر است افراد شرايط را درك كرده و متناسب با ان رفتار كنند. براي مثال اگر شاهد ناراحتي همسر خود هستيد؛ بهتر است دليل او را پرسيده و از مطرح كردن مشكل خودتان، خودداري كنيد. با اينكار نه تنها به همسر خود كمك كرده بلكه هوش و ذكاوت خود را در درك وضعيت به او نشان مي‌دهيد. 

✅رقتار منطقي و عاقلانه

زنان بر اساس ويژگي هاي ذاتي خود بيشتر برحسب احساسات رفتار كرده و يا تصميم مي‌گيرند. اين موضوع در بسياري از شرايط به ضرر آنها خواهد بود. آنها به خاطر همين ويژگي نمي‌توانند در بسياري از مشاغل فعاليت كنند. اما از طرفي نيروي احساس و منطق در همه افراد وجود دارد و مي‌توانند از آنها استفاده كنند.

زنان بايد نيروي منطق را در خود تقويت كرده در صورت لزوم از آن استفاده كنند. اين به معناي رفتار خشن و بدون احساس نيست. بلكه استفاده به موقع از عقل و منطق است كه اهميت دارد و از جنبه هاي مهم سياست هاي زنانه است. براي مثال در تصميمات مهم، بهتر است احساس را كنار گذاشته و براساس منطق، فكر كنيد.

✅رعايت احترام و ادب

براي يك زن، هيچ چيز بهتر از رعايت ادب و احترام نيست. توصيه مي‌شود در هر شرايطي احترام را در اولويت قرار داده و بي ادبي نكنيد. حتي در جواب بي احترامي ديگران نيز بايد تواضع به خرج داد و با آرامش برخورد كرد. در واقع يكي از اصلي ترين رفتارهاي سياست هاي زنانه رعايت ادب و احترام است. اين موضوع بسيار به تربيت خانوادگي مرتبط است اما به هرحال خود افراد نيز مي‌توانند در جهت عمل كردن به آن تلاش كنند. ادب افراد هم در نحوه برخورد آنها و هم در حرف زدن، مشخص مي‌شود. به همين دليل زنان بايد نسبت به اين مورد حساس باشند.

لزوم استفاده از سياست هاي زنانه

استفاده از سياست هاي زنانه اگر به روش درست انجام شوند؛ مي‌توانند زندگي فرد را دگرگون كنند. اين موارد به شما كمك مي‌كنند تا نه تنها مورد احترام ديگران واقع شويد؛ بلكه خود نيز آرامش بيشتري را در زندگي تجربه مي‌كنيد. كار كردن بر روي مهارت هاي ارتباطي و حتي جايگزين كردن عادات خوب رفتاري، كار بسيار مفيدي است و اصلا به معناي دورويي يا سواستفاده نيست. اينكه استفاده از برخي تكنيك ها سبب تسهيل امور مي‌شوند؛ ضرورت بهره گيري از سياست ها را به خوبي نشان مي‌دهد.

سخن پاياني

نمي‌توان تاثير رفتار بر اساس سياست هاي زنانه را ناديده گرفت. از طرفي افراط در اينكار، ديگران را دچار سوتفاهم مي‌كند. به همين دليل بايد ميانه رو بود و شرايط را در نظر گرفت. همچنين از نفوذ اين رفتارها بر ديگران سواستفاده نكرده و به اخلاق پايبند باشيد. مي‌توانيد براي يادگيري و همچنين موارد استفاده از اين تكنيك ها با يك روانشناس مشورت كنيد. شايد در ابتدا در مقابل تغيير مقاومت كنيد و يا علاقه اي به اينكار نداشته باشيد. اما با استفاده از آنها بعد از گذشت مدتي، تاثير آنها را مشاهده خواهيد كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سياست هاي زنانه مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: سياست هاي زنانه | كاربرد سياست زنان در موقعيت هاي مختلف


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۵۰:۱۲ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

تربيت جنسي كودكان يكي از اصول تربيتي بوده كه والدين و يا نهادهاي آموزشي بايد به آن بپردازند. در بسياري از موارد اين خود كودكان هستند كه در اين مورد كنجكاوي كرده و سوالاتي را با شما مطرح مي‌كنند. اما اگر اينگونه نبود؛ بهتر است والدين در سن مناسب برخي از مسائل را با آنان در ميان بگذارند. ارائه اطلاعات درست به كودكان از اهميت زيادي برخوردار است و بايد با آنان صادق بود. بسياري از والدين در اين مورد نگران و دغدغه مند هستند. برخي ديگر اين موضوع را به شخص ديگري واگذار كرده و يا از صحبت كردن در مورد آن سرباز مي‌زنند. در اين مقاله به راه‌هاي صحيح صحبت كردن در مورد اين موضوع و اهميت آن خواهيم پرداخت.

منبع: تربيت جنسي كودكان | روش هاي تربيت جنسيتي كودك

تربيت جنسي كودكان

جالب است بدانيد كه كنجكاوي كودكان در مورد مسائل جنسي، بخشي از فرايند رشد طبيعي آنهاست و والدين نبايد در اين مورد خشمگين و يا نگران شوند. تربيت جنسي كودكان نيز از اين رو اهميت دارد كه آنها را از بسياري از خطرات حفظ مي‌كند. در واقع اين موضوع به معناي ايجاد شناخت، احساس ارزش، بروز رفتار مناسب و قدرت تصميم گيري است.

مطرح كردن اين مسئله در فضايي امن و راحت، بسيار مهم است. به همين دليل بهتر است خانواده در مورد اين موضوع به كودك اطلاعات بدهد. در غير اين صورت كودك در معرض اطلاعاتي قرار خواهد گرفت كه در مورد آنها مطمئن نبوده و حتي در آينده او نيز تاثيرگذار است.

روش هاي تربيت جنسي كودكان

بهتر است تربيت جنسي كودكان با روش هاي درست و اصولي انجام شود. اگر اطلاعات متناسب با سن آنها نباشد و يا كودك واكنش درستي دريافت نكند؛ احتمال بروز رفتارهاي ناهنجار توسط كودك وجود دارد. استفاده از روش هايي كه در اين قسمت مطرح مي‌شود؛ كمك بزرگي به والدين خواهد كرد.

💠آموزش مراقبت از بدن خود

در اولين قدم براي تربيت جنسي كودكان، والدين بايد به فرزند خود بياموزند كه چطور از بدن خود در مقابل ديگران محافظت كند. همچنين دوست داشتن بدن و اهميت دادن به آن، از ديگر مسائلي است كه زمينه ساز مراقبت از بدن خواهد شد. آنان بايد تفاوت لمس خوب و بد را به كودك آموخته و به حتي نبايد اجازه دهند كه كسي بدن آنها را تماشا كند.

طبيعي است كه در سن كودكي، بسياري از افراد تمايل دارند كه كودك را در آغوش بگيرند و يا او را ببوسند؛ اما بايد در اين مورد از كودك اجازه گرفته و با اجبار اين كار را انجام ندهند. در بعضي موارد اين خانواده هستند كه كودك را مجبور به اين رفتارها مي‌كنند و حتي در صورت امتناع كودك او را مواخذه كرده و يا آن را نشانه بي ادبي تلقي مي‌كنند. اما همه اين رفتارها باعث مي‌شود تا كودك احساس امنيت نكرده و در مورد بدن خود بي اهميت شود.

💠تربيت جنسي كودكان | حفظ حريم شخصي او

آموزش حريم شخصي به كودك يكي از اصول مهم تربيت جنسي كودكان است. والدين بايد در هنگام ورود به اتاق آن‌ها در زده و از آنان بخواهند كه اين رفتار را انجام دهند. همچنين در صورت مشاهده آنان به صورت برهنه و يا انجام فعاليت جنسي، نبايد واكنش شديد نشان دهند و آن‌ها را بترسانند. احترام به حريم خصوصي آنها باعث مي‌شود تا  كودكان در اين مورد حساس شوند و براي حفظ آن تلاش كنند. بنابراين در نوجواني و جواني نيز به خوبي از پس اين كار بر خواهند آمد.

💠صادق بودن و ارائه اطلاعات درست

بايد در مورد سوالهايي كه توسط كودك پرسيده مي‌شوند؛ با صداقت جواب داد. تربيت جنسي كودكان به معني توضيح تمام جزئيات در مورد بدن زن و مرد و يا حتي شيوه بارداري نيست. بلكه در سنين مختلف بايد اين موضوعات را به روش هاي مختلفي مطرح كرد. براي مثال مي‌توانيد در ابتدا از توضيح تفاوت هاي حيواني و گياهي شروع كنيد و يا در مورد سلول هايي سبب تشكيل لقاح مي‌شوند؛ حرف بزنيد. تمام اين ها به آمادگي كودك نيز براي دريافت اين اطلاعات بستگي دارد.

💠 تربيت جنسي كودكان | آموزش نه گفتن

نه گفتن يكي از مهارت هاي ضروري و بسيار مهم براي كودكان است. در مورد تربيت جنسي نيز، آنها بايد بياموزند كه در صورت لزوم با صداي بلند و به صورت واضح نه بگويند. براي اينكار، والدين بايد موقعيت هاي خطرناك را براي آنها شرح داده و در مورد اقدامات لازم توضيح بدهند. والدين نبايد در اين مورد زياده روي كرده و در كودكان ايجاد ترس و اضطراب كنند. اما به طور كلي آموزش اين اصول براي كودك واجب است.

💠كتاب خواندن و يا فيلم ديدن

اگر هنوز كودك در اين مورد با شما حرفي نزده و يا خود شما نيز براي تربيت جنسي كوكان آماده نيستيد؛ مي‌توانيد از برخي از محتواهاي آموزشي كمك بگيريد. خواندن كتاب هايي در اين زمينه و يا بخش كردن فيلم هاي آموزشي، كودك را براي پذيرش اين موضوعات، آماده ترمي‌كند. بهتر است كتاب و يا فيلم ها را متناسب با سن او انتخاب كرده و يا در ارائه آنها به كودك زياده روي نكنيد.

اهميت تربيت جنسي كودكان

متاسفانه امروزه موارد آزارجنسي كودكان رو به افزايش است. جالب است بدانيد كه بيشترين تعرض جنسي به كودكان، از طرف نزديكان و افراد مورد اطمينان خانواده صورت مي‌گيرد. به همين دليل والدين بايد تربيت جنسي كودكان را از سنين كم آغاز كرده و در مورد آن حساسيت به خرج دهند.

اين موضوع باعث مي‌شود تا كودكان حتي در غياب والدين نيز بتوانند از خود محافظت كرده و يا دچار سردرگمي نشوند. علاوه بر اين والدين بايد به فرزند خود اطمينان دهند كه در هر شرايطي از او مراقبت كرده و همچنين فضايي را فراهم كنند تا آنها با اطمينان خاطر در مورد مسائل مختلف صحبت كنند. 

سن مناسب براي تربيت جنسي كودكان

همانطور كه گفته شد؛ سن تاثير زيادي در تربيت جنسي كودكان دارد. اگر آنها اطلاعات را زودتر و يا ديرتر موعد دريافت كنند؛ آسيب هاي زيادي را تجربه خواهند كرد. نكته جالب اينجاست كه رفتار جنسي آنها از لحظه تولد آغاز شده و تا پايان عمر ادامه مي‌يابد. پس واكنش درست و همچنين ارائه اطلاعات به آنان اجتناب ناپذير خواهد بود.

📌تولد تا دو سالگي

در اين بازه زماني بسيار طبيعي است كه كودكان آلت تناسلي خود را لمس كرده و حتي در پسران نعوظ ايجاد شود. آنها احتمالا از برهنه بودن لذت بيشتري مي‌برند و يا اندام هاي خصوصي والدين را نيز لمس مي‌كنند. براي تربيت جنسي كودكان در اين زمان، والدين بايد حواس آنها را به موضوع ديگري پرت كنند و يا با لحني آرام به آنها تذكر دهند.

📌دو تا پنج سالگي

در اين سنين مي‌توان به آنها در مورد روند توليد مثل، توضيح مختصري داد. همچنين آنها را با تفاوت هاي آلت تناسلي مردانه و زنانه آشنا كرد. انتخاب اسم براي اندام تناسلي نيز يكي از مراحل تربيت جنسي كودكان است كه در اين سنين والدين مي‌توانند آن را به كودك توضيح دهند.

📌شش تا نه سالگي

در اين مرحله، كودكان واكنش هاي مختلفي نسبت به مسائل جنسي نشان مي‌دهند. آنها دوست ندارند كه بدن والدين خود را به صورت برهنه ببيند و اصول اخلاقي براي آنها اهميت بيشتري پيدا مي‌كند. به شكلي كه حتي ممكن است از رابطه جنسي بترسند و يا آن را عملي نادرست بدانند. اما اين مرحله در تربيت جنسي كودكان گذرا خواهد بود و والدين نبايد از واكنش هاي كودك خود، نگران شوند.

📌ده تا دوازده سالگي

با نزديك شدن به سن بلوغ، صحبت كردن با آنها در مورد اين مسائل آسان تر خواهد بود. از طرفي آنان خود اطلاعات اندكي در مورد بدن داشته و از طرف ديگر هم به دليل تغييرات هورموني و خلقي كه در اين سنين تجربه مي‌كنند؛ آمادگي دريافت اطلاعات را دارند. براي تربيت جنسي كودكان در اين دوره بايد در مورد خودارضايي و اصول رابطه جنسي و همچنين اهميت بهداشت جنسي، توضيح بيشتري داد.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه تربيت جنسي كودكان، يكبار براي هميشه اتفاق نمي‌افتد؛ و آنها در سنين مختلف، با مسائل متفاوتي درگير خواهند شد. به همين دليل در صورت تكرار سوالات و يا كنجكاوي بيشتر در اين مورد، نبايد عصباني شده و يا واكنش بدي نشان دهيد. بايد در مواجهه با اين مسئله صبور بوده و اعتماد كودك را جلب كنيد. حتي مي‌توانيد در اين زمينه از يك روانشناس كودك نيز كمك گرفته و روش درست اين كار را بياموزيد. خود نيز در اين زمينه اطلاعات خود را بالا برده و با آگاهي با كودك خود صحبت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تربيت جنسي كودكان مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۴۴:۱۷ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

قهر با همسر رفتاري نادرست و بچگانه است. معمولا زوجين به دلايل مختلفي با يكديگر قهر مي‌كنند. اما با اين رفتار نه تنها مشكل حل نشده بلكه اوضاع بدتر هم مي‌شود. زمان دادن به يكديگر و ايجاد فضا براي مدتي با قهر و متفاوت است. اگر آنها از مهارت هاي مختلفي كه براي يك زندگي مشترك لازم هستند؛ برخوردار باشند، ديگر نيازي به قهر و آشتي نيست.

همچنين قطعا دعوا و مشاجره ميان همه زن و شوهرها اتفاق مي‌افتند و كاملا طبيعي است. اما نحوه واكنش آنها نسبت به اين موضوع بسيار مهم است. اين رفتار نبايد به صورت مداوم تكرار شود و زوجين بايد در راستاي جلوگيري از آن اقداماتي انجام دهند. 

منبع: قهر با همسر | پيامد هاي قهر طولاني با همسر

قهر با همسر

هميشه نمي‌توان به صورت منطقي با تفاوت ها و اختلافات برخورد كرد. اما در صورت قهر با همسر هم نبايد اجازه دهيد اين زمان طولاني شده و يا اينكار براي شما و يا همسرتان تبديل به عادت گردد. اگر براي مدت زمان طولاني با همسر خود صحبت نكنيد و يا از او فاصله بگيريد؛ ديگر نمي‌توانيد مشكل به وجود آمده را حل كنيد. از بين بدن چالش ها نياز به ارتباط و همراهي دو طرف دارد. به همين دليل زن و شوهر حتي در صورت ناراحتي از يكديگر نيز بايد ارتباط خود را حفظ كنند.

دلايل قهر با همسر

همانطور كه پيش تر هم گفته شد؛ قهر با همسر، دلايل مختلفي دارد. معمولا افراد معيار هاي متفاوتي دارند. و طرز فكر آنان نيز فرق مي‌كند. معمولا با گذشت مدت كوتاهي از زمان آشنايي و يا ازدواج  دفعات قهر و آشتي ها بيشتر است. چراكه دو طرف شناخت كمتري نسبت به يكديگر دارند و بيشتر احتمال دارد كه دچار سوتفاهم شوند. برخي از دلايل قهر كردن زوجين با يكديگر شامل موارد زير مي‌شود.

⭕عدم كنترل هيجانات و احساسات

طبيعي است كه برخي از زوجين مهارت كنترل هيجانات و احساسات خود را نداشته باشند. در اين صورت آنها احتمالا تمام هيجانات منفي و انرژي هاي منفي خود را بعد از يك روز سخت و شلوغ، به همسر خود منتقل مي‌كنند. بايد بدانيد كه همسر شما مسئول اتفاقات مختلف نيست و يا نمي‌توان او را مقصر همه چيز دانست.

بهتر است احساسات خود را به درستي شناخته و آنها را مديريت كنيد. در اينگونه موارد يكي از طرفين بدون هيچ دليل خاصي و به صورت ناگهاني تصميم به قهر با همسر مي‌گيرد. اين قطعا واكنش درستي نسبت به مسائل نيست.

⭕توقعات غيرواقعي | قهر با همسر

گروهي از زوجين براي اينكه به اهداف خود برسند؛ طرف مقابل را تحت فشار عاطفي قرار مي‌دهند. معمولا هم توقعات آنها غيرواقعي است. اما براي رسيدن به آنها دست به هر كاري مي‌زنند. اين رفتار از كودكي آنها نشات مي‌گيرد. احتمالا آنان در دوران كودكي نيز براي رسيدن به خواسته هايشان از قهر كردن استفاده مي‌كردند. اما قهر با همسر كاملا متفاوت است و به معناي باجگيري عاطفي خواهد بود.

⭕تنبيه همسر

يكي ديگر از دلايل قهر با همسر، تنبيه او است. آنان خشم و كينه خود را نسبت به همسر به صورت قهر بروز مي‌دهند. اما اين رفتار نه تنها اثربخش نبوده، بلكه فقط خود آنان اذيت مي‌شود. وقتي با همسر خود قهر هستيد؛ قطعا با او در مورد دلايل آن صحبت نكرده و سكوت مي‌كنيد.

پس او نيز هرگز متوجه نخواهد شد كه چه كار اشتباهي انجام داده است و يا دليل عصبانيت شما چيست. اگر اينكار را براي تنبيه و جلوگيري از بروز مجدد اين رفتار در همسر انجام مي‌دهيد؛ بايد با او نيز در اين مورد صحبت كنيد.

⭕بي توجهي به نيازهاي ديگري

خودخواهي و بي توجهي به نيازهاي ديگري باعث بروز قهر با همسر خواهد شد. برخي در همه شرايط فقط به خود و نيازهايشان توجه مي‌كنند. اما در زندگي مشترك، افراد بايد ديگري را نيز در نظر گرفته و به خواسته هاي اونيز احترام بگذارند. اينگونه افراد با كوچك ترين انتقاد و يا حرفي ناراحت شده و قهر مي‌كنند. قهر با همسر با اينكه رفتار صحيحي نيست؛ اما دليل آن نيز بسيار مهم است. براي مثال وقتي شخصي صرفا به دليل اينكه همسرش از او انتقاد كرده؛ قهر مي‌كند، شريك خوبي براي زندگي نيست.

پيامدهاي قهر با همسر به صورت مكرر

اگر اين قهر وآشتي ها به صورت مكرر در مدت زماني كوتاه، اتفاق بي‌افتند؛ زنگ خطري براي رابطه خواهد بود. اين نشان دهنده عدم بلوغ عاطفي و فكري آنان است. همچنين به اين معناست كه آنها از مهارت هاي ارتباطي موثر برخوردار نيستند. قطعا اين رفتارها عواقبي خواهد داشت كه از زوجين براي آنها اقدامي نكنند؛ رابطه آنها به زودي شكست خواهد خورد.

🔶كم شدن صميميت ميان دو نفر

وقتي زوجين براي حل مشكلات شان صحبت كنند و يا به طور كلي ارتباط موثري با يكديگر نداشته باشند؛ عشق و علاقه ميان آنها از بين خواهد رفت. يكي از نتايج قهر با همسر، سردي و دوري از يكديگر است. حرف زدن در مورد مسائل مختلف، يكي از بخش هاي مهم رابطه است كه بايد به آن توجه كرد. طلاق عاطفي نيز به همين دليل رخ مي‌دهد. 

🔶عدم حل مشكلات | قهر با همسر

در صورت قهر با همسر، مشكلات حل نشده باقي مي‌مانند و احتمال بروز مجدد آنان نيز بيشتر مي‌شود. به همين دليل قهركردن و يا فاصله گرفتن براي مدت زمان طولاني، راه حل موثري نيست. مشكلات روي هم انباشته شده و آنها ديگر نمي‌دانند كه بايد به كداميك رسيدگي كنند. در زندگي مشترك بسيار مهم است كه افراد مشكلات را ناديده نگيرند و در مورد آنها با يكديگر همفكري كنند.

🔶سركوب شدن احساسات

وقتي فردي كه قهر با همسر را انتخاب مي‌كند؛ به اين معنا است كه تمايلي به بروز احساسات خود ندارد. سركوب احساسات، عوارض بدي براي سلامت روان خواهد داشت و فرسودگي زودتر از موعد را سبب مي‌شود. خشم فروخورده و يا نشخوار فكري در مورد مشكل، باعث مي‌شود تا حس بدتري نسبت به همسر خود پيدا كنيد. همچنين فرصت توضيح دادن و يا جبران را نيز از او مي‌گيريد. بهتر است به جاي قهركردن، رفتاري ديگر را جايگزين كنيد.

براي جلوگيري از قهر با همسر چه كنيم؟

قهر با همسر عادت رفتاري مخربي است كه بهتر است كه جنبه هاي مختلف زندگي مشترك را تحت تاثير قرار خواهد داد. حتي بي ميلي جنسي نيز يكي از تبعات قهركردن با همسر خواهد بود. به همين دليل زوجين بايد در اين مورد راهكارهاي ديگري را امتحان كنند و اين عادت را از بين ببرند. 

✅صحبت كردن با يكديگر

در شرايط قهر با همسر، به جاي سكوت كردن و يا سركوب احساسات تان، در مورد مشكل به وجود آمده، صحبت كنيد. نظرات خود را با لحني آرام صميمي بيان كرده و از بي احترامي خودداري كنيد. همچنين به همسر نيز اجازه صحبت كردن بدهيد و نيازهاي اورا هم در نظر بگيريد. صحبت كردن و ارتباط موثر با او، يكي از ملزومات زندگي مشترك است كه افراد قبل از ازدواج بايد آن را بياموزند.

✅كمك گرفتن از زوج درمانگر

اگر روش برخورد با قهر با همسر خود را نمي‌دانيد و يا قادر به برقراري ارتباط با او نيستيد؛ بهتر است از يك روانشناس كمك بگيريد. زوج درمانگر با كاركردن بر روي مهارت هاي ارتباطي و پيدا كردن علت مشكل، راهكارهاي بهتري نسبت به قهر كردن به شما ارائه خواهد داد. در اين شرايط مي‌توانيد به تنهايي و يا با همسرتان به مشاور مراجعه كرده و مشكل خود را بيان كنيد.

سخن پاياني

قهر با همسر از رفتارهايي است كه ريشه در گذشته فرد دارد. به طوركلي عادت سالمي نبوده و مشكلات ديگري را ايجاد خواهد كرد. آسيب به زندگي مشترك و خود فرد از عوارض جبران ناپذير قهر كردن هستند. كه مي‌توان از آنها جلوگيري كرد. امروزه مشكل بسياري از زوجين اين است كه به جاي حل مشكل، صورت مسئله را به كلي پاك كرده و با يكديگر قهر مي‌كنند. اما اين رفتار در مدت زمان طولاني براي زندگي مشترك، مشكل ساز خواهد شد. پيشنهاد مي‌شود زوجين از يك روانشناس خانواده كمك گرفته و در اين زمينه از او كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه قهر با همسر مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۱۳:۵۲ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

دخالت در زندگي ديگران مانع پيشرفت در زندگي خود مي‌شود. احتمالا با افرادي روبرو شده ايد كه دائم در حال دخالت در كارهاي ديگران هستند؛ اما از زندگي خود غافلند. يكي از دلايل اختلافات در زندگي ها نيز دخالت ديگران در زندگي است. اين دخالت ها حتي اگر خيرخواهانه باشد و به دليل دلسوزي باشد، مشكلات و تاثيرات بدي در زندگي ديگران بر جاي مي‌گذارد.

زماني كه زوجين متوجه شوند كه دخالت ديگران در زندگي باعث بروز مشكلات آنها شده است، به دنبال راهكار براي جلوگيري از دخالت در زندگي هستند. جهت راهنمايي و آگاهي از روش هاي مقابله با دخالت در كارهاي ديگران، از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد.

منبع: دخالت در زندگي ديگران | 8 دليل دخالت در زندگي ديگران

دخالت در زندگي ديگران چيست؟

امروزه دخالت در زندگي ديگران بسيار مشاهده مي‌شود. افرادي هميشه در صحنه هستند كه بدون خواست افراد نظرات خود را در زندگي آنها اعمال مي‌كنند و راجع به هرچيزي نظر مي‌دهند. اين افراد هميشه باعث دردسر و مشكلات بين زوجين مي‌شوند. براي جلوگيري از دخالت ديگران در زندگي روش هايي وجود دارد كه بهتر است از روانشناس كمك بگيريد. اما در اين مقاله روش هايي را توضيح داده ايم كه در برخورد با چنين افرادي مفيد است. براي كسب اطلاعات بيشتر همراه ما باشيد.

دليل دخالت در زندگي ديگران چيست؟

دخالت در زندگي ديگران دلايلي دارد كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

🔻 زندگي در خانواده همسر

🔻 عدم استقلال مالي

🔻وابستگي عاطفي به والدين

🔻 فاش كردن اسرار در زندگي زناشويي

🔻 عدم آشنايي زوج هاي جوان با مهارت هاي مديريت زندگي و درخواست خود آن ها

🔻عدم اعتماد به مهارت هاي مديريت زندگي

🔻 مردسالاري و نقش پررنگ بزرگ تر ها در خانواده

🔻 وجود اختلاف و درگيري

راهكارهايي جهت جلوگيري از دخالت در زندگي ديگران

همانطور كه در قسمت قبلي از دلايل دخالت در كارهاي ديگران اطلاعات كسب كرديد؛ در اين بخش مقاله نيز راهكارهايي جهت جلوگيري از دخالت هاي گوناگون توضيح داده ايم.

🔴 فاصله خود را با اين افراد حفظ كنيد

براي جلوگيري از دخالت در زندگي ديگران، بايد فاصله خود را با چنين افرادي حفظ كنيد. رابطه با اين افراد بسيار سمي است و به مرور باعث بهم خوردن زندگي مي‌شود. براي حفظ و آرامش زندگي خود بهترين گزينه و اولين اقدام دوري با اين افراد است.

🔵 محرك نباشيد | دخالت در زندگي ديگران

براي تصميم گيري هاي مختلف در زندگي از ديگران مشورت نگيريد. زماني كه به جاي راهنمايي از روانشناس و مشاور، به سوي كمك از اطرافيان هستيد؛ اداره زندگي شما به مرور زمان از دستتان خارج مي‌شود. مشورت از اطرافيان را محدود كنيد و دخالت در كارهاي ديگران را كاهش دهيد.

🟢 براي هر حرفي عكس العمل نشان ندهيد

براي جلوگيري از دخالت در زندگي ديگران بايد براي حرف هاي ديگران عكس العمل نشان ندهيد. خودتان را به بي خيالي بزنيد، به شيوه اي كه انگار چيزي نمي‌شونيد و چيزي روي شما تاثير ندارد. براي اينكه آرامش داشته باشيد، از بروز هر گونه دخالت و دعوا در زندگي جلوگيري كنيد. از دخالت هاي مختلف عبور كنيد و بحث را به يك لبخند تمام كنيد.

🟠 توجهي به اطرافيان نكنيد | دخالت در زندگي ديگران

جهت رفع و جلوگيري از دخالت در كارهاي ديگران، بايد به صحبت و رفتار اطرافيان توجهي نكنيد. اگر با افرادي كه دائم در حال اظهار نظر هستند رودروايسي داريد؛ به حرف هاي آنها واكنش مثبت نشان دهيد اما همچنان رفتارهاي خود را داشته باشيد.

🟣 براي زندگي خود مرز مشخص كنيد

زماني كه دخالت در زندگي ديگران آغاز مي‌شود؛ نشانگر عدم تعيين مرز براي زندگي است. در كمال آرامش به فرد دخالت كننده بگوييد كه مرزي براي زندگي خود تعيين كرده ايد و اجازه دخالت و اظهار نظر به ديگران نمي‌دهيد.

🟡 اختلاف هاي خود را با ديگران در ميان نگذاريد

جهت جلوگيري از دخالت در زندگي ديگران، بايد اختلافات خود را در خفا حل كنيد. براي زندگي خود حريم خصوصي داشته باشيد و مشكلات را بين خودتان حل كنيد. زماني كه اختلافات خود را جار مي‌زنيد، اجازه دخالت به ديگران مي‌دهيد. حتي اگر خودتان هم راضي به دخالت ديگران نباشيد، اجازه قضاوت را به آنها داده ايد.

🟤 برنامه هاي زندگي خود را با كسي در ميان نگذاريد

جهت جلوگيري از دخالت در كارهاي ديگران، برنامه هاي زندگي خود را با ديگران در ميان نگذاريد. زماني كه جزئيات برنامه خود را به اشتراك مي‌گذاريد، اجازه قضاوت و دخالت به ديگران مي‌دهيد. آنها را تشويق مي‌كنيد كه در رابطه با برنامه هاي شما پيگيري كنند و روند كار شما را زير نظر بگيرند.

🔴 اعتماد به نفس خانواده خود را تقويت كنيد | دخالت در زندگي ديگران

افرادي كه از اعتماد به نفس كمي برخوردارند؛ اجازه دخالت بيشتري به ديگران مي‌دهند. بايد براي افزايش اعتماد به نفس خود تلاش كنيد تا به استقلال برسيد. و رشد شخصيت داشته باشيد. رفتارهاي خود و خانواده تان را تقويت و تشويق كنيد. و فراموش نكنيد كه براي افزايش اعتماد به نفس بايد از روانشناس كمك بگيريد.

🔵 جهت دوري از خانواده صبور باشيد

اگر تنها گزينه و راهكار شما جهت جلوگيري از دخالت در زندگي ديگران، دوري از خانواده است. بهتر است كه در اين موضوع صبور باشيد. منظور از صبر اين است كه بايد براي دوري از خانواده اقدام عجولانه نداشته باشيد. به مرور زمان ارتباط خود را كاهش دهيد و فاصله را بيشتر كنيد.

🟡 از روانشناس كمك بگيريد

اگر شما در دسته افرادي هستيد كه دائم در حال دخالت در زندگي ديگران هستيد؛ بايد در جهت بهبود رفتارهاي خود تلاش كنيد. معمولا افرادي كه خصوصيات اخلاقي مانند شما دارند؛ از ديگران فاصله مي‌گيرند و به مرور زمان دايره ارتباط با اطرافيان كاهش مي‌يابد. براي جلوگيري از چنين اتفاقاتي بايد از روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان و مشاورين با ارائه راهكارهاي مناسب به ديگران مي‌توانند شما را از چنين رفتارهايي دور كنند.

كلام آخر

دخالت در زندگي ديگران در جامعه امروزي بسيار مشاهده مي‌شود. معمولا افرادي كه در زندگي ديگران دخالت مي‌كنند؛ از زندگي خود دور مي‌شوند. اين افراد معمولا با مشكلات زيادي روبرو هستند و براي ديگران نيز مشكلات زيادي به وجود مي‌آورند. دوري از چنين افرادي را بايد اصل زندگي خود قرار دهيد. براي آشنايي جهت روش هاي رفتاري با اين افراد حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت در زندگي ديگران مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس حاصل نماييد.

منبع: دخالت در زندگي ديگران | 8 دليل دخالت در زندگي ديگران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۰۹:۰۲ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی