آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

ترك سيگار به روند قطع مصرف دائم تنباكو و نيكوتين موجود در دخانيات اطلاق مي‌شود. شايد در زبان عاميانه ترك سيگار تعريف ساده‌ اي باشد؛ اما از نظر پزشكي به معناي سم زدايي و رهايي از نيكوتين مي‌شود. كه اين روند بسيار طولاني و دشوار است. بر اساس آمار انجمن آمريكا تنها در ايالات متحده آمريكا مصرف سيگار جان ۴۸۰ هزار نفر را مي‌گيرد. حتي اين آمار در سطح جهاني بيش از ۸ ميليون نفر در روز بوده است. آيا اطلاع داشتيد كه در هر سه دقيقه يك نفر به دليل مصرف سيگار جان خود را از دست مي‌دهد؟ افرادي كه عادت به مصرف سيگار دارند؛ بيش از سايرين در معرض مرگ هستند.

مصرف دخانيات نه تنها فرد را درگير مشكلات مي‌كند، بلكه اطرافيان فرد نيز با مشكلات ريوي مانند بوي نامطبوع، آسم و… درگير هستند. ترك سيگار يكي از رويداد هاي منحصر به فرد است كه در يك روز اتفاق مي‌افتد. و فردي كه تصميم به ترك‌سيگار مي‌گيرد؛ وارد دوران ترك مي‌شود. در اين دوره شما سلامت خود و كيفيت طول عمرتان را بهبود مي‌بخشيد. به ياد داشته باشيد كه در ترك‌سيگار خلق و خوي افراد تغيير مي‌كند. به همين دليل براي مديريت حال خود بهتر است كه از يك روانشناس راهنمايي بگيرند. 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: ترك سيگار | 5 روش‌ موثر براي ترك سيگار

ترك سيگار

احتمالا افراد زيادي را مشاهده كرده ‌ايد كه قصد ترك سيگار دارند. اما دائم با شكست روبرو مي‌شوند. همانطور كه گفته شد؛ ترك‌سيگار كار دشوار و سختي است. اما در زبان عاميانه بسيار ساده ذكر مي‌شود. افراد سيگاري بيش از ديگران در معرض مرگ هستند؛ به همين دليل بايد تمام تلاش خود را كنند تا اين ماده را ترك كنند.

علاوه بر اينكه خود فرد در معرض مشكلات ريوي هست، ديگران، اطرافيان و خانواده خود را با چنين مشكلاتي روبرو مي‌كند. علاوه بر اين افراد هميشه بوي نا مطبوع مي‌دهند و ديگران از اين بو آزرده خاطر مي‌شوند. براي ترك‌سيگار لازم است كه حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. تا تغييرات خلق و خوي شما كنترل شود. در اين مقاله راجع به تمامي جوانب سيگار صحبت كرده‌ ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

چرا بايد سيگار را ترك كنيم؟

ترك سيگار يكي از بهترين تصميمات افراد سيگاري است. مصرف دخانيات يكي از اصلي ‌ترين عوامل مرگ و مير در جهان مي‌باشد. اغلب افراد سيگاري كه خودسرانه اقدام به ترك مي‌كنند، ۳ تا ۶ درصد موفق به ترك طولاني مدت مي‌شوند. براي ترك‌سيگار دوران سختي رو سپري مي‌كنند و بايد با وسوسه بازگشت به مصرف مقابله كنند.

به علت اعتياد آور بودن نيكوتين، افرادي كه به ترك‌سيگار اقدام مي‌كنند، علائمي مانند بي‌تابي، افسردگي، چاقي و اضطراب را تجربه مي‌كنند. به همين دليل تاكيد بر اين است كه براي ترك حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. اما ترك آن مي‌تواند خطر بروز بيماري ‌هايي كه در ادامه اشاره كرده ايم را كاهش دهد.

🔻 سرطان ريه

🔻 بيماري سرخرگ كرونري

🔻سرطان پستان

🔻 آلزايمر

🔻 تنگي نفس

🔻سكته قلبي

🔻 مشكلات نعوظ و زناشويي

عوارض ترك سيگار چيست؟

درك سيگار عوارض جانبي دارد، كه براي برخي از افراد مي‌تواند بسيار شديد باشد. افرادي كه به ترك سيگار اقدام مي‌كنند، احساس مي‌كنند كه آنفولانزا دارند. و اين به اين دليل است كه سيستم بدن افراد تحت تاثير قرار مي‌گيرد. هنگامي كه سيگار را ترك مي‌كنيد بدن با عدم وجود نيكوتين هماهنگ مي‌شود. در اين بخش مقاله عوارض ترك‌سيگار را توضيح داده ‌ايم.

🔹 خشكي دهان

🔹 مشكل در تمركز

🔹اضطراب

🔹 بي‌خوابي

🔹 افسردگي

🔹يبوست

🔹 نا اميدي

🔹 عصبانيت

🔹ميل شديد به نيكوتين

🔹 افزايش اشتها

🔹 سرفه

🔹افزايش وزن

🔹 گلودرد

🔹 سردرد

🔹حالت تهوع

🔹 گزگز شدن دست و پا

 

ترك سيگار چند روز طول مي‌كشد؟

به طور كلي ترك سيگار ۲۱ روز يا سه هفته طول مي‌كشد. در واقع سم زدايي بدن ۲۱ روز طول مي‌كشد. به طور كلي ترك‌سيگار سه روز اول بسيار سخت است و فرد بالا ترين علائم نشانه‌ ها را دارد. در ادامه نشانه ‌هاي ترك‌سيگار را توضيح داده ‌ايم.

🔸 خارش بدن

🔸 مشكلات گوارشي

🔸بي‌ حوصلگي و كلافگي

🔸 افزايش وزن

🔸 خلق و خوي بد

🔸افسردگي

🔸 تحريك پذيري

🔸 عدم تمركز

🔸اضطراب

🔸 بي‌ خوابي

🔸 گلودرد و سرفه

🔸بي‌ حالي و پر خوابي

🔸 تهوع

🔸 سرگيجه

🔸تعريق بيش از اندازه

🔸 عرق دست و پا

🔸 سوزش كف دست و پا

🔸وسوسه شديد براي مصرف دوباره سيگار حتي بوييدن دود

روش‌ هاي ترك سيگار

ترك سيگار روش‌ هاي متفاوتي دارد. كه بر اساس توانايي ‌هاي خود فرد يكي از روش ‌ها بايد استفاده شود. در اين بخش مقاله راجع به روش‌ هاي ترك‌سيگار توضيح داده ‌ايم.

📌 ترك سيگار با تقويم

يكي از روش ‌هاي ترك سيگار با تقويم مي‌باشد. در اين روش بايد يك تقويم شخصي بسازيد و با پزشكتان مشورت كنيد. ترك سيگار به مدت ۲۱ روز زمان مي‌برد و بهتر است كه روز اول و آخر خود را مشخص كنيد. و با كمك روانشناس به اين روش بپردازيد. روند درمان خود را  با كمك روانشناس و پزشك تكميل كنيد. و از قطع ناگهاني جدا خودداري كنيد.

📌 حمايت رفتاري داشته باشيد

يكي از روش‌ هاي ترك سيگار اين است كه حمايت رفتاري داشته باشيد. منظور از حمايت رفتاري اين است كه از يك مشاور پشتيبان و روانشناس براي ترك سيگار كمك بگيريد. با كمك از حمايتگر مي‌توانيد ترك سيگار را آسان‌ تر پيش ببريد. بر اساس تحقيقات گروه درماني در كنار درمان‌ هاي شناختي، دارو درماني و استفاده از NRT  مي‌تواند به درمان سريع كمك كند.

📌 دارو هاي حاوي نيكوتين

يكي از روش‌ هاي ترك سيگار استفاده از دارو هاي حاوي نكوتين مي‌باشد. بوپروپيون و وارنيكلين دو داروي حاوي نيكوتين براي ترك سيگار هستند. كه تاييديه FDA گرفتند. اين دارو به شكل قرص‌ هاي سفيد رنگ است و تنها با تجويز پزشك به فروش مي‌رسد. مصرف اين قرص ‌ها باعث كاهش تمايل به سيگار مي‌شود. هرگز به صورت خودسرانه و غير قانوني نبايد براي خريد اقدام كنيد. زيرا اين دارو ها بر مواد شيميايي مغز اثر گذاشته و نقش مهمي در تقاضاي نيكوتين دارد.

📌 استفاده از درمان ‌هاي جايگزين

استفاده از درمان ‌هاي جايگزين نيز براي ترك سيگار وجود دارد. اين دارو ها در برخي موارد ممكن است حتي پس از درمان فرد علاقه بيشتري به سيگار پيدا كند. اين درمان ‌ها به شيوه ‌هاي مختلفي مانند طب سوزني، هيپنوتيزم، درمان با ليزر سبز، آدامس و … وجود دارد.

📌 استفاده از NRT

NRT يكي از روش ‌هاي محبوب براي ترك سيگار است. NRT در واقع نيكوتين جايگزين در آبنبات‌هاt آدامس‌ها و خوراكي‌ هايي هست كه براي درمان ترك سيگار استفاده مي‌شود. اين روش باعث كاهش ميل به سيگار و علائم ترك شده و به فرد كمك مي‌كند تا روند درمان به خوبي پيش برود. اين روش را پزشك بايد بر حسب يك دز كنترل شده تجويز كند. و در حال حاضر ۵ نوع مورد تاييد اف دي وجود دارد.

كلام آخر

روش ‌هاي متفاوتي براي ترك سريع سيگار وجود دارد. اما با هر روشي كه شما دلتان مي‌خواهد بايد از يك حمايتگر مانند روانشناس راهنمايي بگيريد. ترك سيگار شما را بهبود مي‌بخشد و همانطور جريان خون را بهتر مي‌كند. اگر به فكر سلامت روان و جسم خود هستيد سيگار را ترك كنيد. و حتما در اين راه از يك روانشناس متخصص راهنمايي بگيريد تا روند بهبودي به بهترين شكل پيش برود.  مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: ترك سيگار | 5 روش‌ موثر براي ترك سيگار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۳۸:۱۸ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

اختلال يادگيري طيف وسيعي از اختلالات را در برمي‌گيرد كه شدت آن در افراد مختلف، متفاوت است. توانمندي و ظرفيت ذهني افراد متفاوت است اما گاهي افراد در يادگيري برخي از مسائل دچار مشكلاتي هستند. اين موضوع دلايل مختلفي داشته بر بخش هاي از زندگي فرد نيز تاثير مي‌گذارند. اختلالات يادگيري جزو اختلالات روانشناختي نيز محسوب مي‌شوند كه بيشتر در دروان كودكي بروز مي‌كنند. نكته جالب اينجاست كه اين موضوع به هوش افراد ارتباطي نداشته و افراد مي‌توانند با وجود نبوغ، مبتلا به اختلالات يادگيري باشند. يادگيري به عوامل مختلفي بستگي دارد كه مجموعه اي از آنها باعث شكل گيري مفاهيم جديد در كودكان مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال يادگيري مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.

منبع: اختلال يادگيري

اختلال يادگيري

اختلال يادگيري ميان كودكان، شيوع زيادي دارد اما هنوز به طور كامل ميان خانواده ها شناخته شده نيست. حتي گاهي خانواده ها به اين دليل فرزند خود را مورد سرزنش و تحقير قرار مي‌دهند. و يا آن را به عنوان كم هوشي فرزند خود پذيرفته و در اين راستا تلاشي نمي‌كنند. اما با ماندگاري اين مشكلات، كودكان در موضوعات ديگر نيز دچار چالش خواهند شد. همچنين برخي از اين مشكلات پيش رونده بوده و روز بروز باعث بدتر شدن كيفيت سلامت رواني كودكان مي‌شوند. به همين دليل والدين بايد نشانه هاي اين اختلال را جدي گرفته و براي درمان آن اقداماتي انجام دهند.

نشانه هاي اختلال يادگيري

نشانه هاي اختلال يادگيري بسته به نوع اختلال و همچنين سن كودك، به شكل هاي مختلفي بروز مي‌كنند. برخي از علائم شامل موارد زير مي‌شوند.

بروز مشكلاتي در زمينه يادگيري حروف الفبا و يا نام رنگ ها

مشكل در استفاده از ابزارهاي آموزشي

اختلال در صحبت كردن و يا يادآوري اطلاعات

كندي واكنش ها و يادگيري مهارت هاي جديد

علاقه نداشتن به رياضيات و يا خواندن متن هاي مختلف

گيجي و سردرگمي در مواجهه با مسائل درسي

مشكل در هجي كردن و استفاده از كلمات در زمان مناسب

كمبود اعتماد به نفس و اضطراب زياد

عوامل زمينه ساز اختلال يادگيري

همانطور كه گفته شد؛ عوامل مختلفي در بروز و شكل گيري اختلال يادگيري، موثر هستند. والدين مي‌توانند با شناسايي آنها درمان را متناسب با اين عامل آغاز كرده و به فرزند خود كمك كنند. برخي از مهم ترين آنها، شامل موارد زير مي‌شوند.

🔷محيطي

محيطي كه كودك در آن رشد مي‌كند؛ در روند يادگيري او بسيار موثر خواهد بود. براي مثال كودكاني كه در محيط هاي خانوادگي پرتنش زندگي متولد و بزرگ مي‌شوند؛ بيشتر در معرض اختلال يادگيري هستند. عواملي مثل تغذيه نامناسب، ابتلاي اعضاي خانواده به اختلالات رواني، ميزان اهميت و عاطفه والدين، ارتباط موثر با كودك و حتي محيط هايي مثل مدرسه كه كودك در آنها قرار مي‌گيرد؛ همگي در بروز اين مشكل موثر خواهند بود.

🔷ژنتيكي

ژنتيك، يكي از مهم ترين عوامل موثر در شكل گيري اختلال يادگيري است. با وجود ابتلاي والدين به اختلالات يادگيري، بسيار احتمال دارد كه كودكان نيز به اين اختلال دچار شوند. به طور كلي اطلاعاتي كه به حافظه و يادگيري مربوط مي‌شوند و حتي سيستم عصبي افراد، از ژنتيك خانوادگي نشات مي‌گيرند. البته بعد از تولد، مجموعه اي از محيط و ژنتيك براي بروز رفتارها و حتي مشكلات، موثر هستند و مي‌توان آنها را تا حدي زيادي كنترل كرد. اما نبايد اين مورد ناديده گرفته شود.

🔷فيزيولوژيكي

مشكلات جسماني بعد از تولد نيز از دلايل ايجاد اختلال يادگيري است. آسيب به سر، جمجمه، سيستم عصبي و حتي مشكلات شنوايي و بينايي نيز باعث بروز اختلالات يادگيري مي‌شوند. كودكان به دليل اينكه در سن رشد هستند؛ آسيب هاي بدني تا حد زيادي ترميم شده و از بين مي‌رود. اما از طرف ديگر مي‌‌تواند تاثيرات جبران ناپذيري براي افراد داشته باشد.

انواع اختلال يادگيري

اختلال يادگيري انواع مختلفي داشته و احتمالا كودك با يك و يا چند نوع آن درگير مي‌شود. هركدام از اين انواع، شدت هاي مختلفي دارند  و همچنين نحوه درمان آنها نيز متفاوت است. در نوع ضعيف آنها، كودكان قادر به انجام كارهاي خود به صورت مستقل هستند. اما در موارد شديدتر آنها نياز به كمك والدين خود براي مدت زمان طولاني تري دارند. در اين قسمت به توضيح برخي از انواع اختلالات يادگيري مي‌پردازيم.

⭕نارساخواني

يكي از شايع ترين انواع اختلال يادگيري، نارساخواني است. در اين نوع، كودك در خواندن و درك مطالب مشكل دارد. آنها براي خواندن مطالب جديد و طولاني، به كندي عمل كرده و يا از آن اجتناب مي‌كنند. براي مثال آنها در خواندن متن ها كلمه هاي راحت تر را جايگزين كلماتي مي‌كنند كه قادر به خواندن آنها نيستند و يا كلماتي را به متن اضافه مي‌كنند. بسيار اهميت دارد كه معلمين اطلاعات كافي در مورد اين اختلال وهمچنين نحوه برخورد با اين كودكان را داشته باشند.

⭕ديسگرافي

ديسگرافي يا اختلال در نوشتن، به معني ناتواني فرد در نوشتن كلمات مختلف است. او معني كلمات را درك مي‌كند اما از نوشتن آنها ناتوان است. آنها مهارت كافي براي به دست گرفتن مداد و يا خودكار را ندارند و در هنگام نوشتن، اضطراب زيادي را تجربه مي‌كنند. آنها نمي‌توانند افكار خود منسجم كنند و يك متن طولاني بنويسند.

⭕مهارت هاي حركتي

در انواع اختلال يادگيري، ناتواني در انجام مهارت هاي حركتي نيز ديده مي‌شود. برخي از كودكان، مهارت هاي حركتي متناسب با سن خود را ندارند. آنها در نشستن، دويدن، انجام فعاليت هاي ظريف حركتي مثل بستن بندكفش، بريدن كاغذ به شكل هاي مختلف و… ناتوان هستند. آنها در انجام برخي از كارهاي شخصي خود مثل بستن دكمه هاي لباس، نياز به كمك والدين خود دارند.

⭕اختلال يادگيري در رياضيات

معمولا اكثر كودكان، به رياضيات علاقه نداشته و آن را پيچيده و سخت مي‌دانند. اين موضوع در دختران بيشتر ديده مي‌شود. اما نوعي از اختلال يادگيري كه به طور اختصاصي مربوط به رياضيات است؛ يادگيري بسياري از كودكان را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين افراد در يادگيري ترتيب اعداد، كوچ ك و بزرگي آنها، انجام محسبات ساده رياضي و برآورد، نيز مشكل دارند. بروز برخي مشكلات در زمينه درسي طبيعي هستند اما مشكلات اين افراد با سن آنها متناسب نبوده وهمچنين براي مدت زمان طولاني ادامه مي‌يابد. براي اطلاع از روش هاي آموزش رياضي به كودكان كليك كنيد.

درمان اختلال يادگيري

اختلال يادگيري تا حد زيادي قابل درمان و كنترل است. فراموش نكنيد كه در صورت ناديده گرفتن آن و همچنين عدم درمان، كودك دچار مشكلات مختلف رواني مثل افسردگي، اضطراب فراگير، كاهش اعتماد به نفس و سرخوردگي مي‌شود. اختلالات يادگيري مخصوصا در دوران مدرسه، باعث مقايسه كودك با ديگر همسالان مي‌شود؛ و براي او مشكلات زيادي را به ارمغان خواهد آورد.

📌كاردرماني

از درمان هاي موثر براي اختلال يادگيري، مي‌توان به كاردرماني اشاره كرد. در اين حوزه با كودك در زمينه هاي مختلفي، كار مي‌شود. درمانگر از تكنيك هاي مختلفي بهره گرفته و همچنين مهارت هاي زيادي را به كودك مي‌آموزد. كاردرماني در كنار گفتاردرماني براي درمان اين دسته از اختلالات اثربخش هستند.

📌دارو درماني

در بسياري از موارد كودك مبتلا به اختلال يادگيري، نياز به مصرف دارو دارد. بيشتر دارو ها مربوط به كنترل اضطراب، درمان افسردگي و همچنين بيش فعالي هستند. براي دارودرماني، افراد بايد از پزشك متخصص كمك بگيرند و مصرف خودسرانه آنها براي كودك و يا قطع مصرف به صورت ناگهاني، عوارض بدي براي سلامت كودك خواهد داشت. مصرف دارو در كنار كاردرماني تاثير مثبتي بر روند درمان اختلالات يادگيري دارد.

سخن پاياني

تشخيص و درمان اختلال يادگيري در كودك، بايد توسط متخصص انجام گيرند. در برخي موارد كودك در حال گذراندن مراحل طبيعي رشد است و جاي نگراني نيست. اما والدين با سخت گيري و حساسيت در اين مورد، مشكلات زيادي را به وجود مي‎آورند. بايد در مواجهه با كودكان با صبوري رفتار كرد و آرا بود. اختلالات يادگيري شايع هستند و كودكان زيادي معمولا در سنين پايين آنها را تجربه مي‌كنند. بهتر است والدين با توجه به نوع آنها و همچنين عوامل به وجودآوردنده، براي درمان، به كودك خود كمك كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال يادگيري مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلال يادگيري،
موضوع:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۳۴:۰۵ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

ناخن جويدن كودك، عادت اشتباه در اطفال است. كه در طول دراز مدت باعث بروز ناهنجاري براي دندان و فك كودك مي‌شود. همه ما احتمالا افرادي را مي شناسيم كه ناخن هاي خود را مي‌جوند. اين اتفاق در كودكي رخ مي‌دهد و معمولا مانند مكيدن شصت، با گذشت زمان خود به خود اين عادت از بين مي‌رود. اما در مواردي ممكن است كودكاني كه ناخن مي‌جوند، اين عادت خود را كنار نگذارند و تا سن نوجواني و بزرگسالي با آن همراه شوند. در اين مقاله در مورد ناخن جويدن، علت بروز و برخي از عوارض آن آشنا مي‌شويد. همچنين ما نكاتي را براي كمك به والديني كه مي‌خواهند عادت ناخن جويدن را از سر كودك خود بردارند شرح داده ايم. اما حتما به صورت دائم از روانشناس كودك براي رفع ناخن‌جويدن كودك كمك بگيريد. 

منبع: ناخن جويدن كودك | 8 راهكار براي ترك ناخن جويدن كودك

ناخن جويدن كودك چيست؟

ناخن جويدن كودك يكي از مشكلاتي است كه كودكان گاهي اوقات به آن مبتلا مي‌شوند. بيشتر متخصصان، ناخن جويدن را نوعي عادت مي‌دانند. رفتاري تكراري كه كودك شما حتي از آن آگاه نيست. ناخن جويدن كودك موجب مشكلات و ناهنجاري هايي براي دندان و فك كودك مي‌شود. بنابراين شما مي‌توانيد با توضيح در مورد عوارض اين كار، به كودكاني كه در سنين بالاتر هستند و درك لازم را دارند براي ترك اين عادت كمك كنيد. اما براي كودكاني كه در سنين پايين تر هستند و آگاهي در مورد اين كار ندارند، لازم است استراتژي هايي را به كار بگيريد كه در ادامه مقاله آن را مي‌خوانيد. اما سعي كنيد حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. روانشناس كودك به والدين كمك مي‌كند كه راهكارهاي مناسبي براي رفع اين عادت استفاده كنند. زماني كه رفتار اشتباه باشد؛ كودك لجباز تر هم خواهد شد.

علت ناخن جويدن كودك چيست؟

اكثر كودكاني كه ناخن هاي خود را مي‌جوند، مشكل خاصي ندارند؛ و در نهايت اين عادت را ترك مي‌كنند. معمولا در سن 6 تا 18 سالگي افراد به اين اختلال دچار مي‌شوند. اما ممكن است براي برخي كودكان مدت طولاني ادامه داشته باشد. و اين امر باعث شود تا دوران بلوغ و بزرگسالي اين عادت را كنار نگذارند. بهترين كاري كه مي‌توانيد براي كمك به كودك خود براي ترك اين عادت انجام دهيد؛ اين است كه در وهله اول، علت ناخن جويدن او را پيدا كنيد. براي مثال اگر كودك شما استرس زيادي دارد، سعي كنيد استرس را كاهش دهيد؛ و در مورد آن صحبت كنيد. در ادامه علت ناخن جويدن كودك را اشاره كرده ايم.

🔻 استرس يا اضطراب

🔻 بي حوصلگي

🔻ترس

🔻 تقليد از رفتار ساير كودكاني كه اين كار را انجام مي دهند

🔻 ناخن هايشان كوتاه نيست و اين كار را به عنوان نوعي خود كوتاه كردن انجام مي دهند

🔻كمبود محبت از سوي والدين

🔻 وراثت

🔻 روزهاي ابتدايي مدرسه

🔻استرس در مدرسه

🔻 تقليد از ديگر كودكان

🔻 فرار از ناخن گير

ناخن جويدن كودك چه عوارضي دارد؟

گاهي اوقات ناخن جويدن كودك مي‌تواند بر روابط اجتماعي فرزند شما تأثير منفي بگذارد؛ و يا در عملكرد روزانه او اختلال ايجاد كند. اگر فرند شما شكايت كند كه بچه هاي ديگر به خاطر اين عادت او را مسخره يا اذيت مي‌كنند، آن وقت است كه متوجه اين آسيب روحي و اجتماعي كه به كودكتان وارد شده، مي‌شويد. جويدن ناخن مي‌تواند عوارض فيزيكي نيز داشته باشد. اين كار مي‌تواند منجر به رشد ناخن هاي دردناك، يا عفونت ناخن ناشي از باكتري هايي كه به پوست آسيب ديده اطراف ناخن وارد شده اند بشود.

ناخن جويدن كودك عوارضي دارد كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

🔸 مشكلات معده

🔸 مشكلات گوارشي

🔸بيماري هاي عفوني

🔸 تب خال در دهان

🔸 ناراحتي هاي پوستي

🔸ناهنجاري هاي دندان

🔸 ناهنجاري هاي فك

🔸 بيماري تمپورومنديبولار

🔸بد فرمي ناخن ها

🔸 خرابي دندان و عصب كشي

روش هاي رفع ناخن جويدن كودك

ترك هر عادتي مستلزم مقدار زيادي خود كنترلي و اراده است. وقتي با كودكي سر و كار داريد كه ناخن هاي خود را مي‌جود، به ميزان زيادي نياز داريد تا صبور باشيد. و خودتان را در برابر لجبازي هاي كودك كنترل كنيد. در ادامه، استراتژي هايي وجود دارد كه مي‌توانيد براي رفع ناخن جويدن كودك از آن كمك بگيريد.

📌  ناخن هاي كودك را كوتاه كنيد

اولين و بهترين كاري كه مي‌توانيد براي رفع ناخن جويدن كودك انجام دهيد، اين است كه ناخن هاي كودكتان را به اندازه لازم كوتاه كنيد؛ كه نتواند آن ها را بجود. وقتي ناخن ها كوتاه باشند كودك چيزي براي گاز گرفتن ندارد. اين كار همچنين تضمين مي‌كند كه باكتري ها و كثيفي هاي زير ناخن به سيستم ايمني بدن كودك آسيب نرساند.

📌 جايگزين ايجاد كنيد

براي درمان ناخن جويدن كودك، به كودك خود كمك كنيد تا دست خود را با چيزهاي ديگر مشغول كند. براي مثال به او اسباب بازي يا وسايل جديد بدهيد. حتي مي‌توانيد به كودك خود خوراكي يا غذا بدهيد تا جايگزين ناخن جويدن بشود.

📌 از سيستم پاداش استفاده كنيد

براي درمان ناخن جويدن كودك، از سيستم پاداش استفاده كنيد. براي هر روزي كه كودكتان ناخن نجويد، يك جايزه كوچك بدهيد. اين جايزه را مي‌توانند خودشان انتخاب كنند تا برايشان هيجان انگيز تر باشد؛ و انگيزه بيشتري براي ترك اين عادت داشته باشند. حتي مي‌توانيد يك جدول هفتگي درست كنيد. و براي هر روزي كه كودك ناخن نجويد يك برچسب يا ستاره به آن جدول اضافه كنيد. به او بگوييد هر زمان تعداد اين ستاره ها به 30 يا هر عدد ديگري رسيد، يك جايزه بزرگ به او هديه مي‌دهيد.

📌 كودك را درگير فعاليت هاي سرگرم كننده كنيد

در برخي موارد، كودك به دليل بي كاري و خستگي ناخن هاي خود را مي‌جود. شما مي‌توانيد براي مقابله با اين وضعيت، فعاليت هاي جديدي را به آن ها پيشنهاد دهيد. مي‌توانيد با بردن كودك به پارك هاي بازي، كار كردن روي يك پازل، پختن غذا، شن بازي، رنگ آميزي و … حواس كودك خود را از اين عادت منحرف كنيد. همه اين فعاليت ها، هدف دو گانه اي براي پرورش خلاقيت و نزاشتن فضا براي جويدن ناخن مي‌باشند. بنابراين براي رفع ناخن جويدن كودك، او را سرگرم كنيد.

📌 دليل ناخن جويدن كودك را پيدا كنيد

براي درمان ناخن جويدن كودك، بايد دليل آن را پيدا كنيد. بايد ببينيد كه كودك به چه علتي دوست دارد ناخن هاي خود را بجود. بسياري از كودكان به دليل استرس و اضطراب اقدام به چنين كاري مي‌كنند. مواردي مانند جدايي والدين، رفتن به سر كلاس، دعوا با همكلاسي، تغيير مدرسه و … مي‌تواند دليل بر ناخن جويدن كودك باشد.

📌 كودك را تنبيه نكنيد

ناخن جويدن كودك يك عادت است كه با تنبيه هرگز درمان نمي‌شود. خيلي از والدين با قرار دادن مواد خوراكي تلخ و تند روي ناخن هاي كودكان قصد دارند تا او را از اين كار باز دارند. اما اين رفتار كاملا اشتباه است. هرگز هنگام ناخن جويدن كودك نبايد او را تنبيه كنيد.

📌 استفاده از داروي ترك ناخن جويدن

براي ترك ناخن جويدن كودك، از داروهاي ترك ناخن استفاده كنيد. يكي از روش هايي كه كودك مي‌تواند از ناخن جويدن امتناع كند؛ داروي ترك ناخن است.

📌 انگشتان كودك خود را زيبا كنيد

يكي از راه هايي كه براي ترك ناخن جويدن كودك وجود دارد؛ زيبا كردن ناخن هاي كودك است. براي دختر بچه ها لاك بزنيد تا ذوق كنند. به همين دليل آنها به دليل خراب نكردن لاك ناخن، از ناخن جويدن امتناع مي‌كنند.

سخن آخر

در روزهاي بدي كه به نظر مي‌رسد كودك شما بي وقفه ناخن هايش را مي‌جود، ممكن است وسوسه شويد كاري انحام دهيد كه اوضاع را بدتر مي‌كند. توبيخ هاي بي پايان، سخنراني هاي طولاني و خسته كننده، فرياد و تنبيه كردن كودك باعث نمي‌شود كه ناخن جويدن كودك كم شود. در واقع توجه منفي باعث مي‌شود كودكان شما مصمم شود تا ثابت كند رئيس ناخن هايش خود او است نه شما. بنابراين سعي كنيد خشم را كنار بگذاريد و با راه هايي كه در بالا توضيح داده ايم اين عادت را از سر كودك خود برداريد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ناخن جويدن كودك مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۱۱:۵۵ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

بهم خوردن نامزدي ممكن است براي هر فردي اتفاق بي‌افتد. اين اتفاق بسيار پر فشار و استرس زا مي‌باشد. پايان يك رابطه كه منجر به ازدواج بود براي همه سخت و دشوار است. اين اتفاق احساس ناكامي به افراد مي‌دهد كه در نهايت همراه با خود سرزنشگري، افسردگي و … مي‌شود. اما قبل از هر تصميم و اقدامي لازم است كه از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. تا در تصميم گيري هاي خود با منطق و آگاهي پيش برويد. اين اتفاق خوشايند نيست كه شما را با حال خوبي روبرو كند. به همين دليل قدر سلامت روان خود را بدانيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل نامزدي مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: بهم خوردن نامزدي | 9 راهكار براي بعد از بهم خوردن نامزدي

بهم خوردن نامزدي

بهم خوردن نامزدي پيامدهاي كمي براي زوجين ندارد. اما زماني كه پس از گذشت مدت ها عروس و داماد ميزان تفاهمات مناسبي با يكديگر پيدا نمي‌كنند؛ تصميم به جدايي مي‌گيرند. بهتر است كه به جاي افسردگي و حال بد به اين موضوع توجه كنيد كه جدايي در دوران نامزدي بسيار بهتر از جدايي بعد از ازدواج است. اما جدايي نيز پروسه سخت و طاقت فرسايي است كه زوجين را آسيب ها و مشكلات بسيار زيادي همراه مي‌كند. حتما در پروسه بهم خوردن نامزدي از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. تا در دام افسردگي گير نكنيد. در اين مقاله راهكارهايي را پس از بهم زدن نامزدي توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

دلايل بهم خوردن نامزدي

بهم خوردن نامزدي دلايلي را به دنبال دارد. كه براي آگاهي شما در اين بخش مقاله به اين دلايل اشاره كرده ايم.

🔻 شناخت دقيق خصوصيات اخلاقي فرد مقابل

🔻 اختلاف فرهنگي ميان خانواده ها

🔻اعتياد

🔻 مجرم بودن شخص مقابل

🔻 وضعيت مالي نامناسب

🔻بيماري مزمن يكي از افراد

پس از بهم خوردن نامزدي چه كنيم؟

پس از بهم خوردن نامزدي بهتر است كه رفتارهاي خود را تغيير دهيد. در اين بخش مقاله راجع به راهكارهايي پس از بهم زدن نامزدي توضيح داده ايم.

🟣 به چرا و چطور اهميت ندهيد

پس از بهم خوردن نامزدي نبايد به دنبال چرايي باشيد. وقتي كه يك رابطه تمام مي‌شود به دنبال اين نباشيد كه چطور بايد به زندگي ادامه دهيد. هيچ فردي به صورت خود به خود پس از اتمام يك رابطه نمرده است. به زندگي خود اهميت دهيد و بپذيريد كه اگر حالا جدا نمي‌شديد؛ ممكن بود كه در آينده با فرزند جدا شويد. پس جدايي در دوران نامزدي بهتر از جدايي همراه با فرزند است. 

🟡 خودتان را سرزنش نكنيد | بهم خوردن نامزدي

يكي از كارهايي كه بايد پس از بهم خوردن نامزدي انجام دهيد؛ اين است كه هرگز خودتان را سرزنش نكنيد. سرزنش خود اولين موضوعي است كه بايد در مقابلش مقاومت كنيد. تقصيرها را گردن خود نياندازيد و هرگز يك نفر را مقصر نكنيد. گاه شرايط به شيوه اي پيش مي‌رود كه راهي جز جدايي نخواهيد داشت.

🟠 از تله هاي عاطفي خود مراقبت كنيد

پس از بهم خوردن نامزدي بايد مراقب تله هاي عاطفي باشيد. در مسير شما تله هايي وجود دارد كه مستقيم به قلب شما نشانه مي‌گيرد. در اين شرايط براي رهايي از اين تله هاي عاطفي از گوش دادن به آهنگ هاي دو نفره دوري كنيد و همچنين از مسيرهايي كه با يكديگر قدم گذاشته ايد؛ دوري كنيد. حداقل يك سال از خاطرات دو نفره دور شويد تا در دام اين تله ها نيوفتيد. 

🔵 با هم دوست نمانيد

زماني كه پس از بهم خوردن نامزدي با يكديگر دوست مي‌مانيد؛ تنها آسيب هاي رواني به خود وارد مي‌كنيد. اينكه ديگر عشقي وجود ندارد؛ بيا باهم دوست بمانيم را باور نكنيد. اين دوستي ها تنها براي سوءاستفاده عاطفي است. دوستان ديگري در دنيا وجود دارند كه باعث آسيب به روح و روان شما نمي‌شوند. بهتر است كه از آنها كمك بگيريد.

🔴 پيگير نباشيد

بعد از بهم خوردن نامزدي نبايد پيگير نامزد سابق باشيد. اين روزها به دليل گسترش فضاي مجازي همه افراد پس از اتمام رابطه پيگير فرد رابطه قبلي هستند. به جاي اينكه به چنين موضوعاتي توجه كنيد؛ به توسعه فردي بپردازيد. در اين راه نيز مي‌توانيد از روانشناس راهنمايي بگيريد. با پيگيري فرد قبلي تنها استرس است كه به خود وارد مي‌كنيد. رها كنيد تا به آرامش برسيد.

🟢 خشونت نداشته باشيد | بهم خوردن نامزدي

پس از بهم خوردن نامزدي نبايد خشونت داشته باشيد. خشونت شما هيچ فايده اي براي حال بد و قلب شكسته شما ندارد. اين موضوع فقط بدبختي شما را بيشتر مي‌كند. و تبديل به فردي با اعصابي ضعيف خواهيد شد. براي رهايي از بند خشونت بهتر است كه براي خود نامه زهر آلود يادداشت كنيد و دور بريزيد. اين نامه صرفا براي تخليه احساسات منفي شما پيشنهاد شده است.

🟤 التماس ممنوع

عده اي از افراد هستند كه پس از بهم خوردن نامزدي شروع به التماس مي‌كنند. بهتر است كه اين شرايط را فراموش كنيد. گاهي براي قهر لازم است كه يك الي دو بار از نامزدتان بخواهيد كه بازگردد. اما زماني كه التماس ها دائمي باشد رابطه بي فايده خواهد بود. مانند اين است كه از او بخواهيد بازهم به شما آسيب بزند.

⚪ بد گويي نكنيد | بهم خوردن نامزدي

بهم خوردن نامزدي يك مقصر ندارد. بهتر است كه پس از بهم‌خوردن نامزدي بدگويي را فراموش كنيد. به اين فكر كنيد كه نامزد شما انتخابتان بوده است و دليلي براي بدگويي از او وجود ندارد. اگر اين عادت را ياد بگيريد؛ حتي به ديگران نيز اجازه دخالت در زندگي و بدگويي نخواهيد داد. 

🔴 از روانشناس راهنمايي بگيريد

براي رهايي از حال بد بعد از نامزدي حتما از يك روانشناس راهنمايي بگيريد. روانشناس به شما كمك خواهد كرد تا دوره سوگ درماني را به راحتي سپري كنيد؛ همچنين راهكار مناسب براي ترميم آسيب هاي روحي به شما ارائه مي‌شود.

كلام آخر

روانشناس در پروسه بهم خوردن نامزدي به شما كمك مي‌كند تا روند سوگ درماني با سلامتي پيش برود. اينكه شما به عنوان فردي كه برنامه ريزي براي عروسي داشتيد با بهم‌خوردن نامزدي حال بدي را تجربه خواهيد كرد. اما زماني كه تفاهماتي وجود نداشته باشد؛ ادامه زندگي اشتباه است. به همين دليل از روانشناس راهنمايي بگيريد تا روند درماني و آسيب هاي روحي شما به خوبي پيش برود. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل نامزدي مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: بهم خوردن نامزدي | 9 راهكار براي بعد از بهم خوردن نامزدي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۲:۲۰ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

دخالت بچه ها در دعواي والدين به شدت به فرزندان آسيب وارد مي‌كند. همچنين تاثير دعواي پدر و مادر بر فرزندان؛ بر هيچ فردي پوشيده نيست. اما وظيفه فرزندان هنگام دعواي پدر و مادر چيست؟ زماني كه پدر و مادر با يكديگر دعوا مي‌كنند؛ فرزندان بايد چه كارهايي را انجام دهند؟ در ابتدا فرزندان بايد ابتدا از خود محافظت كنند و سپس براي پايان دعواي والدين؛ در صورتي كه نياز به دخالت آنها بود، قدم بردارند. و اين را هميشه به خاطر داشته باشيد كه دعواي پدر و مادر تقصير شما نيست. و هيچ وقت نبايد خود را سرزنش كنيد. هنگامي كه والدين دعواهاي خيلي شديدي را داشتند؛ مي‌توانيد از يك روانشناس و مشاوره خانواده راهنمايي بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت بچه ها در دعواي والدين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: دخالت بچه ها در دعواي والدين | 6 راهكار هنگام دعواي والدين

دخالت بچه‌ ها در دعواي والدين

معمولاً فرزندان از دعواي والدين هراس دارند. و هميشه دوست دارند كه خانواده شاد و در صلح داشته باشند. دخالت بچه‌ ها در دعواي والدين به اين دليل است كه اغلب آنها نگران اين هستند كه دعواي پدر و مادران چه معنايي دارد. به همين دليل اين دعواها باعث مي‌شود كه كودك عجولانه تصميم‌گيري كند. و فكر كند كه مشاجره والدين به اين معنا است كه آنها يكديگر دوست ندارند؛ و به جدايي فكر مي‌كنند. اما دعواي والدين معمولا به معناي اين نيستش كه يكديگر را دوست ندارند يا قصد جدايي دارند. بلكه دعوا و اختلاف بين زوجين يك امر طبيعي است. در اين بخش مقاله راهكارهاي هنگام دعواي پدر و مادر ارائه كرده ‌ايم. كه فرزندان بايد از آن اطلاع داشته باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

هنگام دعواى والدين چه كنيم؟

دخالت بچه ها در دعواى والدين هرگز توصيه نمي‌شود. مگر در شرايط ضروري بچه ها بايد برخي از رفتارها و كارها را انجام دهند. البته كه اين رفتارها بايد بر اساس اصول و قواعد خاص باشد. به همين دليل در اين بخش مقاله روش هاي رفتاري هنگام دعواي والدين را توضيح داده ايم.

📌 بي طرف باشيد | دخالت بچه ها در دعواي والدين

يكي از روش هاي جايگزيني در دخالت بچه ها در دعواي والدين اين است كه فرزندان بي طرف باشند. اينكه برخي طرف مادر يا پدر را مي‌گيرند بسيار اشتباه است. در اين شرايط شدت دعوا بيشتر و به فرزندان نيز سرايت مي‌كند. به همين دليل است كه مي‌گوييم بچه ها بايد در دعواي والدين بي طرف باشند.

📌 مكاني امن در خانه داشته باشيد

همانطور كه گفته شد، دخالت بچه ها در دعواي والدين جايز نيست. بهتر است كه بچه ها مكاني امن در خانه براي خود در نظر بگيرند، و هنگام مشاجره والدين به آنحا بروند. هرچه بيشتر در دعواي والدين دخالت نداشته باشيد، والدين مشكلات خود را راحت تر حل خواهند كرد. در ضمن زماني كه والدين دعوا مي‌كنند؛ در حضور بچه ها خيلي از حرف ها را نمي‌توانند بزنند. بنابراين بهتر است كه مكاني امن در خانه در نظر داشته باشيد.

📌 خودتان را سرزنش نكنيد | دخالت بچه ها در دعواي والدين

گاهي دخالت بچه ها در دعواي والدين به اين دليل است كه خود را مقصر مي‌دانند. اما هرگز اينجور نيست! حتي زماني كه والدين در مورد شما صحبت مي‌كنند، نبايد خود را سرزنش كنيد. شما مقصر اين دعواها نيستيد و لازم نيست كه حتما پناه والدين باشيد.

📌 از نگراني هاي خود هنگام دعواي والدين بگوييد

يكي از روش هاي جايگزين دخالت بچه ها در دعواي والدين اين است كه از نگراني و پريشان حالي خود به والدين بگوييد. برخي از والدين از پريشاني و ناراحتي فرزندان خود هنگام مشاجره اطلاعي ندارند. بنابراين بهتر است كه چنين موضوعاتي را براي خانواده باز كنيد.

📌 پيشنهاد جاي خلوت براي دعوا به والدين بدهيد

به جاي دخالت بچه ها در دعواي والدين، به پدر و مادر خود بگوييد كه براي مشاجره به جاي خلوت بروند. زيرا دعوا در حضور شما حالتان را بد مي‌كند. به همين دليل حتما بايد والدين براي دعواي خود مكاني خلوت مشخص كنند.

📌 فيلم تماشا كنيد يا آهنگ گوش دهيد

يكي از راهكارهايي كه بايد به جاي دخالت بچه ها در دعواي والدين انجام شود، مشاهده فيلم و موسيقي گوش دادن است. در اين شرايط همه بچه ها بايد فيلم گوش دهند و آهنگ گوش كنند. يا خودتان را با سرگرمي هاي ديگر مشغول كنيد.

📌 روابط سالم خود را حفظ كنيد | دخالت بچه ها در دعواي والدين

بهترين راه اين است كه روابط عاطفي، اجتماعي و … را با پدر و مادر خود حفظ كنيد. دخالت بچه ها در دعواي والدين مناسب نيست و بهتر است كه روابط خود را با هر دو والد حفظ كنيد. و حمايت عاطفي قوي بين پدر و مادر داشته باشيد.

📌 عوارض دعوا با والدين را توضيح دهيد

به جاي دخالت بچه ها در دعواي والدين، بايد به پدر و مادر خود توضيح دهيد كه دعواي والدين چه عوارضي به دنبال دارد. و چه آسيب هايي را به زندگي شما وارد مي‌كند. زماني كه آسيب ها را به خانواده توضيح دهيد؛ شدت دعوا ها كمتر مي‌شود.

📌 برخي از دعوا ها را يپذيريد | دخالت بچه ها در دعواي والدين

دخالت بچه ها در دعواي والدين در بسياري از شرايط اشتباه است. برخي از دعوا ها را بايد بپذيريد و قبول كنيد. نياز نيست كه در هر شرايطي دعوا كنيد. اين دعواها هميشه و دائمي نيست. و در برخي از شرايط بسيار طبيعي است.

📌 مشاوره خانواده را به آنها پيشنهاد دهيد

يكي از روش هاي جايگزين دخالت بچه ها در دعواي والدين اين است كه به پدر و مادر خود مشاوره خانواده را پيشنهاد بدهند. مشاورين روانشناس و متخصصين در اين حوزه به راحتي به خانواده كمك مي‌كنند تا صلح را در خانه برقرار كنند.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد؛ دخالت بچه ها در دعواي والدين جايز نيست! و روش هاي اصولي تر و بهتري وجود داد كه فرزندان مي‌توانند از آنها به جاي دخالت استفاده كنند. براي حل چنين مواردي حتما از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. روانشناسان به شما كمك مي‌كنند تا در زمينه مشكلات خانوادگي تصميمات درست تري بگيريد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت بچه ها در دعواي والدين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: دخالت بچه ها در دعواي والدين | 6 راهكار هنگام دعواي والدين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۹:۰۴ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

پيشنهاد ازدواج يكي از سخت ترين كارهايي است كه هر فردي انجام مي‌دهد. براي پيشنهاد ازدواج بايد به نحوه، زمان و موقعيت پيشنهاد خود توجه كنيد. تا حدي كه اين شرايط بتواند در دريافت جواب مثبت شما تاثير بگذارد. توجه به چنين چيزهايي نشان از اعتماد به نفس بالا و مهارت هاي فردي يك مرد با شخصيت است. بنابراين هنگام پيشنهاد ازدواج اين موضوعات را جدي بگيريد. ترس از نه شنيدن باعث مي‌شود كه روزهاي بسيار زيادي را قبل از پيشنهاد نگران باشيد. اما همين كه به عنوان يك مرد تصميم به مسئوليت پذيري گرفته ايد؛ پيشنهاد ازدواج شما با درصد كمتري با نه مواجهه مي‌شود. اما باز هم بايد به نكات مهمي توجه داشته باشيد. كه روانشناس نيز مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند. 

براي دريافت مشاوره در زمينه پيشنهاد ازدواج مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: پيشنهاد ازدواج | 9 نكته براي پيشنهاد ازدواج

پيشنهاد ازدواج

آخرين گام آشنايي و شروع زندگي مشترك، پيشنهاد ازدواج است. امروزه نحوه پيشنهاد ازدواج متفاوت شده است و جوانان از روش هاي متفاوتي براي خواستگاري استفاده مي‌كنند. و حتي به يكديگر روش هاي گوناگوني را ارائه مي‌دهند. تا شخص مقابل به شدت تحت تاثير قرار بگيرد. اما براي تحت تاثير قرار دادن لازم است كه برخي از موارد را بسنجيد، و اصول خواستگاري را به شيوه درست و مناسب پيش ببريد. حتي در خواستگاري بايد به سليقه شخص مقابل نيز دقت داشته باشيد. و بهتر است كه اين پيشنهاد را در موقعيت خاصي براي او رقم بزنيد. در اين مقاله سعي كرده ايم تمامي اين اصول را به شيوه اي صحيح به شما آموزش دهيم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

چطور پيشنهاد ازدواج را مطرح كنيم؟

براي خواستگاري لازم است كه به برخي نكات توجه داشته باشيد. اين نكات به شدت بر پيشنهاد شما تاثير مي‌گذارند. علايق و سليقه شخص مقابل را در اولويت خود قرار دهيد. در اين بخش مقاله راجع به نحوه پيشنهاد ازدواج صحبت كرده ايم.

📌 زمان مناسب را انتخاب كنيد | پيشنهاد ازدواج

براي پيشنهاد ازدواج بايد زمان مناسبي را در نظر داشته باشيد. زماني را انتخاب كنيد كه شخص مقابل شما تمركز كافي به پيشنهاد شما داشته باشد. و تصميم گيري براي او راحت تر باشد. توجه داشته باشيد كه شخص مقابل بايد از هر نوع استرسي دور باشد. حتي مي‌توانيد براي انتخاب زمان مناسب به تاريخ دوستي، تولد و آشنايي توجه داشته باشيد.

📌 مكان مناسبي را براي پيشنهاد ازدواج انتخاب كنيد

يكي از كارهايي كه بايد براي پيشنهاد ازدواج انجام دهيد؛ انتخاب زمان مناسب است. مكاني زيبا و خاطره انگيز انتخاب كنيد. و براي غافلگير كردن او، منطقه اي زيبا و رمانتيك انتخاب كنيد. توجه داشته باشيد كه اين مكان بايد مناسب با سليقه شخص مقابل شما باشد. مثلا اگر عشق شما به طبيعت علاقه مند است؛ خواستگاري را به طبيعت ببريد.

📌 علايق شخص مقابل را در نظر بگيريد

براي پيشنهاد ازدواج بايد علايق شخص مقابل را نيز در نظر بگيريد. در اين راه بايد ترجيحات و سليقه فرد مقابل را نيز مد نظر قرار دهيد. اگر دوست دارد به شيوه مدرن و شيوه سنتي از او خواستگاري كنيد. 

📌 حلقه ازدواج تهيه كنيد | پيشنهاد ازدواج

براي پيشنهاد ازدواج بهتر است كه حلقه ازدواج تهيه كنيد. زماني كه پيشنهاد ازدواج شما بدون حلقه باشد؛ بيشتر شبيه به يك پيشنهاد ساده و حتي دروغين است. حلقه پيشنهاد را به شيوه جدي و مصمم نشان مي‌دهد. اما لازم به تهيه حلقه هاي گران قيمت نيست. مي‌توانيد با يك حلقه ساده مراسم را برگزار كنيد.

📌 لحظات خواستگاري را با عكس ثبت كنيد

همه خانم ها عاشق عكس هستند. مخصوصا اين عكس زمان خواستگاري باشد. بهتر است كه اين لحظات را ثبت كنيد و براي اين صحنه جذاب عكاس بگيريد. حتي مي‌توانيد ديالوگ زيبايي تهيه كنيد تا در فيلم شما صحنه هاي زيبا ثبت شود.

📌 جملاتي كه قصد تكرار داريد را تمرين كنيد

براي پيشنهاد ازدواج بايد از قبل همه چي برنامه ريزي شده و تمرين شده باشد. اصلا خوشايند نيست كه بدون برنامه ريزي اقدام به پيشنهاد ازدواج كنيد. هر جمله اي كه قصد بازگو كردن داريد را تكرار كنيد و از چند روز قبل آن را تكرار كنيد. تا با مشكل و اضطراب روبرو نشويد.

📌 لباس مناسب تهيه كنيد | پيشنهاد ازدواج

جهت پيشنهاد ازدواج بايد لباس مناسب و شيك تهيه كنيد. انتخاب لباس نشان از شخصيت شماست. بهتر است كه لباس هاي تازه و تميز داشته باشيد. ظاهر مو را آراسته كنيد و به صورت خود رسيدگي كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه خواستگار دروغگو كليك كنيد.

📌 از صميم قلب صحبت كنيد

اگر براي پيشنهاد ازدواج تصميم گرفته ايد؛ بايد از صميم قلب اين كار را انجام دهيد. به چشمان شريك احساسي خود نگاه كنيد و با تمام وجود سخن بگوييد. احساسات خود را بروز دهيد و از نحوه خواستگاري با روانشناس مشورت كنيد.

📌 برنامه ريزي دقيق داشته باشيد

قبل از اينكه پيشنهاد ازدواج شكل بگيرد؛ بايد برنامه ريزي خوبي داشته باشيد. به اين توجه كنيد كه چه زماني بايد سخن بگوييد؛ چه زماني بايد گل بدهيد و چه زماني بايد حلقه نشان دهيد. تمامي اين موارد را بايد بارها تكرار كنيد تا در زمان مشخص با مشكل روبرو نشويد.

كلام آخر

براي پيشنهاد ازدواج حتما بايد به شناخت كافي از ويژگي هاي شخصيتي فرد رسيده باشيد. پس از آنكه تفاهم ها و خانواده زوجين با يكديگر بررسي شد، وقت آن است كه به همراه هم از روانشناس راهنمايي بگيريد. كمك از روانشناس باعث كاهش خطا مي‌شود. و با دقت بالاتري مي‌توانيد براي ازدواج اقدام كنيد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پيشنهاد ازدواج مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: پيشنهاد ازدواج | 9 نكته براي پيشنهاد ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۲۴:۰۱ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

بدرفتاري زن با شوهر يكي از مشكلات زناشويي است كه به دلايل مختلفي خود را نشان مي‌دهد. زنان بيشتر برحسب احساسات تصميم گرفته و معمولا نياز به توجه ومحبت بيشتري دارند. از طرف ديگر در مورد مشكلات خود كمتر صحبت كرده و نياز به درك شدن، دارند. در زندگي مشترك مشكلاتي به وجود مي‌آيند كه باعث بروز رفتارهاي غير معقولي مي‌شوند. اين بدرفتاري گاهي از طرف مردان و گاهي از طرف زنان است. اما به طور كلي نحوه واكنش صحيح نسبت به آن و همچنين پيدا كردن دليل، حائز اهميت است. برخورداري از مهارت حل مسئله ميان زوجين بسيار مهم است و آنان بايد براي مواجهه با مشكلات زيادي آماده باشند. 

منبع: بدرفتاري زن با شوهر | بي توجهي زنان

بي توجهي زنان

افراد از رفتارهاي مختلف، واكنش هاي متفاوتي دارند. گاهي زنان در مورد رفتارهاي همسرشان دچار سوتفاهم شده و همين مورد سبب بدرفتاري زن با شوهر مي‌شود. فراموش نكنيد كه با بروز هر رفتاري، بدرفتاري راه حلي صحيحي نبوده و افراد بايد مشكل را ريشه يابي كرده و آن را به روش درست حل كنند. داشتن شناخت كافي از همسر و همدلي با او در اين شرايط، كمك بزرگي به زوجين خواهد كرد. قصعا تفاوت هاي زيادي ميان افراد وجود دارد؛ اما آنان بايد بر اشتراكات تمركز كنند. 

دلايل بدرفتاري زن با شوهر

همانطور كه گفته شد؛ بدرفتاري زن به شوهر، به دلايل مختلفي اتفاق مي‌افتد. از طرفي زنان، معمولا در مورد تعارضات ذهني خود صحبت نمي‌كنند. اما طرز تفكر مردان با زنان، كاملا متفاوت بوده و شايد چيزي كه باعث بروز ناراحتي در زن مي‌شود؛ براي مردان اهميتي نداشته باشد. به همين دليل آنان بايد مشكلات خود را بايكديگر مطرح كرده و با كمك يكديگر، آنها را حل كنند.

💠تغييرات هورموني

يكي از دلايل بدرفتاري زن با شوهر، تغييرات هورموني در طول يك ماه است. اين موضوع كاملا ريشه علمي داشته و ميزان هورمون هاي مختلف در خلق و خوي افراد، تاثيرگذار است. زنان احتمالا به دليل قاعدگي و روزهاي قبل از آن، دردهاي زيادي را تحمل كرده و يا از لحاظ رواني بي حوصله هستند. به همين دليل از خود رفتارهاي افراطي نشان مي‌دهند و بي حوصله هستند. فراموش نكني كه شوخي كردن در اين مورد براي زنان خوشايند نيست و بايد در اين شرايط در كنار او باشيد.

💠خستگي و فشار رواني

طبيعي است كه افراد در پايان يك روز شلوغ و خسته كننده، به اندازه كافي انرژي نداشته باشند. اين خستگي گاهي به حدي است كه باعث بدرفتاري زن با شوهر شده و روابط آنها را تحت تاثير قرار مي‌دهد. قطعا مردان نيز چنين مشكلاتي در طول روز خواهند داشت. اما زنان زودتر تحت تاثير قرار گرفته و برخي از آنان نمي‌توانند احساسات خود را مديريت كنند. در اين مورد، بي توجهي زنان احتمالا موقت بوده و با كمي استراحت برطرف مي‌شود.

💠ويژگي هاي شخصيتي

برخي از زنان به طور ذاتي، تندخو تر از بقيه هستند. البته اين دليل خوبي براي بدرفتاري زن با شوهر نيست. چرا كه افراد در زندگي مشترك بايد با همسر خود مهربان بوده و به او محبت كنند. علاقه و صميميت از پيش نيازهاي اساسي براي ازدواج است. به همين دليل با وجود چنين خصايصي، فرد بايد قبل از ازدواج، درصدد برطرف كردن و يا مديريت آنها برآيد. تغيير كامل اخلاق ها امكانپذير نيست؛ اما مي‌توان تا حد زيادي آنها را كنترل كرد.

💠اختلالات جسماني

با وجود برخي از مشكلات جسماني، مثل اختلال در خواب و يا بيماري هاي ديگر، بدرفتاري زن با شوهر نيز، بروز مي‌كند. سلامت جسماني بر حالات روحي افراد موثر است. به همين دليل افراد بايد به درمان مشكلات جسماني خود پرداخته و در صورت وجود چنين مشكلاتي، همسر خود را مقصر ندانند. حتي فرايند بارداري و زايمان نيز در برخي موارد سبب بي توجهي زنان مي‌شود. نبايد نسبت به اين موضوع حساسيت نشان داد و يا آن را بزرگ نمايي كرد. اما زوجين بايد در به سلامت جسماني خود اهميت داده و آن را ناديده نگيرند.

💠ويژگي هاي اخلاقي مردان

در برخي موارد، اين ويژگي هاي اخلاقي و رفتاري مردان است كه بدرفتاري زن با شوهر را سبب مي‌شود. در مشكلات زناشويي، دو طرف نقش داشته و بايد براي حفظ رابطه تلاش كنند. گاهي زنان در مواجهه با رفتارهاي مردان است كه به آنان بي توجهي كرده و يا علاقه اي به معاشرت با آنان ندارند. اما در اين شرايط سكوت و يا بروز رفتارهاي افراطي، نه تنها چيزي را حل نكرده، بلكه باعث بدتر شدن اوضاع نيز مي‌شود. به همين دليل افراد بايد مشكلات خود را با آرامش بيان كرده و در جهت رفع آنها اقداماتي را انجام دهند.

پيامدهاي بدرفتاري زن با شوهر

قطعا بدرفتاري زن با شوهر، داراي پيامدهاي منفي در رابطه است. بروز بي توجهي زنان، با هر دليلي، رابطه را تحت تاثير قرار مي‌دهد و حتي بر نحوه رفتارهاي مردان نيز تاثير مي‌گذارد. برخي از اين عوارض، شامل موارد زير مي‌شود. 

بروز طلاق عاطفي

دوري و دلسردي زوجين نسبت به يكديگر

جدايي و خيانت

اختلال در رابطه جنسي

كاهش عزت نفس

افسردگي و گوشه گيري

نحوه برخورد با بي توجهي زنان

بعد از اطلاع يافتن از دليل بدرفتاري زن با شوهر، بايد در مورد رفع آنها تلاش كرد. همچنين داشتن برخورد درست نسبت به اين موضوع، خود چالشي است كه بسياري از زوجين با آن مواجه هستند. فراموش نكنيد كه گاهي افراد با بيش از حد تلاش كردن در اين مورد اوضاع را بدتر مي‌كنند. اما با استفاده از راهكارهايي مي‌توان اين مشكل را حل كرد.

🟢عدم مقايسه او با ديگران

معمولا افراد از مقايسه شدن با ديگران احساس خوبي نمي‌كنند. مخصوصا اگر اين رفتار از طرف همسر آنها صورت بگيرد. به همين دليل در مورد بدرفتاري زن با شوهر نبايد از مقايسه كردن استفاده كرد. بااينكار احتمالا بي توجهي زنان بيشتر شده و واكنش هاي بدتري از خود نشان مي‌دهند. شرايط افراد با يكديگر متفاوت است و مقايسه كردن رفتار درستي نيست.

🟢تحسين كردن

يكي از راهكارهاي موثري كه مي‌توانيد در مورد بدرفتاري زن با شوهر به كار ببريد؛ تحسين كردن در مقابل مهرباني است. براي مثال هر زمان كه شاهد رفتارهاي محبت آميز او هستيد؛ او را تشويق كنيد. اينكار زن را ترغيب به ادامه اين رفتار خواهد كرد. به طوركلي تحسين و تعريف از همسر، تاثير مثبتي بر رابطه خواهد داشت.

🟢توجه به جزييات

زنان نسبت به مردان نسبت به جزييات توجه بيشتري دارند. و همين موضوع گاهي باعث بروز تعارضات ميان آنها مي‌شود. به همين دليل مردان نيز بايد نگاه ريزبينانه تري داشته و به زنان توجه بيشتري بكنند. براي مثال گاهي دليل بدرفتاري زن با شوهر، بي توجهي مردان نسبت تغييرات است. به همين دليل مردان بايد جزييات را در نظر گرفته، به تغييرات توجه داشته باشند و در اين مورد زنان را همراهي كنند.

🟢كمك گرفتن از مشاور

قطعا يكي از موثر ترين راه ها براي مواجهه با مشكلات زناشويي، كمك گرفتن از مشاور زوج و مراجعه به روانشناس است. گاهي زنان روش بيان كردن مشكلات خود را نمي‌دانند به همين دليل با بي توجهي، مشكلات خود را نشان مي‌دهند. اما افراد با كمك زوج درمانگر مي‌توانند مهارتهاي لازم براي شروع و حتي حفظ رابطه زناشويي را آموخته؛ و در اين راستا تلاش كنند. روانشناس نه تنها مشكلات فردي افراد را برطرف كرده بلكه در روابط بين فردي نيز به آنها كمك مي‌كند.

سخن پاياني

طبيعي است كه افراد در زندگي مشترك، گاهي بي حوصله و بدخلق شوند. با توجه به شرايط محيطي و يا فردي، نداشتن انرژي، هم براي مردان و هم براي زنان پيش خواهد آمد. اما افراد نبايد اجازه دهند كه مشكلات كوچك، سبب بدرفتاري زن با شوهر و يا برعكس، شوند. افراد بايد در اين زمينه شرايط را درك كرده و از همسر خود حمايت كنند. همچنين به طور مستقيم مشكلات را با او در ميان بگذارند. در اين زمينه مي‌توانند از يك زوج درمانگر نيز كمك گرفته و كيفيت رابطه را افزايش دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه بدرفتاري زن با شوهر مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: بدرفتاري زن با شوهر | بي توجهي زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۰:۲۷ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

‌ترساندن كودك يكي از روش ‌هاي باب شده بين والدين است. كه كودكان را از پليس، آقا دزده، آمپول و لولو خورخوره مي‌ترسانند. يا خيلي از والدين صد ها جمله وحشتناك مشابه به اين ‌ها را براي ترساندن كودك استفاده مي‌كنند. و اين روند به قدري ادامه پيدا مي‌كند و نسل به نسل به افراد و كودكان بعدي منتقل مي‌شود. اما اطلاعي ندارند كه چه آسيب رواني به كودك وارد مي‌كنند. عده‌اي از والدين نيز احساس مي‌كنند كه با اين روش ترساندن كودك از قدرت خود استفاده مي‌كنند. و كودك را با روش تربيتي خود رشد مي‌دهند. اما غافل از اينكه ترساندن‌كودك روش تربيتي نيست. براي اطلاع از روش‌ هاي تربيتي مناسب حتما بايد از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه اطلاع بگيريد. تا از روش‌ هاي مناسب و به روز استفاده كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترساندن كودك مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: ترساندن كودك | 4 عوارض ترساندن كودك

ترساندن كودك

به طور كلي ترساندن كودك روش مناسب تربيتي نيست. اما والدين براي نشان دادن قدرت و تسلط خود از ترساندن كودك استفاده مي‌كنند. آن ها معتقد هستند كه كودك بايد از حرف بزرگتر هاي خود هراس داشته باشند؛ و مطابق انتظارات آن ها تغيير كنند. اين شيوه فرزند پروري از ترس والد سرچشمه مي‌گيرد و نتيجه نگراني ‌هاي مهار نشده است. اين روش تربيتي هرگز به صلاح كودك نبوده. و ناخواسته بر روي نا خودآگاه او تاثير مي‌گذارد. و تربيت مبتني بر ترس را پيش مي‌گيرد. در نتيجه خود والدين هستند كه بايد براي عواقب اين رفتار و تربيت آماده باشند.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اصول تربيت كودك كليك كنيد.

عوارض ترساندن كودك چيست؟

ترساندن كودك عوارض و آسيب‌ هاي بسيار زيادي دارد. والدين بايد به تمامي اين عوارض توجه داته باشند تا مبادا در آينده با رشد بچه هاي خود نگران آينده او باشند. در اين بخش مقاله راجع به اثرات مخرب تربيت با ترساندن كودك توضيح داده ‌ايم.

📌 سلامت روان و تاب آوري كودك آسيب مي‌بيند | ترساندن كودك

يكي از عوارض و اثرات مخرب ترساندن كودك اين است كه؛ سلامت روان و تاب آوري كودكان آسيب مي‌بيند. دوران كودكي بهترين دوران براي آموختن تصميم گيري به كودك است. و زماني كه ترساندن كودك در تربيت او وجود داشته باشد؛ فرزند شما با ضعف اعتماد به نفس، انعطاف نا پذيري و اضطراب روبرو مي‌شود.

در نهايت كودك در بزرگسالي، برقراري ارتباط با ديگران را آموزش نديده است؛ و از عزت نفس كمي برخوردار است. طبق تحقيقات؛ ترساندن كودكان زمينه ساز افسردگي، اضطراب، اختلالات رفتاري، تغذيه اي و آگورافوبيا مي‌باشد.

📌 بچه ‌ها از اشتباه ‌هاي خود چيزي را آموزش نمي‌بينند

از ديگر پيامد هاي ترساندن كودك اين است كه؛ كودكان از اشتباهات خود درس نمي‌گيرند. والديني كه نمي‌گذارند فرزندانشان در كوچه و خيابان‌ها بازي كنند؛ زيرا نگران آسيب ديدن كودك هستند، نه تنها فرصت تجربه بازي‌ هاي خاص را از كودك نمي‌گيرند؛ بلكه با حذف اشتباهات از زندگي كودك نمي‌گذارند كه او اشتباهات خود را درك كند.

اين كودكان در آينده با موقعيت ‌هاي سخت و ناراحت كننده با مشكل مواجه مي‌شوند. اما اصل قضيه اين است كه كودك بايد آموزش ببيند تا در موقعيت‌ هاي دشوار با اعتماد به نفس و چالش‌ هاي خود غلبه كند.

📌 ارتباط والد فرزندي آسيب مي‌بيند | ترساندن كودك

ترساندن كودكان باعث بي‌ اعتمادي كودك مي‌شود. اين بي ‌اعتمادي ‌ها به مرور زمان بين والد و كودك شكاف به وجود مي‌آورد؛ كه با افزايش سن فرزند و رسيدن به دوران نوجواني اين شكاف بيشتر مي‌شود.

📌 كودك خود مختار و شورش گر مي‌شود

ترساندن كودك آتش خشم درون آن ها را شعله ور مي‌كند. در اين شرايط كودك يك زماني در برابر كنترل شديد والدين مي‌ايستد؛ و كنجكاوانه راهي براي كشف جهان پيدا مي‌كند. از اين نقطه به بعد است كه كودك خود را پيدا مي‌كند و ترساندن كودك هيچ فايده‌ اي ندارد.

روش‌ هاي تربيتي جايگزين براي ترساندن كودك

ترساندن كودك همانطور كه گفته شد؛ روش مناسبي براي تربيت فرزند نيست. به همين دليل روش‌ هاي جايگزيني وجود دارد كه مي‌توانيد به جاي ترساندن كودك از آن استفاده كنيد. در اين بخش مقاله راجع به روش تربيت جايگزين كودك توضيح داده ‌ايم.

✨ انتظارات روشن و عواقب منطقي براي كودك تعيين كنيد

يكي از روش‌ هاي جايگزين براي كودك اين است كه انتظارات روشن براي كودك مشخص كنيم. بايد به كودك بفهمانيم كه اگر نتواند انتظارات شما را برآورده كند؛ چه عواقبي در انتظار او خواهد بود. فرق اين روش با ترساندن كودك اين است كه در اين روش عواقب تعريف شده نا خوشايند اما غير ترسناك براي كودك وجود دارد.

✨ قلب كودك را سرشار از عشق كنيد

روش جايگزين ترساندن كودك اين است كه قلب كودك را سرشار از عشق و محبت كنيد. در پاسخ به رفتار نا امن كودك نقش والدين بايد ارتباطي باشد. والدين بايد به جاي داد، فرياد و استفاده از جملات تهديد آميز صبور باشند. آرامش خود را حفظ كنند و با احساسات كودك راه حلي براي چالش يافت كنند.

✨ براي برآورده ساختن انتظارات خود كمك كنيد | ترساندن كودك

از روش‌ هاي جايگزين ترساندن كودك اين است كه انتظارات خود را به كودك مشخص كنيم. كمك كنيد كه كودك آن ها را برآورده كند. با اين روش مهارت حل مسئله را به كودك آموزش مي‌دهيد. 

✨ در صورت مخالفت نيز حرف‌ هاي كودك را بشنويد

يكي از روش ‌هاي جايگزين ترساندن كودكان اين است كه در صورت مخالفت نيز حرف ‌هايي را متوجه شويد و بشنويد به جاي اينكه كودك را تهديد كنيد. و او را بترسانيد با او صحبت كنيد. از احساسات كودك اطلاعات كسب كنيد و به حرف‌ هاي او با دقت گوش بدهيد. با صحبت‌ هاي كودك مي‌توانيد به افكار او پي ببريد و هرچه بيشتر به او نزديك شويد ارتباط صميمانه برقرار كنيد.

كلام آخر

روش ‌هاي متفاوت و گوناگوني به جاي ترساندن كودك وجود دارد. كه مي‌توانيد از آن ها استفاده كنيد. كودك با روش تربيتي مناسب مي‌تواند رشد بهتري داشته باشد و آينده مناسب ‌تري در انتظار او باشد. والدين با ترساندن كودك نه تنها آن ها را آزار مي‌دهند، بلكه خودشان در آينده با مشكلات زيادي روبرو مي‌شوند. براي تربيت كودكان از روانشناس راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترساندن كودك مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: ترساندن كودك | 4 عوارض ترساندن كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۲:۴۵ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

دير آمدن نوجوان به خانه براي تمامي والدين حداقل يك بار اتفاق افتاده است. دوره نوجواني دوره پر چالشي براي والدين و فرزندان خواهد بود. به همين دليل نوجوان علاقه دارد تا استقلال خود را به خانواده نشان دهد و خانواده نيز نگران آسيب‌ هاي روحي رواني نوجوانشان است. همين موضوع باعث مي‌شود تا خانواده ‌ها در چنين شرايطي با چالش‌ ها و مشكلات بسيار زيادي دست و پنجه نرم كنند.

در چنين شرايطي والدين بايد صبور باشند و با خوش رويي با نوجوانان خود رفتار كنند. روابط والد فرزندي بايد به صورت صميمانه برقرار شود تا والدين علاوه بر اينكه بتوانند نظارت بر رفت و آمد هاي نوجوان داشته باشند همينطور بتوانند استقلال را براي او فراهم كنند. در اين مقاله راهكار ها و روش‌ هاي مناسبي براي برخورد با دير آمدن نوجوان به خانه ارائه كرده‌ ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

منبع: دير آمدن نوجوان به خانه | 5 روش برخورد با دير آمدن نوجوان به خانه

دليل دير آمدن نوجوان به خانه چيست؟

از بارز ترين دليل دير آمدن نوجوان به خانه مي‌توان به كسب استقلال نوجوان اشاره كرد. اما دلايل ديگري نيز وجود دارد كه آگاهي از آن باعث مي‌شود والدين به شناخت بهتري از شرايط برسند. و همچنين نظارت و كنترل والدين نيز افزايش پيدا خواهد كرد. به طور كلي دوره نوجواني بسيار حساس است و نوجوانان در اين دوره به سوي بزرگسالي قدم بر مي‌دارند. به همين دليل تلاش دارند تا به اعضاي خانواده نشان دهند كه ديگر كودك نيستند. و براي اينكه نشان دادن اين قضيه، دير آمدن به خانه را انتخاب مي‌كنند.

نوجوانان در اين سن براي خود قوانين خاصي را تشكيل مي‌دهند. از نظر روانشناسان چنين رفتاري توسعه فردي ناميده مي‌شود. دير آمدن نوجوان به خانه بخش طبيعي از روند رشد اوست. اما بهتر است كه اين روند تحت نظارت شما باشد. و بهترين راهكار اين است كه صبور باشيد و برخورد تند و سنگين نداشته باشيد.

روش ‌هاي برخورد با دير آمدن نوجوان به خانه

دير آمدن نوجوان به خانه يك روند طبيعي است. چنين رفتاري از فرزندان را بپذيرند و با صبر با آنها برخورد كنيد. اما بسياري از والدين هستند كه برخورد بسيار تند و سنگيني با نوجوان خود مي‌كنند؛ كه همين باعث لجبازي نوجوان مي‌شود. كه همين امر خطرات بسيار زيادي را به همراه دارد. در اين بخش مقاله روش‌ هاي برخورد با دير آمدن نوجوان را اشاره كرده ‌ايم؛ تا والدين با آگاهي بيشتري با نوجوانان خود رفتار كنند.

📌 با كمك نوجوان براي خانه قوانين شرح دهيد

يكي از روش‌ هاي برخورد با دير آمدن نوجوان به خانه اين است كه با كمك او براي خانه قوانين تنظيم كنيد. زماني كه قوانين تنظيم شده در خانه به كمك شما و نوجوان صورت بگيرد؛ او به اين قوانين پايبند بوده و مخالفت كمتري نشان مي‌دهد.

📌 با نوجوان برخورد هاي تند نداشته باشيد

يكي از روش ‌هاي برخورد با دير آمدن نوجوان به خانه اين است كه با او به تندي رفتار نكنيد. نوجوانان در اين دوره بسيار سركش و لجباز مي‌شود؛ به همين دليل شما نبايد هرگز با لجبازي يا برخورد هاي تند با او رفتار كنيد. زيرا در اين صورت مخالفت‌ هاي زيادي با شما خواهد شد. اما به شيوه ديگري از نوجوان بخواهيد كه هويت مستقل خود را نشان دهد. با اين روش‌ ها برخورد هاي تند با نوجوان را نخواهيد داشت. و او نيز به شيوه ديگري استقلال خود را نشان مي‌دهد.

📌 با فرزند خود صحبت كنيد | دير آمدن نوجوان به خانه

هنگام دير آمدن نوجوان به خانه بايد با او صحبت كنيد. فضاي آرام و دوستانه برقرار كنيد و نگراني ‌هاي خود را به او بازگو كنيد. و به خاطر داشته باشيد كه اگر در صحبت‌ هاي والد فرزندي همدلي وجود نداشته باشد، به هيچ نتيجه ‌اي نخواهيد رسيد. بنابراين قبل از اينكه صحبت كنيد به نوجوان بگوييد كه با او دشمني يا دعوا نداريد و مي‌خواهيد كه دلايل نگراني ‌هاي خود را بگوييد. و تا حدودي او را درك مي‌كنيد كه بخواد استقلال خود را نشان دهد.

📌 حريم شخصي براي نوجوان مشخص كنيد

طبق نظر روانشناسان، بسياري از دلايل دير آمدن نوجوان به خانه، عدم وجود حريم شخصي در خانه مي‌باشد. در واقع نوجوان در خانه راحت نيست و دوست دارد كه بيشترين زمان خود را در بيرون از خانه سپري كند. براي پيشگيري از اين رفتار بهتر است كه در خانه براي فرزندان نوجوان خود حريم شخصي ايجاد كنيد. تا نوجوان براي در خانه ماندن انگيزه بيشتري تا به بيرون رفتن داشته باشد.

📌 از مشاور و روانشناس نوجوان راهنمايي بگيريد

براي اطلاع از راهكار دير آمدن نوجوان به خانه بهتر است كه از يك روانشناس مشاور و متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. مشاوره روانشناسي به والدين كمك مي‌كند تا ريشه مشكلات دير آمدن نوجوان به خانه را بررسي كنند؛ و سپس به دنبال راهكار باشند. اين دير آمدن‌ ها خطرات بسيار زيادي براي نوجوان به همراه دارد. كه رفتار بد خانواده باعث لجبازي و سركشي آنها مي‌شود. بهتر است كه در اين شرايط رفتار مناسبي از خود نشان دهيد و با صبر و حوصله از روانشناس كمك بگيريد.

كلام آخر

دير آمدن نوجوان به خانه آسيب‌ ها و مشكلات بسياري را بر او وارد مي‌كند. و والدين از اين مشكلات آگاه هستند. نوجوانان به دليل كسب استقلال در اين سن علاقه دارند تا مستقل بودن خود را به والدين نشان دهند. و از آسيب‌ هايي كه به آنها وارد مي‌شود اطلاعي ندارند. بهتر است كه در اين شرايط با صبر و آرامش برخورد كنيد. و از يك روانشناس متخصص نوجوان در اين زمينه راهنمايي بگيريد. زيرا لجبازي و برخورد تند شما سركشي نوجوان را به دنبال دارد. بنابراين از روانشناس نوجوان كمك بگيريد.

مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: دير آمدن نوجوان به خانه | 5 روش برخورد با دير آمدن نوجوان به خانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۰۶:۰۱ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

كشف استعداد كودكان براي همه والدين از اهميت بالايي برخوردار است. اكثر پدر و مادر ها به دنبال كشف استعداد كودكان خود هستند تا آنها را در مسير درستي هدايت كنند. زيرا زماني كه كودك در مسير موفقيت خود را مي‌شناسد، نتيجه بهتر و مناسب تري خواهد داشت. برخي از كودكان استعدادهاي پنهاني دارند و اين استعدادها را در قالب خيال بافي، انرژي زياد و سوءرفتار نشان مي‌دهد. اما برخي از كودكان نيز استعدادهاي آشكار دارند. و بايد براي كشف استعدادهاي آنها تلاش كنيم. براي پي بردن به استعداد كودكان نيز بهترين راه كمك از روانشناس كودك است.

براي دريافت مشاوره در زمينه هوش و استعداد كودكان مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.

منبع: كشف استعداد كودكان

كشف استعداد كودكان

كشف استعداد كودكان راه اصلي دارد و آن هم شناخت علاقه كودك به فعاليت ها مي‌باشد. انسان توانايي هاي ذاتي دارد و با آنها به دنيا مي‌آيد. زماني كه كودك به دنيا مي‌آيد بسيار ناتوان است و به تدريج علاقه مندي هاي خود را بروز مي‌دهد. شايد فرزند شما عاشق ورزش باشد و يا شايد به تعمير وسايل علاقه داشته باشد.

عده اي نيز هستند كه به هنر علاقه دارند. والدين بايد به اين استعدادهاي كودك آگاه باشند و به كشف آنها بپردازند. همين پي بردن به استعداد كودكان آينده آنها را تضمين مي‌كند و در مسير درستي قرار مي‌دهد. رازهايي وجود دارد كه به كشف استعداد كودكان كمك مي‌كند. در اين مقاله تمامي جوانب كشف استعداد كودك را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

رازهاي كشف استعداد كودكان

پي بردن به استعداد كودكان رازهايي دارد كه با دقت به آن به راحتي مي‌توانيد به كشف اين موضوع بپردازيد. در اين بخش مقاله راجع به رازهاي كشف استعداد كودكان توضيح داده ايم.

📌 اگر كودك شما پر حرفي مي‌كند

براي كشف استعداد كودكان بايد به رفتارهاي آنها دقت داشته باشيد. مثلا زماني كه كودك پر حرفي مي‌كند، و بدون وقفه در حال مكالمه است. از حرف زدن خسته نمي‌شود و از اشكالات مختصر دستوري و تلفظي استفاده مي‌كند؛ مي‌توانيد او را در لباس خبرنگار، وكيل و روزنامه نگار ببينيد.

كودكاني كه دائم در حال مكالمه هستند و از اين موضوع خسته نمي‌شوند؛ استعداد سخنراني دارند. از اين كودكان بخواهيد كه براي اعضاي خانواده با قوه تخيل خود داستان هايي را بنويسد و يا بازگو كند. تا به مرور آنها را به چاپ برساند. يا مي‌توانيد با كودك مصاحبه داشته باشيد و افكارش را در فايل صوتي و تصويري ثبت كنيد.

براي كشف استعداد كودكان پر حرف مي‌توانيد آنها را در كتاب خانه ثبت نام كنيد تا دايره لغات آنها گسترش يابد. در اين شرايط نيز كودك به تقويت مهارت هاي نوشتن و تشويق به حرف زدنش افزايش مي‌يابد.

📌 كودك خيالباف | كشف استعداد كودكان

براي كشف استعداد كودكان خيالباف روش هاي زيادي وجود دارد. عده اي از كودكان هستند كه ايده هاي زيادي براي اجراي هر برنامه و بازي دارند. در تنهايي هاي خود با خيال پردازي ها به بازي مي‌پردازند و براي حل مشكلات چالش هاي زيادي را انتخاب مي‌كنند. اين ويژگي ها نشان دهنده خلاقيت زياد و نشان از استعداد كودك است. شايد اين كودكان بدون تمركز به نظر برسند اما بايد در جهت برنامه ريزي و ايده هاي بزرگ هدايت شوند.

رفتارهاي اين دسته از كودكان نشان از اين است كه در آينده مي‌توانند هنر پيشه، نويسنده، فيلم ساز، طراح لباس و طراح داخلي موفقي شوند. و براي حل مسائل خلاقيت و هنر خود را ادغام كنند. براي پس بردن استعداد كودكان خلاق لازم است كه كودك مورد تشويق قرار بگيرد. با كودك آواز و آهنگ بخوانيد. و پروژه هاي علمي براي او شرح دهيد. به داستان هاي خيالي اين كودكان گوش دهيد و براي بازديد موزه و نقاشي آنها را همراه با خود ببريد.

📌 علاقه مندي كودك به طبقه بندي اشياء

يكي از روش هاي كشف استعداد كودكان اين است كه به علاقه فرزندان خود دقت كنيد. اگر كودك به طبقه بندي اشياء علاقه داشته باشد و وسايل بازي خود را مرتب گوشه اي بچيند؛ در چينش وسايل دقيق باشد؛ منظم و مرتب باشد و هميشه به دنبال يادگيري باشند، به دنبال يافتن الگوهاي گوناگون است. اين كودكان در رياضي و علوم از استعداد زيادي برخوردارند.

براي تقويت و كشف استعداد كودكان، بازي با رياضي را در اختيار اين كودكان قرار دهيد. اين بازي ها شامل الگوها و جفت كردن هستند. و يا فعاليت هايي به كودك بدهيد كه به تقويت رياضي او كمك كند. يكي ديگر از كارها اين است كه به كودك مسئوليت چينش و طبقه بندي برخي از وسايل در خانه را اختصاص دهيد.

📌 كودكي كه علاقه دارد هر چيزي را دستكاري كند

براي كشف استعداد كودكان بايد به رفتار و كردار كودك دقت كنيد. برخي از كودكان هستند كه هميشه به دنبال كشف چيزهاي مختلف هستند. اين كودكان علاقه دارند كه همه چيز را باز كنند و دوباره سرهم كنند. احتمالا آنها يادگيرنده ديداري- فضايي هستند. اين كودكان به بازي هايي مانند ساختن برج و ماشين بازي علاقه دارند. شغل آينده اين كودكان مي‌تواند مهندسي، مكانيك، معماري، دانشمند و يا مخترع باشد.

📌 كودكي كه به پازل علاقه دارد | كشف استعداد كودكان

كشف استعداد كودكاني كه به چينش پازل علاقه دارند آسان است. اگر كودكتان عاشق حل پازل است، در حين بازي بايد خطاي كمي انجام دهيد؛ براي حل پازل تلاش مي‌كند و اين كودك از يادگيرندگان ديداري- فضايي است. در آينده نيز مي‌تواند شغل كارآگاه، محقق و باستان شناسي را انتخاب كند. 

📌 كودكي كه خود را مسئول همه چيز مي‌داند

يكي از روش هاي كشف استعداد كودكان، نحوه مسئوليت پذيري اوست. برخي از كودكان هستند كه خودشان را مسئول همه چيز مي‌دانند. و در فعاليتي عقايد خود را نشان مي‌دهند. اين كودكان ذاتا رهبر هستند و در ورزش، مدرسه و جاهاي مختلف اين رفتار برايشان پر فايده است. اين كودك براي بقيه الگو است و ديد نسبتا متفاوتي به پيچيدگي ها و مشكلات دارد. اين كودكان در شغل سازماندهي و نمايندگي كه نيازمند رهبري خوب است، از اهميت بالايي برخودار است.

📌 كودكي كه آرام و قرار ندارد

براي كشف استعداد كودكاني كه آرام و قرار ندارند؛ و دائم در حال تحرك هستند بايد دقت بيشتري داشته باشيد. اين كودكان با عجله همه كارهاي خود را انجام مي‌دهند. يادگيرنده هاي فيزيكي يا جنبشي- بدني هستند. اين كودكان بايد در آينده شغل هايي را انتخاب كنند كه نياز به نشستن نداشته باشد. و بيشتر به انجام فعاليت هاي رقص، ورزشي، بدني و موسيقي مي‌پردازند.

📌 كودك با تعامل اجتماعي بالا | كشف استعداد كودكان

برخي از كودكان هستند كه تعامل اجتماعي بسيار بالايي دارند. اين كودكان دوستان زيادي دارند و هميشه صلح طلب مي‌باشند. چنين كودكاني از درگيري پرهيز مي‌كنند و به بازي هاي دسته جمعي بسيار متمايل هستند. و هميشه در تلاش هستند كه ديگران را با هم آشتي دهند. براي پي بردن به استعداد كودكان بايد به نحوه رفتار آنها با ديگران نيز دقت داشته باشيد.

كلام آخر

براي كشف استعداد كودكان تمامي رفتارها و عملكردهاي كودك را زير نظر بگيريد. با آنها در رابطه با علايق صحبت كنيد و حق انتخاب بدهيد. خيلي از بزرگسالان موفق در كودكي به كشف استعدادهاي خود پرداخته اند و والدين آگاهي داشته اند. براي كشف استعداد كودكان از روانشناس و متخصصين در اين حوزه راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هوش و استعداد كودكان مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.

منبع: كشف استعداد كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كشف استعداد كودكان،
موضوع:
[ ۱۸ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۲:۵۳ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی