آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

خواستگار دروغگو تقريبا براي تمامي دختران حداقل يك بار وجود داشته است. بسياري از دختران در مسير ازدواج با چنين خواستگاراني احتمالا برخورد خواهند داشت. اما تشخيص اينكه خواستگار دروغگو چه ويژگي‌ هايي دارد؛ دشوار است. چگونه مي‌توانيم خواستگار دروغگو را تشخيص دهيم؟ و چگونه بايد در برخورد با آنها كوشا باشيم؟ به دليل اينكه افرادي كه بناي زندگي مشترك را بر خانه دروغ و رياكاري بنا كنند، هرگز براي زندگي مشترك فرد مناسبي نيستند. و به طور كل انسان مناسب و قابل اعتمادي نيز نخواهد بود.

به همين دليل براي جلوگيري از بروز هرگونه مشكل در زندگي مشترك بايد به شناسايي چنين افرادي بپردازيم. ما در اين مقاله سعي كرده‌ ايم ويژگي‌هاي خواستگار دروغگو را براي شما توضيح دهيم، تا با مشكلات كمتري روبرو شويد. در اين شرايط نيز مي‌توانيد از يك روانشناسان متخصص در زمينه ازدواج راهنمايي بگيريد.

منبع: خواستگار دروغگو و 3 ويژگي‌ خواستگار دروغگو

خواستگار دروغگو كيست؟

 

شايد بارها با افرادي در زمينه خواستگاري و ازدواج روبرو شده‌ ايد، كه دروغ‌هاي فراواني را به شما گفتند. يا در روابط خود با افراد رياكاري بوده‌ ايد، كه تصميم به ازدواج گرفتيد. اما پس از مدتي به دروغ‌هاي آنها پي برده‌ ايد. و با مشكلات بسيار زيادي روبرو شده ايد. و حتي شايد خود را مورد سرزنش قرار دهيد. افراد دروغگو به دليل عدم صلاحيت، هرگز فرد مناسبي براي ازدواج نيستند. و به طور كل هرگز براي شما اعتماد در رابطه به وجود نمي‌آورند.

در واقع هميشه تصور خواهيد كرد كه هر كلمه حرف او سرشار از دروغ است. براي جلگيري از اين معضل، بايد نسب به روش هاي شناخت آنها آگاه باشيد. روش‌هاي متفاوت براي تشخيص خواستگار دروغگو وجود دارد؛ كه بهتر است آنها را آموزش ببينيد. تا در زندگي مشترك با انتخاب اشتباهي روبرو نشويد. كه يك عمر پشيماني به دنبال خواهد داشت.

ويژگي‌ هاي خواستگار دروغگو چيست؟

خواستگار دروغگو معمولا ويژگي‌ هايي دارد، يا نشانه‌هايي از خود بروز مي‌دهد؛ كه به راحتي قابل تشخيص است. در اين بخش مقاله سعي كرده‌ ايم تمامي ويژگي‌هاي خواستگار دروغگو را ذكر كنيم. تا شما با آنها آشنا شويد و تن به ازدواج با اين افراد ندهيد.

📌 ناهماهنگي در زبان و بدن | خواستگار دروغگو

يكي از ويژگي‌ هاي خواستگار دروغگو، اين است كه در زبان و بدن خود ناهماهنگي دارد. در اين شرايط بايد در رابطه با سوالات قبل از ازدواج و موقعيت‌هاي حساس به رفتار بدن و زبان او دقت داشته باشيد. معمولا خواستگار دروغگو از خود داستان‌هايي را تعريف مي‌كند، كه در بسياري از موارد وجود خارجي ندارد.

زماني كه متوجه شويد حرف‌هاي شخص مقابل با هم تناقض دارد، بايد به صداقت و راستگويي او شك كنيد. بهترين راه اين است كه زبان بدن را بشناسيد تا در تشخيص چنين خواستگاراني عملكرد بهتري داشته باشيد.

📌 عدم پاسخگويي صريح و واضح

يكي از ويژگي‌ هاي خواستگار دروغگو، عدم پاسخگويي صريح و واضح مي‌باشد. احتمالا خواستگارتون در اين شرايط با پرسش‌هاي شما حساسيت نشان مي‌دهد؛ و از پاسخ‌هاي صحيح و رك طفره مي‌رود. معمولا افرادي كه دروغ مي‌گويند، سوالات شما را با سوالات ديگري جواب مي‌دهند. و پاسخ‌هايي كه فرد دروغگو مي‌دهد طولاني و خسته كننده مي‌باشد؛ و باعث سردرگمي شما مي‌شود. در اين شرايط بهتر است كه حرف طرف مقابل را قطع كنيد؛ دوباره سوال خود را تكرار كنيد و بگوييد كه با پاسخ كوتاه منتظر جواب هستيد.

📌 اضطراب هنگام سخن گفتن | خواستگار دروغگو

اضطراب امر طبيعي در جلسه خواستگاري است. اما زماني كه سوال بسيار مهمي در جلسه خواستگاري پرسيده شود؛ يا موضوع بسيار حساس باشد، خواستگار دروغگو از خورد علائمي مانند: رنگ پريدگي، سرخ شدن و تعريق را نشان مي‌دهد. در اين شرايط بهتر است كه به صداقت و راستگويي طرف مقابل شك كنيد. زيرا زبان بدن او چيز ديگري به شما نشان داده است و با گفته هاي او متفاوت است.

آسيب هاي خواستگار دروغگو چيست؟ 

 

پاسخ مثبت به خواستگار دروغگو، در واقع ورود به رابطه سمي است. ازدواج يك امر حساس مي‌باشد كه در انتخاب شريك احساسي حتما بايد با دقت بالايي عمل كنيد. اما زماني كه از ويژگي‌هاي خواستگار دروغگو اطلاعي نداشته باشيد و پاسخ سوالات او را صحيح بدانيد. در زندگي مشترك با پشيماني و آسيب‌هاي بسيار زيادي روبرو مي‌شويد. به مرور زمان به دروغ‌هاي او پي خواهيد برد و راهي جز تحمل نخواهيد داشت. آسيب‌هاي خواستگار دروغگو نتيجه عدم شناخت قبل از ازدواج و ورود به رابطه سمي مي‌باشد.

همچنين آسيب‌هاي خواستگار دروغگو بعد از ازدواج بيشتر نيز خواهد شد. و شايد خانم‌ها با پشيماني بعد از ازدواج نيز روبرو شوند. به اين منظور كه شخصي كه انتخاب كردن، هيچ شباهتي با شخص فعلي ندارد و به مرور زمان آسيب‌ها و مشكلات زندگي مشترك افزايش پيدا مي‌كند. دائم خود را سرزنش خواهيد كرد كه چرا هنگام خواستگاري همسر خود را نشناخته‌ايد. و حال بايد با اين فرد به چه شيوه اي اعتماد كنيد.

كلام آخر

قصد ما در رابطه با توضيح ويژگي‌ هاي خواستگار دروغگو اين بود كه، موضوع ازدواج امر بسيار پيچيده و حساسي است كه بهتر است كه قبل از تصميم جدي حتما به تمامي حركات و رفتارهاي شخص مقابل دقت داشته باشيد. و به خاطر داشته باشيد كه قبل از ازدواج از مشاوره راهنمايي بگيريد. در غير اينصورت شايد با ويژگي هاي متضاد خواستگار با خود اطلاعي نداشته باشيد. كه تنها با راهنمايي هاي روانشناس مي‌توانيد نسبت به ويژگي هاي اين فرد آشنا شويد.

 مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خواستگار دروغگو مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

خواستگار دروغگو چه ويژگي هايي دارد؟

به طور كلي خواستگار دروغگو ويژگي هايي مانند ناهماهنگي در زبان و بدن، اضطراب بسيار زياد در پاسخ به سوالات و عدم پاسخگويي صريح و واضح دارد.

آسيب هاي خواستگار دروغگو چيست؟

خواستگار دروغگو سبب پشيماني از ازدواج، بروز مشكلات روحي و رواني، ورود به رابطه سمي و بي اعتمادي مي‌شود.

منبع: خواستگار دروغگو و 3 ويژگي‌ خواستگار دروغگو


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۰۳:۳۰ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

اعتياد در نوجوانان يكي از مشكلات اساسي در جامعه و خانواده محسوب مي‌شود. اين مشكل به دلايل مختلفي بروز كرده و عوامل زيادي بر آن موثر هستند. گرفتار شدن در دام اعتياد، مخصوصا در سنين پايين، نه تنها خود فرد را درگير كرده بلكه مشكلات زيادي براي خانواده نيز ايجاد مي‌كند. اعتياد يكي از خطرات بزرگي است كه سلامت و امنيت افراد را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين مشكل، شامل هر گونه وابستگي رواني و جسماني به ماده و يا رفتار خاصي است كه فرد بعد از گذشت مدتي، نتواند آنرا كنترل كند. اعتياد نوجوانان معمولا در مورد بازي هاي رايانه اي و همچنين مصرف مواد مخدر مختلف است. اعتياد در هر موردي بايد مورد پيگيري و درمان قرار گيرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد در نوجوان مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد در نوجوانان

اعتياد در نوجوانان

مطالعات و پژوهش هاي زيادي در مورد اعتياد در نوجوانان انجام شده است؛ و بيشتر آنها حاكي از ريشه رواني اين موضوع هستند. تقريبا 30 درصد از نوجواناني كه به اعتياد گرفتار مي‌شوند؛ دچار نااميدي بوده و هيچ انگيزه اي براي زندگي ندارند. والدين و همسالان در اين مورد نقش اساسي داشته و بايد به فرزند خود كمك كنند. از آنجايي كه مغز نوجوان در حال شكل گيري و رشد است؛ اعتياد آن مي‌تواند تاثيرات غيرقابل جبراني بر مغز آن داشته باشد؛ به همين دليل بايد از اين موضوع پيشگيري كرده و اقداماتي را در اين زمينه انجام داد.

دلايل بروز اعتياد در نوجوانان

شناسايي علت دقيق اعتياد در نوجوانان، بسيار مهم است؛ چراكه با توجه به آن، خانواده ها بايد به فرزند خود براي ترك اعتياد كمك كنند. نوجوانان به دلايل مختلفي به سراغ رفتارهاي مخرب رفته و موجب آسيب به خود و ديگران مي‌شوند. برخي از شايع ترين دلايل در اين زمينه، شامل موارد زير مي‌شود.

📌مشكلات رواني

با ابتلاي نوجوان به برخي از مشكلات رواني مثل افسردگي، احتمال استفاده از مواد مخدر و يا حتي بازي هاي كامپيوتري، بيشتر مي‌شود. نوجوانان معمولا از مهارت هاي لازم براي مواجهه با مشكلات مختلف و همچنين موقعيت ها، برخوردار نيستند. به همين دليل براي تخليه هيجانات منفي خود، از اين روش ها استفاده مي‌كنند. حتي اعتياد در نوجوانان، به دليل جلب توجه نيز، از خلاهاي عاطفي و رواني او نشات مي‌گيرد. نوجوانان در اين سنين تغييرات زيادي را تجربه مي‌كنند؛ به همين دليل والدين بايد دراين مورد حساس بوده، و نشانه ها را جدي بگيرند. 

📌والدين معتاد

يكي از اصلي ترين دلايل اعتياد در نوجوانان، تقليد از والدين و يا حتي سابقه اعتياد آنها است. در اين شرايط، نوجوان به دليل ارضاي حس كنجكاوي و يا نشان دادن خود به عنوان يك بزرگسال، اعتياد را شروع مي‌كند. نوجوانان هنوز توانايي تفكيك مسائل مختلف از يكديگر را نداشته و به دنبال راهي براي اثبات خود به ديگران هستند. به همين دليل اين روش را مناسب دانسته و به عواقب آن نمي‌انديشند. بهتر است خانواده ها قبل از فرزندآوري اعتياد خود را ترك كرده و در اين مورد اطلاعات كسب كنند. 

پيامدهاي اعتياد در نوجوانان

فراموش نكنيد كه اعتياد در نوجوانان با خطرات و عوارضي همراه است؛ كه برخي از آنها تا پايان عمر، زندگي فرد را تحت تاثير قرار خواهد داد. پيامدهاي منفي اعتياد در سنين نوجواني، تشديد نيز مي‌شود.چرا كه اين سن بسيار حساس بوده و افراد آسيب پذيرتر نيز هستند.

💠مشكلات درسي و خانوادگي

با وابستگي نوجوان به مواد مخدر و يا موضوعات ديگر، او ديگر قادر به تمركز بر مسائل درسي خود نيست. و يا ديگر براي او اهميتي ندارد. او احتمالا با والدين خود در اين مورد و يا مسائلي ديگر دچار اختلافاتي شده و مشكلاتي را تجربه مي‌كند. يكي از مشكلات نوجوان با خانواده بر سر مسائل مالي است. چرا كه او از خود استقلال مالي نداشته و براي تهيه مواد مخدر و حتي بازي هاي كامپيوتري، نياز به پول دارد. به همين دليل مجبور به انجام رفتارهاي ديگر مثل دزدي و يا حتي نزاع با ديگران مي‌شود. براي او تنها چيزي كه اهميت دارد؛ ارضاي نياز رواني است و به مسائل ديگر در اولويت دوم قرار مي‌گيرند.

💠بروز اختلالات رواني

اعتياد در نوجوانان باعث ايجاد تغييراتي در ساختار و عملكرد مغز شده كه همين موضوع باعث بروز اختلالات رواني مختلف مي‌گردد. به طور كلي افرادي كه سابقه اعتياد دارند؛ بيشتر در معرض مشكلات رواني قرار دارند. حتي بعد از ترك مواد مخدر نيز اين اثرات باقي خواهند ماند؛ و زندگي فرد را تحت تاثير قرار مي‌دهند. مراقبت هاي روانشناختي، نه تنها براي پيشگيري از ابتلاي نوجوان به اعتياد موثر هستند؛ بلكه از بروز مجدد آن جلوگيري كرده و عوارض جانبي آنرا كاهش مي‌دهد. 

💠مشكلات جسماني

مشكلات جسماني كه نوجوان در اثر اعتياد تجربه مي‌كند؛ به نوع مواد مصرفي، ميزان مصرف و حتي مدت زمان مصرف، بستگي دارد. اما به طور كلي اعتياد به هر موضوعي، تاثيرات خود را بر بدن خواهد داشت. برخي از مشكلات جسماني كه اعتياد در نوجوانان ايجاد مي‌كند؛ شامل، نارسايي قلبي و كليوي، مشكلات كبد، بروز مشكلاتي در زمينه يادگيري و فعاليت هاي شناختي، مشكلات تنفسي، تشنج و حتي در نهايت، كما و مرگ مي‌شود. نوجوانان به دليل هيجانات خود در اين سنين، احتمالا هر بار مقدار بيشتري از مواد مخدر را مصرف كنند؛ كه مي‌تواند منجر به اوردوز گردد.

علائم اعتياد در نوجوانان

با بروز برخي از نشانه ها، خانواده ها مي‌توانند به اعتياد در نوجوانان پي برده؛ از در اين زمينه اقداماتي انجام دهند. اين نشانه ها در بيشتر موارد، مشهود و قابل شناسايي هستند. برخي از اين علائم شامل موارد زير مي‌شوند.

🔽تغيير ناگهاني رفتار

🔽حساسيت و تحريك پذيري

🔽عدم انرژي و خستگي مفرط

🔽افت تحصيلي

🔽بي مسئوليتي

🔽تغيير در الگوي خواب و اشتها

🔽يافتن مواد مخدر در وسايل و اتاق نوجوان

راه هاي پيشگيري از اعتياد در نوجوانان

اعتياد در نوجوانان قابل پيشگيري و همچنين كنترل است. خانواده ها مي‌توانند با راهكارهايي اين موضوع را تا حد زيادي مديريت كنند. از طرفي مدرسه و مكان هاي آموزشي نيز وظايفي دراين زمينه دارند كه مي‌توانند نوجوان را در اين مورد آگاه كنند. در موارد زيادي، اعتياد نوجوان به دليل عدم داشتن اطلاعات در اسن زمينه و حتي فردي است كه او را كمك كند.

🔵صحبت كردن با نوجوان

بهتر است در مورد اعتياد و جنبه هاي مختلف آن با نوجوان صحبت كرده و براي اينكار زمان مناسبي را انتخاب كنيد. به او نيز اجازه صحبت كردن بدهيد و به سوالات او با صبوري پاسخ دهيد. در شرايطي كه خود وضعيت روحي خوبي نداريد و فرزند شما نيز آمادگي اينكار را ندارد ازحرف زدن در اين مورد خودداري كنيد. او را نصيحت نكرده و نه گفتن را به او بياموزيد. همچنين نظر او را جويا شده و دلايل منع مصرف را براي او شرح دهيد.

🔵كمك گرفتن از مشاور

اگر قادر به صحبت كردن با نوجوان نيستيد و يا اعتياد در نوجوانان، تبديل به يك بحران شده است؛ مي‌توانيد از يك روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان با آموزش مهارت هاي مختلف به نوجوان وهمچنين خانواده هاي آنان، نه تنها از بروز اعتياد جلوگيري كرده، بلكه براي ترك آن نيز كمك مي‌كنند. به طور كلي حضور يك روانشناس در فرايند ترك اعتياد ضروري است و افراد بايد در كنار سم زدايي، اقدامات روانشناختي نيز انجام دهند.

سخن پاياني

نوجوانان سنين حساس را پشت سر مي‌گذارند. روحيه هيجان طلب آنها و همچنين كنجكاوي در مورد مسائل مختلف، آنها را در معرض خطرات زيادي قرار مي‌دهد. با آموزش هاي صحيح و همچنين برخورد مناسب با آنها مي‌توان اين موضوع را تا حد زيادي مديريت كرد. خانواده ها نقش مهمي در اين زمينه ايفا مي‌كنند. آنها بايد براي فرزند خود احساس راحتي و امنيت ايجاد كنند و همچنين از بروز تنش در خانواده جلوگيري كنند. كمك گرفتن در اين زمينه از روانشناس نيز براي نوجوان تا حد زيادي موثر است.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد در نوجوان مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد در نوجوانان،
موضوع:
[ ۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۲۸:۵۴ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

خواستگار دروغگو تقريبا براي تمامي دختران حداقل يك بار وجود داشته است. بسياري از دختران در مسير ازدواج با چنين خواستگاراني احتمالا برخورد خواهند داشت. اما تشخيص اينكه خواستگار دروغگو چه ويژگي‌ هايي دارد؛ دشوار است. چگونه مي‌توانيم خواستگار دروغگو را تشخيص دهيم؟ و چگونه بايد در برخورد با آنها كوشا باشيم؟ به دليل اينكه افرادي كه بناي زندگي مشترك را بر خانه دروغ و رياكاري بنا كنند، هرگز براي زندگي مشترك فرد مناسبي نيستند. و به طور كل انسان مناسب و قابل اعتمادي نيز نخواهد بود.

به همين دليل براي جلوگيري از بروز هرگونه مشكل در زندگي مشترك بايد به شناسايي چنين افرادي بپردازيم. ما در اين مقاله سعي كرده‌ ايم ويژگي‌هاي خواستگار دروغگو را براي شما توضيح دهيم، تا با مشكلات كمتري روبرو شويد. در اين شرايط نيز مي‌توانيد از يك روانشناسان متخصص در زمينه ازدواج راهنمايي بگيريد.

منبع: خواستگار دروغگو و 3 ويژگي‌ خواستگار دروغگو

خواستگار دروغگو كيست؟

 

شايد بارها با افرادي در زمينه خواستگاري و ازدواج روبرو شده‌ ايد، كه دروغ‌هاي فراواني را به شما گفتند. يا در روابط خود با افراد رياكاري بوده‌ ايد، كه تصميم به ازدواج گرفتيد. اما پس از مدتي به دروغ‌هاي آنها پي برده‌ ايد. و با مشكلات بسيار زيادي روبرو شده ايد. و حتي شايد خود را مورد سرزنش قرار دهيد. افراد دروغگو به دليل عدم صلاحيت، هرگز فرد مناسبي براي ازدواج نيستند. و به طور كل هرگز براي شما اعتماد در رابطه به وجود نمي‌آورند.

در واقع هميشه تصور خواهيد كرد كه هر كلمه حرف او سرشار از دروغ است. براي جلگيري از اين معضل، بايد نسب به روش هاي شناخت آنها آگاه باشيد. روش‌هاي متفاوت براي تشخيص خواستگار دروغگو وجود دارد؛ كه بهتر است آنها را آموزش ببينيد. تا در زندگي مشترك با انتخاب اشتباهي روبرو نشويد. كه يك عمر پشيماني به دنبال خواهد داشت.

ويژگي‌ هاي خواستگار دروغگو چيست؟

خواستگار دروغگو معمولا ويژگي‌ هايي دارد، يا نشانه‌هايي از خود بروز مي‌دهد؛ كه به راحتي قابل تشخيص است. در اين بخش مقاله سعي كرده‌ ايم تمامي ويژگي‌هاي خواستگار دروغگو را ذكر كنيم. تا شما با آنها آشنا شويد و تن به ازدواج با اين افراد ندهيد.

📌 ناهماهنگي در زبان و بدن | خواستگار دروغگو

يكي از ويژگي‌ هاي خواستگار دروغگو، اين است كه در زبان و بدن خود ناهماهنگي دارد. در اين شرايط بايد در رابطه با سوالات قبل از ازدواج و موقعيت‌هاي حساس به رفتار بدن و زبان او دقت داشته باشيد. معمولا خواستگار دروغگو از خود داستان‌هايي را تعريف مي‌كند، كه در بسياري از موارد وجود خارجي ندارد.

زماني كه متوجه شويد حرف‌هاي شخص مقابل با هم تناقض دارد، بايد به صداقت و راستگويي او شك كنيد. بهترين راه اين است كه زبان بدن را بشناسيد تا در تشخيص چنين خواستگاراني عملكرد بهتري داشته باشيد.

📌 عدم پاسخگويي صريح و واضح

يكي از ويژگي‌ هاي خواستگار دروغگو، عدم پاسخگويي صريح و واضح مي‌باشد. احتمالا خواستگارتون در اين شرايط با پرسش‌هاي شما حساسيت نشان مي‌دهد؛ و از پاسخ‌هاي صحيح و رك طفره مي‌رود. معمولا افرادي كه دروغ مي‌گويند، سوالات شما را با سوالات ديگري جواب مي‌دهند. و پاسخ‌هايي كه فرد دروغگو مي‌دهد طولاني و خسته كننده مي‌باشد؛ و باعث سردرگمي شما مي‌شود. در اين شرايط بهتر است كه حرف طرف مقابل را قطع كنيد؛ دوباره سوال خود را تكرار كنيد و بگوييد كه با پاسخ كوتاه منتظر جواب هستيد.

📌 اضطراب هنگام سخن گفتن | خواستگار دروغگو

اضطراب امر طبيعي در جلسه خواستگاري است. اما زماني كه سوال بسيار مهمي در جلسه خواستگاري پرسيده شود؛ يا موضوع بسيار حساس باشد، خواستگار دروغگو از خورد علائمي مانند: رنگ پريدگي، سرخ شدن و تعريق را نشان مي‌دهد. در اين شرايط بهتر است كه به صداقت و راستگويي طرف مقابل شك كنيد. زيرا زبان بدن او چيز ديگري به شما نشان داده است و با گفته هاي او متفاوت است.

آسيب هاي خواستگار دروغگو چيست؟ 

 

پاسخ مثبت به خواستگار دروغگو، در واقع ورود به رابطه سمي است. ازدواج يك امر حساس مي‌باشد كه در انتخاب شريك احساسي حتما بايد با دقت بالايي عمل كنيد. اما زماني كه از ويژگي‌هاي خواستگار دروغگو اطلاعي نداشته باشيد و پاسخ سوالات او را صحيح بدانيد. در زندگي مشترك با پشيماني و آسيب‌هاي بسيار زيادي روبرو مي‌شويد. به مرور زمان به دروغ‌هاي او پي خواهيد برد و راهي جز تحمل نخواهيد داشت. آسيب‌هاي خواستگار دروغگو نتيجه عدم شناخت قبل از ازدواج و ورود به رابطه سمي مي‌باشد.

همچنين آسيب‌هاي خواستگار دروغگو بعد از ازدواج بيشتر نيز خواهد شد. و شايد خانم‌ها با پشيماني بعد از ازدواج نيز روبرو شوند. به اين منظور كه شخصي كه انتخاب كردن، هيچ شباهتي با شخص فعلي ندارد و به مرور زمان آسيب‌ها و مشكلات زندگي مشترك افزايش پيدا مي‌كند. دائم خود را سرزنش خواهيد كرد كه چرا هنگام خواستگاري همسر خود را نشناخته‌ايد. و حال بايد با اين فرد به چه شيوه اي اعتماد كنيد.

كلام آخر

قصد ما در رابطه با توضيح ويژگي‌ هاي خواستگار دروغگو اين بود كه، موضوع ازدواج امر بسيار پيچيده و حساسي است كه بهتر است كه قبل از تصميم جدي حتما به تمامي حركات و رفتارهاي شخص مقابل دقت داشته باشيد. و به خاطر داشته باشيد كه قبل از ازدواج از مشاوره راهنمايي بگيريد. در غير اينصورت شايد با ويژگي هاي متضاد خواستگار با خود اطلاعي نداشته باشيد. كه تنها با راهنمايي هاي روانشناس مي‌توانيد نسبت به ويژگي هاي اين فرد آشنا شويد.

 مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خواستگار دروغگو مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

خواستگار دروغگو چه ويژگي هايي دارد؟

به طور كلي خواستگار دروغگو ويژگي هايي مانند ناهماهنگي در زبان و بدن، اضطراب بسيار زياد در پاسخ به سوالات و عدم پاسخگويي صريح و واضح دارد.

آسيب هاي خواستگار دروغگو چيست؟

خواستگار دروغگو سبب پشيماني از ازدواج، بروز مشكلات روحي و رواني، ورود به رابطه سمي و بي اعتمادي مي‌شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۴:۴۸ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

اعتياد در نوجوانان يكي از مشكلات اساسي در جامعه و خانواده محسوب مي‌شود. اين مشكل به دلايل مختلفي بروز كرده و عوامل زيادي بر آن موثر هستند. گرفتار شدن در دام اعتياد، مخصوصا در سنين پايين، نه تنها خود فرد را درگير كرده بلكه مشكلات زيادي براي خانواده نيز ايجاد مي‌كند. اعتياد يكي از خطرات بزرگي است كه سلامت و امنيت افراد را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين مشكل، شامل هر گونه وابستگي رواني و جسماني به ماده و يا رفتار خاصي است كه فرد بعد از گذشت مدتي، نتواند آنرا كنترل كند. اعتياد نوجوانان معمولا در مورد بازي هاي رايانه اي و همچنين مصرف مواد مخدر مختلف است. اعتياد در هر موردي بايد مورد پيگيري و درمان قرار گيرد. براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد در نوجوان مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد در نوجوانان

اعتياد در نوجوانان

مطالعات و پژوهش هاي زيادي در مورد اعتياد در نوجوانان انجام شده است؛ و بيشتر آنها حاكي از ريشه رواني اين موضوع هستند. تقريبا 30 درصد از نوجواناني كه به اعتياد گرفتار مي‌شوند؛ دچار نااميدي بوده و هيچ انگيزه اي براي زندگي ندارند. والدين و همسالان در اين مورد نقش اساسي داشته و بايد به فرزند خود كمك كنند. از آنجايي كه مغز نوجوان در حال شكل گيري و رشد است؛ اعتياد آن مي‌تواند تاثيرات غيرقابل جبراني بر مغز آن داشته باشد؛ به همين دليل بايد از اين موضوع پيشگيري كرده و اقداماتي را در اين زمينه انجام داد.

دلايل بروز اعتياد در نوجوانان

شناسايي علت دقيق اعتياد در نوجوانان، بسيار مهم است؛ چراكه با توجه به آن، خانواده ها بايد به فرزند خود براي ترك اعتياد كمك كنند. نوجوانان به دلايل مختلفي به سراغ رفتارهاي مخرب رفته و موجب آسيب به خود و ديگران مي‌شوند. برخي از شايع ترين دلايل در اين زمينه، شامل موارد زير مي‌شود.

📌مشكلات رواني

با ابتلاي نوجوان به برخي از مشكلات رواني مثل افسردگي، احتمال استفاده از مواد مخدر و يا حتي بازي هاي كامپيوتري، بيشتر مي‌شود. نوجوانان معمولا از مهارت هاي لازم براي مواجهه با مشكلات مختلف و همچنين موقعيت ها، برخوردار نيستند. به همين دليل براي تخليه هيجانات منفي خود، از اين روش ها استفاده مي‌كنند. حتي اعتياد در نوجوانان، به دليل جلب توجه نيز، از خلاهاي عاطفي و رواني او نشات مي‌گيرد. نوجوانان در اين سنين تغييرات زيادي را تجربه مي‌كنند؛ به همين دليل والدين بايد دراين مورد حساس بوده، و نشانه ها را جدي بگيرند.

📌والدين معتاد

يكي از اصلي ترين دلايل اعتياد در نوجوانان، تقليد از والدين و يا حتي سابقه اعتياد آنها است. در اين شرايط، نوجوان به دليل ارضاي حس كنجكاوي و يا نشان دادن خود به عنوان يك بزرگسال، اعتياد را شروع مي‌كند. نوجوانان هنوز توانايي تفكيك مسائل مختلف از يكديگر را نداشته و به دنبال راهي براي اثبات خود به ديگران هستند. به همين دليل اين روش را مناسب دانسته و به عواقب آن نمي‌انديشند. بهتر است خانواده ها قبل از فرزندآوري اعتياد خود را ترك كرده و در اين مورد اطلاعات كسب كنند. 

پيامدهاي اعتياد در نوجوانان

فراموش نكنيد كه اعتياد در نوجوانان با خطرات و عوارضي همراه است؛ كه برخي از آنها تا پايان عمر، زندگي فرد را تحت تاثير قرار خواهد داد. پيامدهاي منفي اعتياد در سنين نوجواني، تشديد نيز مي‌شود.چرا كه اين سن بسيار حساس بوده و افراد آسيب پذيرتر نيز هستند.

💠مشكلات درسي و خانوادگي

با وابستگي نوجوان به مواد مخدر و يا موضوعات ديگر، او ديگر قادر به تمركز بر مسائل درسي خود نيست. و يا ديگر براي او اهميتي ندارد. او احتمالا با والدين خود در اين مورد و يا مسائلي ديگر دچار اختلافاتي شده و مشكلاتي را تجربه مي‌كند. يكي از مشكلات نوجوان با خانواده بر سر مسائل مالي است. چرا كه او از خود استقلال مالي نداشته و براي تهيه مواد مخدر و حتي بازي هاي كامپيوتري، نياز به پول دارد. به همين دليل مجبور به انجام رفتارهاي ديگر مثل دزدي و يا حتي نزاع با ديگران مي‌شود. براي او تنها چيزي كه اهميت دارد؛ ارضاي نياز رواني است و به مسائل ديگر در اولويت دوم قرار مي‌گيرند.

💠بروز اختلالات رواني

اعتياد در نوجوانان باعث ايجاد تغييراتي در ساختار و عملكرد مغز شده كه همين موضوع باعث بروز اختلالات رواني مختلف مي‌گردد. به طور كلي افرادي كه سابقه اعتياد دارند؛ بيشتر در معرض مشكلات رواني قرار دارند. حتي بعد از ترك مواد مخدر نيز اين اثرات باقي خواهند ماند؛ و زندگي فرد را تحت تاثير قرار مي‌دهند. مراقبت هاي روانشناختي، نه تنها براي پيشگيري از ابتلاي نوجوان به اعتياد موثر هستند؛ بلكه از بروز مجدد آن جلوگيري كرده و عوارض جانبي آنرا كاهش مي‌دهد. 

💠مشكلات جسماني

مشكلات جسماني كه نوجوان در اثر اعتياد تجربه مي‌كند؛ به نوع مواد مصرفي، ميزان مصرف و حتي مدت زمان مصرف، بستگي دارد. اما به طور كلي اعتياد به هر موضوعي، تاثيرات خود را بر بدن خواهد داشت. برخي از مشكلات جسماني كه اعتياد در نوجوانان ايجاد مي‌كند؛ شامل، نارسايي قلبي و كليوي، مشكلات كبد، بروز مشكلاتي در زمينه يادگيري و فعاليت هاي شناختي، مشكلات تنفسي، تشنج و حتي در نهايت، كما و مرگ مي‌شود. نوجوانان به دليل هيجانات خود در اين سنين، احتمالا هر بار مقدار بيشتري از مواد مخدر را مصرف كنند؛ كه مي‌تواند منجر به اوردوز گردد.

علائم اعتياد در نوجوانان

با بروز برخي از نشانه ها، خانواده ها مي‌توانند به اعتياد در نوجوانان پي برده؛ از در اين زمينه اقداماتي انجام دهند. اين نشانه ها در بيشتر موارد، مشهود و قابل شناسايي هستند. برخي از اين علائم شامل موارد زير مي‌شوند.

🔽تغيير ناگهاني رفتار

🔽حساسيت و تحريك پذيري

🔽عدم انرژي و خستگي مفرط

🔽افت تحصيلي

🔽بي مسئوليتي

🔽تغيير در الگوي خواب و اشتها

🔽يافتن مواد مخدر در وسايل و اتاق نوجوان

راه هاي پيشگيري از اعتياد در نوجوانان

اعتياد در نوجوانان قابل پيشگيري و همچنين كنترل است. خانواده ها مي‌توانند با راهكارهايي اين موضوع را تا حد زيادي مديريت كنند. از طرفي مدرسه و مكان هاي آموزشي نيز وظايفي دراين زمينه دارند كه مي‌توانند نوجوان را در اين مورد آگاه كنند. در موارد زيادي، اعتياد نوجوان به دليل عدم داشتن اطلاعات در اسن زمينه و حتي فردي است كه او را كمك كند.

🔵صحبت كردن با نوجوان

بهتر است در مورد اعتياد و جنبه هاي مختلف آن با نوجوان صحبت كرده و براي اينكار زمان مناسبي را انتخاب كنيد. به او نيز اجازه صحبت كردن بدهيد و به سوالات او با صبوري پاسخ دهيد. در شرايطي كه خود وضعيت روحي خوبي نداريد و فرزند شما نيز آمادگي اينكار را ندارد ازحرف زدن در اين مورد خودداري كنيد. او را نصيحت نكرده و نه گفتن را به او بياموزيد. همچنين نظر او را جويا شده و دلايل منع مصرف را براي او شرح دهيد. 

🔵كمك گرفتن از مشاور

اگر قادر به صحبت كردن با نوجوان نيستيد و يا اعتياد در نوجوانان، تبديل به يك بحران شده است؛ مي‌توانيد از يك روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان با آموزش مهارت هاي مختلف به نوجوان وهمچنين خانواده هاي آنان، نه تنها از بروز اعتياد جلوگيري كرده، بلكه براي ترك آن نيز كمك مي‌كنند. به طور كلي حضور يك روانشناس در فرايند ترك اعتياد ضروري است و افراد بايد در كنار سم زدايي، اقدامات روانشناختي نيز انجام دهند.

سخن پاياني

نوجوانان سنين حساس را پشت سر مي‌گذارند. روحيه هيجان طلب آنها و همچنين كنجكاوي در مورد مسائل مختلف، آنها را در معرض خطرات زيادي قرار مي‌دهد. با آموزش هاي صحيح و همچنين برخورد مناسب با آنها مي‌توان اين موضوع را تا حد زيادي مديريت كرد. خانواده ها نقش مهمي در اين زمينه ايفا مي‌كنند. آنها بايد براي فرزند خود احساس راحتي و امنيت ايجاد كنند و همچنين از بروز تنش در خانواده جلوگيري كنند. كمك گرفتن در اين زمينه از روانشناس نيز براي نوجوان تا حد زيادي موثر است.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد در نوجوان مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد در نوجوانان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد در نوجوانان،
موضوع:
[ ۲ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۲:۲۵ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

علائم اعتياد به هروئين با گذشت مدتي پس از مصرف آن به طور مكرر، مشهود خواهد شد. هروئين باعث بروز تغييراتي در مغز شده كه هم در سلامت روان و هم در سلامت جسماني موثر است. هروئين جزو مواد مخدر افيوني بوده كه از خشخاش تهيه مي‌شود. اين ماده بسيار اعتيادآور است و معمولا به شكل هاي مختلفي وجود دارد. يكي از اشكال آن مانند پودر سفيد يا قهوه اي است و نوع ديگر آن قيرسياه وچسبناك است. همچنين اين ماده به روش هاي مختلفي نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين ماده، اثربخشي بالايي داشته و به سرعت نشانه هاي آن در فرد مصرف كننده ظاهر مي‌شود. در او ايجاد وابستگي كرده و عوارضي را ايجاد مي‌كند. بهتر است افراد در اين مورد اطلاعات كافي داشته تا از بروز مشكلات ناشي از آن جلوگيري كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم اعتياد به هروئين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: علائم اعتياد به هروئين

علائم اعتياد به هروئين

هروئين جزو اپيوئيدها بوده و در اين خانواده جزو قوي ترين مواد مخدر است. علائم اعتياد به هروئين وديگر مواد اين خانواده، شامل تغييرات رفتاري كه زندگي فرد را به طور كلي دچار تغيير مي‌كند. با اينكه بعد از مدتي نشانه هاي مصرف اين ماده در افراد مشخص مي‌شود؛ اما گاهي بدن نسبت به آن مقام شده و حتي نشانه اي ظاهر نمي‌شود. در چنين شرايط فرد فقط براي جلوگيري از بروز عوارض ترك هروئين مصرف كرده و هيچ لذتي تجربه نمي‌كند. در اين مقاله به بررسي نشانه هاي مصرف اين ماده و همچنين عوامل موثر بر آن خواهيم پرداخت.

نشانه هاي مصرف هروئين

به طور كلي اعتياد و مصرف مواد مخدر نشانه هايي را در افراد ايجاد مي‌كند. علائم اعتياد به هروئين نيز هم جسماني هستند و هم رواني. برخي از نشانه ها براي مدت زمان كوتاه و برخي ديگر براي طولاني مدت ادامه خواهند داشت. بعضي از اين نشانه ها شامل موارد زير مي‌شوند.

🔽بي ثباتي خلق و خو

🔽افسردگي و انزوا

🔽بروز مشكلات مالي و خانوادگي

🔽بروز مشكلات جنسي

🔽اختلال در خواب و اشتها

🔽آثار سوزن وكبودي بر روي بدن

گاهي علائم تنفسي و همچنين ضعف و از دست دادن هوشياري نيز ظاهر مي‌شوند كه براي برطرف كردن آنها افراد بايد از پزشك كمك بگيرند.

مدت زمان ماندگاري هروئين در بدن

مدت زمان مصرف هروئين به روش هاي تزريق، استنشاق و دودكردن، متفاوت خواهد بود. همچنين اثربخشي آنها نيز متغير است. زمان ماندگاري، به ميزان دوز مصرفي و متابوليسم بدن بستگي داشته؛ اما به طور كلي تا مدت ها در بدن باقي مي‌ماند. با مصرف مقادير كم آن اين ماده يك الي دو روز در بدن باقي مي‌ماند. اما در صورت مصرف آن به صورت مكرر و طولاني مدت، با هر بار مصرف، اثر آن تا يك هفته باقي خواهد ماند.

عوارض مصرف هروئين

همانطور كه پيش تر هم گفته شد؛ مصرف هروئين، براي طولاني مدت، علاوه بر ايجاد اعتياد در فرد، عوارض زيادي را ايجاد مي‌كند. با بروز علائم اعتياد به هروئين، علاوه بر ايجاد تغييراتي در ساختار و عملكرد مغز، فرد اگر از روش تزريق براي مصرف اين ماده استفاده كند؛ در معرض ابتلا به بيماري هاي عفوني شديد مثل HIV ، هپاتيت B و C قرار مي‌گيرد.

سلامت روان فرد مختل شده و از لحاظ جسماني نيز سيستم ايمني ضعيفي خواهد داشت. بيماري هاي كبد، مشكلاتي عضلاني، بروز مشكلات قلبي، اختلال در سيستم گوارشي و…همگي از عوارض طولاني مدت مصرف اين ماده هستند.

لوازم مورد استفاده براي مصرف هروئين

افرادي كه به اين ماده اعتياد دارند؛ معمولا مجبور به حمل و نگهداري برخي از وسيله ها براي مصرف هروئين هستند. پس از علائم اعتياد به هروئين به اين ابزارها نيز مي‌توان اشاره كرد. برخي از آنها شامل ني، سرنگ، قاشق سوخته، فويل آلمينيومي يا پوست آدامس، گلوله هاي پنبه يا گوش پاكن، بطري آب و يا درب بطري، لوله خودكار، كپسول هاي خالي دارو، بندكفش يا كش و پلاستيك هاي كوچك، مي‌شوند. اطرافيان و يا خانواده با مشاهده اين وسايل در اتاق، جيب و يا كيف افراد، بايد رفتارهاي او را زير نظر گرفته و در اين راستا اقدام كنند.

درمان وابستگي به هروئين

راه هاي زيادي براي يرطرف كردن علائم اعتياد به هروئين و همچنين ترك آن وجود دارد. اما به طور كلي اين ماده به دليل خطرات زيادي كه براي افراد ايجاد مي‌كند؛ در زمان ترك نيز افراد را با مشكلات زيادي روبرو مي‌كند. قطع ناگهاني مصرف، روش صحيحي نبوده و افراد بايد براي ترك آن از يك پزشك متخصص و روانشناس كمك بگيرند.

📌دارودرماني

فرايند ترك هروئين بايد با مصرف داروهايي همراه باشد. مصرف دارو در اين دوران عوارض جانبي مصرف هروئين را تا حد زيادي كاهش خواهد داد. البته افراد براي مصرف دارو بايد از پزشك كمك بگيرند و تحت نظر باشند. برخي از داروهايي كه در اين دوران براي افراد تجويز مي‌شوند؛ شامل متادون، بوپرنورفين، نالوكسان و نالتركسون مي‌شود.

متادون خود يك ماده افيوني بوده و براي ترك اعتياد به مواد زيادي تجويز مي‌شود. اين ماده خود نيز مي‌تواند اعتياد آور باشد. به همين دليل افراد بايد در مورد مصرف آن حتما با پزشك مشورت كنند.

📌رفتاردرماني

رفتار درماني و به طور كلي استفاده از روش هاي روانشناختي براي ترك اعتياد به هروئين، ضروري خواهد بود. در واقع بخشي از وابستگي افراد معتاد، رواني است. به همين دليل بايد در اين دوران از يك روانشناس كمك گرفته و اقدامات لازم را انجام دهند. ترك مواد مخدر آسان نيست و افراد پيامدهاي رواني زيادي را تجربه مي‌كنند.

به همين دليل بايد در اين راستا به سلامت روان خود نيز اهميت بدهند. براي مثال يكي از مشكلاتي كه افراد مبتلا به اعتياد تا مدت ها پس از ترك تجربه مي‌كنند؛ افسردگي است. آنها مي‌توانند با شركت در جلسات گروه درماني و همچنين گرفتن مشاوره ، اين مشكل را حل نمايند.

📌ترك اعتياد در خانه

بسياري از افراد به دليل برخورداري از شرايط ويژه، ترك اعتياد در خانه را انتخاب مي‌كنند. اما اينكار شرايطي دارد كه خانواده بايد آنها را فراهم كنند. همچنين تحت نظر بودن در اين دوران نيز بسيار مهم است. با اينكه افراد در كلينيك هاي ترك اعتياد حضور ندارند؛ اما بايد همواره از يك پزشك و روانشناس كمك گرفته، تا اين دوران را راحت تر پشت سر بگذارند.

تشخيص اعتياد به هروئين

با اينكه با اطلاع از علائم اعتياد به هروئين مي‌توان اعتياد به اين ماده را در افراد تشخيص داد؛ اما معمولا اعتياد به مواد ديگر نيز علائمي تقريبا مشابه با اين ماده داشته و يا حتي برخي از بيماري ها نيز باعث بروز چنين نشانه هايي در افراد مي‌شوند. به همين دليل بايد براي تشخيص دقيق اعتياد به اين مواد از پزشك و همچنين انجام آزمايشاتي در اين زمينه كمك گرفت. معمولا تست هاي اعتياد در غالب آزمايش خون و يا ادرار هستند و دستور آنها توسط پزشك انجام مي‌شوند.

سخن پاياني

افراد بايد علائم اعتياد به هروئين را جدي گرفته و به موقع براي آنها اقدام كنند. اعتياد قابل ترك و درمان است. اما اگر افراد دير متوجه اين موضوع شده و يا در مورد آن كاري نكند؛ عوارض بدتري در انتظار افراد خواهد بود. ترك اين ماده هم در كلينيك هاي ترك اعتياد و هم در خانه امكامپذير است. بهتر است در اين مورد اطلاعات كسب كرده و به نشانه ها دقت كنيد. در اين زمينه بايد از يك پزشك متخصص و روانشناس كمك گرفته و اقدامات خودسرانه بپرهيزيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم اعتياد به هروئين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: علائم اعتياد به هروئين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علائم اعتياد به هروئين،
موضوع:
[ ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۴:۰۳ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

كودك خجالتي معمولا از نظر والدين دشوار ساز است. والدين تمام تلاش خود را مي‌كنند تا كودكشان از خجالتي بودن فاصله بگيرد. اما همه كودكان در دوره اي از زندگي كمرو هستند. و از قرار گيري در موقعيت هاي جديد احساس ناراحتي مي‌كنند. خجالتي‌ بودن كودك در بسياري از مواقع و موقعيت ها عادي است. اگر نگران اين موضوع هستيد كه فرزندتان توانايي دوستي با كسي ندارد و نمي‌تواند با ديگران ارتباط بگيرد. و زماني كه اين روند خجالتي بودن كودك ادامه دار باشد، بايد حتما از روانشناس و مشاورين كودك‌ راهنمايي بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك خجالتي مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: كودك خجالتي | 10 راه كار كمك به كودك خجالتي

كودك خجالتي كيست؟

به چه كودكاني خجالتي مي‌گويند؟ خجالتي بودن كودك باعث آزار و اذيت شما مي‌شود؟ به طور كلي كودك‌خجالتي به كسي گفته مي‌شود كه سرش را در ميان جمع پنهان مي‌كند و براي برقراري ارتباط با ديگران مقاومت مي‌كند. حتي شايد به اين نتيجه رسيده باشيد كه اين رفتار كودك طبيعي است. اين كودكان معمولا هنگام تعامل با افراد يا موقعيت هاي نا آشنا؛ اندكي مضطرب و بي قرار مي‌شوند.

حتي در برخي از مواقع نيز گريه مي‌كنند. اما به مرور زمان در اين موقعيت ها راحت تر خواهد شد و عادت مي‌كند. با تمامي اين سختي ها بايد به خاطر داشته باشيد كه كودك‌خجالتي رفتاري شرمنده كننده ندارد. حتي بسياري از افراد خجالتي زندگي شاد و موفقي را تجربه مي‌كنند. اما اگر خجالتي بودن كودك باعث آسيب به برقراري ارتباط و حتي يافتن دوست براي او شده است؛ حتما از روانشناس كمك بگيريد.

علت خجالتي بودن كودك

كودك خجالتي به دلايل مختلفي اين ويژگي را دارد. قبل از اينكه علت خجالتي بودن كودك را بگوييم؛ بايد بدانيد كه اين رفتار صفت منفي نيست. در اين بخش مقاله علل بروز رفتار خجالتي بودن كودك را توضيح داده ايم.

📌 وراثت | كودك خجالتي

يكي از دلايل رفتار كودك خجالتي، وراثت است. كارشناسان معتقد هستند كه كم رويي و خجالتي بودن افراد، ريشه در وراثت افراد دارد. تركيب ژن ها باعث شده كه كودك به تحريك شدن حساسيت بيشتري نشان دهد. هرچه كودك نيز بزرگتر شود؛ حساسيت او بيشتر مي‌شود و از طرف جامعه شخصيت خجالتي به خود مي‌گيرد.

📌 اضطراب جدايي

بيشتر كودكان دوره اضطراب جدايي را تجربه مي‌كنند. كه سن اين اضطراب 6 ماهگي تا 3 سالگي است. اين حالت معمولا به دليل رفتن به مهد كودك جديد، سفر رفتن يكي از والدين و ترس از تنهايي در تاريكي است. در اين شرايط بايد اندكي صبر كنيد و از كودك مراقبت كنيد. تا كودك خجالتي رفتارش بهبود يابد.

📌 روند رشد | كودك خجالتي

گاهي كودك در مرحله گذر از مرحله رشد است. اگر به طور ناگهاني نسبت به غريبه ها محتاط تر باشيد؛ يا زماني كه از جلوي چشم كودك دور شويد؛ نگران مي‌شود؛ احتمالا او دچار اضطراب جدايي  شده است. حتي اين اضطراب درست زماني بروز مي‌كند كه بيشتر كودكان مستقل و فعال هستند. اگر احساس مي‌كنيد كه كودك خجالتي در حال عبور از مرحله رشد است؛ نگران نباشيد. به مرور زمان تغيير رفتار صورت مي‌گيرد.

راه كارهاي كمك به كودك خجالتي

بيشتر والدين در تلاش براي رفع رفتارهاي كودك خجالتي هستند. به همين دليل براي كمك به والدين راه هاي بسياري وجود دارد كه در اين مقاله به آنها اشاره كرده ايم.

🔴 در حضور ديگران از خجالتي‌بودن كودك صحبت نكنيد

يكي از راهكارهاي كمك به كودك خجالتي، عدم صحبت راجع به آن در حضور ديگران است. اگر كودك بشنود كه شما او را به عنوان فردي خجالتي‌مي‌شناسيد؛ ممكن است كه ويژگي خود را منفي بشمارد و از ديگران بيشتر جدا شود.

🟡 به كودك نوپاي خود برچسب خجالتي نزنيد

هرگز به فرزند خود برچسب كودك خجالتي نزنيد. شايد واقعا فرزند شما خجالتي نباشد! هميشه به فرزندان خود عنوان خجالتي ندهيد. اگر انتظار داشته باشيد كه كودك رفتار‌خجالتي داشته باشد؛ بر رفتار او تاثير گذاشته و از او رفتارهاي كمرويي و اجتناب از جمع را مشاهده خواهيد كرد. خجالتي بودن صفت منفي نيست و بسياري از افراد خجالتي زندگي هاي موفقي دارند. اما هرگز بر فرزندان خود برچسب نزنيد.

🟠 حق بدهيد و كودك را درك كنيد

به كودك خجالتي بگوييد كه به او حق مي‌دهيد و او را درك مي‌كنيد كه چه احساسي دارد. مثلا زماني كه وارد اتاق پر سر و صدا مي‌شويد؛ به او بگوييد “خيلي سخته وقتي اين همه صدا هست، مگه نه؟ ” و از اين قبيل جمله ها استفاده كنيد، زيرا با اين رفتار به كودك مي‌گوييد كه واكنش طبيعي دارد و بايد احساس راحتي كند.

🟢 كودك خجالتي را تشويق كنيد

هروقت متوجه شديد كه كودك خجالتي در حال تلاش براي دوستي با كسي است؛ او را تشويق كنيد. براي افزايش اعتماد به نفس كودك تلاش كنيد و او را مورد تحسين قرار دهيد. اگر بعد از چند دقيقه اي خجالتي بودن متوجه شديد كه در حال لبخند است؛ حتما او را تشويق كنيد.

🔵 اطرافيان را از وضعيت آگاه كنيد

تمامي اطرافيان را از وضعيت كودك خجالتي آگاه كنيد. همه آنها را آگاه كنيد و ازشون صبر و شكيبايي بخواهيد. و بخواهيد كه از فشار براي گفتگو بپرهيزند. 

🟤 از انتقاد و سرزنش پرهيز كنيد

هميشه اين انتقاد و سرزنش است كه اعتماد به نفس كودك خجالتي را كم مي‌كند. حتي زماني كه اظهار كنيد در حال شوخي هستيد، به خاطر داشته باشيد كه شرمنده كردن كودك در ميان جمع و حتي در تنهايي او را منزوي تر مي‌كند. اين ويژگي كودك را بپذيريد و از سرزنش ديگران نيز جلوگيري كنيد.

⚪ از موقعيت هاي اجتماعي دور نشويد

براي كودك خجالتي بايد موقعيت هاي اجتماعي را فراهم كنيد. او را از محيط هاي شلوغ دور نكنيد تا راحت تر بتواند با ديگران ارتباط بگيرد. البته بايد حضور در موقعيت هاي اجتماعي حساب شده باشد كه كودك در معرض استرس نباشد.

🔴 حساب شده رفتار كنيد

براي رفتار با كودك خجالتي بايد حساب شده عمل كنيد. بدون اعمال فشار از او بخواهيد كه در موقعيت هاي بازي قرار بگيرد. تا به مهارت هاي اجتماعي او افزوده شود. قبل از رسيدن كودكان ديگر در مهماني ها حضور پيدا كنيد تا كودك در محيط جديد به آرامش برسد.

🟡 راه هاي بدون تنش را امتحان كنيد

براي كاهش رفتارهاي كودك خجالتي بايد راه هاي بدون تنش را امتحان كنيد. حتما در نظر داشته باشيد كه براي معاشرت با فزندتان بايد راه با استرس كمتري را امتحان كنيد. فعاليت هايي را امتحان كنيد كه گروه هاي كوچك، محيط هاي آرام و آشنايي داشته باشد.

🔵 از روانشناس كمك بگيريد

براي رفع و كاهش رفتار كودك خجالتي، از روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان با رفتارهاي آموزشي و راهكارهاي مناسب به شما كمك مي‌كند كه با كودك خود رفتار مناسب تري داشته باشيد. روانشناس كودك به شما كمك مي‌كند تا بهترين راهكار را در برخورد با كودك‌خجالتي داشته باشيد.

كلام آخر

والدين بايد به خاطر داشته باشند كه كودك خجالتي رفتار اشتباهي ندارد. و تنها به عنوان يك صفت بايد اين ويژگي كودك را قبول كنند. البته كه كودك‌خجالتي صفت منفي ندارد. اما والدين بايد تلاش كنند تا كودك احساس بهتري داشته باشد و همچنين استرس كمتري را تجربه كند. در اين زمينه حتما از روانشناس كودك راهنمايي بگيريد. تا در تربيت كودك دچار اشتباه نشويد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك خجالتي مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: كودك خجالتي | 10 راه كار كمك به كودك خجالتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۹:۰۷ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

رفتار با دوست پسر براي دختران زيادي يك دغدغه محسوب مي‌شود. نحوه رفتار با دوست پسر به عوامل زيادي بستگي دارد. دختران در روابط عاطفي همواره انتظار رفتار صحيح را از شريك خود دارند. اما براي دريافت واكنش درست از طرف دوست پسر، بايد آنان نيز درست رفتار كنند. آداب معاشرت با دوست پسر، اصولي دارد كه دختران بايد در مورد آنها اطلاعات داشته و به آنها عمل كنند. باورهاي اشتباه زيادي در اين مورد وجود دارد كه علاوه بر آسيب به رابطه به احساسات پسران نيز صدمه خواهد زد. فراموش نكنيد كه با رعايت برخي نكات و پايبندي به اخلاق مي‌توانيد رابطه اي پايدار و با كيفيت را تجربه كنيد.

منبع: رفتار درست با دوست پسر و سياست هايي كه بايد بدانيد

رفتار با دوست پسر

در اولين قدم براي رفتار با دوست پسر، بهتر است افراد براي خود مرزهايي داشته باشند. گاهي دختران زياده روي كرده و يا كمتر از انتظار براي رابطه انرژي مي‌گذارند؛ كه هردوي اينها آسيب زننده بوده و باعث دوري آنها از يكديگر مي‌شوند. دختران بايد تعادل را رعايت كرده و احساسات خود را مديريت كنند. در يك رابطه دو نفر نقش داشته و بايد هر دو براي حفظ آن تلاش كنند. 

نحوه رفتار با دوست پسر

پسران نيز احساسات و خواسته هايي دارند كه بايد به آنها توجه شود. نيازي به انجام رفتارهاي افراطي و يا توجه بيش از حد نيست. اما نبايد آنها را ناديده گرفت. برخي از راهكارهايي كه براي رفتار با دوست پسر مي‌توان استفاده كرد؛ شامل موارد زير مي‌شوند.

📌تحسين كردن او

قطعا همه افراد از اينكه مورد تحسين و تمجيد واقع شوند؛ لذت مي‌برند. براي اينكار بايد به جزييات توجه كرده و هر رفتاري را كه مايل به ادامه يافتن آن هستيد؛ تحسين كنيد. تعريف كردن فقط مختص به موفقيت هاي بزرگ نيست؛ بلكه بايد در مورد انجام رفتارهاي پيش پا افتاده نيز، واكنش مثبت نشان داد. تعريف تمجيد در رفتار با دوست پسر، نتايج خوبي خواهد داشت كه در رابطه شاهد آنها خواهيد بود.

📌 رفتار با دوست پسر و برقراري ارتباط چشمي

ارتباط چشمي، يكي از جنبه هاي مهم زبان بدن محسوب مي‌شود كه در رفتار با دوست پسر نيز موثر است. با برقراري ارتباط چشمي به طور غير مستقيم مي‌توانيد به او نشان دهيد كه به او علاقه داشته و برايتان مهم است. نگاه هاي شما نبايد خيره باشد و يا به طرف مقابل احساس ناامني القا كند. اما هميشه هم نياز به حرف زدن براي نشان دادن احساسات نيست. بلكه گاهي با نگاهي پرمعني مي‌توان به او فهماند كه از او معاشرت با او لذت مي‌بريد.

📌غافلگير كردن او

غافلگيري يكي از روش هاي موثر براي رفتار با دوست پسر است كه سبب ايجاد صميميت و علاقه بيشتر بين شما خواهد شد. هديه دادن و يا جشن گرفتن هميشه نبايد به دليل يك مناسبت خاص باشد. بلكه گاهي با انجام رفتارهايي به صورت ناگهاني، تاثير احساسات شما بيشتر خواهد شد. معمولا همه افراد از غافلگير شدن لذت مي‌برند. به همين دليل با شناسايي علاقمندي آنها و يا شناخت بيشتر از طرف مقابل، مي‌توانيد به روش هاي مختلف او را شگفت زده كنيد.

📌رفتار با دوست پسر و حمايت از او

حمايت كردن از ديگران در زمينه هاي مختلف، سبب بروز همدلي و مهرباني خواهد شد. فراموش نكنيد كه پسران نيز در زمينه هاي مختلفي نياز به حمايت و پشتيباني دارند. اين حمايت هميشه مالي نيست و حمايت عاطفي تاثير بيشتري در رفتار با دوست پسر خواهد داشت. بايد به او نشان دهيد كه در هر زمينه اي كنار او هستيد و براي تصميم هاي مختلف به او كمك خواهيد كرد. كمك كردن به دوست پسر براي رسيدن به اهدافش، يكي از گام هاي اساسي رابطه محسوب مي‌شود كه او را شيفته شما خواهد كرد.

رفتار با دوست پسر براي عاشق كردن او

برخي از دختران براي هدفمند ساختن رابطه و يا اطمينان خاطر خود، به دنبال روش هايي هستند كه پسر را بيشتر به خود علاقمند و يا وابسته كنند. گاهي دليل اين رفتارها احساس ناامني دختر در رابطه است. آنها همواره در حال تلاش براي ارتباط بيشتر و راه هايي براي رفتار با دوست پسر هستند تا صميمت بيشتري را تجربه كنند. 

✅اهميت دادن به ظاهر

اولين مولفه اي كه در هر فردي مشخص مي‌شود؛ ظاهر اوست. برخي از پسران نيز اهميت زيادي به ويژگي هاي ظاهري مي‌دهند. به همين دليل دختران براي رفتار با دوست پسر خود، بايد به خود برسند و به اين نكته توجه كنند. البته هميشه دختران نسبت به پسران، وقت بيشتري براي رسيدگي به خود صرف مي‌كنند. اما نبايد در اينكار زياده روي كرده و صرفا به دنبال گرفتن توجه باشند. آراستگي وتميزي بسيار اهميت دارد اما بايد تعادل را رعايت كرد.

✅دوري از ريا و تظاهر

هيچ چيز مانند صداقت و روراستي نمي‌تواند يك پسر را جذب خود كند. برخي از دختران براي رفتار با دوست پسر، خود را بيشتر از آن چيزي كه هستند كه نشان مي‌دهند. اينكار درست نيست. حقيقت بعد از مدتي در رابطه آشكار خواهد شد و همين باعث بروز اختلافات و تعارض مي‌شود. بهتر است از همان ابتدا از ريا و تظاهر دوري كرده و صادق باشند.

✅اعتماد به نفس

اعتماد به نفس در رفتار با دوست پسر يكي از ويژگي هاي مورد علاقه اكثر افراد محسوب مي‌شود. اعتماد به نفس داشتن در هركاري منجر به موفقيت و پيشرفت خواهد شد. رابطه نيز از اين قاعده مستثني نيست. البته در صورت پايين بودن اعتماد به نفس دوست پسرتان ، شايد برخي رفتارها براي او ترسناك باشد. اما بهتر است به او فشار نياورده و براي نشان دادن اين ويژگي در خود، در مورد موفقيت ها، نقاط قوت و ضعف خود صحبت كنيد.

✅اهميت دادن به خود

وقتي شما به خود اهميت داده و نيازهاي خود را در اولويت قرار دهيد؛ او نيز اين رفتار را آموخته و به شما اهميت مي‌دهد. دوست داشتن خود يكي از روش هايي است كه در رفتار با دوست پسر بسيار كاربردي خواهد بود. افرادي كه خود را دوست داشته باشند؛ به ديگران اجازه نمي‌دهند تا آنها را اذيت كنند. با اينكار نه تنها از خودتان محافظت خواهيد كرد؛ بلكه باعث جذاب تر ديده شدن توسط پسر نيز خواهد شد.

✅احترام به حريم خصوصي او

برخي از دختران بعد از ورود به رابطه تصور مي‌كند كه بايد او را كنترل كرده و در مورد همه چيز پسر اطلاعات داشته باشند. اما براي رفتار با دوست پسر، بايد به حريم خصوصي احترام گذاشته و از او انتظار نابجا نداشته باشيد. براي مثال چك كردن گوشي او، تقض حريم شخصي است و قطعا پيامدهاي خوبي در رابطه نخواهد داشت. اينكار سبب بروز بي اعتمادي مي‌شود. پس براي علاقمند كردن او به خود بايد به حريم شخصي او احترام گذاشته و دست از كنترلگري برداريد.

سخن پاياني

رفتار با دوست پسر، شامل طيف وسيعي از رفتارها مي‌شود كه دختران بايد براي داشتن رابطه اي بهتر، آنها را در نظر بگيرند. طبيعي است كه در روزهاي اول رابطه به دليل شناخت كم و يا وجود احساس خجالت، در مورد برخي از رفتارها و واكنش ها گيج شويد؛ اما فراموش نكنيد كه با گذشت زمان و گذراندن وقت بيشتر با يكديگر، همه چيز بهتر خواهد شد.علاوه بر بكارگيري روش هاي بالا، مي‌توانيد در اين زمينه از يك روانشناس نيز كمك بگيريد و علاوه بر رابطه، بر ويژگي هاي شخصيتي خود نيز كار كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با دوست پسر مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۸:۳۴ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

اصول تربيت كودك بايد بر اساس قوانين علمي باشد. شايد بزرگ كردن و تربيت كودكان، يكي از سخت ترين و لذت بخش ترين كارها در دنيا باشد. همانطور ممكن است والدين كمترين آمادگي ممكن را براي تربيت كودكان خود داشته باشند. و ندانند براي آموزش كودك خود از كجا شروع كنند. همه مي خواهند كه بهترين والدين براي كودك خود باشند اما با وجود توصيه هاي متناقضي كه درمورد تربيت كودكان وجود دارد؛ اين كار كمي سخت شده. اما در كل مهم است كه بر روي ايجاد تعادل بين اولويت ها، مسئوليت ها و نيازهاي كودكتان تمركز كنيد. جهت آشنايي با اصول تربيت كودك، حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. در اين مقاله، ما راه هاي تربيت كودك را به شما معرفي كرده ايم.

منبع: اصول تربيت كودك | 14 روش تربيت كودك

اصول تربيت كودك

به زبان ساده تر، تربيت كودك يك فرايند آموزشي براي كودكان است. وقتي صحبت از تربيت بچه ها مي‌شود، سبك هاي مختلفي به ذهن خطور مي‌كند. با اين حال، يك موضوع مشترك بين تمام روش هاي تربيتي كودكان وجود دارد؛ كه بيش از هر استراتژي خاص ديگر كمك كننده مي باشد. و آن هم مشاركت والدين در تربيت كودك است. به اين منظور كه والدين هر روشي براي تربيت كودك در نظر مي گيرند، بايد باهم مشاركت داشته باشند؛ و تفاوتي قائل نشوند. اصول تربيت كودك بايد بر اساس پايه هاي علمي باشد. تربيت كودك از اهميت بالايي برخوردار است و اگر والدين بدون دقت و آگاهي با كودكان خود رفتار كنند؛ نتيجه خوبي نخواهند گرفت. حتما در برنامه تربيتي خود از روانشناس و مشاورين كودك راهنمايي بگيريد. 

روش ها و اصول تربيت كودك چگونه است؟

همانطور كه گفته شد اصول تربيت كودك از اهميت بالايي برخوردار است. و والدين بايد از روش هاي نوين تربيتي آگاهي داشته باشند. در ادامه، چند نكته اصلي و راهكار مهم براي تربيت كودكان را شرح داده ايم.

📌 عزت نفس فرزندتان را تقويت كنيد

يكي از اصول تربيت كودك، تقويت عزت نفس است. بچه ها خودشان را از چشم والدينشان مي بينند. لحن صداي شما، زبان بدن و هر بياني كه داريد، كودكتان را به خود جذب مي‌كند. بنابراين گفتار و كردار والدين است كه بيش از هر چز ديگري بر رشد عزت نفس كودك تاثير مي گذارد.

📌 تمجيد از دستاوردهاي كودك | اصول تربيت كودك

تمجيد از دستاوردها، از ديگر اصول تربيت كودك است. هرچند كه دستاوردهايشان كوچك و كم اهميت به نظر برسد، اما تعريف و تمجيد شما باعث اعتماد به نفسشان مي‌شود. اگر به بچه ها اجازه دهيد برخي از كارهايشان را به طور مستقل انجام دهند؛ و سپس از آن ها تعريف كنيد، موجب شناخت توانايي و قدرتشان مي‌شود. در مقابل، تحقير نظرات و يا مقايسه نامطلوب يك كودك با ديگري، باعث مي‌شود كه آن بچه احساس بي ارزشي كند.

📌 محدوديت تعيين كنيد و با نظم و انضباط سازگار باشيد

قوانين در هر خانه اي ضروري است. هدف اين كار، كمك به كودكان در انتخاب رفتارهاي قابل قبول و يادگيري خود كنترلي است. كودكان براي تبديل شدن به فردي مسئوليت پذير، به اين محدوديت ها، نظم و انضباط نياز دارند. برخي از قوانين رايج در اصول تربيت كودك عبارت است از.

🔻 تلويزيون تا زماني كه تكاليف مهم انجام نشده روشن نمي‌شود.

🔻كتك زدن و نام بردن الفاظ زشت ممنوع است.

🔻 استفاده از رايانه يا تلفن همراه براي مدت طولاني يا بعد از ساعت خاصي ممنوع است.

📌 براي كودكتان وقت كافي بگذاريد | اصول تربيت كودك

در اصول تربيت كودك بايد به ميزان وقت كافي براي بازي با كودك نيز دقت كنيد. امروزه به دليل شاغل بودن پدر و مادر، اغلب سخت است كه خانواده براي يك وعده غذايي دور هم جمع شود. چه برسد به اينكه بخواهند زمان با كيفيتي در كنار هم بگذرانند. اما به طور حتم كودكان نياز دارند تا با والدين خود وقت بگذارند. مي‌توانيد صبح ها 10 دقيقه زودتر از خواب بلند شويد و قبل از سركار رفتن با كودك خود صبحانه بخوريد. يا شب ها بعد از شام به گردش و پياده روي برويد. اگر شما توجهي كه كودكتان مي‌خواهد را به او ندهيد، اغلب اين كودك دچار بدرفتاري و مشكلاتي مي‌شود كه در طولاني مدت اثرات آن را مشاهده خواهيد كرد.

📌 الگوي خوبي باشيد

كودكان هميشه آينه رفتارهاي شما هستند. بنابراين در اصول تربيت كودك بايد به الگوي مناسبي بودن، دقت زيادي داشته باشيد. كودكان با تماشاي والدين خود چيزهاي زيادي در مورد نحوه رفتار ياد مي‌گيرند. قبل از اينكه جلوي كودكتان رفتاري ناخوشايند انجام دهيدِ به اين فكر كنيد كه آيا مي‌خواهيد كودكتان اين رفتار را داشته باشد؟ توجه داشته باشيد كه دائما توسط كودك خود تحت نظر هستيد. بنابراين ويژگي هايي كه مي‌خواهيد كودكتان ياد بگيرد را الگو كنيد. مثل: احترام، صميميت، صداقت، بردباري و…

📌 ارتباط را در اولويت قرار دهيد | اصول تربيت كودك

در اصول تربيت كودك حتما بايد ارتباط را در اولويت اول قرار دهيد. شما تنها به عنوان يدك كشي نام واليدن؛ نمي‌توانيد از كودك خود انتظار داشته باشيد، كاري را انجام دهد. آن ها هم به اندازه بزرگسالان شايسته توضيح هستند. اگر براي توضيح وقت نگذاريد، كودك در مورد تمام ارزش ها و انگيزه هاي شما شك مي‌كند. والديني كه با كودك خود استدلال مي‌كنند، به آن ها اجازه مي‌دهند كه بدون قضاوت درك كنند و ياد بگيرند.

📌 انتظارات خود را روشن كنيد

اگر مشكلي وجود دارد، آن را به زبان بياوريد. احساسات خود را بيان كنيد و از كودك بخواهيد تا با شما همكاري كند. اگر انتظاري داريد بگوييد و در مقابل، بايد پذيراي پيشنهاد و انتقاد كودك خود باشيد. كودكاني كه در تصميم گيري ها شركت مي‌كنند، انگيزه بيشتري براي حل مشكل و اجراي تصميمات خواهند داشت. بنابراين در اصول تربيت كودك حتما انتظارات و خواسته هاي خود را روشن كنيد. 

📌 براي رفتار مناسب كودك پاداش در نظر بگيريد

در اصول تربيت كودك، پاداش را فراموش نكنيد. تمجيد از فرزندتان در زمان هايي كه رفتار درستي از خود نشان مي‌دهند، مي‌تواند مهم تر از تنبيه او در هنگام رفتار ناخوشايند باشد. به آن ها بگوييد متوجه كار درستشان شده ايد و هديه اي كوچك در نظر بگيريد. اين تشويق حتي مي‌تواند كلامي نيز باشد. شما مي‌توانيد درست كردن غذاي مورد علاقه، بردن به مكان مورد علاقه يا خريد اسباب بازي را به عنوان تشويقي در نظر بگيريد.

📌 به آن ها بياموزيد كه شكرگذار باشند | اصول تربيت كودك

آموزش دادن به فرزندتان كه چگونه شكرگذار باشند و چگونه اين قدرداني را ابراز كنند، يكي از اجزاي اصلي اصول تربيت كودك است. براي مثال: اگر اسباب بازي مورد علاقه اش را براي او خريديد، به او ياد بدهيد تا از شما تشكر كند. يا اگر غذايي براي او پختيد، به او ياد دهيد كه بعد از اتمام غذا از شما تشكر كند. اين كار باعث مي‌شود كه نه تنها با شما، بلكه نسبت به كساني كه به او محبت مي‌كنند يا كاري براي او انجام مي‌دهند؛ قدردان باشد.

📌 ثبات و استمرار داشته باشيد

ثبات و استمرار از اصول تربيت كودك است. زماني كه قوانيني را در خانه شرح مي‌دهيد، هرگز نبايد او را تغيير دهيد. اغلب والدين براي برقراري آرامش در خانه و يا اتمام گريه فرزندان؛ قوانيني كه خود تعيين كرده اند را زير پا مي‌گذارند. اما اين رفتار كودك را تربيت مي‌كند كه در مقابل قوانين رعايت نكند. 

📌 خط قرمز مشخص كنيد

براي اصول تربيت كودك بايد خط قرمز را در نظر بگيريد. حتما به خاطر داشته باشيد كه كودك نياز به آموزش دارد تا متوجه شود كه چه كاري اشتباه است و چه كاري درست. به همين دليل شما به عنوان والدين بايد به كودكان خود آموزش دهيد كه چه كارهايي پذيرفتني و چه كارهايي غير قابل قبول مي‌باشد. 

📌 هشدار را فراموش نكنيد

در اصول تربيت كودك هرگز هشدار را فراموش نكنيد. هشدار به طور كلي دو نوع است. در هشدار اول بايد برنامه بعدي روزانه را به كودك اطلاع دهيد. مثلا به او بگوييد كه نيم ساعت ديگه وقت خوابيدن است. در هشدار دوم نيز رفتار هاي نامناسب را به كودك گوشزد كنيد. در واقع با هشدارها به كودك اطلاع خواهيد داد كه چه كاري نيازمند اصلاح است. 

📌 آرامش را براي كودك فراهم كنيد

كودك براي رشد نيازمند آرامش است. والدين نيز بايد در اصول تربيت كودك آرامش را لحاظ كنند. به همين دليل لازم است كه محبت و علاقه خود را به كودك ابراز كنيد. براي اين كار حتما بايد كودك را در آغوش بگيريد. و براي آرام كردن او تائيد كلامي و غير كلامي داشته باشيد. 

📌 كودك را كتك نزنيد | اصول تربيت كودك

در اصول تربيت كودك، كتك جايگاهي ندارد. هر چقدر هم رفتار كودك بد و زشت باشد؛ نبايد او را كتك بزنيد. كودكان با كتك خوردن از واليدن مي‌ترسند و ديگر آن ها را تكيه گاه خود تلقي نمي‌كنند. و كودك به شيوه اي رشد مي‌كند كه همه چيز را از واليدن پنهان مي‌كند. 

كلام آخر

اصول تربيت كودك نيازمند روش علمي است. روانشناسان در اين حيطه تحقيقات و آزمايش هاي مختلفي را انجام داده اند تا به نتيجه مناسبي از تربيت كودكان برسند. براي تربيت كودكان حتما از روانشناس و مشاورين راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اصول تربيت كودك مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

از چه سني بايد به فكر اصول تربيت كودك باشيم؟

براي تربيت كودك نيازي نيست از سن خاصي شروع كنيد. شما از بدو تولد كودك، لازم است تمام مواردي كه مرتبط با سن و فهم او است به كودك بياموزيد.

چگونه كودك خود را تربيت كنيم؟

به ياد داشته باشيد كه كودكان از شما الگو مي‌گيرند. بنابراين اگر به كودك چيزي بياموزيد اما خودتان به آن عمل نكنيد، مطمئنا كودكتان هم به آن عمل نخواهد كرد. از طرفي هر كودك در شرايط خاص و سن مشخص، نياز دارد تا به شيوه متنوعي تربيت شود. 

تنبيه و پاداش چه نقشي در تربيت كودكان دارند؟

تنبيه و پاداش يكي از مهم ترين مواردي هستند كه بايد در تربيت كودك خود رعايت كنيد. به خصوص پاداش از اولويت بيشتري برخوردار است. زيرا كودكان علاقه بيشتري به انجام كارهاي خوب و دريافت پاداش از خود نشان مي‌دهند. تا اينكه شما به خاطر كار نامناسب كودك آن ها را تنبيه كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۰۲:۲۶ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

والدين سهل گير به والديني گفته مي‌شود كه به فرزندان خود بسيار آسان مي‌گيرند. اين والدين باب ميل فرزندان هستند؛ و تقريبا همه افراد علاقه دارند كه در زندگي چنين والديني را داشته باشند. اما اطلاعي ندارند كه اين شيوه تربيتي چه عواقب و پيامدهايي را براي خود فرد به همراه دارد. در اين شيوه تربيتي والدين اعتقاد دارند كه فرزندان بايد آزادانه زندگي كنند و هر كاري كه علاقه داشته باشند را انجام دهند. آنها با تنبيه كودك مخالف هستند و آنها را غرق در محبت خود مي‌كنند.

كودكاني كه با اين سبك فرزند پروري رشد مي‌كنند؛ به هيچ قانون و هدفي پايبند نيستند. اما اگر به خواسته هاي آنها پاسخ مناسبي داده نشود؛ با جيغ، داد و فرياد اعتراض خود را نشان مي‌دهند. به طور كلي اين والدين به عنوان فرزندان پر توقع و سركش شناخته مي‌شوند. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه از روانشناس كودك راهنمايي بگيريد. 

منبع: والدين سهل گير | 8 خصوصيات والدين سهل گير

والدين سهل گير

به طور كلي 4 سبك فرزند پروري داريم كه 3 نوع ناسالم و يك نوع سالم است. والدين سهل گير در سبك فرزند پروري ناسالم قرار دارند. حالا منظور از سبك فرزند پروري ناسالم والدين سهل گير چيست؟ والدين سهل گير تمايل دارند كه رفتار سرشار از محبت و علاقه داشته باشند.

اين والدين از فرزندان خود انتظار رفتارها بالغانه ندارند و مانند يك دوست رفتار مي‌كنند. اعتقادي به تنبيه ندارند و هميشه طبق خواسته فرزندان خود رفتار مي‌كنند. افرادي كه با سبك فرزند پروي سهل گيرانه رشد كرده اند؛ هيچ قوانين مشخصي ندارند و بسيار پرتوقع هستند. اين شيوه تربيتي آسيب هاي زيادي را به فرزندان وارد مي‌كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ويژگي والدين سهل گير و خصوصيات افراد با اين سبك تربيتي صحبت كرده ايم.

ويژگي والدين سهل گير

والدين سهل گير ويژگي هايي دارند كه در اين بخش مقاله راجع به آن توضيح داده ايم.

🔻 به ندرت براي رفتارهاي نامناسب فرزندان، تنبيه در نظر مي‌گيرند.

🔻 برنامه ريزي، ساختار و اصول كمي ارائه مي‌دهند.

🔻بيشتر شبيه به يك دوست هستند تا والدين.

🔻 از رشوه دادن مانند اسباب بازي، هدايا و غذا به عنوان وسيله براي وادار كردن كودك به رفتار استفاده مي‌كنند.

🔻 قوانين و معيارهاي رفتاري كمي تعيين مي‌كنند. و هر قواعدي كه دارند؛ با موقعيت هاي واقعي گاهي ناسازگار است.

🔻بر آزادي فرزندان به جاي مسئوليت پذيري تاكيد مي‌كنند.

🔻 نظر فرزندان خود را در مورد تصميمات مهم مي‌پرسند.

🔻 معمولا نسبت به فرزندان خود بسيار مراقب و با محبت هستند.

🔻از فرزندان خود توقعي ندارند.

🔻 فرزندان خود را كنترل نمي‌كنند.

🔻 در كارهاي خانه هيچ نظم و ترتيبي وجود ندارد.

🔻استقلال ندارند.

🔻 بيش از حد دموكراتند و اجازه مي‌دهند فرزندان هر كاري را كه مي‌خواهند؛ انجام دهند.

🔻 فرزندانشان را به حال خود رها مي‌كنند.

🔻در خانه آنها آزادي كامل حاكم است.

🔻 والدين از فرزندان خود انتظار رفتار معقول و متناسب با سن ندارند.

🔻 والدين در نظم و ترتيب يا تنبيه و تشويق جدي نيستند.

خصوصيات فرزندان با والدين سهل گير

افرادي كه با شيوه تربيتي والدين سهل گير رشد كرده اند، خصوصيات و ويژگي هاي دارند. كه نشات گرفته از رفتار والدين با آنها مي‌باشد. اين بخش مقاله را به خصوصيات فرزندان با والدين سهل گير اختصاص داده ايم.

📌 هوش هيجاني پايين دارند

افرادي كه با شيوه تربيتي والدين سهل گير رشد كرده اند، هوش هيجاني پاييني دارند. هوش هيجاني به منظور درك و كنترل هيجانات و احساسات است. هوش هيجاني باعث مي‌شود تا فرزندان بتوانند با يكديگر همدلي كنند و به خود انگيزه بدهند. با هوش هيجاني پايين افراد براي رسيدن به اهداف سخت تلاش نمي‌كنند و رفتارهاي تكانشي و ناگهاني دارند. هوش هيجاني بالا بسيار در در موفقيت، كار و تحصيل كاربرد دارد.

📌 مهارت هاي اجتماعي ضعيف

مهارت هاي اجتماعي ضعيف يكي از خصوصيات افراد با سبك تربيتي والدين سهل گير است. اين افراد از مهارت هاي اجتماعي كمي برخوردار هستند. هميشه خواسته هاي خود را مقدم مي‌شمارند و در همدلي با ديگران بسيار ضعيف هستند. اگر شرايط بر خلاف ميل آنها پيش بروند؛ توانايي كنترل و مديريت هيجانات خود را ندارند. حتي دوستان زيادي ندارند و روابط خوبي با همسالان نخواهند داشت.

📌 پرخاشگري

از ديگر ويژگي هاي سبك تربيتي والدين سهل گير، پرخاشگري فرزندان است. به دليل اينكه اين فرزندان كنترل هيجاني ندارند، نحوه برخورد با مشكلات را نمي‌دانند؛ و به همين دليل با هر چالشي به صورت پرخاشگرايانه رفتار مي‌كنند. اين فرزندان در محيط خانه، شرايط اجتماعي و مدرسه بسيار سركشي مي‌كنند. حتي مشكلات اجتماعي عدم رعايت قوانين گريبان گير اين افراد مي‌شود.

📌 اعتماد به نفس پايين

اعتماد به نفس پايين از ديگر خصوصيات افراد با سبك تربيتي والدين سهل گير است. اين افراد رفتار درست با مشكلات و اجتماع را ندارند. و به همين دليل بخاطر عدم توانايي در برقراري ارتباط و حل مشكل؛ از اعتماد به نفس پاييني برخوردارند. و در نهايت دچار سرخوردگي مي‌شوند. اين افراد زود تسليم مي‌شوند و اشتباهات خود را توجيه مي‌كنند. يا اينكه به گردن ديگران مي‌اندازند. والدين بايد براي افزايش اعتماد به نفس اين افراد حتما به دنبال راه چاره باشند.

📌 پيشرفت تحصيلي كم

يكي از خصوصيات و پيامدهاي سبك تربيتي والدين سهل گير، پيشرفت كم در حوزه تحصيلي است. به دليل اينكه والدين از اين افراد انتظاري نداشته اند؛ اين فرزندان نحوه تلاش و كوشش را نمي‌دانند. به همين دليل با افت تحصيلي مواجهه مي‌شوند.

📌 خود برتر بيني

خود برتر بيني از ديگر خصوصيات تربيتي افراد با والدين سهل گير است. اين والدين به دليل اينكه هميشه فرزندان خود را برتر دانسته اند و به آنها گفته اند كه در اولويت هستيد؛ خودشان را برتر از ديگران مي‌دانند.

📌 انتقاد پذيري

از ديگر خصوصيات افراد با سبك تربيتي والدين سهل گير، انتقاد پذيري است. اين افراد انتقاد از سوي ديگران را نمي‌پذيرند و خودشان را برتر از ديگران مي‌دانند. اگر اشتباهي از آنها سر بزند نمي‌پذيرند و گردن ديگران مي‌اندازند. و به دليل اينكه انتقاد پذير نيستند، رشد فردي نيز نخواهند داشت.

📌 عدم همدلي

افرادي كه باوالدين سهل گير رشد كرده اند، همدلي را آموزش نديده اند. اين افراد دركي از دنياي اطراف ندارند. و همين عدم درك و همدلي باعث كاهش ارتباطات و ضعف در مهارت هاي اجتماعي است.

روش هاي بهبود نحوه فرزند پروري والدين سهل گير

به دليل اينكه فرزندان تربيت شده با والدين سهل گير، مشكلات و عواقب زيادي را در زندگي تجربه خواهند كرد، بهتر است كه براي بهبود شيوه فرزند پروري تلاش كنيم. در اين بخش مقاله راجع به روش هاي بهبود نحوه فرزند پروري والدين سهل گير توضيح داده ايم.

🔹 سعي كنيم از روش هاي صحيح و مناسب براي تنبيه و تشويق استفاده كنيد. تا فرزندان بين درست و نادرست تفاوت را متوجه شوند.

🔹 شنونده خوبي براي فرزندان خود باشيد. اگر فرزند مشكلي را مطرح مي‌كند؛ با او همدلي كنيم و به صحبت هايش به خوبي گوش دهيم.

🔹 در خانه قوانين مشخص كنيد و به آنها نحوه اجراي اين قوانين را توضيح دهيد.

🔹 در رابطه با مشكلاتي كه با فرزند داريد، صحبت كنيد. و دلايل آنها را بپرسيد.

🔹 در بحث و نظر سنجي هاي خانوادگي با يكديگر شركت كنيد.

🔹 زماني را براي تعامل درست و مثبت به فرزندان بدهيم. و سعي كنيم كه رابطه صميمي و با اقتداري براي فرزندان داشته باشيم.

كلام آخر

براي تربيت كودك والدين بايد از روش هاي مناسبي استفاده كنند. شيوه تربيتي سالم را استفاده كنند تا كودك در تمامي زمينه ها پيشرفت كند. اما والدين سهل گير به دليل شيوه تربيتي ناسالمي كه دارند، هرگز نمي‌توانند فرزندان خوبي را تربيت كنند. به همين دليل بايد اين شيوه تربيتي را تغيير دهند. براي تغيير حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه والدين سهل گير مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۰۷:۰۹ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

تست خيانت يكي از موضوعات اضطراب آور همه زوج ها است. خيانت به دلايل مختلفي رخ مي‌دهد و عوامل مختلفي بر آن موثر هستند. برخي از افراد نسبت به اين موضوع، بسيار حساس شده و شرايط زندگي مشترك را براي خود و همسرشان سخت مي‌كنند. يكي از ملزومات رابطه زناشويي اعتماد است و بدون آن افراد دچار مشكلات زيادي خواهند شد. با اينكه دقت به رفتارهاي همسر و توجه به او لازم است؛ اما اينكه مدام او را زير نظر گرفته و يا او را محدود كنيم، خود منجر به دوري و حتي خيانت خواهد شد. اين نوع تست نيز، از موضوعاتي كه هنوز نتايج آن قابل استناد و استفاده نيست. 

منبع: تست خيانت با چند روش ساده و علمي

تست خيانت

جالب است بدانيد كه هيچ گونه آزموني در غالب تست خيانت، در روانشناسي و حتي علوم ديگر وجود ندارد. از آنجايي كه اين موضوع بسيار حساس است و همه آزمون ها داراي درصدي خطا هستند؛ نمي‌توان براي خيانت افراد از آزمايش و خطا استفاده كرد. همچنين رفتارها و روابط انساني، به قدري پيچيده است كه در مورد هيچ چيزي نمي‌توان با قطعيت نظر داد. از بين بردن زندگي زناشويي با يك تست به هيچ عنوان كار عقلاني نبوده و جز پشيماني نتيجه اي نخواهد داشت.

چگونگي تست خيانت همسر

پيشنهاد مي‌كنيم، افراد به جاي استفاده از تست خيانت و روش هاي غيرمنطقي، به رفتارهاي همسر خود دقت كرده و يا با او به طور مستقيم در اين مورد صحبت كنند. شايد تمام رفتارهاي همسر، درست به نظر برسد اما تست خيانت او مثبت شود. در اين شرايط تنها فردي كه بايد در اين مورد تصميم بگيرد؛ خود شخصي است كه در اين مورد كنكاش كرده است. برخي از رفتارهايي كه بايد در نظر بگيريد؛ شامل موارد زير مي‌شوند. 

⭕ميزان ابراز علاقه

يكي از نشانه هاي خيانت همسر، كم شدن ميزان ابراز علاقه و اهميت دادن است.در واقع مي‌توانيد از اين موضوع به عنوان تست خيانت استفاده كنيد و احساسات او را نسبت به خود بسنجيد. افرادي كه در حال خيانت به همسر خود هستند؛ معمولا دوگونه رفتار مي‌كند. يا سعي مي‌كنن بيشتر از قبل به همسر خود ابراز احساسات كنند تا او متوجه چيزي نشود و يا علاقه آنها فروكش مي‌كند. سرد شدن و بي علاقگي زوجين نسبت به يكديگر علامت هشداردهنده اي براي خيانت است.

⭕ تست خيانت | وقت گذراني با يكديگر

زوجين بايد مدت زماني را به يكديگر اختصاص داده و با يكديگر وقت بگذرانند. اگر همسر شما مدتي است كه زمان كافي براي شما ندارد و يا از زير بار تفريحات مشترك در مي‌رود؛ بهتر است به تست خيانت فكر كنيد. احتمالا او به بهانه هاي مختلف از خانه خارج شده و بيشتر از قبل تمايل دارد كه تنها باشد. حتي در خانه نيز با شما صحبت نمي‌كند و يا به سردي پاسخ مي‌دهد. زمان گذاشتن براي خانواده، از وظايف زوجين محسوب مي‌شود و همين امر موجب افزايش صميميت نيز خواهد شد.

⭕كيفيت رابطه جنسي

يكي از اصلي ترين مولفه هاي تست خيانت، كيفيت رابطه جنسي زوجين و ميل جنسي آنها نسبت به يكديگر است. امروزه مشكلات جنسي، يكي از اصلي ترين دلايل جدايي و طلاق است. به همين دليل اين موضوع در مورد خيانت نيز نقش خواهد داشت. بسياري از زوجين با گذشت مدتي از زمان رابطه، ديگر به اين موضوع اهميت نداده و يا آن را به طور كلي ناديده مي‌گيرند. اگر همسر شما به طور ناگهاني ديگر تمايلي به برقراري رابطه جنسي با شما ندارد؛ بهتر است اين نشانه را جدي گرفته و دليل آن را شناسايي كنيد.

⭕ تست خيانت | تغيير ناگهاني رفتار

شايد شما هم از تغيير رفتار همسر خود به صورت ناگهاني، دچار تعجب شده ايد. حتي گاهي با وجود خوب بودن اوضاع و عدم وجود مشكل خاصي، او رفتارهاي عجيبي از خود نشان مي‌دهد. براي مثال بهانه گيري نسبت به موضوعات بي اهميت و يا بزرگ جلوه دادن تفاوت هاي كوچك و رفتارهايي از اين قبيل. اين مورد مي‌تواند تست خيانت قابل اعتمادي باشد. اگر افراد نتوانند هيچ توجيه مناسبي براي رفتارهاي همسر خود پيدا كنند. طبيعي است كه آنها دلايل مختلفي براي اين موضوع بياورند. اما بايد با ديد بازتري نسبت به اين موضوع برخورد كرد.

⭕تست خيانت با توجه به ويژگي هاي شخصيتي

توجه داشته باشيد كه برخي از اوقات وجود مشكلات شخصيتي و يا بيماري هاي روان سبب بروز تعارضات مختلف مي‌شود. بر اساس تحقيقات اخير، افرادي كه به اين مشكلات دچار هستند؛ بيشتر احتمال دارد كه به همسر خود خيانت كنند. تست خيانت در چنين شرايطي، تقريبا بي نتيجه خواهد بود. چرا كه شما از نتايج آن و رفتارهاي همسر خود، سردرگم مي‌شويد. براي مثال فردي كه دچار اختلال افسردگي است؛ ميل جنسي را خود را تا حد زيادي از دست مي‌دهد. اما شايد همسر خود را دوست داشته و به او خيانت نمي‌كند. اما رفتارهاي او، اين را نشان نمي‌دهد.

⭕اختلافات و دعواهاي مداوم

با وجود خيانت همسر، بروز مشاجرات و اختلافات، بيشتر از هميشه خواهند شد. در همه روابط زناشويي مشكلاتي وجود دارند كه نمي‌توان به كمك تست خيانت، آنها را توجيه كرد. فردي كه در حال خيانت است؛ معمولا تحريك پذير شده و همه چيز را تبديل به بحران مي‌كند. در واقع او يك چالش بزرگ را شكل مي‌دهد و براي برطرف كردنش، هيچ تلاشي نمي‌كند. همسر بايد اين تله را شناسايي كرده و درگير آن نشود.

نحوه برخورد با خيانت

مثبت شدن تست خيانت، يكي از بزرگ ترين ترس هاي زوجين است. افراد معمولا به عشق و علاقه رابطه خود را شروع كرده و اتمام اين موضوع، برايشان سخت خواهد بود. اما حتي در صورت بروز اين مشكل، مي‌توان با استفاده از راهكارهايي، شرايط را بهبود بخشيد و به زندگي مشترك ادامه داد. 

✅صحبت كردن با همسر

در قدم اول اين موضوع را باهمسر خود مطرح كرده و دليل آن را جويا شويد. حتي اگر بعد از تست خيانت، قصد جدايي از او را هم داريد؛ بازهم بايد در مورد مشكلات با او حرف بزنيد. توضيحات او را شنيده؛ بر اين اساس براي زندگي مشترك خود تصميم بگيريد. قطعا در ميان گذاشتن اين موضوع با همسر سخت خواهد بود. اما بهترين روش براي برخورد با اين مشكل، در ابتدا همين است. اگر قادر به اينكار نيستيد؛ از يك زوج درمانگر كمك بگيريد. 

✅كمك گرفتن از مشاور

يك روانشناس مي‌تواند به شما در مورد عواقب استفاده از تست خيانت، هشدار داده و شما را از اينكار منع كند. اما اگر بعد از استفاده از اين روش ها به مشاور مراجعه كنيد؛ بازهم مي‌توان جلوي بروز مشكلات بيشتري را گرفت. زوج درمانگر جنبه هاي ديگري از زندگي مشترك را به شما نشان خواهد داد. همچنين با آموزش تكنيك و مهارت هايي سبب بالابردن كيفيت رابطه شما در زمينه هاي مختلف مي‌شود.

سخن پاياني

اگر به انجام تست خيانت و يا استفاده از راه هايي براي اطلاع از خيانت همسر خود هستيد؛ بايد بگوييم، اين روش ها نه تنها نگراني شما را از بين نبرده بلكه شما را دچار وسواس فكري در زمينه هاي مختلف خواهد كرد. بايد در اين زمينه به صورت احساسي تصميم نگرفته و به نكات زيادي توجه داشته باشيد. فراموش نكنيد كه اگر مورد خيانت قرار گرفتيد؛ شما قرباني نيستيد. احتمالا شما نيز در شرايطي كوتاهي كرده ايد. به همين دليل تصميم گيري و قضاوت در اين مورد تنها به عهده خود زوجين است و در اين زمينه مي‌توانند از يك روانشناس نيز كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه تست خيانت مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۲۱:۱۸ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی