آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

قبول نشدن در كنكور براي بسياري از بچه ها استرس و فشار رواني زيادي را ايجاد مي‌كند. به طور كلي كنكور يكي از آزمون هاي مهم و تعيين كننده در آينده دانش آموزان است؛ اما همه چيز نيست. از طرفي فشارهاي اطرافيان نيز در اين مورد بيشتر افراد را در معرض آسيب هاي رواني قرار مي‌دهد. بچه ها و حتي والدين بهتر است ديد منطقي نسبت به توانايي ها و حتي علايق فرزندان شان داشته باشند و بر اين اساس تصميم بگيرند. خوشبختانه امروزه به دليل تغيراتي كه در اين آزمون و حتي قبولي دانشگاه ها ايجاد شده است؛ عده كمتري در آن شكست خورده و يا پذيرفته نمي‌شوند. اما به هر حال بايد براي اين شرايط آماده بود و از بروز پيامدهاي احتمالي پيشگيري كرد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه قبول نشدن در كنكور مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: قبول نشدن در كنكور | استرس و افسردگي ناشي از قبول نشدن در كنكور

استرس و افسردگي ناشي از قبول نشدن در كنكور

برخي از دانش آموزان و والدين كنكور را تبديل به غولي بزرگ و شكست ناپذير براي خود كرده اند؛ به همين دليل وقتي به نتيجه دلخواه خود نمي‌رسند؛ دچار استرس و حتي افسردگي مي‌شوند. اول از همه فراموش نكنيد كه در اين مسير تنها نبوده و بسياري از افراد در اين آزمون به نتيجه دلخواه خود نرسيده اند.

از طرفي قبول نشدن در كنكور، دلايل مختلفي داشته كه بايد بررسي شوند و از تكرار مجدد آنها جلوگيري شود. برخي از دانش آموزان براي چند سال پشت كنكور مانده و انرژي و زمان زيادي را مي‌گذارند. 

علل قبول نشدن در كنكور

همانطور كه پيش تر هم به آن اشاره شد؛ قبول نشدن در كنكور دلايل مختلفي داشته و عوامل زيادي بر آن موثر هستند. به طور كلي برخي از افراد به دليل ويژگي هاي شخصيتي، سخت تر مي‌توانند با اين موضوع كنار بيايند. همچنين شناسايي عامل شكست، بسيار اهميت دارد و حتما بايد آن را شناسايي كرد. برخي از شايع ترين علل عدم قبولي در كنكور، شامل موارد زير مي‌شود.

📌برنامه ريزي نكردن

عدم برنامه ريزي، يكي از اصلي ترين دلايل قبول نشدن در كنكور است. درس خواندن و مطالعه مستمر نياز به برنامه دارد؛ چرا كه در غير اين صورت، افراد به زودي خسته شده و حتي از ادامه دادن منصرف مي‌شوند. برنامه ريزي درست تا حد زيادي مي‌تواند فشار رواني اين دوران را كاهش داده و عوارض جانبي را به حداقل برساند. دانش اموزان بايد متناسب با توانايي هاي خود برنامه ريزي داشته باشند و در اين زمينه بهتر است از يك مشاور تحصيلي نيز كمك بگيرند. 

📌بي تفاوتي

برخي از افراد به طور كلي نسبت به كنكور و قبولي در آن بي تفاوت هستند. اين روحيه از عوامل زيادي نشات مي‌گيرد. گاهي اين خانواده ها يا حتي معلمين هستند كه ديد درستي از كنكور به بچه ها انتقال نداده و آنها نيز به اين مورد اهميت نمي‌دهند. به طور كلي واكنش درست در مقابل زمان و حجم كاري كه داريم در اين دوران بسيار اهميت دارد. برخي از افراد نيز بيش از حد دچار استرس شده و به اين دليل در كنكور قبول نمي‌شوند.

📌عدم وجود انگيزه و تلاش كافي

گاهي فرد از هوش و استعداد خوبي برخوردار است اما به دليل عدم وجود انگيزه و تلاش كافي در اين آزمون شكست مي‌خورد. قبولي در كنكور و حتي شركت در اين آزمون نياز به انگيزه داشته اما برخي افراد در مورد آينده خود هيچ گونه برنامه ريزي نداشته به همين دليل كنكور نيز براي آنها اهميتي ندارد. بي انگيزگي سهم زيادي در قبول نشدن در كنكور دارد.

📌شرايط محيطي

يكي ديگر از عوامل موثر بر قبول نشدن در كنكور، شرايط محيطي است. در اين دوران افراد نياز به تمركز و آرامش دارند در غير اين صورت كيفيت مطالعه آنها كاهش مي‌يابد. البته نمي‌توان عدم قبولي در كنكور را به طور كامل به شرايط محيطي ربط داد. چرا كه افراد بايد در هر شرايطي تلاش خود را بكنند. حتي در بيشتر موارد شاهد اين موضوع هستيم كه اكثر پذيرفته شدگان در دانشگاه ها و رشته هاي برتر از مناطق محروم و كم امكانات هستند.

بعد از قبول نشدن در كنكور چه كنيم؟

بعد از بررسي عوامل شكست در مورد قبول نشدن در كنكور، بهتر است دوباره دست به كار شده و تلاش بيشتري كنيم. اما فراموش نكنيد كه تلاش به تنهايي كافي نيست و بايد با عوامل ديگري همراه باشد. در اين قسمت به توضيحات اين موضوعات پرداخته ايم. 

◀استراحت و شروعي دوباره

در ابتدا بهتر است بعد از گذراندن سالي سخت و پر استرس، كمي استراحت كرده و مجددا شروع كنيد. در اين دوران هم از لحاظ رواني و هم جسماني، از شرايط تنش زا دوري كرده و آرامش داشته باشيد. تجديد قوا كرده و به صورت مدام به شكست فكر نكنيد. هيچ نتيجه مطلوبي به آساني به دست نيامده و نياز به تلاش بيشتر دارد. پس افكار مزاحم را از خود دور كرده و ذهن تان نظم دهيد.

◀اهميت به سلامت روان

در اين زمان مي‌توانيد از يك روانشناس نيز كمك گرفته و به سلامت روان خود نيز اهميت دهيد. بسياري از افراد به دليل قبول نشدن در كنكور، خود را مقصر دانسته و سرزنش مي‌كنند. اما با فشارآوردن به خود چيزي حل نمي‌شود. بهتر است حتي بعد از شروع دوباره نيز سلامت روحي و رواني خود را در اولويت قرار داده و از يك متخصص كمك بگيريد. كنترل اضطراب در اين شرايط بسيار اهميت دارد.

◀كمك گرفتن از مشاور تحصيلي

مشاور تحصيلي در مورد قبول نشدن در كنكور مي‌تواند بسيار كمك كننده باشد. او جنبه هاي مختلف را بررسي كرده؛ و با توجه به شرايط شما برنامه اي دقيق براي مطالعه و حتي استراحت به شما مي‌دهد. بهتر است براي انتخاب مشاور تحصيلي بسيار تحقيق كرده؛ چرا كه تاثير زيادي در آينده شما دارد.

◀شركت كردن به صورت مجدد در كنكور

كنكور سراسرس هر ساله برگزار مي‌شود پس قبول نشدن در آن به معني به پايان رسيدن موقعيت هاي شما براي موفقيت نيست. بهتر است از زمان خود بهترين استفاده را كرده و براي شركت به صورت مجدد در آن ثبت نام كنيد. بهتر است اخبار مربوط به تغييرات و همچنين منابع كنكور را دنبال كرده و از مشاور تحصيلي نيز كمك بگيريد.

سخن پاياني

قبول نشدن در كنكور اتفاق ناگوار و غيرقابل جبراني نيست. با اينكه ناراحت كننده است و احتمالا از نظر زماني نيز فرد را از هدفش دور مي‌كند؛ اما نبايد از آن فاجعه سازي كرد. والدين نقش مهمي در اين زمينه داشته و مي‌توانند تا حد زيادي شرايط را براي فرزند خود محيا كنند. اما نبايد در اين مورد او را سرزنش كرده و يا به او فشار وارد كنند. به همين دليل يكي از بهترين اقدامات در اين زمان، كمك گرفتن از مشاور تحصيلي و روانشناس است. دانش آموزان بايد با آرامش و همچنين برنامه ريزي دقيق مطالعه مجدد خود را آغاز كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه قبول نشدن در كنكور مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۳۹:۲۷ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

رابطه از راه دور يكي از انواع برقراري ارتباط عاطفي است. اكثر افراد ترجيح مي‌دهند تا شريك خود را به صورت مداوم ببيند يا فاصله مكاني و زماني كمي با او داشته باشند. اما گاهي شرايطي در رابطه ايجاد مي‌شود كه در آن افراد مجبور به تحمل دوري يكديگر هستند. امروزه به لطف وسايل ارتباطي گسترده و فضاي مجازي، افراد مي‌توانند به راحتي با يكديگر در ارتباط بوده و وقت بيشتري را با يكديگر سپري كنند. زوجين بايد قبل از ورود به چنين رابطه اي به خوبي در مورد آن فكر كرده و شرايط رواني و عاطفي را خود را نيز در نظر داشته باشند. از طرفي بهتر است خود را براي تجربه احساسات مختلف آماده كرده و بهانه گيري نكنند. در ادامه به بررسي جنبه هاي مختلف اين نوع رابطه خواهيم پرداخت.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه از راه دور مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: رابطه از راه دور | معايب رابطه لانگ ديستنس

رابطه از راه دور

رابطه از راه دور معمولا به دو شكل صورت مي‌گيرد. يا افراد از همان ابتداي رابطه از يكديگر دور هستند و اين شرايط را مي‌پذيرند و يا بعد از مدتي از شروع رابطه به دليل شرايطي مجبور به دوري از يكديگر مي‌شوند. فراموش نكنيد كه ادامه چنين رابطه اي آسان نيست و معمولا باعث بروز مشكلات زيادي براي افراد مي‌شود.

بهتر است اگر قصد ورود به چنين رابطه اي را داريد؛ به خوبي در مورد اطلاعات كسب كرده و براي آن آماده شويد. حتي گاهي با اينكه افراد در يك شهر و يا در نزديكي يكديگر زندگي مي‌كنند؛ اما به طور منظم ملاقات نداشته و بيشتر به صورت تلفني با يكديگر در ارتباط هستند. 

مزايا و معايب رابطه از راه دور

رابطه از راه دور مزايا و معايب خود را دارد. به طور كلي اگر افراد به خوبي نتوانند خود را با شرايط سازگار كنند؛ به زودي دچار خستگي رواني شده و رابطه را پايان مي‌دهند. اين موضوع براي برخي سبب بدبيني و شكاكي نسبت به طرف مقابل مي‌شود. از طرفي وقت و انرژي بيشتري نياز دارد.

در اين نوع رابطه معمولا تماس فيزيكي وجود ندارد به همين دليل افراد بايد محبت كلامي خود را بيشتر كرده تا نيازهاي شريك خود را برطرف كنند. همچنين براي زوجيني كه بعد از ازدواج مجبور برقراري رابطه از راه دور هستند؛ رابطه جنسي يكي از مشكلات آن است. اما به طور كلي در اين نوع رابطه نيز افراد مي‌توانند ارتباط خوبي را شكل داده و در كنار آن به امور خود نيز رسيدگي كنند.

چگونگي رابطه از راه دور

برقراري رابطه از راه دور با وسايلي مانند تلفن همراه، لپ تاپ، فضاي مجازي و… ممكن است. نكته حائز اهميت آنجاست كه افراد بتوانند از اين وسايل به صورت خلاقه استفاده كرده و نيازهاي طرف مقابل را برطرف كنند. فراموش نكنيد كه در اين رابطه نيز بايد تعهد و وفاداري داشته باشيد و نديدن شريك عاطفي مجوزي براي خيانت نيست. در اين قسمت به توضيح برخي از نكاتي مي‌پردازيم كه بايد در چنين رابطه اي رعايت كنيد. 

📌جلوگيري از تماس بيش از حد

برخي از افراد در چنين رابطه اي به دليل شكاكي و يا عدم شناخت شريك خود به صورت مداوم او را چك كرده و انتظار دارند كه او تمام وقت و انرژي خود را براي طرف مقابل بگذارد. فراموش نكنيد كه چنين چيزي حتي در روابط عادي نيز امكانپذير نيست. بهتر است به طرف مقابل خود فضا داده و به او فشار وارد نكنيد. رابطه خود را در حد معمول نگه داشته و بيش از حد با طرف مقابل تماس نگيريد.

📌حد و مرزهاي رابطه را مشخص كنيد

هر رابطه اي قوانين خود را دارد. بهتر است براي رابطه از راه دور نيز حد و مرزهاي مشخصي تعيين كرده و در مورد اين موارد با شريك خود نيز صحبت كنيد. گاهي افراد در مورد شرايط خود صحبت نكرده اما از طرف مقابل انتظار دارند كه به آنها پايبند باشند. به همين دليل در مورد همه جزئيات با طرف مقابل خود صحبت كرده و شما نيز به نيازهاي طرف مقابل احترام بگذاريد. 

📌ارتباط منظم و خلاقانه

سعي كنيد ارتباط خود را به صورت منظم حفظ كنيد. حتي براي آن برنامه اي نيز در نظر داشته باشيد. براي مثال هر روز صبح بخير و شب بخير گفته و يا گاهي پيام هاي صوتي و تصويري براي طرف مقابل بفرستيد. همين قدم هاي كوچك نشان دهنده محبت و علاقه به طرف مقابل است. حتي در مورد راه هاي ارتباطي نيز خلاقيت داشته باشيد. اينكار باعث مي‌شود كه رابطه يكنواخت نشده و افراد انگيزه بيشتري براي ادامه داشته باشند.

📌انجام كارها به صورت همزمان

يكي از روش هاي ديگري كه مي‌توانيد در رابطه از راه دور استفاده كنيد؛ انجام كارها به صورت همزمان باعث مي‌شود افراد احساس نزديكي يشتري با يكديگر داشته باشند. براي مثال زمان مشخصي را براي غذا خوردن و يا كافه رفتن تعيين كرده و اينكارها را به صورت همزمان انجام دهيد. حتي مي‌توانيد در اين حين با يكديگر تماس تصويري برقرار كرده تا احساس يك قرار دو نفره را تجربه كنيد.

📌صداقت

صداقت يكي از اصول اساسي هر رابطه اي است. اين مورد در رابطه از راه دور اهميت بيشتري دارد چرا كه افراد از يكديگر دور بوده و احتمالا از شرايط هم اطلاعي ندارند. طرف مقابل را در جريان فعاليت هاي خود به صورت درست، قرار دهيد. طبيعي است كه طرف مقابل در مورد رفت و آمدهاي شما حساس باشد؛ به همين دليل در اين مورد صادق بوده و ديگري را تحريك نكنيد.

📌در نظر داشتن برنامه زماني

در رابطه از راه دور بايد از برنامه زماني يكديگر اطلاع داشته باشيد. در برخي موارد افراد در كشور يا حتي قاره اي ديگر هستند؛ به همين دليل بايد براي برقراري ارتباط با شريك خود از برنامه او اطلاع يابيد. براي مثال او در چه زماني براي صحبت كردن يا پيام دادن راحت تر است! اين نكات باعث مي‌شوند كه رابطه بهتري را تجربه كنيد.

📌فرستادن هديه

بهتر است در رابطه از راه دور، گاهي براي طرف مقابل هديه هايي تهيه كرده و براي او بفرستيد. به طور كلي هديه دادن در رابطه باعث صميميت و محبت بيشتر بين زوجين مي‌شود. براي مثال اگر مشغول خواندن كتابي هستيد همان را براي شريك خود نيز تهيه كرده و آن را به صورت همزمان آغاز كنيد. اين موضوع باعث بروز اشتراكات وبحث هاي مختلفي ميان افراد مي‌شود.

رابطه از راه دور مناسب چه افرادي است؟

براي داشتن رابطه از راه دور در ابتدا بايد شرايط رواني و ويژگي هاي شخصيتي خود را در نظر بگيريد. اما به طور كلي اين رابطه براي افرادي كه وابستگي ايمن دارند و از نظر رواني در ضعيت پايداري قرار دارند؛ مناسب است. افراد در چنين روابطي بايد از مهارت هاي ارتباطي زيادي برخوردار بوده و انعطاف پذير باشند. در غير اين صورت افراد احساس طردشدگي داشته و يا اضطراب زيادي را تحمل مي‌كنند. 

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه رابطه از راه دور نياز به تلاش زيادي دارد. اما به طوركلي اين نوع رابطه باعث مي‌شود كه افراد حتي در صورت دوري از فردي كه به آن علاقمند هستند؛ بازهم ارتباط خود را حفظ كرده و بتوانند رابطه عاطفي برقرار كنند. بهتر است مثبت انديشي خود را حفظ كرده اما رابطه را با برنامه و هدفمند پيش ببريد. زوجين مي‌توانند براي مديريت احساسات خود و همچنين داشتن ارتباطي بهتر نيز از يك روانشناس كمك گرفته و براي بالا بردن كيفيت رابطه با او مشورت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه از راه دور مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۰۱:۱۳ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

همسر رفيق باز يكي از مشكلات رابطه زناشويي است كه تاثيرات زيادي بر رابطه دارد. همه افراد قبل از ازدواج دوستاني دارند كه احتمالا بعد از ازدواج نيز روابط خود را با آنان حفظ كرده و رفت و آمد مي‌كنند. معاشرت با دوستان يكي از نيازهاي مهم انسان است كه بايد به آن توجه كند. اما برخي در اين مورد زياده روي كرده و باعث بروز آسب هايي به زندگي مشترك خود مي‌شوند.

معمولا اين رفتار ميان مردان بيشتر بروز مي‌كند و نمي‌توانند تعادل را براي ارتباط با دوستان و خانواده خود حفظ كنند. بهتر است زوجين قبل از انجام هركاري اين نكته را در نظر داشته باشند كه در زمان متاهلي بايد نيازهاي فرد ديگري را نيز در نظر داشته باشند. براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه همسر رفيق باز مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: همسر رفيق باز | چيكار كنم شوهرم دست از رفيق بازي بردارد

 

همسر رفيق باز

معيارهاي افراد در مورد ميزان رفت و آمد با دوستان متفاوت است. اما به طور كلي فردي كه تنها يك روز در هفته و يا در ماه را به دوستان خود اختصاص مي‌دهد؛ همسر رفيق باز محسوب نمي‌شود. اما برخي بسيار در اين مورد حساسيت نشان داده و حتي همسر خود را محدود مي‌كنند. اما برخورد اشتباه در اين مورد، اوضاع را بدتر مي‌كند.

فراموش نكنيد كه نبايد بعد از ازدواج تمام وقت خود را به همسر اختصاص داده و با ديگران قطع ارتباط كنيد. بلكه بايد در حد معمول ارتباط خود را با دوستان نيز حفظ كرده و حتي در اين مورد با همسر خود توافق كنيد. 

نشانه هاي همسر رفيق باز

قطعا همسر رفيق باز نشانه هاي بارزي دارد كه به راحتي قابل تشخيص بوده و حتي قبل از ازدواج نيز مي‌توان اين مورد را پيش بيني كرد. اين رفتارها قطعا بر زندگي شخصي افراد تاثير گذاشته و باعث ناراحتي همسر مي‌شود. برخي از اين نشانه ها شامل موارد زير مي‌شوند.

📌گذراندن زمان و انرژي زياد براي دوستان

اصلي ترين نشانه همسر رفيق باز، صرف زمان و انرژي زياد براي دوستان است. چنين فردي آنقدر كه به دوستان خود اهميت مي‌دهد؛ هسر خود را ناديده گرفته و به او توجهي نمي‌كند. اين افراد معمولا تمام اوغات فراقت خود را با دوستان گذرانده و هيچ تفريح مشتركي با همسر خود ندارند. آنها حتي از نظر مالي نيز بيشتر براي دوستان خود ارزش قائل مي‌شوند و حاضر نيستند اين هزينه را براي زندگي مشترك بگذارند.

📌اولويت قرار دادن دوستان

براي همسر رفيق باز، هميشه اولويت دوستان بوده و براي همسر خود  زمان كافي ندارند. آنها مدت زمان زيادي را با دوستان گذرانده و معمولا افرادي خونسردي نيز هستند. فرد متاهل بايد اولويت خود را براي خانواده قرار داده و زماني را نيز براي گذراندن با دوستانش اختصاص دهد. اما چنين افرادي كاملا برعكس عمل مي‌كنند. آنها تنها براي مسائل ضروري به خانه آمده و حتي با همسر خود صحبت مي‌كنند.

دلايل رفتارهاي همسر رفيق باز

همسر رفيق باز در بيشتر موارد اين رفتار را از دوران مجردي خود دارد. اما در موارد ديگر برخي از رفتارهاي همسر و يا شرايط زندگي مشترك سبب بروز اين گونه رفتارها مي‌شود. بهتر است زوجين در ابتدا علت اين موضوع را پيدا كرده و در قدم بعدي براي متوقف كردن آن، اقداماتي انجام دهند. در اين قسمت به توضيح اين دلايل خواهيم پرداخت.

◀توجه نكردن به همسر

در برخي موارد به دليل اينكه همسر به فرد كم توجهي مي‌كند و يا براي وقت گذراني با او وقت نمي‌گذارد؛ فرد مجبور است دوستاني پيدا كرده تا نيازهاي رواني و عاطفي خود را با آنها برطرف كند. در اين شرايط هر دو فرد مقصر هستند. چراكه حتي واكنش مناسب در مقابل بي توجهي به همسر، رفيق بازي نيست. افراد باي در زندگي به يكديگر محبت كرده و از روش هاي مختلف ابراز علاقه كنند.

◀ويژگي هاي شخصيتي

گاهي همسر رفيق باز به دليل رفتارهاي همسرش و يا حتي شرايط تربيتي والدين، اين رفتارها را از خود نشان نمي‌دهد. بلكه او به طور ذاتي خوشگذران و هيجان طلب است و نمي‌تواند بر روي يك موضوع تمركز كند. او حتي بعد از ازدواج نيز به دنبال تجربه كردن تفريحات دوران مجردي بوده و احتمالا اين رفتارها تا پايان عمر نيز ادامه مي‌يابند. در اين وضعيت، تغيير دادن همسر كار دشواري است و بهتر است تنها اين موضوع را كنترل كرد.

◀باورهاي اشتباه در مورد زندگي مشترك و رابطه

برخي از افراد در مورد زندگي مشترك و رابطه زناشويي باور درستي ندارند و نمي‌توانند بعد از ازدواج به درستي با مشكلات و چالش ها برخورد كنند. براي مثال همسر رفيق باز بعد از ازدواج نيز انتظار دارد كه همچنان زمان زيادي را با دوستانش گذرانده و همسر نيز اين موضوع را درك كند. معمولا كساني كه قبل از ازدواج پختگي كمي دارند و يا در سنين پايين ازدواج مي‌كنند؛ دچار چنين مشكلاتي مي‌شوند.

نحوه برخورد با همسر رفيق باز

براي برخورد با همسر رفيق باز، راه هاي زيادي وجود دارد كه تا حد زيادي موثر بوده و به افراد كمك مي‌كند تا با اين شرايط كنار بيايند. در قدم اول بهتر است علت اين موضوع را پيدا كرده و متناسب با آن عمل كنند. براي اينكار افراد مي‌توانند از يك مشاور نيز كمك بگيرند.

🔶افزايش محبت نسبت به همسر

يكي از اين راهكار افزايش محبت و عشق ورزي نسبت به همسر است. همانطور كه گفته شد؛ گاهي همسر رفيق باز به دليل اينكه از همسر خود توجهد كافي دريافت نمي‌كند؛ اين رفتارها را از خود نشان مي‌دهد. به طور كلي ازدواج و زندگي مشترك نياز به صميميت و محبت دارد. اما بهتر است در اين شرايط افراد بروز اين رفتارها را افزايش داده تا همسر را نيز براي اينكار ترغيب كنند.

🔶وقت گذراني بيشتر با همسر

اگر زوجين بتوانند زمان كافي را با يكديگر بگذرانند و همچنين از راه هاي مختلف استفاده كنند؛ احتمالا كمتر به معاشرت با دوستان خود علاقه پيدا خواهند كرد. از طرفي حتي با وجود همسر نيز مي‌توان با دوستان وقت گذراند. براي مثال از همسر بخواهيد كه دوستانش را به خانه دعوت كند و يا به صورت خانوادگي با آنها رفت و آمد كنيد. در چنين شرايطي افراد هم از دوستان يكديگر شناخت پيدا كرده و هم مي‌توانند مدت زمان بيشتري با يكديگر باشند.

🔶كمك گرفتن از مشاور

مراجعه به روانشناس و زوج درمانگر نيز مي‌تواند در اين زمان بسيار موثر باشد. افراد مي‌توانند دلايل خود را براي رفيق بازي با مشاور مطرح كرده و از اين طريق مشكل خود را حل كنند. روانشناس با ارائه راهكارهايي به هر دو نفر آنها را از اين وضعيت نجات مي‌دهد. بهتر است زوجين در اين مورد همكاري كرده و براي زندگي مشترك خود تلاش كنند.

سخن پاياني

داشتن همسر رفيق باز يكي از شكاياتي است كه زوجين مطرح مي‌كنند. اين موضوع دلايل زيادي داشته؛ اما به هر حال بر زندگي مشترك تاثير مي‌گذارد و موجب دوري زن و شوهر مي‌شود. به همين دليل آنها بايد اين موضوع را ريشه يابي كرده و در مورد آن اقداماتي انجام دهند. نمي‌توان اين موضوعرا به گذر زمان مربوط كرد چرا كه در بيشتر موارد، فرد به اين رفتارها عادت كرده و حتي براي تغيير رفتار نيز انگيزه اي ندارد. براي كنترل اين رفتار راهكارهاي متعددي وجود دارد كه در متن به آنها اشاره شد. همچنين زوجين مي‌تواند از يك مشاور كمك گرفته و در اين زمينه با او نيز مشورت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه همسر رفيق باز مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: همسر رفيق باز | چيكار كنم شوهرم دست از رفيق بازي بردارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۵۴:۱۶ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

رابطه با زن شوهردار از مشكلات امروزه جامعه است. كه بسياري از طلاق ها، جدايي ها و مشكلات زندگي در جوامع امروز به همين دليل است. اين رابطه خارج از چهارچوب است و باعث فروپاشي بنيان خانواده مي‌شود. اما عده اي از خانم ها هستند كه با اين موضوع مشكلي ندارند و حتي آقاياني كه با آنها وارد رابطه مي‌شوند؛ هيچ دليل براي اتمام رابطه نمي‌بينند.

معمولا خانم هايي كه تن به چنين روابطي مي‌دهند، خلا هاي جنسي و عاطفي را دارند تجربه مي‌كنند. اما هرگز اين موضوعات دليل قانع كننده اي براي خيانت نيستند. يا حتي افرادي هستند كه پريشاني رواني دارند و تنها به يك نفر راضي نيستند. به طور كل اين موضوع بسيار پيچيده است و تنها راه درمان و فرار از چنين روابطي، كمك از روانشناس است.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه با زن متاهل مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: رابطه با زن شوهردار | 5 راه قطع رابطه با زن شوهر دار

رابطه با زن شوهردار

چيزي كه خيلي زياد در جوامع امروزي مشاهده مي‌شود، رابطه با زن شوهردار است. در تمامي مكان هاي عمومي يا خصوصي هميشه يك نفر وجود دارد كه با زن شوهر دار رابطه دارد. اما چه مشكلاتي و اتفاقاتي رخ داده است كه يك فرد به رابطه با زن شوهردار روي مي‌آورد؟ يا اينكه خانم متاهل با چه چالش هايي روبرو است كه با وجود همسر وارد رابطه ديگري مي‌شود؟ تمامي اين موضوعات بررسي شود تا براي ريشه كني آن اقدام كرد. در غير اين صورت چنين روابط بدون چهارچوبي مانند قارچ رشد مي‌كند و همه ما حداقل با يكي از آنها روبرو شده ايم.

اما معمولا اين سوال پيش مي‌آيد كه دليل رابطه با زن شوهردار چيست؟ در اين مقاله علت، عواقب و روش هاي قطع رابطه‌با زن شوهردار را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

علت رابطه با زن شوهردار

رابطه با زن شوهردار به دلايل مختلفي وجود دارد. اين رابطه غير اخلاقي است و علت گوناگوني دارد. در اين بخش مقاله راجع به علت رابطه‌با زن شوهردار صحبت كرده ايم.

📌 عدم تعهد و وفاداري به زن شوهر دار

يكي از بزرگ ترين دلايل رابطه با زن شوهردار، عدم تعهد و وفاداري به زن شوهر دارد است. رابطه با يك فرد متاهل بيشتر در زمينه رفع نيازهاي جنسي است. به همين دليل اكثر آقاياني كه وارد رابطه با خانم هاي متاهل مي‌شوند، به دنبال رابطه جنسي هستند. اما هيچ تعهدي نيز به اين خانم ها ندارند. معمولا پيش خود فكر مي‌كنند؛ خانمي كه به همسر خود تعهد ندارد؛ به من نيز تعهدي نخواهد داشت.

📌 رابطه جنسي بدون دردسر | رابطه با زن شوهردار

يكي از دلايل رابطه با زن شوهردار، رابطه جنسي بدون دردسر است. عده اي از افراد به دليل اينكه رابطه جنسي بدون دردسر را به تعهد و وفاداري ترجيع مي‌دهند، تن به چنين روابط خارج از چهارچوبي مي‌دهند. حتي زنان متاهلي كه در زندگي زناشويي خود از رابطه جنسي راضي نيستند، براي رفع نيازهاي خود وارد اين روابط مي‌شوند.

📌 عدم مسئوليت پذيري

رابطه با زن شوهردار به دليل عدم مسئوليت پذيري آقايون باب ميل است. زماني كه يك مرد مجرد با دختر مجرد وارد رابطه مي‌شود؛ مسئوليت پذيري شكل مي‌گيرد. اما هنگامي كه رابطه با زن شوهر دار وجود داشته باشد؛ مسئوليتي وجود نخواهد داشت. و مرد معمولا به عنوان سرگرمي به اين رابطه نگاه مي‌كند.

📌 قرار ملاقات هاي راحت | رابطه با زن شوهردار

قرار ملاقات هاي راحت از ديگر دلايل رابطه با زن متاهل است. به دليل اينكه خانم هاي متاهل آزادي بيشتري را تجربه مي‌كنند؛ راحت تر از دختران مجرد مي‌توانند قرار ملاقات داشته باشند.

عواقب رابطه با زن شوهردار

رابطه با زن متاهل عواقب و معايب زيادي را به همراه دارد. با هر دليل كه با چنين افرادي وارد اين رابطه شده ايد؛ بايد عواقب آن را نيز در نظر بگيريد. در اين بخش مقاله راجع به عواقب رابطه با زن شوهردار توضيح داده ايم.

🔹 شايد بخشي از نقشه انقام زن شوهر دار باشيد.

🔹 خيانت زن شوهر دار به احتمال زياد شامل شما نيز خواهد شد.

🔹 زن شوهر دار هرگز به خاطر شما همسر خود را ترك نخواهد كرد.

🔹 رابطه با زن شوهر دار سست است و احتمال پايان رسيدن آن وجود دارد.

🔹 استرس لو رفتن رابطه هميشه باعث سلب آرامش شما مي‌شود.

🔹 احساس گناه و عذاب وجدان را هميشه تجربه خواهيد كرد.

راه هاي قطع رابطه با زن شوهردار

معمولا عذاب وجدان و حال بدي كه افراد در رابطه با زن متاهل تجربه مي‌كنند؛ آنها را به سوي قطع رابطه هدايت مي‌كند. در اين بخش مقاله راجع به روش هاي قطع رابطه با زن شوهر دار را توضيح داده ايم.

✨ با زن متاهل صحبت كنيد

يكي از راه هاي قطع رابطه با زن شوهردار اين است كه با خانم متاهل صحبت كنيد. براي اين قضيه بايد شرايط مناسبي را فراهم كنيد تا بتوانيد به صورت راحت و با آرامش با خانم صحبت كنيد. او را آگاه كنيد كه قصد ادامه رابطه نداريد و ديگر نمي‌خواهيد اين رابطه را پيش ببريد.

✨ ارتباط خود را به كل قطع كنيد

يكي از روش هاي قطع رابطه با زن شوهردار، اين است كه رابطه خود را به كل با او قطع كنيد. زماني كه با او صحبت كرديد و او را از تصميم خود آگاه كرديد؛ وقت آن رسيده كه ديگر هيچ ارتباطي با او نداشته باشيد. ارتباط خود را كامل قطع كنيد و تمامي چيزهايي كه مربوط به روابط شما با اين خانم است را پاك كنيد.

✨ بر تصميم قاطعانه خود بمانيد

براي قطع رابطه با زن شوهردار حتما بايد تصميم قاطعانه بگيريد. با خودتان رو راست باشيد و خود را باور داشته باشيد. كه ادامه اين رابطه درست است يا خير؟ و سپس بر تصميم خود پايبند باشيد.

✨ شركت در جمع هاي دوستانه

بعد از قطع رابطه با زن شوهردار بهتر است كه تنها نمانيد. در جمع هاي خانوادگي و دوستانه شركت كنيد و احساسات منفي خود را رفع كنيد. حتي مي‌توانيد مراقبه داشته باشيد و به ورزش بپردازيد. اين تفريحات شما را از تنهايي و انزوا دور مي‌كند.

✨ از روانشناس كمك بگيريد

براي قطع رابطه با زن شوهردار بهتر است كه از روانشناس راهنمايي بگيريد. بعد از اينكه تصميم خود را گرفتيد و قصد جدايي داشتيد، بهتر است كه حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. روانشناس به شما كمك مي‌كند كه به تصميم خود پايبند باشيد. همچنين احساسات خود را با روانشناس در ميان بگذاريد.

كلام آخر

اگر به شيوه منطقي نگاه كنيم، رابطه با زن شوهردار اشتباه است. و مي‌تواند آسيب هاي بسيار زيادي به شما وارد كند. اما اگر يك بار وارد چنين رابطه اي شده ايد؛ بهتر است كه از روانشناس براي قطع رابطه كمك بگيريد. روانشناس كمك مي‌كند كه بر تصميم خود پايبند باشيد و از اين روابط بدون چهارچوب خارج شويد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه با زن متاهل مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: رابطه با زن شوهردار | 5 راه قطع رابطه با زن شوهر دار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۱۲:۳۱ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

كنار آمدن با بيماري يكي از مهارت هاي لازم در هنگام سختي و ناراحتي جسماني است. طبيعي است كه افراد در هنگام بيماري احساسات و حالات مختلفي را تجربه كنند. اما براي برخي كنار آمدن با اين شرايط دشوار تر بوده و دچار مشكلات بيشتري مي‌شوند. همچنين شدت بيماري نيز در اين مورد موثر است. قطعا كنار آمدن و پذيرفتن سرطان بسيار پيچيده تر از يك سرماخوردگي است. روحيه و ظرفيت رواني افراد در اين شرايط بسيار اهميت دارد. گاهي تنها خط دفاعي در مقابل بيماري هاي مختلف، انگيزه است. افراد با داشتن اراده و همت مي‌توانند هر بيماري را از بين ببرند و يا آن را تحت كنترل خود درآورند. همانطور كه امروزه شاهد شكست سرطان توسط بسياري از افراد هستيم.

براي دريافت مشاوره در زمينه كنار آمدن با بيماري مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: كنار آمدن با بيماري | 8 تكنيك كنار آمدن با سرطان

كنار آمدن با بيماري

با شروع فرايند يك بيماري افراد دچار احساساتي مانند، خشم، ناراحتي، انكار، بي قراري و…مي‌شوند. توالي اين مرارحل و همچنين مدت زمان هريك براي افراد مختلف متفاوت است. اما بعد از گذراندن آنها كنار آمدن با بيماري آسان تر شده و افراد مي‌توانند روحيه خود را بازيابي كنند.

طبيعي است كه در مواجهه با بيماري هاي مختلف دچار استرس و نگراني شويم. اما بايد اين موضوع را در نظر داشته باشيم كه اين يك وضعيت موقت بوده و بايد با وجود به آن به زندگي روزانه خود ادامه دهيم. بيماري ما ديگران را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد. و همين موضوع مي‌تواند انگيزه اي براي تلاش در جهت بهبودي باشد.

روش هاي كنار آمدن با بيماري

 

اما به طور كلي كنار آمدن با بيماري نيز اصولي دارد و نمي‌توان آن را ناديده گرفت و يا بسيار در مورد آن حساسيت به خرج داد. خود فرد و اطرافيان او مي‌توانند با انجام برخي از راهكارها اين دوره ها راحت تر پشت سر بگذارند. در اين قسمت به توضيح اين موارد مي‌پردازيم. 

📌پنهان نكردن بيماري

برخي افراد با مطلع شدن از نوع و يا حتي شدت بيماري شان، سعي در پنهان كردن آن از اطرافيان دارند. اما بر اساس تحقيقات، اينكار تنها اوضاع را پيچيده تر مي‌كند. با اينكار احساسات افراد سركوب شده و آنها نمي‌توانند هيجانات خود را به درستي تخليه كنند. به همين دليل در برخي موارد شاهد خشمگيني افراد در حين بيماري شان هستيم. حتي اين موضوع باعث شدت يافتن بيماري جسماني نيز مي‌گردد. چرا كه حالات روحي ما بر وضعيت فيزيكي ما موثر است.

📌بر نقاط قوت تمركز كنيد

با اينكه احتمالا به نظر فرد و يا خانواده او، ديگر هيچ نكته مثبتي در مورد كنار آمدن با بيماري، وجود ندارد و همه چيز روزبه روز بدتر مي‌شود؛ اما قطعا جنبه هاي ديگري از زندگي فرد هست كه هنوز تحت تاثير بيماري قرار نگرفته و مي‌تواند از آنها استفاده كند. احتمالا بيماري باعث ايجاد محدوديت هايي براي افراد مي‌شود؛ اما نبايد تنها آنها را مبناي تصميم گيري قرار داد. اگر فرد بينش خود را نسبت به بيماري تغيير دهد؛ راحت تر آن را پذيرفته وحتي مي‌تواند از آن بهره گيرد.

📌ارتباطات خود را گسترش دهيد

در هنگام ناخوشي براي كنار آمدن با بيماري، بهتر است ارتباطات خود را بيشتر از قبل كنيد. با دوستان و خانواده خود معاشرت كرده و در جمع ها حضور يابيد. اينكار باعث بالا رفتن احساس خودكارآمدي شده و همچنين براي مدتي ذهن شما را از بيماري منحرف مي‌كند. از طرفي حمايت شدن از طريق شبكه هاي دوستان و خانواده، باعث ايجاد احساساتي مثبت در فرد بيمار مي‌شود. او احساس مي‌كند هنوز براي عده اي اهميت دارد و بايد با بيماري خود مقابله كند.

📌توسل و توكل

يكي ديگر از راه حل هاي موثر براي كنار آمدن با بيماري، ياري خواستن از يك انرژي بزرگ تر و قدرتمند تر است.عده اي به معبود خود توكل كرده و از او توسل مي‌جويند. اعتقادات و باورها باعث اميدواري مي‌شوند و افراد با انگيزه بيشتري در راستاي بهبودي تلاش مي‌كنند. براساس تجربه افراد معتقد و مومن راحت تر با شرايط كنار آمده و در مقابل بيماري و ناراحتي ها انعطاف پذيرتر هستند.

📌ورزش كردن

ورزش يكي از راهكارهاي بسيار مفيد براي كنار آمدن با بيماري است. فعاليت هاي بدني مختلف، علاوه بر اينكه براي سلامت جسماني مفيد هستند؛ باعث احساس شادابي و نشاط نيز در افراد مي‌شوند. اينكار فشار رواني را بر افراد كاهش داده و و وضعيت سلامتي آنها را بهبود مي‌بخشد. با اينكه احتمالا گاهي بيماري فعاليت هاي بدني ما را محدود مي‌كند؛ اما انجام حركاتي هرچند ساده نيز موثر واقع مي‌شوند.

📌بالا بردن روحيه

حتي اگر شرايط جسماني شما بسيار بغرنج است و هيچ اميدي نداريد؛ بازهم بهتر است به خود روحيه داده و اعتماد به نفس خودرا بالا ببريد. اينكار به معني نپذيرفتن بيماري تان نيست. با وجود عزت نفس مي‌توانيد نقصان حاصل از بيماري را جبران كرده و اميد خود را به زندگي حفظ كنيد. اينكار ساده نيست و نياز به خودباوري و بهداشت رواني بالا دارد. اما با انجام تمرينات ساده اي و همچنين كمك گرفتن از روانشناس امكانپذير است.

📌يادگرفتن مهارت هاي جديد

در حاليكه در بستر بيماري هستيد؛ احتمالا زمان بيشتري داشته و اوقات فراغت داريد. در اين شرايط، براي كنار آمدن با بيماري، مي‌توانيد مهارت هاي تازه اي آموخته و خود را سرگرم كنيد. استراحت، فرصت مناسبي است كه از استعدادهاي خود در جهت مثبت استفاده كنيد. مي‌توانيد با كارهاي ساده و پيش پا افتاده شروع كرده و به مرور آن را به جنبه هاي ديگر گسترش دهيد.

📌كمك گرفتن از روانشناس

از آنجايي كه در هنگام كنار آمدن با بيماري احتمالا شرايط روحي بدي را سپري خواهيد كرد؛ مي‌توانيد دغدغه ها و افكار خود را با فردي مطمئن مثل روانشناس درميان بگذاريد. اين دوران ساده نيست و احتمالا خود را ضعيف و آسيب پذير احساس مي‌كنيد. از طرفي به حمايت و مراقبت اطرافيان نيز نياز داريد. روانشناس مي‌تواند راه حل هاي پيش رو را به شما نشان داده و همچنين مهارت هاي لازم براي بالا بردن روحيه را نيز به شما بياموزد.

پيامدهاي مثبت و منفي كنار آمدن با بيماري

كنار آمدن با بيماري آثار مثبت و منفي زيادي بر زندگي افراد دارد. از طرفي افراد اين شرايط را پذيرفته و سعي در بهبودي وضعيت جسماني و رواني خود دارند و از طرف ديگر شايد ديگر هيچ تلاشي براي بهتر شدن نكنند. به همين دليل افراد بايد به صورت واقع بينانه و منطقي به بيماري خود نگاه كنند و از واكنش هاي افراطي بپرهيزند. بروز يك بيماري به معني به پايان رسيدن دنيا نيست. زندگي پر از فرصت هايي است كه حتي با وجود بيماري نيز مي‌توان به آنها رسيد.

سخن پاياني

افراد براي كنار آمدن با بيماري به شكل موثر بايد هم به وضعيت جسماني و هم سلامت روان خود اهميت دهند. حفظ روحيه و انگيزه از عوامل مهمي در هنگام بيماري هستند كه گاهي موثرتر از داروهاي شيميايي عمل مي‌كنند. بهتر است بعد از مواجهه با بيماري آن را پذيرفته، اما آن را ناديده نگيريم. افراد مي‌توانند علاوه بر استفاده از روش هاي بالا، از خدمات روانشناختي نيز استفاده كرده و به خود كمك كنند. اطرافيان نيز در اين شرايط نقش پررنگي دارند و بايد در كنار فرد بيمار باشند و از او حمايت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كنار آمدن با بيماري مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۰۹:۰۰ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

بهانه گيري كودك يكي از طبيعي ترين رفتارهاي آنهاست. و البته كه دلايل مختلف خود را نيز دارد. بهانه گيري كودك مي‌تواند ناشي از عدم توانايي آنها در بيان احساسات و انتظارهايشان باشد. كودكان تمامي كلماتي كه والدينشان بيان مي‌كنند را به خوبي درك مي‌كنند اما انتظارات خود را به خوبي نمي‌توانند بيان كنند. به همين دليل شروع به داد، جيغ و فرياد مي‌كنند.

البته به اين موضوع توجه داشته باشيد كه كودكان در رده هاي سني متفاوت، بهانه گيري هاي مختلفي نيز دارند. سن كودكي از 2 تا 11 سالگي مي‌باشد كه در اين مقاله تمامي رده هاي سني كودكان همراه با بهانه گيري هاي آنها را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه كودكان حتما از روانشناس كودك كمك بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: بهانه گيري كودك | بهانه گيري كودك 1 تا 7 ساله

بهانه گيري كودك

احتمالا كودكاني را مشاهده كرده ايد كه دائم در حال جيغ و فرياد هستند. دلايل مختلفي در بهانه گيري كودكان وجود دارد؛ و والدين براي رفع آن حتما بايد ابتدا علت را ريشه يابي كنند و سپس به دنبال راه چاره باشند. گاه بهانه گيري كودك براي نيازهاي ساده اي مانند گرسنگي، تشنگي و … است. و رفع اين موضوعات به راحتي قابل انجام است. اما زماني كه كودكان توانايي صحبت نداشته باشند، والدين براي تشخيص با مشكل روبرو مي‌شوند. در اين مقاله به علت و بهانه هاي مختلف كودك در رده هاي سني گوناگون اشاره كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتها همراه ما باشيد.

علت بهانه‌گيري كودك چيست؟

بهانه گيري كودك علت هاي متفاوتي دارد كه در اين بخش مقاله به آنها اشاره كرده ايم.

🔻 عدم توانايي در بروز و بيان احساسات

🔻 خستگي

🔻تشنگي

🔻 گرسنگي

🔻 عدم بروز انتظارات

🔻ناكامي

🔻 ناراحتي از چيزي

🔻 ترس و اضطراب

🔻ناتواني در بيان خواسته

🔻 مقاومت در برابر تغيير

🔻 بي حوصله شدن

🔻تحريك بيش از حد

🔻 نياز داشتن به چيزي

🔻 احساس عدم راحتي

🔻بيماري يا درد

🔻 سردرگمي

🔻 ناراحي از پيروي به دستور شما

بهانه گيري كودك 1 ساله

بهانه گيري كودك 1 ساله معمولا به دليل اين است كه گرسنه، تشنه و خسته است. يا اينكه كودك پوشك خود را خيس كرده است و با بهانه گيري نشان مي‌دهد كه بايد جاي او را تعويض كنيد.

بهانه‌گيري كودك 2 ساله

در سن 2 سالگي شخصيت كودك به حالت منسجم در مي‌آيد. اما در اين دوره سني او توانايي تنظيم و تفكيك خواسته هاي خود را ندارد. و به طور كلي مي‌توان مشخص كرد كه كودك 2 ساله تكليف مشخصي با خود ندارد. از بهانه گيري كودك 2 تا 3 ساله مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

🔹 ترديد

🔹 تضاد بين از دست دادن مادر و كسب استقلال

🔹سردرگمي

🔹 ناتواني در پيدا كردن راه حل هاي مختلف

🔹 ترس از دست دادن

🔹گرفتاري و تنگنا

🔹 تحريك پذيري بالا

🔹 احساس ناكامي

بهانه گيري كودك 3 ساله

بهانه گيري كودك 3 ساله معمولا به دليل حس استقلال و مالكيت است. در اين سن كودك تنها در پاسخ به سوالات و درخواست هاي والدين پاسخ هاي سرشار از “نه” تحويل مي‌دهد. و سعي در بروز احساس مالكيت و استقلال خود دارد. معمولا آنها از خواسته والدين سرپيچي مي‌كنند و از عمد باعث ناراحتي ديگران مي‌شوند. و بيشتر مواقع به دنبال پاسخ چرايي هاي زندگي است.

بهانه‌گيري كودك 4 ساله

بهانه گيري كودكان 4 ساله بيش از سنين ديگر است. دلايل متفاوتي در بهانه گيري آنها وجود دارد كه در اين بخش مقاله راجع به آن صحبت كرده ايم. كودك 4 تا 5 ساله به دليل مشكلات جسمي و مورد نياز مانند تشنگي، گرسنگي و… نيز با مشكل روبرو است. گاهي كودك به دليل نياز به توجهي كه دارد، بهانه گيري مي‌كند. كودك 4 ساله معمولا احساس ناكامي دارد و براي بيان احساسات خود دست به بهانه گيري مي‌زند. اين كودكان بسيار حساس هستند و آستانه تحمل پاييني دارند.

بهانه گيري كودك 5 تا 7 ساله

كودكان در سنين 5 تا 7 سالگي به دليل ورود به مهد كودك بهانه هاي مختلفي مي‌گيرند. آنها معمولا از والدين انتظار دارند كه با آنها به خوبي برخورد شود و در مقابل ورود به مهد مقاومت مي‌كنند. كودك 5 ساله هميشه علاقه به بازي دارد و زماني كه براي او قوانين شرح مي‌شود، مقاومت مي‌كند.

بهانه‌گيري كودك 7 ساله

بهانه گيري كودكان 7 ساله به دليل تعيين مرز است. كودكان 7 ساله در تلاش هستند كه مرزهايي بين خود و والدين مشخص كنند؛ و تا جاي ممكن با آن كنار بيايند. آنها علاقه دارند تا چيزهاي مورد علاقه و عدم علاقه خود را نشان دهند و به شيوه اي ثابت كنند. و در نهايت با چيزهايي كه از او انتظار داريد مخالفت كند.

روش هاي مقابله با بهانه گيري كودك

بهانه گيري كودك گاهي به قدري كلافه كننده مي‌شود كه والدين به دنبال راهكار هستند. در اين بخش مقاله روش هاي مقابله با بهانه‌گيري كودك را توضيح داده ايم.

🟠 زمان بهانه‌گيري از او فاصله بگيريد

زمان بهانه گيري كودك بهتر اگر توجه زيادي به خواسته هاي نامعقول او كنيد، پر توقع مي‌شود و انتظاراتش افزايش مي‌يابد. و براي رفع نيازهاي خود دائم در حال بهانه گيري خواهد بود. به همين دليل جهت رفع بهانه گيري هاي او بايد بي توجه باشيد و موقعيت را ترك كنيد.

🟣 با مهرباني برخورد كنيد

هنگام بهانه گيري كودك بايد با مهرباني برخورد كنيد. اما زماني كه داد و فرياد خود را زده و الان آرام تر شده است. مهرباني با كودك بايد هميشگي باشد؛ والدين در هر لحظه بايد با كودكان خود مهربان باشند و محبت خود را نشان دهند. تا كودك مورد توجه و محبت والدين قرار بگيرد.

🟢 به كودك باج ندهيد

براي ساكت كردن كودك بهتر است كه هر كاري انجام ندهيد. بايد در تربيت كودك كوشا باشيد و براي آرام كردن او هر كاري را انجام ندهيد. به كودك بگوييد كه زمان گريه و فرياد متوجه حرف هايش نمي‌شويد. اگر علاقه دارد تا به خواسته هايش برسد؛ بهتر است كه سكوت كند.

🔵 احساسات را به فرزندتان آموزش دهيد

تكنيك هاي آرام سازي را به كودك آموزش دهيد. تا هنگام عصبانيت و فرياد خود را كنترل كند. بهانه گيري كودك اگر بدون كنترل احساسات باشد؛ رشد خوبي نخواهد كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه والدين سختگير كليك كنيد.

🟡 به فرزندان خود صبر را آموزش دهيد

يكي از تكنيك ها و راهكارهاي جلوگيري از بهانه گيري كودك، آموزش صبر به آنها مي‌باشد. اگر كودك دائم بهانه‌گيري كرد؛ به او بگوييد صبر كن تا اول فلان كار رو انجام بدم. اين كار را انجام دهيد تا زمان بخريد. و به مرور زمان كودك آموزش مي‌بيند كه هميشه بايد صبر داشته باشد.

🔴 براي بهانه هاي بي دليل كودك مجازات مشخص كنيد

منظور از مجازات براي بهانه گيري كودك، تنبيه مثبت است. در صورتي كه تمامي نيازهاي كودك را رفع كرده ايد اما همچنان كودك در حال بهانه‌گيري است، بهترين راه تعيين مجازات و قوانين براي رفتارهاي منفي است. تنبيه مثبت داشته باشيد تا كودك هم چيزي را آموزش ببيند و هم از عواقب كار خود آگاه باشد. 

🟤 با مشاور و روانشناس كودك مشورت كنيد

كمك از يك مشاوره و روانشناس بهترين توصيه براي جلوگيري از بهانه گيري كودك است. شايد دليل بهانه‌گيري كودك اضطراب و استرس باشد و شايد تروماي بزرگي را پشت سر گذاشته باشد. بايد مورد بررسي روانشناس قرار بگيرد تا با مشكلات بزرگتري روبرو نشود.

كلام آخر

در اين مقاله راجع به بهانه گيري كودك در سنين مختلف توضيح داديم. براي جلوگيري از بهانه‌گيري كودك حتما بايد از روانشناس و مشاورين كودك كمك بگيريد. تا زماني كه شيوه تربيتي درستي را پيش نبريد؛ نمي‌توانيد فرزند خوبي رشد دهيد. به همين جهت از كمك روانشناس غافل نشويد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۰۵:۱۰ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]

بي محلي كردن يكي از ترفند هاي افراد براي نشان دادن ناراحتي و دلخوري شان است. اما به طور كلي رفتار بالغانه اي نيست. با اينكه بعد از بروز هر مشكلي، افراد به زماني براي فكر كردن و مواجه شدن با آن نياز دارند؛ اما با بي محلي كردن انگار مشكل را به طور كلي ناديده مي‌گيرند. صحبت كردن در مورد مسائل مختلف با يكديگر و به شكل موثر، يكي از مهارت هاي لازم براي هر فردي است. امروزه بيشتر شاهد بروز اين رفتار در روابط زوجين هستيم. باور هاي غلطي در اين زمينه وجود دارد كه افراد را وادار به بي توجهي كردن نسبت به ديگران مي‌كند. در واقع اينها تنها تصوارت افراد بوده و ناديده گرفتن، راه حل دائم يا بلند مدتي براي مشكلات نيست. 

براي دريافت مشاوره در زمينه بي محلي كردن مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: بي محلي كردن | چگونه سياست بي محلي را پياده كنيم؟

بي محلي كردن

عده اي معتقدند كه بي محلي كردن تنها راه براي كسب احترام از ديگران است. نمي‌توان اين جمله را به طور كامل رد كرد و يا حتي نمي‌توان كاملا به آن استناد كرد. چرا كه قطعا روش هاي بهتري براي دريافت احترام از سوي ديگران وجود دارد.

همچنين گاهي شاهد اين موضوع هستيم كه با ناديده گرفتن ديگران، آنها بيشتر به سمت ما جذب مي‌شوند. متاسفانه عوامل فرهنگي و شرايط اجتماعي سبب بروز اين باورها مي‌گردند. چرا كه كم محلي كردن به ديگران مخصوصا اطرافيان ما رفتار صحيحي نيست. همه ما نياز به توجه و محبت داريم و در صورت عدم وجود آن بايد بر روابط خود با ديگران بيشتر كار كنيم.

دلايل بي محلي كردن افراد

اينكه چرا به ديگران كم محلي مي‌كنيم و يا مورد بي محلي كردن، واقع مي‌شويم؛ دلايل مختلفي خواهد داشت. اگر چه اين دلايل در بيشتر موارد غيرمنطقي به نظر مي‌رسند؛ اما گاهي موثر هستند و افراد از طريق آنها به نتايج دلخواه خود در رابطه مي‌رسند. براي مثال ديگران متوجه مي‌شوند كه كار اشتباهي انجام داده اند و بايد در رفتار خود تجديد نظر كنند. در اين قسمت به توضيح چند نمونه از دلايل بي محلي كردن مي‌پردازيم.

🔶جذاب به نظر رسيدن

معمولا دختران يا پسران در روابط خود براي جذابتر و دست نيافتني تر به نظر رسيدن، از بي محلي كردن به طرف مقابل خود استفاده مي‌كنند. اين رفتار شايد براي مدتي باعث تلاش بيشتر طرفين در رابطه شود؛ اما با گذشت مدتي آنها نااميد شده و همچنين دلسرد مي‌شوند. اگر اين رفتار از قصد انجام شود و براي مدت زمان طولاني ادامه يابد؛ مشكلات زيادي را در رابطه ايجاد مي‌كند. معمولا چنين افرادي همواره به دنبال گرفتن توجه هستند و باج گيري عاطفي مي‌كنند.

🔶ويژگي هاي شخصيتي

برخي از افراد به طور ذاتي، براي موضوعات مختلف اهميت كمتري قائل مي‌شوند. در واقع آنها به طور عامدانه رفتار بي محلي كردن را از خود نشان نمي‌دهند. احتمالا بعد از مدتي متوجه خواهيد شد كه چنين افرادي نسبت به همه موضوعات اينگونه هستند و قصد ناراحت كردن شما را ندارند. به طور كلي ويژگي هاي شخصيتي، نقش زيادي در نحوه برخورد افراد با يكديگر دارد. 

🔶وجود اختلافات و ناراحتي

يكي ديگر از دلايلي كه افراد رفتار بي محلي كردن را از خود نشان مي‌دهند؛ وجود اختلافات و ناراحتي است. افرادي كه نمي‌توانند مشكلات خود را به طور مستقيم با ديگران مطرح كنند؛ سعي مي‌كنند با بي محلي كردن آن را نشان دهند. وقتي رفتار افراد به صورت ناگهاني تغيير مي‌كند؛ ديگران در اين مورد كنجكاو شده و پيگير موضوع پيش آمده مي‌شوند. اما اگر ديگران به اين حالت اهميتي ندهند؛ فردي كه در حال بي محلي است؛ بيشتري آسيب را مي‌بيند.

اثرات بي محلي كردن

فراموش نكنيد كه بي محلي كردن به ديگران آثار و نتايجي خواهد داشت كه بايد انتظار بروز آنها را در روابط خود داشته باشيد. همه افراد در مواجهه با اين موضوع، يكسان برخورد نكرده و احتمال پديدايي مشكلات بزرگتر نيز وجود دارد. به همين دليل بايد نسبت به آثار و نتايج كم محلي كردن به ديگران، آگاه باشيد.

💠دور شدن افراد از يكديگر

وقتي افراد به طور مداوم از اطرافيان خود شاهد رفتارهاي بي محلي كردن هستند؛ طبيعي است كه اعتماد خود را نسبت به آنان از دست داده و از يكديگر دور مي‌شوند. افراد ترجيح مي‌دهند با چنين فردي معاشرت نكرده  و براي سلامتر روان خود اهميت قائل شوند. به همين دليل كساني كه به طور مداوم از اين واكنش استفاده مي‌كنند؛ معمولا تنها هستند.

💠كاهش اعتماد به نفس

يكي از آثار بي محلي كردن به ديگران، كاهش اعتماد به نفس و عزت نفس آنهاست. افراد با استفاده از اين رفتار، نه تنها به خود آسيب مي‌زنند؛ بلكه باعث تخريب روحيه ديگران نيز مي‌شوند. وقتي افراد مورد بي محلي قرار مي‌گيرند مدام با خود فكر مي‌كنند كه مشكل از كجاست. آنها در خود به دنبال ايراداتي هستند كه سبب بروز اين رفتار شده است. همين موضوع به تدريج باعث بروز مشكلات زيادي در سلامت روان آنها مي‌گردد.

💠بروز مشكلات بزرگتر

وقتي افراد به جاي مطرح كردن مشكلات شان با يكديگر از بي محلي كردن استفاده مي‌كنند؛ مشكلات نيز بزرگتر شده و پيامدهاي بيشتري به بار مي‌آورند. به همين دليل شناسايي به موقع و دقيق مشكلات حائز اهميت است. بي محلي راه حل محسوب نمي‌شود. اينكار باعث خواهد شد تا افراد در مورد اختلافات خود صحبت نكنند و يا آنها را با يكديگر در ميان نگذارند. افراد مي‌توانند مشكلات خود را با كمك يكديگر حل كنند؛ اما با اينكار تنها از هم فاصله مي‌گيرند.

روش هاي جايگزين بي محلي كردن

فراموش نكنيد كه هميشه روش هاي موثرتري نسبت به بي محلي كردن وجود دارد. بهتر است در روابط خود از اين رفتار استفاده نكرده و چالش هاي پيش آمده را با روش هاي موثرتري برطرف كنيد. برخي از اين روش ها شامل موارد زير مي‌شوند.

🔷گفت و گوي مستقيم

بهترين راه براي برطرف كردن مسائل، گفتگوي مستقيم است. بهتر است به صورت آرام و محترمانه مشكل خود را بيان كرده و همچنين صحبت هاي طرف مقابل را بشنويد. حرف زدن با ديگران آدابي دارد كه بهتر است براي تاثير بيشتر سخنان تان از آنها استفاده كنيد. بي محلي كردن به ديگران را كنار گذاشته و از روش هاي منطقي تري بهره گيريد. 

🔷كمك گرفتن از روانشناس

مي‌توانيد براي پيداكردن علت مشكلات به صورت ريشه اي تر، از روانشناس كمك گرفته و همچنين مهارت هاي مختلف را براي ارتباط با ديگران بياموزيد. درمانگر به شما كمك مي‌كند تا نقاط قوت و ضعف خود را شناخته و بر آنها كار كنيد. همچنين براي صحبت كردن با ديگران نيز اعتماد به نفس كافي را كسب كرده و راحت تر با مشكلات خود مواجه مي‌شويد.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه با بي محلي كردن به ديگران، ضعف هاي شخصيتي و خلاهاي عاطفي خود را به آنان نشان مي‌دهيد. در واقع اينكار، يكي از رفتارهاي كنترلگرانه محسوب مي‌شود كه با آن به ديگران آسيب هاي زيادي وارد مي‌كنيد. اين رفتار با ناديده گرفتن متفاوت است و پيامدهاي متفاوتي نيز ايجاد مي‌كند. با تعيين حد و مرزهايي در روابط خود با ديگران مي‌توانيد از بروز برخي از مشكلات جلوگيري كرده و از كم محلي كردن نيز استفاده نكنيد. همچنين در اين زمينه مي‌توان از يك مشاور نيز كمك گرفت و از رفتارهاي جايگزين استفاده كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بي محلي كردن مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۵۷:۰۱ ] [ آواژه ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی